分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 10

类型2020-2021学年人教版英语必修3课时素养评价 UNIT 5 WARMING UP .doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:396139
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOC
  • 页数:10
  • 大小:96KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年人教版英语必修3课时素养评价 UNIT 5WARMING UP 2020 2021 学年 人教版 英语 必修 课时 素养 评价 WARMING
    资源描述:

    1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课时素养评价十三Unit 5Warming Up & Reading. 根据首字母或汉语提示用合适的词语填空1. She likes to chat with grandma over the phone. 2. He went to Australia in the 1980s and settled down there. 3. What she saw terrified her and she had bad dreams every night after th

    2、at. 4. The man that survived the earthquake was slightly better yesterday. 5. The news set off a health scare throughout the continent. 6. He is a wealthy (富有的) and kind man. He gives a lot of money to the poor every year. 7. The plane crashed within (在之内) seconds of taking off. 8. He tried to flee

    3、across the border (边境) but was caught. 9. The view has been confirmed (证实) scientifically. 10. During the war this village was surrounded (包围)by the enemy and 100 people were killed. . 选词填空rather than, within the reach of, have a gift for, in the distance, settle down, at dawn, catch sight of, chat

    4、with, manage to, go aboard1. Dont leave matches or cigarettes on the table within the reach of little children. 2. The old father saw his only daughter off in the dark and watched her until she disappeared in the distance. 3. It ought to be you rather than me that sign the letter. 4. At the end of t

    5、he novel, they are determined to marry and settle down. 5. The moment the son was about to go aboard, they kissed good-bye with tears. 6. Standing at the top of the Bei mountain in Yangquan, you can catch sight of the whole city. 7. The most fascinating in this book is that the boy managed to surviv

    6、e in extreme environment. 8. Mrs Taylor has an 8-year-old daughter who has a gift for paintingshe has won two national prizes. 9. It is boring to chat with those who are lacking in humor. 10. They work day and night, which means they get up at dawn and go to bed at deep night. . 完成句子1. Travelling ac

    7、ross Canada from west to east by train rather than by plane, I enjoyed the beautiful scenery. 我乘火车而不是飞机横穿加拿大从西到东旅行, 欣赏了美丽的风景。2. The boss as well as the employees is working overtime. 老板和工人都在加班工作。3. Time permitting, well go to your house. 如果时间许可的话, 我们就去你家。4. We sat in the caf for hours chatting about

    8、 our experiences. 我们在咖啡馆坐了几个小时, 谈了谈各自的经历。5. As far as Im concerned, he is one of the most talented students in our class. 在我看来, 他是我们班最有天赋的学生之一。阅读理解ALake Bled in SloveniaLake Bleds views will touch your heart forever. Myths and legends told that fairies created Lake Bled. As the story goes, Lake Bled

    9、 was a beautiful valley that attracted shepherds by day and fairies by night. The latter came to dance on the valleys carpet of grass. Unfortunately, the sheep had eaten all the grass, leaving behind nothing but dry, lifeless earth. As a result, the fairies called upon the surrounding rivers to floo

    10、d the valley and fill it with water. Only an island in the middle of the lake remained where the fairies could continue to dance under the stars. Lake Bleds clear water is surprisingly warm. Although Lake Bled can date back to the Ice Age, the lake is actually fed by mild, warm springs. In summer th

    11、e water temperature gets up to 26C (or 78. 8 F), making it the perfect place for a swim. In 2016, Slovenia became the first “green” country in the world. The natural beauty of the lake is kept very well. The Slovenians dont allow cars, buses or motorboats near or on the lake, so visitors need to get

    12、 across to the island by rowboats. As a result, the water is clean and the atmosphere is still, quiet and delightfully peaceful. A tour on the boat is one soul-stirring adventure you will never forget. Most visitors cant resist a tour on one of the lakes wooden flat-bottomed boats which are hand-bui

    13、lt, hand-painted. The unique rowing technique (the oarsman is standing and propelling the boat forward with two oars), has been passed down for generations. In addition to the amazing tour of Lake Bled, you should explore the areas beautiful Alpine landscape. Walking paths will get you around the la

    14、ke in under two hourswith plenty of view points and wooden benches along the way. Slovenia is also blessed with a number of Alpine Waterfalls, the most famous of which, Savica waterfall, is just 40 minutes from Lake bled. Visitors will enjoy perfect views of the falls 78-metre descent and jade-green

    15、 pools. Winter promises cross-country skiing, a sport of snowshoeing, Christmas markets, relaxing in thermal spas and snow-capped mountains. 【文章大意】本篇文章为说明文。主题语境为人与自然。文章介绍了斯洛文尼亚的布莱德湖的传说和生态旅游资源。1. The main idea of the second paragraph is _. A. that fairies created Lake BledB. that what Lake Bled used

    16、to be like C. that the shepherds sheep damaged the valleyD. that the valley attracted the fairies and the shepherds【解析】选A。主旨大意题。根据文章第二段“Lake Bled was a beautiful valley. . . the fairies called upon the surrounding rivers to flood the valley”可知, 本段主要讲了传说中布莱德湖的成因。2. If you want to visit Lake Bled, you

    17、ll probably take _. A. a busB. a carC. a rowboat D. a motorboat【解析】选C。细节理解题。根据第四段“The Slovenians dont allow cars, buses or motorboats near or on the lake, so visitors need to get across to the island by rowboats. ”可知, 湖中旅游只能乘坐划艇。3. In summer in Lake Bled, you can enjoy _. A. fairies dancingB. Savica

    18、 waterfallC. a cross-country skiing D. a swim in warm water【解析】选D。推理判断题。根据第三段“In summer the water temperature gets up to 26C (or 78. 8 F), making it the perfect place for a swim. ”可知, 布莱德湖夏季适合游泳。BOvertourism: A growing global problemThe summer holidays are comingand protests (抗议) against overtourism

    19、 have begun in a number of popular European cities. Barcelona is at the centre of these concerns about the rapid growth of tourism in cities, especially during holiday periods. In fact, there were 30 million visitors in 2017, compared to a local population of 1, 625, 137 in Barcelona. While many tou

    20、rists want to “live like a local” during their visits, the people of many tourism-dependent destinations are seeing the unique sense of place that characterised their hometowns disappear beneath a wave of souvenir shops, crowds, tour buses and noisy bars. Overtourism is harming the scenery, damaging

    21、 beaches, and making local people get out of the housing market. It is a very big problem that is often oversimplified. It can have a bad effect in many ways. The international cruise(游轮) industry, for example, delivers thousands of passengers daily to destination ports. While little is returned to

    22、communities, cruise activity creates pollution. City people also bear the cost of tourism growth. As cities offer service to tourists, the global travel supply chain (链条) advances. This goes with increasing property speculation (房产投机) and rising costs of living for local communities. In addition, ov

    23、ercrowding and the increase of typical tourism-focused businesses, such as clubs, bars and souvenir shops, overpower local businessesand noisy and unmanageable tourist behaviour is common. This weakens the uniqueness of destinations and leads to crowd and waste management pressures. Clearly, tourism

    24、 brings jobs and economic benefits to destinations. But overtourism occurs when we fails to realize that there are limits. Local governments have so far been powerless to deal with the influence of the global tourism supply chain. This has led to widespread “tourist-phobia”first described by Manuel

    25、Delgado more than a decade ago as a mixture of rejection, mistrust and disrespect for tourists. Dealing with overtourism must be the first thing that we should now consider. Managing the flow of tourists seems an improbable and unwelcome task. But some cities have taken measures to limit the effects

    26、 of overtourism. Overtourism is a shared responsibility. City administrators and destination managers must know that there are limits to growth. Putting the happiness of local people above the needs of the global tourism supply chain is important. Consideration must be given to make sure that the le

    27、vel of visitation fits within a destinations capacity (容纳能力). We need to urgently rethink the way cities are evolving to uphold the rights of the local people. 【文章大意】本篇文章为议论文。主题语境为人与社会。文章介绍了过度旅游所带来的旅游地独特性的丧失、环境的破坏、居民生活消费的上升、管理压力的增大和由此带来的旅游恐惧症, 提出处理过度旅游是当务之急。政府应该采取措施, 限制游客的数量以确保旅游地居民的生活幸福。4. Why is B

    28、arcelona mentioned in Paragraph 1? A. To describe how unique the city is. B. To warn people away from popular cities. C. To show how crowded a destination can be. D. To compare the number of visitors to that of locals. 【解析】选C。推理判断题。根据第一段段落主旨句“protests against overtourism have begun in a number of po

    29、pular European cities”可知, 针对过度旅游的抗议在欧洲各个城市已经兴起。接着, 作者以巴塞罗那的情况为例“there were 30 million visitors in 2017, compared to a local population of 1, 625, 137 in Barcelona. ”证明了旅游地点人满为患的现象。5. What is the problem of overtourism? A. It has done harm to local businesses. B. It has led to higher cost of living t

    30、han before. C. It has caused mistrust among local communities. D. It has increased the number of people who lost their jobs. 【解析】选B。细节理解题。根据第四段“and rising costs of living for local communities. ”可知, 当地社区的生活消费在上涨。6. The reason for overtourism is that _. A. destinations misjudge their capacityB. touri

    31、sts lack a sense of responsibilityC. governments fail to support the supply chainD. tourists travelling preference is oversimplified【解析】选A。推理判断题。根据第二段“It is a very big problem that is often oversimplified. 过于简单化的一大问题”, 第六段“Local governments have so far been powerless to deal with the influence of th

    32、e global tourism supply chain. ”和最后一段“Consideration must be given to make sure that the level of visitation fits within a destinations capacity. 一定要考虑确保旅游水平得符合(旅游)目的地的容纳能力” 可知, 对旅游地情况的错误判断导致了过度旅游现象的发生。7. According to the writer, what should the local governments do? A. Take full advantage of tourism. B. Put local peoples happiness first. C. Take measures to stop global tourism. D. Control the tourism-related businesses. 【解析】选B。细节理解题。根据最后一段“Putting the happiness of local people above the needs of the global tourism supply chain is important. ”可知, 重要的是要把当地人的幸福置于全球旅游供应链之上。关闭Word文档返回原板块

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年人教版英语必修3课时素养评价 UNIT 5 WARMING UP .doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-396139.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1