2020-2021学年人教版英语必修5课时分层作业14 SECTION Ⅱ WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年人教版英语必修5课时分层作业14SECTION WORD版含解析 2020 2021 学年 人教版 英语 必修 课时 分层 作业 14 SECTION WORD 解析
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(十四)Section (建议用时:40分钟)语言知识练习固基础.单句语法填空1An earthquake hit the area yesterday,causing 5 deaths and more than 1,000 injuries (injury)2In Africa you must be careful of snakes because some of them are poisonous (poison)3More and more people choose to shop online as it offers a great variety of goo
2、ds.4My sister tries to squeeze (squeeze) her feet into shoes that are too small.5The little boy wont go to sleep unless his mother tells him a story.6As everyone can see,education is vital to the countrys future.7As we can imagine,if such an earthquake happens it can be very terrible.8Foreign aid fr
3、om many countries has poured (pour) into the area since last year.9We have a lot in common;that is why we can cooperate.10The doctor advised her to eat more bean products in place of meat which might be harmful to her heart.句型转换1The boy had his leg broken while playing football yesterday.While the b
4、oy was playing football yesterday his leg got broken2You will be late for class if you dont start right now.You will be late for class unless you start right now.3It is known that he is the best student in our class.As is known to us,he is the best student in our class.4The road was too slippery and
5、 it caused lots of accidents.The road was too slippery,causing lots of accidents5Beijing is the place in which you can see ancient and modern cultures.Beijing is where you can see ancient and modern cultures.高考题型练习提能力.阅读理解Sunstroke is a condition that can quickly go from dangerous to deadly, especia
6、lly if proper care isnt given immediately.Sunstroke,sometimes called heatstroke,is a result of the body temperature rising above the safe limit.This causes the bodys necessary functions to stop working.Its usually pretty easy to avoid sunstroke,as long as proper action is taken. In that case,you nee
7、d to act as quickly as possible to return that persons body to a safe temperature.Here are a few tips to help treat sunstroke.Call for helpCall to get an ambulance as quickly as possible.This should be the first thing you do,especially if the sunstroke person has fainted (昏倒)Also,call for help from
8、anyone nearby if youre in a public place.If theres no one around,call someone nearby if they can get there sooner than an ambulance. Ask everyone to bring you as much water as possible,if there isnt much nearby.Get the person to a cooler areaIf theres a building nearby,aim for that.Anywhere with ple
9、nty of air conditioners and water is perfect.If a building isnt available,bring the person to a wellshaded area.Get the water flowingIf the person is still conscious,get him or her to drink water.If theres a bathtub available,fill it with cool water and put the person in it.If your water supply is l
10、imited,you have to save it.Dampen a towel or shirt and put it on the persons body.Focus on the face,neck,and chest.Fan the personGetting moving air over the person cools him or her down. Use anything,a towel or sheet,a shirt,your hands,or a piece of board. This is where having many people around rea
11、lly helps,as they can combine to fan the entire body.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章介绍了中暑的危害以及中暑后的一些急救措施。1When does a person get sunstroke?AWhen the body doesnt function.BWhen proper care is given immediately.CWhen someone is exposed to the sun too long.DWhen the body temperature goes up beyond what one can bear.
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-396190.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
