分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 13

类型2020-2021学年人教版(2019)选择性必修第一册英语单元测试AB卷 UNIT 2 A卷 基础夯实 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:396818
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOC
  • 页数:13
  • 大小:86.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年人教版2019选择性必修第一册英语单元测试AB卷 UNIT A卷 基础夯实 WORD版含解析 2020 2021 学年 人教版 2019 选择性 必修 一册 英语 单元测试 AB
    资源描述:

    1、2020-2021学年人教版(2019)选择性必修第一册英语单元测试AB卷 Unit 2 A卷 基础夯实一、阅读理解1. Many people over 60 years of age in the UK are spending their later years taking up new hobbies and activities, according to research from Age UK. 71 percent of those over 60 years old are meeting new challenges like learning a foreign lan

    2、guage, taking to the dance floor, or even taking part in outdoor activities like bungee jumping and mountain climbing. The new survey looks at attitudes towards later life in people aged 18 and above and has been conducted to mark the start of a new TV advertising campaign. With the positive attitud

    3、es of many of those aged 60 and above who describe their lifestyle as interesting (38 percent) , varied (42 percent) , fun (20 percent) and satisfying (24 percent) , it shows the nation that growing older does not mean that interests and hobbies should stop. It features people doing what they enjoy,

    4、 celebrating later life and all that it can offer. This is in sharp contrast to some younger peoples ideas of old age as boring and slower-paced. Among those featured are a Tai Chi group, dancers, a 91-year-old bodybuilder, and an 81-year-old singing leading lady. Many of them are people who have be

    5、en directly helped by Age UK. The advertisement aims to show the different services and products that Age UK offers and how it can help people to make the most of later life. Michelle Mitchell, Charity Director at Age UK said, Through our research and the exciting new TV advertisement, we hope to sh

    6、ow another side of growing older and encourage people of all ages to take up some hobbies. One in five says that they have feltmore comfortable in their own skin since they reached 60 years of age, and this confidence helps to give people the drive to try the activities they have always wanted to tr

    7、y.1.How many people aged 60 and above describe their lifestyle as varied according to the research?A. 38 percent.B. 42 percent.C. 20 percent.D. 24 percent.2.What can be learnt from Paragraph 3?A. Many old people lead a positive life.B. Age UK has organized a Tai Chi group.C. Old age is not boring, b

    8、ut a little slow-paced.D. Age UK offers product to old people for free.3.Where is the passage most probably taken from?A. A life magazine.B. A textbook.C. A fashion website.D. A health handbook.2. For years the Italian city of Venice has been struggling with a few concerns. Saint Marks Square is oft

    9、en flooded. Venices waterways require repairs. But, by far, the biggest problem is the rapidly growing number of visitors to the city. So city officials have decided to require all visitors to pay a fee to enter Venice. The money will help to pay for cleaning and other services that help to keep the

    10、 city beautiful. Venices mayor Luigi Brugnaro explained the decision to international media during a visit to Rome last week. Venice is a wonder of the world and only in this way can it be saved, the mayor said. The fee process will be experimental at first, he added. A one-day visit will cost about

    11、 $ 7. City officials have yet to decide when the fee collection will begin. The money will be collected by transport companies that bring the tourists to Venice. The city will set up cameras for those arriving by private cars. And there will be fines for those who do not pay the fee. Students, some

    12、workers and children under the age of six will not have to pay. Naturally, anyone born or living in Venice is exempt. City officials hope this will prevent the overcrowding that often comes with large numbers of tourists. Some people living in Venice say they do not believe the fee plan will work. L

    13、awyer Roberta Pierabon says it will be impossible to collect the money from everyone who visits the city. Visitors arrive from all sides. She does not believe tourists can be controlled and added that she disapproved of the plan. Other Venetians like the idea. They say it will make tourism less aggr

    14、essive. Venetians love their city and know it will never stop appealing to visitors. Venice is so special, they say, that it belongs to the whole of humanity.1.What is the biggest problem that arises in Venice?A.The visitor boom.B.The poor city service.C.The frequent flood.D.The waterway repair.2.Ho

    15、w will city officials deal with the big problem?A.By educating citizens.B.By charging fees.C.By doing experiments.D.By turning to media.3.What does the underline word exempt probably mean in Paragraph 4?A.Asked to stay.B.Permitted to settle.C.Required not to enter.D.Allowed not to pay.4.Who opposed

    16、the fee plan?A.Mayor Luigi Brugnaro.B.All Venetians.C.Lawyer Roberta Pierabon.D.City officials.3. What shape the school of the future will take is uncertain, but most educators and 2observers agree that the future school will go electronic. In the future, schools as we know will no longer exist. In

    17、their place will be community-style centers operating seven days a week, 24 hours a day. Computers will become an essential part for an effective school of the future. Students will see and hear teachers on computers. Accessing classrooms on their home computers, students will learn when its most co

    18、nvenient for them. Yet some attendance at an actual school will be required to help students develop appropriate social skills. One of American public schools, A. C. T. Academy in McKinney, Texas, was created as an actual school of the future. Originally funded by a $ 5.5 million grant from the US D

    19、epartment of Education, the school is now supported by the McKinney Independent School District. At the school, knowledge is actively constructed by the learner on a base of prior knowledge, attitudes, and values. Sophisticated(先进的) technology is in place to support the pursuit of knowledge. The 250

    20、 Academy students all have access to a computer. The 12- to 18-year-olds each have their own computer; 7- to 11-year-olds have one portable computer for every two students; and 5- and 6-year-olds use computers at fixed stations. In addition, the students use multimedia computers, printers, CDROMs, V

    21、CRs, video editing machines, camcorders, cable television, online services, and telephonessimple but effective research tools. Whatever the shape of a school of the future might be, technology is always a huge part of it. The school days when computers mean processing words or playing games will be

    22、behind us.1.According to the passage, what will play an important role in the school of the future?A.Computers.B.Environment.C.Teachers.D.Skills.2.It can be inferred from the passage that _.A.there will be no longer schools in the futureB.students will only stay at home to study in the futureC.many

    23、educators are sure of the function of future schoolsD.many students are playing games on computers now3.From Paragraph 5 we know that those sharing a portable computer with another one are _.A.from any age groupB.12- to 18-year-oldsC.7- to 11-year-oldsD.5- and 6-year-olds4.Which of the following abo

    24、ut A.C.T. Academy is TRUE?A.It is the only actual public school in the future.B.It was funded by the McKinney Independent School District.C.All students in it have a computer of their own.D.High technology is made full use of in it.4. In the future, therapy patients may spend less time sitting in a

    25、therapists office and more time exploring virtual worlds. Researchers have created a new virtual reality (VR) app to treat the fear of heights. The app just had a clinical trial. People developed other VR therapies in the past. These programs needed a real-life therapist to guide patients through th

    26、e treatment. But the new system only uses an animated avatar (虚拟化身)within the app. The avatar coaches patients as they climb a virtual high-rise. This kind of therapist-free counseling could make it much easier for people to get help for fears and other disorders. This is a huge step forward for VR

    27、therapy, says Jennifer Hames, a clinical psychologist. With this system, people dont need to visit a therapists office to get expert help. They could get help in their regular doctors office, or even at home. That could be good for people who arent comfortable with face-to-face therapy, or who cant

    28、afford it, she says. To test how effective their app was, Freeman and colleagues recruited (招募) 100 adult volunteers, who were moderately to severely afraid of heights. The researchers randomly assigned 49 people to have VR treatment while the other 51 participants got no treatment. Before the exper

    29、iment began, participants filled out a questionnaire that rated their fear of heights from 16 to 80. They filled out the same questionnaire right after the treatment. Then they did it again two weeks later. The scores of patients who got no treatment stayed the same. But people who used the VR app d

    30、ropped an average of about 25 points on the scale. The results give strong evidence that the new VR program is more helpful than no treatment at all. But its not clear how well this type of system could work for more complex mental health issues, says Mark Hayward, a clinical psychologist at the Uni

    31、versity of Sussex. And when it comes to helping people with more severe symptoms, VR probably wont replace trained therapists any time soon.1.What is the passage mainly about?A.The causes of the fear of heights.B.The results of the fear of heights.C.A VR app to treat the fear of heights.D.The treatm

    32、ent of the fear of heights.2.What do we know about the VR therapy?A.It has a therapist to guide patients.B.It is convenient and doesnt cost much.C.It allows patients to climb a real high-rise.D.It requires patients to go to the therapists office.3.Why did Freemans team conduct the experiment?A.To ra

    33、te the participants fear of heights.B.To check the effectiveness of the VR app.C.To find out how severe peoples fear of heights is.D.To explore a new way to improve the treatment.4.In helping people with more severe symptoms, _.A.the VR app is very helpfulB.the results of the app are not clearC.trai

    34、ned therapists are still neededD.no trained therapists are necessary二、阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 The application process to almost every college and university in the United States has several parts to it. Each part tells admissions officials at the schools something different about

    35、an applicant._A list of the students activities outside of school can show what his or her interests are. _In it, students are expected to write about themselves and express their personal opinions about an issue. The statement helps admissions officers answer questions they may have about a given s

    36、tudent. _Some schools will ask an applicant a very specific question. Others will let the student choose between different subjects or simply write about anything they want. Generally speaking, there is not one perfect way to write an essay._This could be about a difficult time when they were growin

    37、g up or a meaningful relationship they had. However, they should also be careful about the subject they choose. Many students think that telling a sad story makes them easy to remember._ What they want is an essay about anything that is truly special or important to the student, and which also shows

    38、 their better qualities. In addition, it should show the students understanding of the world and what their experiences or way of thinking will bring to the school.A.Every school has its own way of looking at the essay.B.Getting started in the writing process can be difficult.C.But that is not neces

    39、sarily what admissions officials want to see.D.Class grades can show the subjects a student is strong in, for example.E.Therefore, remember to avoid discussing topics like politics and religion.F.Given a choice, students should choose to write about an issue they care about.G.But nothing really tell

    40、s the story of an applicant as well as the essay or personal statement.三、完形填空 A young girl is smiling at me from a picture frame on my desk as I write this. She is my child I once sponsored from the Philippines. Even though I have never met her in person, she has found a1 place in my heart. It doesn

    41、t2me much to help her, about a dollar a day. Yet, millions of people in this world live on less. The 3 that helping her gives me, however, is beyond 4 . It connects me to her, to life, and to love. Ican still 5 the first time that I decided to help a child overseas. It was many years ago. I was only

    42、 a teenager myself and had a little extra 6 each month. I didnt feel like 7 anything, though. We had 8 everything we had in a house fire a few years before. Going through that had taught me a lot. I had learned that I didnt need a lot of stuff to be 9 .I had also read a lot about the 10 of children

    43、in poor countries around the world. It seemed like a far better thing then to give what I could to help them. With my Moms love and 11 , I soon found a few organizations like Children International that were 12 others around the world. It felt so good being able to reach out and help another in need

    44、. It felt so good being able to make even one life better. I could feel the compassion and 13 growing within me and beginning to change me. Empathy (共鸣)does change us. It helps us to 14 ,to be kind, and to make this world a 15 place.(1).A.specialB.airyC.tinyD.whole(2).A.sufferB.bringC.costD.give(3).

    45、A.wealthB.anxietyC.challengeD.joy(4).A.imaginationB.complainsC.priceD.research(5).A.rememberB.doubtC.admitD.realize(6).A.moneyB.timeC.energyD.labor(7).A.doingB.buyingC.facingD.missing(8).A.storedB.developedC.lostD.searched(9).A.happyB.relaxedC.energeticD.positive(10).A.technologyB.sufferingC.stories

    46、D.atmosphere(11).A.marriageB.trustC.supportD.faith(12).A.treatingB.praisingC.honoringD.serving(13).A.reliefB.empathyC.easeD.guilty(14).A.attackB.changeC.loveD.sponsor(15).A.worseB.saferC.firmerD.better四、阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。 Are you interested in science? What do you think about self-repa

    47、ir technology? In the first Terminator movie, there is a moment_the metal machine from the future begins to repair his mechanical (机械的) arm. The ability of non-human things to repair themselves is_(surprise) and leaves a deep_(impress) on many people. This is perhaps one reason why people began to t

    48、ake_interest in the research being done by Professor Duncan Wass and his team at the University of Bristol. They have developed a self-repairing material that could_(use) to fix the wings and body of aeroplanes. Professor Wass and his team found inspiration in the processes of the human body. As Pro

    49、fessor Wass explains, If you cut_(you) finger, there are mechanisms (结构) that repair that damage. Can we put the self-healing (自愈) functions that we have in an airplane wing? If you do that, youre not going to repair a huge hole in the airplane wing. What we should be able_(repair) are the tiny crac

    50、ks that lead _ the problems later on. When_(ask) about other possible applications, Professor Wass says. Bicycle frames (框架) or sports equipment are_(general) where you can imagine this being used.五、写作1.你校将于5月4日在学校篮球场举办高中生机器人设计大赛,请你代表校学生会根据下面提示写一篇书面通知,内容如下: 1.请有意愿参加的同学在4月26日前到学生会报名; 2.参评内容包括机器人的外观和功

    51、能; 3. 前五名获奖学生将代表学校参加市中学生机器人设计大赛。注意: 1.词数80左右; 2.可适当增加细节,以使行文连贯。参考词汇:报名sign up; 外貌appearance; 功能function_2.阅读下面短文,根据其内容写一篇60词左右的内容概要。 Kuakuaqun, social media chat groups that people pay alittle money to join and are paid to show kindness, support and comfort to others in the group, have become popula

    52、r with young people. Users can now join a chat group on WeChat or QQ, where they are showered with praise and encouragement for a price. On e-commerce sites like Taobao, membership in WeChat or QQ groups starts at 50 yuan for five minutes of compliments (表扬). Once you purchase a round of compliments

    53、 on Taobao, the seller will contact you with an invitation to a group on WeChat. There, you will be praised from various people. Zhang Youde is the dean of the social management school at Shanghai University of political science and law. He thinks this phenomenon is a direct result of the informatio

    54、n era when young people tend to express their personal feelings on the Internet to those they dont know. He also believes it has something to do with the traditional Chinese way of parenting that parents tend to withhold praises and encouragement. In China, when children do something wrong, parents

    55、usually criticize or even beat them because they think only in this way can children correct their improper behaviors. However, when children behave well, parents seldom praise them for fear that they may become too proud. Deng Jianguo, associate professor of communication at Fudan University in Sha

    56、nghai assumes the reason lies behind the high-stress work and study environment faced by young people. To some extent, he said, it creates a positive and friendly environment for people to create an outlet for stress relief. Just simple words of encouragement in their lives can help them struggle to

    57、 see through another day. But the experts warn participants to keep a clear understanding about themselves despite the compliments from the strangers. Otherwise, they will fall into confusion and get lost. Many people go through each day reacting to events and just getting by rather than making cons

    58、cious choices based on who they are. Therefore, its hard to set goals, get motivated and determine the best course of action._答案以及解析一、1.答案:1-3 BAA解析:1.细节理解题.根据第二段中的 many of those aged 60 and above who describe their lifestyle as interesting (38 percent), varied (42 percent) 可知,调查显示42%的老人认为自己的生活丰富多彩,

    59、故选B项.2.推理判断题.根据第三段中的 It features people doing what they enjoy, celebrating later life and all that it can offer. This is in sharp contrast to some younger peoples ideas of old age as boring and slower-paced. 可知,老年人的生活是非常积极问上的.后面还举了一些具体的例子(太极团体,舞者,91岁的健美运动者,81岁的女领唱)来证明这一点.故选A项.3.推理判断题.本文介绍了在英国,很多超过六十

    60、岁的老人都在过着积极、丰富的生活.这篇文章介绍的是老年人的生活方式.因此文章最有可能出自生活杂志,故选A项.2.答案:(1)-(4)ABDC解析:(1).细节理解题。由第一段的最后一句But, by far, the biggest problem is the rapidly growing number of visitors to the city.可知,目前最大的问题是来这个城市参观的游客数量急速增加。(2).细节理解题。由第二段的第一句So city officials have decided to require all visitors to pay a fee to ente

    61、r Venice.可知,市政府官员们决定通过向进入威尼斯参观的游客收费来解决这一问题。(3).词义猜测题。前面提到学生、一些工人和六岁以下的儿童不用付费,结合Naturally, anyone born or living in Venice.可知,出生在威尼斯或者生活在威尼斯的人也不用付费,所以选D项。(4).细节理解题。根据最后一段的She does not believe tourists can be controlled and added that she disapproved of the plan.可知,Lawyer Roberta Pierabon不赞同这个方案。 3.答案

    62、:(1)-(4)ADCD解析:(1).细节理解题。根据第二段第三句可知,电脑在未来的学校中会起到很重要的作用。故选A。(2).推理判断题。根据最后一段最后一句可知,在未来的校园生活中,电脑不再只是被用来处理文字或玩游戏了。由此可推知,现在很多学生用电脑来玩游戏。(3).细节理解题。根据第五段第二句中的“7- to 11-year-olds have one portable computer for every two students” 可知,七到十一岁的学生两人共享一台手提电脑。(4).细节理解题。根据文章第三段和第四段可知,A.C.T. Academy是按照未来学校模型设计的, 学校利用

    63、了尖端技术来支持学生对知识的追求,因此D项正确。 4.答案:(1)-(4)CBBC解析:(1).主旨大意题。第一段是主题段,根据最后两句“ Researchers have created a new virtual reality (VR) app to treat the fear of heights. The app just had a clinical trial.”可知,文章主要介绍了一款用于治疗恐高症的app。(2).细节理解题。根据第二段的最后一句“.make it much easier for people to get help for fears and other

    64、disorders.”和第三段的最后一句可知,这种疗法既方便,又不需要花很多钱。(3).细节理解题。根据第四段的第一句“ To test how effective their app was, Freeman and colleagues recruited 100 adult volunteers.”可知,研究人员做实验是为了测试这个app的有效性。(4).细节理解题。根据最后一段的最后一句“ And when it comes to helping people with more severe symptoms, VR probably wont replace trained the

    65、rapists any time soon”可知,当涉及帮助症状更严重的人时,VR很可能不会在短期内取代受过训练的治疗师,所以C项正确。二、答案:DGAFC解析:根据本空后的A list of the students activities outside of school can show what his or her interests are.可知,课外活动可表明学生的兴趣,那么上课的成绩则表明学生擅长哪一科目。分析选项可知D项符合题意。 分析选项可知本段是说在申请表中,只有学生的自我介绍和关于某一问题自己的观点看法。申请表中的内容只是帮助招生官员回答学生方面的问题,除此之外没有别的

    66、东西。因此可判断申请表中除了这些没别的内容。分析选项可知G项符合题意。根据第三段中的Some schools will.others.可知,有些学校会向申请者提出一个非常具体的问题。有些学校会让学生在不同主题之间做选择,或者简单地写写他们想写的任何东西。一般来说,没有一种完美的写作方法。由此可知每个学校都有自己审阅论文的方式。分析选项可知A项符合题意。根据第三段的内容可知,每个学校对待论文的方式不同,有些学校会向申请人提出一个非常具体的问题。有些学校会让学生在不同主题之间做选择,或者简单地写写他们想要写的任何东西。分析选项可知,只有F项(如果可选择的话,学生应该选择写他们关心的问题)符合题意。

    67、根据上句 然而,他们也应该谨慎选择他们的主题。许多学生认为讲一个悲伤的故事会让他们容易被记住和空后的“他们想要的是一篇对学生来说真正特殊或重要的文章,这也显示出他们更好的品质”可知,写一个悲伤的故事,不是招生官员希望看到的,他们想要的是一篇对学生来说真正特殊或重要的文章。分析选项可知C项(但这并不一定是招生官员希望看到的)符合题意。三、答案:(1)-(5)ACDCA;(6)-(10)ABCAB;(11)-(15)CDBCD解析:(1).尽管“我”从来没有亲自见过她,但是她在“我”的心中占有特殊( special)地位。(2).“我”资助一个女孩,每天大约一美元,花费(cost)并不多。(3).

    68、“我”自愿帮助她,因此,帮助她给“我”带来了快乐(joy)。(4).帮助她给“我”带来的快乐是无价的( beyond price)。(5).“我”仍然记得( remember)第一次“我”决定帮助国外的孩子。(6).许多年前,“我”还是个孩子,而且“我”每个月只有一点额外的钱( money)。(7).虽然有点儿零花钱,但是“我”不想买(buy)任何东西。(8).几年前家里失火,失去了(lost)一切。(9).“我”明白了获得快乐( happy)不需要很多东西。(10).后面的 children in poor countries是关键词,由此可知此处填“苦难( suffering)”符合语境。

    69、(11).在母亲的爱与支持(support)下,“我”找到了一些组织。(12).由前文知,“我”通过捐赠来帮助别人。因此,找到的这些组织是为全世界的人服务(serving)的。(13).根据后面的“ Empathy does change us.”可知“我感受到同情与共鸣的作用”。(14).“我”愿意去帮助他人,说明“我”有爱心(love)。(15).共鸣帮助“我”去把这个世界变成一个更美好的( better)地方。四、答案:-when; surprising; impression; an; be used ;- your; to repair; to; asked ; generally

    70、解析:考查定语从句。设空处引导定语从句,修饰先行词a moment且在从句中作时间状语,故填when。 考查形容词。设空处作表语,说明主语the ability of non-human things to repair themselves的特征,故填surprising。考查名词。leave a deep impression on. 意为“给留下深刻印象”。an 考查冠词。take an interest in.意为“对感兴趣”。考查被动语态。material与use之间是被动关系,且设空处前有情态动词could,故填be used。考查代词。设空处在此作定语,意为“你的,故填your。

    71、考查非谓语动词。be able to do sth.意为“能够做某事”。考查介词。lead to意为“导致,造成”。考查非谓语动词。ask与Professor Wass之间是逻辑上的动宾关系,故填asked。考查副词。设空处修饰谓语动词are,故填副词generally(通常)。五、答案:Notice A robot design contest will be held in our school on the basketball court on May 4th. Those who would like to take part in it are supposed to sign u

    72、p at the office of the Students Union before April 26th. All the senior students are welcome to join in the contest. The functions as well as the appearance of the robots you design will be considered when we choose the best ones. The first five winners will be given prizes. Besides, they can compet

    73、e in the robot design contest of the senior school students in the city of Yinchuan in the name of our school. Whats more, we believe you will learn a lot when you make efforts to do well in the contest. Please try your best and get ready in time.the Students Union April 19, 2020答案:Kuakuaqun, social

    74、 media chat groups where people can pay for praise from strangers, is gaining popularity for several reasons. Besides young peoples preference to express themselves online, they seldom get praise from their parents in reality because of the conventional Chinese way of parenting. Additionally, it provides an appropriate platform to relieve stress. However, experts warn participants not to lose themselves.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年人教版(2019)选择性必修第一册英语单元测试AB卷 UNIT 2 A卷 基础夯实 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-396818.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1