2019版译林牛津高考英语一轮选训习题--模块2U3及答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 版译林 牛津 高考 英语 一轮 习题 模块 U3 答案
- 资源描述:
-
1、2019版译林牛津高考英语一轮选训习题-模块2U3及答案一、阅读理解。 Thanks to the Internet and technology, the world has become one big market, and you can sit in the comforts of your home and shop for anything you want. You no longer have to drive to the actual shops and fish out what you want. Simply filter (筛选) your search, sit
2、ting on your sofa, select the desired product, and make the required payment. The shipment will reach your doorstep. However, everything comes at a price; so does online shopping. Its subject to more threats, especially when you make online shopping mistakes. For example, you may be an impulsive (冲动
3、的) buyer and buy something without reading all the details of the product properly. If you dont read the product description carefully, there are high chances that the item you receive might not match what you expect. The biggest hurdle in online shopping is that you cannot inspect your product befo
4、rehand. Therefore, take a cue from the experiences of other consumers from the online posts. Additionally, you may make mistakes like giving an incorrect address, typing incorrect quantity details. Such mistakes can make you end up getting a delayed delivery. Not following safety tips while shopping
5、 is also a common mistake you may commit. For instance, you may not take into account other charges, or use a public WiFi to make a purchase, which may give away your card details. So ensure online safety while making a purchase online. Luckily, if some mistake has occurred, you can make an att
6、empt to repair it. For example, you can contact the customer service and register your complaint. Its better to have a written record by also sending an email to the company. Its advisable to have your purchase transaction well documented, so that you can provide legal evidence to the company.1.If y
7、ou dont read the product descriptions thoroughly, youll probably _.A.forget to follow safety tipsB.be addicted to online shopping easilyC.receive an item you dont wantD.make a purchase as you expect2.What can prevent the product reaching you in time?A.Not reading its consumer reviews.B.Not posting l
8、etter to the company in advance.C.Not taking other charges into consideration.D.Not checking information before placing an order.3.Your card information may be stolen if you do online shopping _.A.with a public Wi-FiB.on a private websiteC.in your friends storeD.in a trustworthy company4.What should
9、 we do when online shopping goes wrong?A.Make a list of your requirements.B.Report the online shop to the government.C.Send the purchase information to the police.D.Get your complaint registered at the customer service.参考答案: 1.C; 2.D; 3.A; 4.D解析: 1.细节题。根据第2段“If you dont read the product description
10、carefully, there are high chances that the item you receive might not match what you expect”可知,如果你不仔细阅读产品描述,你就会买到你所需产品。2.推断题。根据第3段“Additionally, you may make mistakes like giving an incorrect address, typing incorrect quantity details. Such mistakes can make you end up getting a delayed delivery”可知,
11、下单时不核对信息会导致货物不能按时到达。3.细节题。根据第4段“.use a public WiFi to make a purchase, which may give away your card details”可知,当你用公共WiFi购物时会泄露你的银行卡信息。4.细节题。根据最后一段“For example, you can contact the customer service and register your complaint”可知,你可以联系客服将你的投诉记录下来。二、单项填空1.Little children ask endless questions because
12、they are _ about everything.A. skepticalB. awareC. capableD. curious【答案】D2.Nowadays teenagers are not _ to stand and appreciate works of art; they prefer to participate in them.A. content B. optimisticC. confident D. outgoing【答案】A【解析】content满足的,满意的,符合句意。optimistic乐观的,抱有乐观看法的;confident自信的;outgoing 爱交
13、际的,友好的,外向的。句意:如今,青少年不满足于只是站着欣赏艺术作品;他们更喜欢参与到艺术作品中。3.As is known to us all, failure usually _ laziness while diligence can _ success.A. results from, lie inB. results in, result fromC. leads, lie inD. results from, result in【答案】D【解析】result from因而发生,后接原因;lie in存在于,后接原因;result in 产生,后接结果;lead to导致,后接结果。
14、失败是因为懒惰,而勤奋则导致成功,故选D项。4.Many university graduates _ to work in first-tier cities, which are attractive to them.A. inspire B. desireC. risk D. arrange【答案】B【解析】desire to do sth.渴望做某事。inspire常用于 inspire sb. to do sth.; risk 后接动名词。句意:许多大学毕业生渴望到一线城市工作,这些城市对他们很有吸引力。5.When reading English novels, I often _
15、 idiomatic expressions that I cant understand. A. come across B. go overC. get across D. take over【答案】A【解析】come across偶然遇见;go over复习;get across横跨;take over取代。句意:在读到英文小说时,我经常会遇到一些我不能理解的成语似的短语。根据句意,故选A。6.The word “track” _ a path which is made of earth _ having a surface covered with other materials.A
16、. adds to; rather than B. leads to; other thanC. refers to; rather than D. replies to; other than【答案】C【解析】refer to意为“引用,指”,rather than意为“而不是”,符合语境。add to增加,lead to导致,reply to回复,other than除了。句意:“小路”这个词指的就是土路,而不是表面覆盖着别的什么材料的路。7.The children who are crazy about playing computer games are all driven by
17、_ at first.A. discount B. beliefC. curiosity D. satisfaction【答案】C【解析】discount折扣;belief信念;curiosity好奇心;satisfaction满意。句意:那些热衷于玩电脑游戏的孩子们一开始都是被好奇心所驱使。8.The carbon content of steel largely determines its usefulness for specific _ applications.【答案】D【解析】typical典型的;tough艰苦的;fantastic较好的,很大的;specific明确的,具体的
18、。句意:钢的碳含量(的多少)很大程度上决定了它具体的用途。9. The top technologies have been brought to the local farms. _, the crop output has been increased a lot. A. In particularB. On the contraryC. As a resultD. In addition【答案】C【解析】句意:当地的农场已经引进了一些先进的技术。结果,农作物产量增加了很多。从句意可知,前后表示“因果”关系,所以选as a result,表示“结果”。10.We desire that i
19、mmediate help _ to the local people who were in trouble.A. be given B. will be givenC. should give D. is given【答案】A【解析】desire和suggest,request等表示请求建议的词后的从句用“should动词原形”表示虚拟语气,should可以省略。句意:我们期望立即给予那些遇到了麻烦的当地人帮助。11.So far, only one man has _ a theory that seems to fit all the facts.A. come up withB. p
20、ut up with C. lined up withD. caught up with【答案】A12.Youd better write down the phone number of that restaurant for future _.A. purposeB. referenceC. progressD. memory【答案】B【解析】for future reference以备日后参考。句意:你最好写下这个餐馆的号码以便日后参考用。13.Anxiously, she took the dress out of the package and tried it on, only _
21、 it didnt fitA. to find B. found C. finding D. having found【答案】A【解析】不定式和only连用,表示意料之外的结果。现在分词doing常常表示顺理成章的结果。句意:她着急地把裙子从包装里拿了出来,结果却发现裙子不合适。“但是裙子不合适”说明这是意料之外的结果。14.Success is not final, and failure is not deadly. It is, you know, the courage to continue _ counts in life.A. thatB. whichC. whereD. whe
22、n【答案】A 【解析】It is the courage to continue that counts in life为强调句型,强调的是句子的主语the courage to continue。故选A。句意:成功不是最终目的,失败也不是致命的。你知道,生活中,继续下去的勇气才最重要。you know为插入语,做题时可删除,以免影响思考。15.Hurry up! Alice and Sue are waiting for you at the school gate.Oh! I thought they _ without me.A. wentB. are goingC. have gone
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2023-2024学年第一学期东城区六年级期末质量检测-语文.pdf
