四川洪雅县2016高考英语二轮阅读理解训练(2)及答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 四川 洪雅县 2016 高考 英语 二轮 阅读 理解 训练 答案
- 资源描述:
-
1、四川洪雅县2016高考英语二轮阅读理解训练(2)及答案 文化教育型阅读理解(二) Millions of people pass through the gates of Disneys entertainment parks in California, Florida and Japan each year. What makes these places an almost universal attraction? What makes foreign kings and queens and other important people want to visit these Dis
2、ney parks? Well, one reason is the way theyre treated once they get there. The people at Disney go out of their way to serve their “guests”, as they prefer to call them, and to see that they enjoy themselves.All new employees, from vice presidents to parttime workers, begin their employment by atten
3、ding Disney University and taking “Traditions 1”. Here, they learn about the companys history, how it is managed and why it is successful. They are shown how each department relates to the whole. All employees are shown how their part is important in making the park a success.After passing “Traditio
4、ns 1”, the employees go on to more specialized training for their specific jobs. No detail is missed. A simple job like taking tickets requires four eighthour days of training. When one ticket taker was asked why it took so much training for such a simple, ordinary job, he replied, “What happens if
5、someone wants to know where the restrooms are, when the parade starts or what bus to take back to the campgrounds?We need to know the answers or where to get them quickly. Our constant aim is to help our guests enjoy the party.”Even Disneys managers get involved in the daily management of the park.
6、Every year, the managers leave their desks and business suits and put on special service clothes. For a full week, the bosses sell hot dogs or ice cream, take tickets or drive the monorail (单轨车), and take up any of the 100 jobs that make the entertainment park come alive. The managers agree that thi
7、s week helps them to see the companys goals more clearly.All these efforts to serve the public well have made Walt Disney Productions famous. Disney is considered by many as the best mass service provider in America or the world. As one longtime business observer once said, “How Disney treats people
8、, communicates with them, and rewards them, is in my view the very reason for his fifty years of successI have watched, very carefully and with great respect and admiration, the theory and practice of selling satisfaction and serving millions of people on a daily basis, successfully. It is what Disn
9、ey does best.”1. The first day they come to Disney parks, all new employees _Abegin as ticket takersBmust learn several jobsCbegin by receiving onthejob trainingDhave already attended Disney University2. The main goal of the Disney employees is to _Alearn all parts of the businessBkeep their importa
10、nt guests happyCbe able to answer all kinds of questionsDsee that their guests enjoy themselves3. Each year, managers wear special service clothes and work in the park to _Again a better view of the companys objectivesBremind themselves of their beginnings at DisneyCset a good example for employeesD
11、replace employees on holiday4. Which of the following is NOT true according to the passage?AParades are regularly held in Disneys entertainment parks.BDisney attracts people almost from all over the world.CTourists learn the history of Disney in its entertainment parks.DDisneys managers are able to
12、do almost all kinds of work in the Disney parks.5. This passage is mainly about _Ahow Disney employees are trainedBthe history and traditions of the Disney enterprisesCthe importance Disney places on serving people wellDwhy Disney enterprises make a lot of money【参考答案解析】A【要点综述】 本文主要介绍了迪斯尼公司通过严格的训练管理和
13、优质的服务吸引了来自世界各地的人们。1C从第二段“All new employees, from vice presidents to parttime workers, begin their employment by attending Disney University and taking Traditions 1.”和后面所讲述的训练情况可知,每一个新职员必须进行工作培训。2D根据文中第三段最后一句话“Our constant aim is to help our guests enjoy the party.”可知,迪斯尼乐园员工的目的是为了让客人过得高兴。3A根据第四段“Eve
14、ry year, the managers leave their desks and business suits and put on special service clothes.”和这一段的最后一句话“The managers agree that this week helps them to see the companys goals more clearly.”可知,经理们每年穿上特殊的工作服的目的是为了更好地认清迪斯尼乐园的创办目标。4C通读全文可知,选项C是错误的,因为游客到迪斯尼的目的不是为了学习它的历史,而是进行娱乐活动。5C整篇文章主要介绍了迪斯尼公司通过严格的训练
15、管理和优质的服务吸引了来自世界各地的人们。科普知识型阅读理解(二) Clothes can make phone calls, play music, dial your pals number, keep you warm during cold weather and operate your computer? This is not a fantasy. A British company, called Electrotextiles, has created a wide range of clothes that have minds of their own! Scientis
16、ts, working for the company, have invented a kind of fabric that can be blended(混合) with flexible electronic materials to create intelligent clothing. The result are electronic garments.If you think the wearer has to be wired to different devices, think again. These designer clothes are wirefree, so
17、ft to touch and washable! Like any electronic device, these hightech clothes have to be powered. Currently, a tiny ninevolt battery serves the purpose. But the researchers hope that in the near future the clothes will generate electricity by using body heat. “These clothes are 100 percent shock proo
18、f,” they say.The Electrotextiles team has also created the worlds first cloth keyboard. This keyboard can be sewn into your trousers or skirt. To use this device, you will have to sit down and tap on your lap! These “laptap” gadgets(小器具) are all set to take over laptop computers!Another useful garme
19、nt is the shirtcummobile phone. This_handy_invention enables drivers to chat comfortably with others at the wheel! Other popular electronic wear include the denim(牛仔布) jacket with flexible earphones sewn into the hood(风帽) and the electronic ski jacket with a builtin heater. The ski jacket is also pr
20、ogrammed to send signals to a satellite. This technology is known as global positioning system and can be used to track lost skiers and wandering kids.Having completed the cloth keyboard, scientists have already started to work on a new projecta necktie that can be used as a computer mouse. What is
21、the next? Do you have any idea?1. The electronic garments are similar to other electronic devices in that _A. they feel smooth and soft B. they use electricity as powerC. they can be washed in water D. they are made from flexible materials2. How will researchers improve these hightech clothes?A. Bod
22、y heat will be used as power. B. The wearer will not get shocked.C. A tiny ninevolt battery will work. D. They will get charged automatically.3. What does the underlined phrase “This handy invention” in Paragraph 5 refer to?A. The laptop computer. B. The electronic ski jacket.C. The shirtcummobile p
23、hone. D. The worlds first cloth keyboard.4. If you are going on a ski adventure, which device do you need?A. The cloth keyboard. B. The electronic ski jacket.C. The necktie to be used as a mouse. D. The denim jacket with earphones.5The main purpose of the text is _A. to advertise for an English comp
24、any B. to predict the future trend of scienceC. to show how rapidly science develops D. to introduce some intelligent clothing (三)【要点综述】 衣服能用来打电话、听音乐、取暖和操作电脑吗?这已经不再是幻想了,英国公司Electrotextiles就已经开发出几款这样的高科技电子服饰呢!1B细节理解题。根据第三段“Like any electronic device, these hightech clothes have to be powered.”可知,电子服装
25、与其他电子设备的相同点在于它们都使用电力作动力,故选B项。2A细节理解题。根据第三段“But the researchers hope that in the near future the clothes will generate electricity by using body heat.”可知,研究者将用体热给电子服装发电,故选A项。3C词义猜测题。根据第五段“Another useful garment is the shirtcummobile phone. This handy invention enables drivers to chat comfortably with
26、 others at the wheel!”两句之间的关系可判断选C项。4B推理判断题。根据第五段“The ski jacket is also programmed to send signals to a satellite. This technology is known as global positioning system and can be used to track lost skiers and wandering kids.”可推断这种滑雪衫适合滑雪探险时用,故选B项。5D推理判断题。根据第二段可知,本文旨在介绍英国公司Electrotextiles所开发出来的高科技电
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
