分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 25

类型四川省2022-20236学年高一英语上学期期末试题(Word版附解析).doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:398543
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOC
  • 页数:25
  • 大小:107.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    四川省 2022-20236学年高一英语上学期期末试题Word版附解析 2022 20236 学年 英语 学期 期末 试题 Word 解析
    资源描述:

    1、2022-2023学年度上期高2022级12月月考英语试题(考试时间120分钟,总分150分)第一部分 听力(共两节,满分30分)做题时,先将答案标在试卷上,录音结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。第一节(共5小题,每小题1.5分;满分7.5分)听下面5段对话,每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置;听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1What does the man plan to do tonight?AGo dancing. BDo some writing. CDo

    2、 some reading.2What will the weather be like tomorrow morning?ASunny. BWindy. CRainy.3What did the woman do last night?AShe went shopping. BShe attended a lecture. CShe prepared for an exam.4What did the woman think was a bit too salty?AThe fish. BThe beef. CThe soup.5What time is it now?A9:30 pm. B

    3、10:00pm C10:30 pm.第二节 (共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从每题所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第 6 段材料,回答第 6-7 题。6What did the woman buy yesterday?AA hat. BA skirt. CA bag.7What color didnt suit the woman?ARed BGreen. CYellow.听第 7

    4、 段材料,回答第 8-9 题。8Who is the man waiting for?AThe doctor. BSome patients. CThe repairman.9When does the conversation probably take place?AIn the morning. BIn the afternoon. CIn the evening.听第 8 段材料,回答第 10-12 题。10Who will have a birthday party?AThe woman s son. BThe woman s brother. CThe woman s mother

    5、.11How much does the woman plan to spend?AAbout $50. BAbout $30. CAbout $20.12What does the woman choose at last?AA magic car. BA book. CA pencil box.听第 9 段材料,回答第 13-16 题。13How does the woman keep in touch with her Chinese friend?ABy sending emails. BBy making calls. CBy writing letters.14Where does

    6、 the man want to go?ABeijing. BGuangzhou. CShanghai.15How will the man get the money for the traveling?ABy doing part-time jobs. BBy asking his parents for it.CBy borrowing it from his friends.16When does Professor Wang s lecture begin?AAt 3:00. BAt 3:30. CAt 3:45.听第 10 段材料,回答第 18-20 题。17What is Tom

    7、 Smith talking about? AHis opinions on sports. BHis plans after retirement. CHis hobbies for activities.18How old is Tom Smith?A60 years old B62 years old C63 years old.19What is Tom Smith most interested in?ASnow and ice climbing. BCross-country running. CMountain climbing.20What does Tom Smith hop

    8、e to do?AContinue to do sports. BRetire from his work soon. CBecome a professional athlete.第二部分 阅读理解 (共两节,满分40分)第一节 (共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。ANearly all of us have a bad habit, whether we know it or not. Some people say they want to get rid of it but dont know the proper w

    9、ays. Heres some advice on how to get rid of bad habits.Make a list. Write down why you want to stop a certain behavior how its hurting you and how to get rid of it. This will help a lot. Look at that list regularly.Join in other activities. Its wise of you to do something else when you want to stop

    10、your bad habits. If you get angry easily, for example, you can practice having a deep breath or going for a walk.Give yourself a present. Before you take action against a bad habit, decide what youll do to celebrate it if you reach your goal.Keep off bad habits. If you are fat and want to lose weigh

    11、t, keep junk food out of your house. If you are a heavy smoker with coffee, turn to tea and keep away from friends who like smoking.Be patient. Bad habits develop over years, so you probably wont be able to get rid of them quickly. In fact, people often give up several times before being successful,

    12、 so you should be patient.Find support. Dont be afraid to ask for support from friends, family or other people who have the same bad habits as you. When you talk to others, they might be able to provide advice or encouragement that you usually wouldnt get from yourself.1. If you want to lose weight,

    13、 you should _.A. drink more coffee.B. refuse the junk food.C. find support from friends.D. find a heavy smoker.2. Which of the following is WRONG according to the passage?A. its not easy to get rid of bad habits in a short time.B. You can write down the reasons for getting rid of bad habits.C. When

    14、talking to others, you can get what you cant get from yourself.D. When you want to stop your bad habits, dont do anything.3. From the passage you can learn _.A. how to get rid of bad habits.B. why we have some bad habits.C. what to do to have a bad habit.D. where to find some support【答案】1. B 2. D 3.

    15、 A【解析】【分析】这是一篇说明文。文章作者针对如何改掉坏习惯这一问题,给出了自己的一些建议。【1题详解】细节理解题,根据Keep off bad habits部分中“If you are fat and want to lose weight,keep junk food out of your house.(如果你很胖,又想减肥,那就远离垃圾食品)”可知,如果你想减肥,你应该拒绝垃圾食品。故选B。【2题详解】细节理解题。根据Be patient部分中“Bad habits develop over years, so you probably wont be able to get rid

    16、 of them quickly.(坏习惯已经形成许多年了,所以你可能无法很快改掉它们)”可知A选项“短时间内改掉坏习惯是不容易的”正确;根据Make a list.部分中“Write down why you want to stop a certain behavior, how its hurting you and how to get rid of it.(写下你为什么想要停止某种行为,它是如何伤害你的,以及如何摆脱它)”可知B选项“你可以写下改掉坏习惯的理由”正确;根据Find support.部分中“When you talk to others, they might be a

    17、ble to provide advice or encouragement that you usually wouldnt get from yourself.( 当你和别人交谈时,他们可能会给你提供建议或鼓励,而这些你通常不会从自己那里得到)”可知C选项“和别人交谈时,你可以得到你自己得不到的东西”正确;而D选项“当你想改掉坏习惯时,什么都不要做”文章没有提到。故选D。【3题详解】主旨大意题。根据第一段中“Heres some advice on how to get rid of bad habits.(这里有一些关于如何摆脱坏习惯的建议)”可知,文章主要介绍了改掉坏习惯的一些建议,也

    18、就是说,从文章中你可以了解到如何摆脱坏习惯。故选A。BWhen leaving school, I was pleased that my exam results meant that I could study engineering at university. But I also wanted to travel before starting my course. A friend of mine told me about the Schools Exploring Society, an organization which helps students take a gap

    19、year (a year between leaving school and going to college). It has three foreign journeys a year, taking 16-20-year-olds on science and nature trips. I love being outdoors, and a mountaineering trip to Alaska was on offer. So I signed up immediately.There was one problem, though. I had to raise a lar

    20、ge amount of money for the trip. It was a big task, but I managed to make it. I washed cars, worked in a cafe and also sold off some of my old books, clothes and CDs. Then, just before starting out, I started worrying. Can I do this? Am I fit enough? What if I see a bear?Seventy of us traveled to Al

    21、aska. The first two days after arrival were spent in a school hall preparing our equipment and five tons of food. Then we left for the beautiful Talkeetna Mountain. On the trip we dug paths and recognized plant species. Then we climbed a mountain that was over 6,000 feet high. It was tiring but exci

    22、ting.Looking back, a gap year was so right for me. I learned a lot about accepting other people for what they are. We had to help each other and it made me less selfish. My gap year has also made me more able to concentrate. Now, whenever Tm worried about anything, I think I did Alaska-I can do this

    23、!4. We can learn from Paragraph 1 that the author .A. hadnt taken foreign trips beforeB. made the trip together with his friendsC. was not satisfied with his exam resultsD. was going to study engineering at a college5. What was the problem for the author?A. His body was not strong.B. He couldnt affo

    24、rd the trip.C. He had no outdoor experience.D. He had little time to prepare for the trip.6. The author may agree that his gap year .A. was well worth itB. got him interested in plantsC. made him fall behind others in studyD. helped him know more about himself7. What might be the authors purpose in

    25、writing the text?A. To explain how to prepare for trips.B. To advise on how to spend a gap year.C. To describe his experience in his gap year.D. To encourage students to do part-time work.【答案】4. D 5. B 6. A 7. C【解析】【分析】这是一篇记叙文。讲述了作者在间隔年进行的科学和自然之旅让自己受益匪浅。【4题详解】推理判断题。根据第一段中“When leaving school, I was

    26、pleased that my exam results meant that I could study engineering at university.”(当我离开学校的时候,我很高兴我的考试成绩意味着我可以在大学里学习工程学。)可知,作者将要上大学学工程学专业。故选D项。【5题详解】细节理解题。根据第二段中 “There was one problem, though. I had to raise a large amount of money for the trip.”(不过有一个问题。我不得不为这次旅行筹集一大笔钱。)可以推知,他没足够的钱旅行。故选B项。【6题详解】推理判断

    27、题。根据最后一段中“Looking back, a gap year was so right for me. I learned a lot about accepting other people for what they are. We had to help each other and it made me less selfish. My gap year has also made me more able to concentrate.”(现在回想起来,间隔年对我来说太合适了。我学会了如何接受他人的本来面目。我们必须互相帮助,这让我不那么自私。间隔年也让我更能集中精力。)可知

    28、,作者认为他的间隔年让他受益匪浅,非常值得。故选A项。【7题详解】推理判断题。通读全文,根据第一段中“But I also wanted to travel before starting my course. A friend of mine told me about the Schools Exploring Society, an organization which helps students take a gap year (a year between leaving school and going to college).”(但我也想在开始我的课程之前去旅行。我的一个朋友告

    29、诉我关于学校探索社,一个帮助学生度过间隔年(离开学校和上大学之间的一年)的组织。)和“I love being outdoors, and a mountaineering trip to Alaska was on offer. So I signed up immediately.”(我喜欢户外活动,有机会去阿拉斯加登山。所以我马上就报名了。)以及后面所描述作者在间隔年中的活动及收获可知,作者主要目的是描述了他在中学毕业以后,没有马上去读大学,而是选择在间隔年参加野外旅行活动的经历。故选C项。CIn the U.S., speaking more than one language flu

    30、ently is not very common except in Los Angeles, California. The city has one of the largest populations in the U.S. of young people between the ages of 18 and 34. More than half of them in Los Angeles are bilingual (会双语的).Maria Elena Burgos, a mother of two American-born daughters, is cooking a Mexi

    31、can breakfast. She says making Mexican food is just one of the many traditions in her home. Another is speaking Spanish to her children. “We want to keep Spanish somewhere in their learning too, not only at home.” Ms. Burgos thinks being bilingual will give them more opportunities in the future. Kno

    32、wing Spanish also means the children can talk with their relatives in Mexico.Ms. Burgos daughters both want to know their familys culture. “We are doing this in order to go back to our roots because thats part of who we are,” they say.The U.S. Census Bureau says more than half the adults in the Los

    33、Angeles area between 18 and 34 years old speak a language other than English at home. For the whole country, the number of bilingual adults is only 25 percent. The number of bilingual speakers has gone up since the 1990s.University of California Los Angeles professor Raul Hinojosa says that in the p

    34、ast, the children and grandchildren of immigrants (移民) did not continue to speak the parents native language. But now the opposite is true.In the last ten years, more immigrant parents say they want their children to keep speaking their native language. Mr. Hinojosa calls their choice the “path of p

    35、ride”. The decision to keep a native language is clear in Los Angeles now. And, as the number of minorities (少数民族) in the U.S. continues to grow, he thinks bilingualism will spread to the rest of the country.8. Ms. Burgos hopes her two daughters can _.A. have a healthy dietB. become true AmericansC.

    36、 develop many good habitsD. have a competitive advantage9. Whats the attitude of Ms. Burgos daughters towards speaking Spanish?A. Bored.B. Worried.C. Interested.D. Surprised.10. From the last three paragraphs, we can learn that more people in the U.S. _.A. are proud of their new countryB. speak Engl

    37、ish very fluentlyC. are learning a second languageD. are forgetting their parents native language11. Mr. Hinojosa is sure that _.A. more people will immigrate to the U.S.B. the U.S. is on the path to bilingualismC. the population of Los Angeles will dropD. more minorities will be accepted by the U.S

    38、.【答案】8 D 9. C 10. C 11. B【解析】【导语】这是一篇新闻报道。通过一个母亲教两个女儿母语西班牙语的故事,引出了美国现在社会的现象:移民们学母语的热潮,这表明美国在走向双语化。【8题详解】细节理解题。根据第二段倒数第二句“Ms. Burgos thinks being bilingual will give them more opportunities in the future. (布尔戈斯女士认为双语会给她们未来更多的机会。)”可知,布尔戈斯女士认为懂双语的话,她的女儿们能够有更多的机会,换言之,双语将是她们的竞争优势。故选D项。【9题详解】推理判断题。根据第三段“M

    39、s. Burgos daughters both want to know their familys culture. “We are doing this in order to go back to our roots because thats part of who we are,” they say. (布尔戈斯的女儿们都想了解她们家的文化。她们说:“我们这样做是为了回归我们的根源,因为这是我们的一部分。”)”可知,布尔戈斯女士的女儿们想要多了解自己家族的文化,这肯定包含了母语西班牙语,故可推测两个女儿对学习西班牙语感兴趣。故选C项。【10题详解】推理判断题。根据第四最后一句“Th

    40、e number of bilingual speakers has gone up since the 1990s. (自20世纪90年代以来,讲双语的人数一直在增加。)”可知,美国讲双语的人在增加,即越来越多的人学习第二语言。故选C项。【11题详解】推理判断题。根据第五段“University of California Los Angeles professor Raul Hinojosa says that in the past, the children and grandchildren of immigrants (移民) did not continue to speak t

    41、he parents native language. But now the opposite is true. (加州大学洛杉矶分校教授劳尔希诺约萨表示,在过去,移民的子女和孙辈不会继续说父母的母语。但现在情况正好相反。)”可知,劳尔希诺约萨教授认为不继续说母语不再存在,其反面,即学习第二语言成为潮流,故美国正在走向双语化。故选B项。DBRAZILThe newly-elected president of Brazil, Jair Bolsonaro says that his country should withdraw(退出) from the 2015 Paris Agreeme

    42、nt, and that Brazils rainforest protections are standing in the way of economic success. During the election campaign, he promised to ease(减缓) protections for areas of the Brazilian Amazon set aside for native people and wildlife. Are Brazils rainforests in danger?The Amazon, the worlds largest rain

    43、forest, is called “the lungs of the planet.” Each tree takes in and stores carbon dioxide from the air around it. Billions of trees pull up water through their roots and release water vapor into the air, forming tiny drops of water. The Amazon creates 30 to 50 percent of its own rainfall. Carlos Nob

    44、re, a climate scientist, says that it is almost impossible to say just how important the rainforest is to the planets living systems.Some of Bolsonaros support comes from business and farming groups. One supporter, Luiz Carlos, noted that farmers “are not invaders, they are producers.” He blamed(责备)

    45、 the past government for supporting rainforest protections at the cost of farmers. “Brazil,” he said, “will be the biggest farming nation on Earth during Bolsonaros years.”Paulo Artaxo, a professor of environmental physics at the University of Sao Paulo, says that if Bolsonaro keeps his campaign pro

    46、mises, then “deforestation(毁坏) of the Amazon will probably increase quickly and the effects will be felt everywhere on the planet.”Other scientists warn that if the Amazon and other tropical rainforests lose too many trees, this could affect rainfall in other areas. Without enough trees to support t

    47、he rainfall, the longer and bigger dry season could turn more than half of the rainforest into a tropical grassland.12. According to the passage, rainforests can _.A. produce much farmlandB. examine peoples lungsC. change the earths living system.D. destroy farmers crops13. The first paragraph is in

    48、tended to _.A. attract the public to the newly-elected presidentB. ask people to ease the protection of rainforestsC. draw peoples attention to the disappearing rainforestsD. to complain about the new governments withdrawing14. What can be inferred from the passage?A. The new presidents supporters c

    49、are less about farmers.B. Scientists are concerned about the protection of rainforests.C. The rainforests will stop the economic development in Brazil.D. The past government is to blame for the destruction of rainforests.15. The passage is probably taken from _.A. a newspaperB. a magazineC. a guideb

    50、ookD. a textbook【答案】12. C 13. C 14. B 15. A【解析】【分析】这是一篇新闻报道。文章报道了不同人就“巴西新当选的巴西总统Jair Bolsonaro说巴西的热带雨林保护阻碍了经济的发展”,所引发的对热带雨林保护的关注和不同的看法。【12题详解】推理判断题。根据第二段中The Amazon, the worlds largest rainforest, is called “the lungs of the planet.” Each tree takes in and stores carbon dioxide from the air around i

    51、t. Billions of trees pull up water through their roots and release water vapor into the air, forming tiny drops of water. The Amazon creates 30 to 50 percent of its own rainfall.”可知,亚马逊是世界上最大的雨林,被称为“地球之肺”。每棵树吸收并储存周围空气中的二氧化碳。数十亿棵树通过根部吸取水分,并将水蒸气释放到空气中,形成微小的水滴。亚马逊带来了30%到50%的降雨量。所以通过亚马逊热带雨林的作用可以判断出,热带雨林

    52、能够改变地球的生态系统。故选C。【13题详解】推理判断题。根据第一段的内容可知,巴西新当选的巴西总统Jair Bolsonaro说,巴西应该退出2015年的巴黎协议,巴西的雨林保护阻碍了经济的成功。在竞选期间,他承诺放宽对亚马逊地区的保护,给原住民和野生动物留出空间。巴西的热带雨林有危险吗?所以判断出第一段是通过巴西总统的演说内容来引起人们对正在消失的雨林的关注。所以才会有下文对于热带雨林的关注以及对热带雨林保护的不同看法。故选C。【14题详解】推理判断题。根据第四段中Paulo Artaxo, a professor of environmental physics at the Unive

    53、rsity of Sao Paulo, .then “deforestation(毁坏) of the Amazon will probably increase quickly and the effects will be felt everywhere on the planet.”第五段中other scientists warn that if the Amazon and other tropical rainforests lose too many trees, this could affect rainfall in other areas. Without enough

    54、trees to support the rainfall, the longer and bigger dry season could turn more than half of the rainforest into a tropical grassland.可知,Paulo Artaxo,圣保罗大学的环境物理学教授说,如果Bolsonaro遵守他的竞选承诺,那么“亚马逊的森林砍伐很可能迅速增加其影响将在地球上的任何地方都能感受到。”其他科学家警告说,如果亚马逊和其他热带雨林失去太多树木,这可能影响其他地区的降雨。如果没有足够的树木来支撑降雨,较长和更大的旱季就可能把一半以上的雨林变成

    55、热带草原。所以科学家们是在警告失去热带雨林的危害性,同时能够判断出科学家们很关注热带雨林的保护,不希望对热带雨林有任何的破坏。故选B。【15题详解】推理判断题。通读全文可知,热带雨林对地球的生态系统起着积极的,不可取代的作用,对它的保护已经引起人类的广泛关注,不同的人站在不同的视角,对它的保护产生了不同的观点。所以针对一个问题/想象产生不同的观点。这符合报纸“能及时捕捉社会经济活动的瞬息万变,并按轻重缓急迅速公布于众,引起人们对事物/事情的关注”的特点。判断出这篇文章最可能来源于报纸。故选A。【点睛】根据文章中人物所说的话的内容是解决推理判断题的重要方法,因为通过所说的内容,我们可以判断出,作

    56、者所要想表达的观点是积极的还是消极的,是中立的还是支持或者否定某一方,对事情是关心的还是冷漠的。由第四段“Paulo Artaxo, a professor of environmental physics at the University of Sao Paulo, .then “deforestation(毁坏) of the Amazon will probably increase quickly - and the effects will be felt everywhere on the planet.”第五段“other scientists warn that if the

    57、 Amazon and other tropical rainforests lose too many trees, this could affect rainfall in other areas. Without enough trees to support the rainfall, the longer and bigger dry season could turn more than half of the rainforest into a tropical grassland.”可知,Paulo Artaxo,圣保罗大学的环境物理学教授说,如果Bolsonaro遵守他的竞

    58、选承诺,那么“亚马逊的森林砍伐很可能迅速增加其影响将在地球上的任何地方都能感受到。”其他科学家警告说,如果亚马逊和其他热带雨林失去太多树木,这可能影响其他地区的降雨。如果没有足够的树木来支撑降雨,较长和更大的旱季就可能把一半以上的雨林变成热带草原。通过对科学家所说的可以看出,两位科学家都在警告失去热带雨林对全球的危害性。科学家之所以向公众说明自己的看法,可见判断出科学对于热带雨林的保护是非常的关心,他们不希望热带雨林会遭到破坏。故小题3的正确选项为B。第二节 (共5小题;每小题2分,满分10分) 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。You prob

    59、ably know that exercise is the key to reducing depression, but you might not know why. Here are some tips for exercising when youre depressed.Change your view of “exercise”.Forget “exercise”. Instead, think “being active” or “having fun”. _16_ Besides, it gives you a bigger benefit._17_Taking part i

    60、n physical activities with others supports you in doing those activities. Ask friends what activities theyre doing or they would like to start doing, and join them. Other choices include hiring a personal trainer, joining an exercise group or going to a class.Try an experiment._18_ Or go to the gym

    61、every Monday, Wednesday and Friday. Even if youre feeling too tired to do any actual exercise, still go to the gym, park your car, walk in, change into workout clothes, and pick up a 5-pound weight. If youre really so tired that you dont want to do anything else, thats totally fine.Take it outside.N

    62、ature has a great effect on our feeling and decreases depressive symptoms. Even just looking at images of lakes and trees helps. _19_ Or walk on a treadmill (跑步机) by a window.Tie it to a goal.Korb said, “When you connect your exercise to a long-term goal, it helps your brain forget momentary discomf

    63、ort and makes your exercise more satisfying.” For example, Korb started getting active because it made playing sports more enjoyable. Figure out whats truly important to you. _20_A. Move with someone else.B. Sign up and go to exercise classes.C. Its a lot easier to do something simple.D Remind yours

    64、elf of your goal regularly.E. Remember your partner to keep you company.F. Take a walk around your neighbourhood or a local park.G. This increases your chances of actually moving your body.【答案】16. G 17. A 18. B 19. F 20. D【解析】【分析】本文是一篇说明文,锻炼是减少压抑的关键,文章中给出了五条锻炼的具体建议。【16题详解】横线前一句中“Instead, think “bein

    65、g active” or “having fun”.提及的“being active”和“having fun”都是表示积极含义的词,这些词可以增加人们参加锻炼的可能性。G项“This increases your chances of actually moving your body.”符合语境,所以选择G项。【17题详解】本段第一句“Taking part in physical activities with others supports you in doing those activities.”建议我们要和他人一起参加体育锻炼,与A项“Move with someone els

    66、e.”语意一致,所以选择A项。【18题详解】横线后半句“Or go to the gym every Monday, Wednesday and Friday.”属于另外一种锻炼的方法:定期锻炼。与B项“Sign up and go to exercise classes.”语意一致,所以选择B项。【19题详解】横线前两句“Nature has a great effect on our feeling and decreases depressive symptoms. Even just looking at images of lakes and trees helps.”告诉我们自然可

    67、以减少压抑征状,甚至只要看看湖泊和树也会有帮助。F项“Take a walk around your neighborhood or a local park”与本段主旨相符,所以选择F项。【20题详解】本段的主题是“Tie it to a goal.”人们锻炼都要有目标,要经常提醒自己注意达成目标。D项“Remind yourself of your goal regularly.”与本段中心思想一致,所以选择D项。第三部分 英语知识运用(共三节,满分55分)第一节 完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)I was on my way to the library to do s

    68、ome studying for history class. Thats _21_ I saw my friends and their family knocking on doors.As I was _22_ outside one house, my friends brother walked past me and went to the _23_ of the house. When a woman answered, I heard him say, “Excuse me. Hi! I am _24_ money for my mom. She needs to have s

    69、urgery (手术) but we dont have _25_ money. Could you please help with a donation (捐款)?”The lady _26_ him some coins and he said, “Thank you so much! God!” Then he walked on to the next _27_. I could see he didnt have much and I also saw he had been crying. _28_ going to the library, I went to the _29_

    70、 . I told them I wanted to _30_ all my savings. The lady in the bank said to me, “But, young man. I _31_ you were going to use that money to get into _32_ .”I told her that _33_ else happened so she gave me the money. _34_ I walked to my friends house. They had only raised nine hundred and sixty-two

    71、 dollars, which wasnt _35_ a quarter of what they needed. I told my friend to take my _36_. When she saw it she realised straight away it was my university money.The idea of going to university had been a very _37_ one for me - supposing I got accepted -but she _38_ the money more than I did. Now he

    72、r mom will be going into surgery in the next two days. I _39_ all goes well for her and her family. My _40_ and wishes go out to them.21. A. whichB. whenC. howD. why22. A. waitingB. beggingC. standingD. hiding23. A. roofB. gardenC. sideD. door24. A. raisingB. borrowingC. savingD. earning25. A. extra

    73、B. fakeC. enoughD. ready26. A. foundB. gaveC. droppedD. lent27. A. blockB. companyC. libraryD. house28. A. Rather thanB. Ever sinceC. In view ofD. Looking for29. A. storeB. hospitalC. bankD. club30. A. sort outB. take outC. watch overD. deal with31. A. imaginedB. admittedC. doubtedD. figured32. A. p

    74、oliticsB. careerC. universityD. education33. A. somethingB. nothingC. anythingD. everything34. A. ThereforeB. ThenC. YetD. However35. A. neverB. everC. justD. even36. A. placeB. turnC. moneyD. order37. A. excitingB. unrealisticC. frighteningD. shocking38. A. valuedB. neededC. chargedD. deserved39. A

    75、. determineB. preferC. appreciateD. hope40. A. attitudeB. rewardC. loveD. guidance【答案】21. B 22. C 23. D 24. A 25. C 26. B 27. D 28. A 29. C 30. B 31. D 32. C 33. A 34. B 35. D 36. C 37. A 38. B 39. D 40. C【解析】【导语】这是一篇记叙文。讲述作者得知朋友一家在为患病的妈妈筹集医药费后,把存来读大学的钱从银行取出送给了朋友的感人故事。【21题详解】考查表语从句。句意:那是我看到我的朋友和他们的家

    76、人敲门的时候。A. which哪一个;B. when什么时候;C. how怎样;D. why为什么。根据上文“I was on my way to the library to do some studying for history class. (我在去图书馆的路上,准备为历史课做一些研究。)”可知,再去图书馆的路上看到了朋友一家,即再去图书馆的时候。故选B项。【22题详解】考查动词词义辨析。句意:当我站在一所房子外面时,我朋友的哥哥从我身边走过,走到了房子的门口。A. waiting等待;B. begging祈求;C. standing站立;D. hiding隐藏。根据下文“my fri

    77、ends brother walked past me (我朋友的哥哥从我身边走过)”可知,朋友的哥哥从作者身边走过,可推测作者此时应该是站在一所房子外面。故选C项。【23题详解】考查名词词义辨析。句意:当我站在一所房子外面时,我朋友的哥哥从我身边走过,走到了房子的门口。A. roof屋顶;B. garden花园;C. side一边;D. door门。根据上文“Thats when I saw my friends and their family knocking on doors. (那是我看到我的朋友和他们的家人敲门的时候。)”可知,朋友的哥哥经过我身边,应该是去了另一所房子的门口,因为

    78、他敲门了。故选D项。【24题详解】考查动词词义辨析。句意:当一位女士回答时,我听到他说:“打扰了。您好!我正在为我妈妈筹款。她需要做手术,但我们没有足够的钱。你能帮忙捐款吗?”A. raising筹集;B. borrowing借入;C. saving节省;D. earning获得。根据下文“Could you please help with a donation (捐款)? (你能帮忙捐款吗?)”可知,朋友的哥哥询问他人能不能捐款,可知他在筹集钱。故选A项。【25题详解】考查形容词词义辨析。句意:当一位女士回答时,我听到他说:“打扰了。您好!我正在为我妈妈筹款。她需要做手术,但我们没有足够的

    79、钱。你能帮忙捐款吗?”A. extra额外的;B. fake伪造的;C. enough足够的;D. ready准备好的。根据下文“Could you please help with a donation (捐款)? (你能帮忙捐款吗?)”可知,之所以要请求他人捐款,肯定是因为朋友一家没有足够的钱用于支付妈妈的手术费。故选C项。【26题详解】考查动词词义辨析。句意:这位女士给了他一些硬币,他说:“天呐!太感谢你了!” A. found发现;B. gave给;C. dropped降低;D. lent借出。根据下文“Thank you so much! God! (天呐!太感谢你了!)”可知,朋友

    80、的哥哥之所以要感谢女士,肯定是因为女士捐了钱给他,即给了他一些硬币。故选B项。【27题详解】考查名词词义辨析。句意:然后他走到了下一个房子。A. block 街区;B. company公司;C. library图书馆;D. house房子。根据上文“As I was standing outside one house, my friends brother walked past me and went to the door of the house. (当我站在一所房子外面时,我朋友的哥哥从我身边走过,走到了房子的门口。)”可知,朋友个个正一家一家的敲门请求捐款,故在一家捐款后,他应该会

    81、走向下一家。故选D项。【28题详解】考查介词短语辨析。句意:我没有去图书馆,而是去了银行。A. Rather than而不是;B. Ever since从那以后;C. In view of由于;D. Looking for寻找。根据下文“I told them I wanted to take out all my savings. (我告诉他们我想拿出我所有的积蓄。)”可知,作者并未按计划去图书馆,而是去了银行。故选A项。【29题详解】考查名词词义辨析。句意:我没有去图书馆,而是去了银行。A. store商店;B. hospital医院;C. bank银行;D. club俱乐部。根据下文“I

    82、 told them I wanted to take out all my savings. (我告诉他们我想拿出我所有的积蓄。)”可知,作者并未按计划去图书馆,而是去了银行。故选C项。【30题详解】考查动词词组辨析。句意:我告诉他们我想拿出我所有的积蓄。A. sort out分类;B. take out拿出;C. watch over照料;D. deal with处理。根据下文“I told my friend to take my money. (我告诉我的朋友拿走我的钱。)”可知,作者把钱都从银行取了出来给朋友送去,故可推测作者在银行告诉工作人员自己想要取出所有的钱。故选B项。【31题

    83、详解】考查动词词义辨析。句意:银行里的女士对我说:“但是,年轻人。我以为你会用这笔钱上大学。”A. imagined想象;B. admitted承认;C. doubted怀疑;D. figured认为。根据下文“you were going to use that money to get into university. (你会用这笔钱上大学。)”可知,这是银行人员对作者这笔钱用途的一个推测,即认为这笔钱的用途是上大学。故选D项。【32题详解】考查名词词义辨析。句意:银行里的女士对我说:“但是,年轻人。我以为你会用这笔钱上大学。”A. politics政治;B. career职业;C. un

    84、iversity大学;D. education教育。根据下文“When she saw it she realised straight away it was my university money. (当她看到它时,她立刻意识到这是我的大学学费。)”可知,当朋友看到作者给的钱时就知道这是作者为上大学准备的钱,故可推测银行人员也认为这笔取出的钱原计划用于读大学。故选C项。【33题详解】考查代词词义辨析。句意:我告诉她发生了其他事情,所以她把钱给了我。A. something某事;B. nothing没事;C. anything任何事;D. everything所有事。根据搭配somethin

    85、g else“(别的事)”可知,此文提到的朋友妈妈生病需要花费大量的钱表述为,“别的事”符合语境。故选A项。【34题详解】考查副词词义辨析。句意:然后我走到朋友家。A. Therefore因此;B. Then然后;C. Yet尚未;D. However然而。根据下文“They had only raised nine hundred and sixty-two dollars, which wasnt even a quarter of what they needed. (他们只筹到了九百六十二美元,甚至还不到他们需要四分之一。)”可知,作者得知了他们筹的钱不够,可推测作者取到钱之后去了朋友

    86、家。故选B项。【35题详解】考查副词词义辨析。句意:他们只筹到了九百六十二美元,甚至还不到他们需要的四分之一。A. never从不;B. ever曾经;C. just只是;D. even甚至。根据本句搭配“which wasnt a quarter of what they needed (还不到他们需要的四分之一)”可知,此处可用使用程度副词even表示,他们对筹到的钱还不及所需费用的四分之一这一事实感到无奈。故选D项。【36题详解】考查名词词义辨析。句意:我告诉我的朋友拿走我的钱。A. place地点;B. turn转变;C. money金钱;D. order顺序。根据下文“When sh

    87、e saw it she realised straight away it was my university money. (当她看到它时,她立刻意识到这是我的大学学费。)”可知,朋友知道这是读大学分钱,故作者肯定把取到的钱都给了朋友。故选C项。【37题详解】考查形容词词义辨析。句意:上大学的想法对我来说是一个非常激动人心的想法假设我被录取了但她比我更需要钱。A. exciting令人激动的;B. unrealistic不切实际的;C. frightening令人害怕的;D. shocking令人震惊的。根据下文“supposing I got accepted (假设我被录取了)”可知,

    88、被大学录取应该是令人激动的一件事情。故选A项。【38题详解】考查动词词义辨析。句意:上大学的想法对我来说是一个非常激动人心的想法假设我被录取了但她比我更需要钱。A. valued重视;B. needed需要;C. charged负责;D. deserved值得。根据上文“She needs to have surgery (手术) but we dont have enough money. (她需要做手术,但我们没有足够的钱。)”可知,做手术关乎生命,因此这比读大学更需要钱。故选B项。【39题详解】考查动词词义辨析。句意:我希望她和她的家人一切顺利。A. determine决定;B. pre

    89、fer更喜欢;C. appreciate欣赏,感激;D. hope希望。根据下文“all goes well for her and her family (她和她的家人一切顺利)”可知,这句话是对未来的希冀,即作者希望如此。故选D项。【40题详解】考查名词词义辨析。句意:我向他们表达爱和愿望。A. attitude态度;B. reward奖励;C. love爱;D. guidance指导。根据上文“I told my friend to take my money. (我告诉我的朋友拿走我的钱。)”可知,作者宁愿拿出读大学的钱给朋友,表明他向朋友一家表达了自己的爱和善心。故选C项。第二节 短

    90、文填空(共10小题;每小题15分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Dim sum (点心) must be one of the best breakfasts on Earth. Originally from Guangzhou in southern China, this Cantonese breakfast tradition has since spread all over China _41_ the rest of the world. Today, there _42_ (be) over a thousand dim sum

    91、dishes _43_ (cover) every ingredient and cooking style imaginable.While you can find a great dim sum dish almost anywhere in China, the _44_ (great) still comes from the south, where it is known as Yum Cha (morning tea). Dim sum _45_ (enjoy) with tea, Chinese style without milk or sugar.“Breakfast t

    92、apas” is _46_ (possible) the best description of dim sum. Most dishes are steamed and served in round bamboo baskets, _47_makes it easy to stack (撂) them on top of each other to save space on the table. Each basket typically contains three _48_ (beauty) bite-sized dishes.Dim sum is the core (核心) of

    93、every Cantonese family, and the best way _49_ (have) it is to order many different dishes to share. According _50_ Cantonese etiquette (礼仪), one dish per person should be ordered plus two dishes for the table, all of which are shared.【答案】41. and 42. are 43. covering 44. greatest 45. is enjoyed 46. p

    94、ossibly 47. which 48. beautiful 49. to have 50. to【解析】【导语】这是一篇说明文。文章介绍了在中国很流行的粤式早餐“点心”。【41题详解】考查连词。句意:这种粤式早餐传统起源于中国南方的广州,从此传遍了中国和世界各地。根据句意可知,空格处应该填写连词and“和”连接并列宾语China“中国”和the rest of the world“世界各地”。故填and。【42题详解】考查there be句型。句意:今天,有超过一千种点心菜肴,涵盖了所有可以想象的食材和烹饪风格。根据句意可知,此句包含特殊句型there be“有”,表示事实常态,该句型为倒

    95、装句,主语在be动词后,即over a thousand dim sum dishes“超过一千种点心菜肴”,为复数形式,故be动词使用are。故填are。【43题详解】考查非谓语动词。句意:今天,有超过一千种点心菜肴,涵盖了所有可以想象的食材和烹饪风格。根据句意可知,动词cover“覆盖”应该使用现在分词形式作定语,修饰over a thousand dim sum dishes“超过一千种点心菜肴”,且二者构成主动关系。故填covering。【44题详解】考查形容词最高级。句意:虽然你几乎可以在中国的任何地方找到一道很棒的点心,但最棒的还是来自南方,被称为Yum Cha(早茶)。根据句意可

    96、知,形容词great“很棒的”需要使用最高级,因为空格前有定冠词the,表示“早茶”是最好的点心。故填greatest。【45题详解】考查动词语态。句意:点心可以与茶一起享用,中国式的茶不加牛奶或糖。根据句意可知,动词enjoy“享用”为谓语动词,其与主语Dim sum“早茶”构成动宾关系,且表示的一般事实,故使用一般现在时的被动即可,因为主语是专有名词,故助动词be使用单数形式。故填is enjoyed。【46题详解】考查副词。句意:“早餐小吃”可能是对点心最好的描述。根据句意可知,形容词possible“可能的”需要使用副词形式,因为其修饰的是动词is。故填possibly。【47题详解】

    97、考查定语从句。句意:大多数菜都是蒸好的,放在圆形的竹篮里,这样可以很容易地将它们撂在一起,以节省餐桌上的空间。根据句意可知,空格处应该填写关系代词which引导非限定性定语从句,修饰先行词bamboo baskets“竹篮”,在从句中作主语。故填which。【48题详解】考查形容词。句意:每个篮子通常包含三个漂亮的一口大小的盘子。根据句意可知,名词beauty“漂亮”需要使用形容词形式beautiful“漂亮的”,作定语修饰bite-sized dishes“一口大小的盘子”。故填beautiful。【49题详解】考查非谓语动词。句意:点心是每个广东人家庭的核心,最好的吃法是点很多不同的菜来分

    98、享。根据句意可知,动词have“吃”应该使用不定式形式,作定语,修饰由形容词best“做好的”修饰的名词way“方法”。故填to have。【50题详解】考查介词。句意:根据广东人的礼仪,每人应点一道菜,外加桌上的两道菜,所有这些都是共享的。根据句意可知,此句包含介词短语according to“根据”。故填to。第三节品句填词(共10小题;每小题1分,满分10分)运用第一册所学,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式51. The social media tools _(able) us to find people who have the same interests. (所

    99、给词的适当形式填空)【答案】enable【解析】【详解】考查动词。句意:社交媒体工具使我们能够找到志同道合的人。分析句意可知,形容词able“能够的”需要使用动词形式enable“使能够”,因为其在句中作谓语,与主语构成主谓关系,且主语为复数形式,表示了客观事实,故使用动词原形。故填enable。52. Challenges like this might sometimes put you under p_.(根据首字母补全句子)【答案】pressure【解析】【详解】考查名词。句意:像这样的挑战有时会让你倍感压力。根据所给句子和首字母提示可推出是名词pressure“压力”,该词不可数,作

    100、为介词under的宾语,故填pressure。53. If it works, _ number of monarch butterflies will increase once again. (用适当的词填空)【答案】the【解析】【详解】考查冠词。句意:如果它起作用,帝王蝶的数量将再次增加。结合语意,此处表示“帝王蝶的数量”,应用短语the number of,表示“的数量”,所以空处应用定冠词the。故填the。54. When I was looking for the exit, I saw that shoes were _(actual) sold downstairs. (所

    101、给词的适当形式填空)【答案】actually【解析】【详解】考查副词。句意:当我在寻找出口时,我看到鞋实际上在楼下卖。分析句意可知,形容词actual“实际的”需要使用副词形式actually“实际”,作状语修饰谓语动词were sold“被卖”。故填actually。55. Throughout my entire life, Ive had my brother trying to beat me at everything I do, which has been an enormously _(积极的) force. (根据汉语提示单词拼写)【答案】positive【解析】【详解】考查

    102、形容词。句意:在我的整个生命中,我的哥哥总是试图在我做的每件事上击败我,这是一种非常积极的力量。分析句意和中文提示可知,使用形容词positive表示“积极的”,作定语。故填positive。56. I want to f_ on my band and have a career in music when I leave school. (根据首字母单词拼写)【答案】focus#ocus【解析】【详解】考查动词。句意:当我离开学校时,我想专注于我的乐队,从事音乐事业。根据句意以及首字母提示,空处应用动词focus,focus on表示“专注于”,want to do sth.表示“想要做某

    103、事”,空前已经出现不定式符号to,空处应用动词原形形式。故填focus。57. Meng Haos _(describe) of his first day at senior high left a deep impression on me. (所给词的适当形式填空)【答案】description【解析】【详解】考查名词。句意:孟浩对高中第一天的描述给我留下了深刻的印象。分析句意可知,动词describe“描述”,需要改为名词形式description,在所属格后作主语,此处表示“描述”为不可数名词。故填description。58. Guangan is the most beautif

    104、ul city _ leaves me an impression. (用适当的词填空)【答案】that【解析】【详解】考查关系代词。句意:广安是给我留下印象的最美丽的城市。分析句意可知,空格处填写关系代词that引导定语从句,修饰先行词city“城市”,在从句中作主语,因为先行词前有形容词最高级,只能使用关系代词that。故填that。59. I prefer to be a professional football player rather than a _(律师). (根据汉语提示单词拼写)【答案】lawyer【解析】【详解】考查名词。句意:我更喜欢成为一名职业足球运动员,而不是律师

    105、。根据汉意提示,应为可数名词lawyer。故填lawyer。60. As the worlds first national park, Yellowstone is famous for the _(various) of its wild life. (所给词的适当形式填空)【答案】variety【解析】【详解】考查名词。句意:作为世界上第一个国家公园,黄石公园以其野生生物的多样性而闻名。分析句意可知,形容词various“各种各样的”需要改为名词形式,variety“种类”作宾语。故填variety。第四部分 应用文写作(满分25分) 61. 假定你是李华,你的英国笔友Jack在社交媒体

    106、上看到了你参加运动会的照片,写信向你了解相关情况,请给他写一封回信,内容包括:1. 时间地点;2. 你的项目;3. 你的感受。注意:1 词数100词左右;2. 可适当增加细节,以使行文连贯。_【答案】Dear Jack,How is everything going? Delighted to learn you are interested in the sports meeting held in my school, Im writing to share with you some details. Usually held in October annually on the sch

    107、ool playground, its a splendid platform for us to take an active part in sports and bring out the best in ourselves. This year I joined in the 1500-metre race, which was a great challenge for me. But with my adequate preparations and my classmates encouragement, I got the third prize finally, which

    108、made me convinced that nothing is impossible for a willing heart. Would you please share your school life with me? Looking forward to your reply. Yours, Li Hua【解析】【导语】本篇书面表达属于应用文,要求考生给你的英国笔友Jack写一封回信,介绍一下你参加运动会的相关情况。【详解】1.词汇积累高兴的:delightedhappy/glad极佳的:splendidexcellent参加:join inparticipate in期望:loo

    109、k forward toexpect2.句式拓展简单句变为复合句原句:Usually held in October annually on the school playground, its a splendid platform for us to take an active part in sports and bring out the best in ourselves.拓展句:The sports meeting, which is usually held in October annually on the school playground, is a splendid

    110、platform for us to take an active part in sports and bring out the best in ourselves.【点睛】高分句型1 Delighted to learn you are interested in the sports meeting held in my school, Im writing to share with you some details. (运用了过去分词作状语和省略that引导的宾语从句)高分句型2 This year I joined in the 1500-metre race, which was a great challenge for me. (运用了which引导的非限制性定语从句)听力答案:1-5 BBCCA 6-10 BCCAA 11-15 CAABA 16-20 CCABA

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:四川省2022-20236学年高一英语上学期期末试题(Word版附解析).doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-398543.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1