2020-2021学年人教版英语必修4课时作业:UNIT 4 WARMING UP .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年人教版英语必修4课时作业:UNIT WARMING UP 2020 2021 学年 人教版 英语 必修 课时 作业 UNIT
- 资源描述:
-
1、阅读理解ADo you want to get home from work knowing you have made a real difference in someones life?If yes, dont care about sex or age! Come and join us, then youll_make_it!Position:Volunteer Social Care Assistant(No Pay with Free Meals)Place: ManchesterHours:Part TimeWe are now looking for volunteers t
2、o support people with learning disabilities to live active lives! Only 4 days left. Dont miss the chance of lending your warm hands to help others!Role:You will provide people with learning disabilities with all aspects of their daily lives. You will help them to develop new skills. You will help th
3、em to protect their rights and their safety. But your primary concern is to let them know they are valued.Skills and Experience Required:You will have the right values and great listening skills. You will be honest and patient. You will have the ability to drive a car and to communicate in fluent wr
4、itten and spoken English since youll have to help those people with different learning disabilities. Previous carerelated experience will be a great advantage for you.本文是一则广告。广告中招募志愿者来帮助有学习障碍的人,让有学习障碍的人意识到自己的重要性。1The text is meant to _.Aleave a noteBsend an invitationCpresent a document Dcarry an ad
5、vertisement答案:D解析:推理判断题。从文中Position, Place, Hours, Role以及Skills and Experience Required的相关信息可知,短文为一则招募广告。2What does the underlined part mean?AYoull make others lives more meaningful with this job.BYoull arrive home just in time from this job.CYoull earn a good salary from this job.DYoull succeed in
6、getting this job.答案:A解析:句义猜测题。从文章中的“Do you want to get home from work knowing you have made a real difference in someones life?”以及第二段中“youll make it!”之前的内容可知,参加广告中的志愿工作,你将对某些人的生活产生真正的影响,故youll make it与A项意思相符。3The volunteers primary responsibility is to help people with learning disabilities _.Ato ge
7、t some financial supportBto properly protect themselvesCto learn some new living skillsDto realize their own importance答案:D解析:细节理解题。根据文中Role部分中的“But your primary concern is to let them know they are valued.”可知,志愿者的主要工作是让有学习障碍的人意识到他们自己的重要性。4Which of the following can first be chosen as a volunteer?AT
8、he one who can drive a car.BThe one who has done similar work before.CThe one who has patience to listen to others.DThe one who can use English to communicate.答案:B解析:细节理解题。根据文中Skills and Experience Required部分中的“Previous carerelated experience will be a great advantage for you.”可知,以前有类似工作经验的人优先。BHave
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-396151.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
