2020-2021学年人教版英语选修10课时分层作业7 UNIT 4 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年人教版英语选修10课时分层作业7 UNIT WORD版含解析 2020 2021 学年 人教版 英语 选修 10 课时 分层 作业 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(七).单词拼写1Consequently,we have been developing a more efficient (效率高的) engine.2He is competent (能胜任的) enough to fill that position.3Please make every endeavour (尽力) to arrive punctually.4I need to consult (咨询) with my colleagues on the proposals.5We will assess (估算) the damages caused by the fl
2、ood.6The baby is too small to digest (消化) meat.7My girlfriend writes frequent (经常的) letters to me.8Its required for every high school students to preview (预习) the lessons before class.9They found the body buried beneath (在下面) a pile of leaves.10The schools must adopt (采用) new methods of teaching for
3、eign languages.阅读理解Computer programmer David Jones earned 35,000 a year designing new computer games,yet he cannot find a bank prepared to let him have a check card.Instead,he has been told to wait another two years until he is 18.He works for a small firm in Liverpool,where most young people of his
4、 age are finding jobs.Davids biggest headache is what to do with his money.Though he has high payment,he cannot drive a car,or get credit cards(信用卡).David got his job four months ago,a year after leaving school with six Olevels(普通成绩) and working for a time in a computer shop.“I got the job because t
5、he people who run the firm knew I had already written some programs,” he said.“I suppose 35,000 sounds a lot but I hope it will come to more than that this year.” He spends some of his money on records and clothes,and gives his mother 20 a week as he lives with his parents.But most of his spare time
6、 is spent working.“Unfortunately,computing was not part of our studies at school,” he said.“But I had been studying it in books and magazines for four years in my spare time.I knew what I wanted to do and never considered staying on at school.Most people in this business are fairly young,anyway.I wo
7、uld like to earn a million and I suppose early retirement(退休) is a possibility.You never know when the market might disappear.” 【语篇解读】本文讲述了少年电脑程序员David的苦恼和愿望。1Why is David so different from other young people of his age? AHe earns an extremely high payment.BHe has got a job.CHe lives at home with hi
8、s parents.DHe does not go out much.A细节理解题。根据 Computer programmer David Jones earned 35, 000 a year 可推知此题答案为A。2Davids greatest problem is that _Ahe cant be treated as an adult by the bankBhe doesnt make as many games as he wishesChe doesnt know what to buy with the moneyDhe is too young to drive a ca
9、rA推理判断题。根据Davids biggest headache is what to do with his money.Though he has high payment, he cannot drive a car, or get credit cards(信用卡) 可知,他最大的苦恼是他没有被当成大人看待。3He was employed by the company because _.Ahe had worked in a computer shopBhe had written some computer programsChe is clever and works har
10、d at his lessonsDhe had learnt to use computers at schoolB细节理解题。根据 I had already written some programs 可得出此答案。4Why does David think he might retire early? AHe thinks computer games might not always sell so well.B.He wants to stop working when he is a millionaire.C.One has to be young to write comput
11、er programs.DHe thinks his firm might close down.A细节理解题。根据You never know when the market might disappear 可得出答案。.阅读填句根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。A new report says plastics are responsible for $13 billion in damage to the oceans and the undersea environment.The findings were announced rec
12、ently at a United Nations conference._1_Plastic thrown away carelessly makes its way into rivers and other waterways._2_After a while,it collects in the sea.And plastic never goes away.Plastic is not biodegradabledestroyed by bacteria or natural processes.Instead,it just breaks up into smaller piece
13、s over time.The oceans contain a lot of chemicals and other pollutants._3_That means harmful material may get into our food supply._4_Human beings cause pollution and they can take steps to stop it.They can use fewer single use product containers and throw plastics away correctly.Plastic recycling p
14、rograms also workswhere old bottles and other plastics are collected,broken down and used to make new products.We could reuse bottles in our households many times if we wish to,rather than end it after the first use.We could,when we get rid of that plastic,recycle it and reuse it,which replaces the
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-396218.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2021高三统考人教英语一轮(经典版)课件:第二部分 专题二 Ⅱ 高频动词(短语)的熟词生义 .ppt
