分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2019版高考英语一轮复习高考提能练三十九Module3Literature外研版选修7.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:399052
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOC
  • 页数:6
  • 大小:48.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019 高考 英语 一轮 复习 提能练 三十九 Module3Literature 外研版 选修
    资源描述:

    1、 Module 3Literature阅读理解组块专练练速度(本栏目内容,在学生用书中以独立形式分册装订!)(限时:35分钟).阅读理解A(2018陕西省部分学校第一学期摸底检测)From young kids to fitness lovers, to those looking for a laugh, or to families looking for a free movie night, Atlantic Station prepares some days for them to enjoy this year.Tot SpotEach Tuesday morning, Atla

    2、ntic Stations Central Park transforms into every childs dream playground! From 10:00 am to noon, kids can enjoy games, storytelling, toys, music and some very special things. This event begins on April 5 and lasts through September 27.Wellness WednesdayEach Wednesday from 6:30 pm to 7:30 pm, Atlanti

    3、c Stations Central Park becomes the perfect place to find quietness of the mind and body while instructors lead guests through exercises including yoga and more. Wellness Wednesday welcomes all ages and skill levels. This event begins on April 6 and lasts through September 28.Improv in the ParkWhole

    4、 World Theatre, Atlantas premier improv group, has once again partnered with Atlantic Station to bring a familyfriendly night of comedy to the Central Park on the first Wednesday of each month until September. Bring a blanket, relax under the stars and prepare to laugh until your stomach hurts! The

    5、hourlong show begins at 8:00 pm. This event occurs on April 5, May 4, June 1, July 6 and August 3.Movies in the Central ParkEach Thursday night at dusk, guests are invited to bring chairs, blankets, togo snacks and picnics to Atlantic Stations Central Park. All outdoor screenings are available, weat

    6、her permitting, so keep your fingers crossed for no The Wizard of Oztype storms! Be sure to arrive early to find a good seat. 【语篇解读】本文主要介绍了大西洋站几个可以让人们放松自己、享受生活和获得乐趣的活动。1Mothers can take their kids who like listening to stories to _.ATot Spot BImprov in the ParkCWellness WednesdayDMovies in the Centr

    7、al Park答案与解析:A细节理解题。根据文中第二段中的“From 10:00 am to noon,kids can enjoy games, storytelling, toys, music and some very special things”可知,从上午10点到中午,在Tot Spot活动中孩子们可以做游戏、讲故事、玩玩具、听音乐等,结合选项可知,想听故事的孩子们可以去参加Tot Spot活动,故A项正确。2When can you do yoga with an instructor in Atlantic Stations Central Park?AOn each Tue

    8、sday from 6:30 pm to 7:30 pm in August.BOn each Tuesday morning from 10:00 am to noon in July.CAt 8:03 pm on April 5, May 4, June 1, July 6 and August 3.DOn each Wednesday at 7:00 pm in June and July.答案与解析:D细节理解题。根据文章第三段中的“Each Wednesday from 6:30 pm to 7:30 pm,Atlantic Stations Central Park becomes

    9、 the perfect place to find quietness of the mind and body while instructors lead guests through exercises including yoga and more.”和“This event begins.September 28.”可知,4月6日到9月28日的每个星期三下午6:30到7:30,大西洋站中央公园成为人们寻求心灵宁静和身体放松的地方,有指导者带领客人做包括瑜伽和其他活动在内的练习。由此可知,D项符合题意。3What can we learn from the text?AAtlanti

    10、c Station sets the days for guests to have fun.BTickets for Movies in Central Park are hard to get.CMovies in the Central Park are shown only indoors.DOnly teenagers are welcome to join in Wellness Wednesday.答案与解析:A推理判断题。根据文章内容,尤其是第一段可知,Atlantic Station为客人安排时间和活动来让他们玩得开心,故A项符合题意。B(2018辽宁葫芦岛第六高级中学第二次

    11、阶段考试)Ive worked part time since taking early retirement ten years ago. I was inspired by an older friend. We worked for the same company, and he retired two years before I was also considered “spare”, as some companies call it.Soon after I left work, we had lunch together. First, he assured me that

    12、there was life after work. Then he related his own experience. He didnt want to take another fulltime job, so he turned his daughters old bedroom into a home office. He arranged for some consulting work from our old company, and he picked up more projects from other contacts. Soon he was working 20

    13、to 30 hours a week. He wasnt making as much money. His kids were grownup, so he didnt need as much income. “As soon as I left that job,” he told me, “my back problems went away. I started to eat better and get more exercise, I make half as much money, but I feel twice as good, and Im twice as happy.

    14、”I decided to follow a similar track. At the time, my younger child almost finished college, so my parental responsibilities were winding down. We sold our old house and moved into a townhouse. I went to work for myself. And the result? Today I, too, make less money. But we make ends meet. And I fee

    15、l twice as good and twice as happy.Our experience isnt for everybody. But a lot of people have retired early and lived to tell the tale, which proves it possible. Jack, another friend, was a salesman for a communication firm. He had a long distance to work and did a lot of traveling. He decided to l

    16、eave the corporate world, in part because he had health problems and he wanted to spend more time with his family. Later, he quit his job with flexible hours and was restored to his health. And now he has found a parttime job, and he, together with his family, is leading a more relaxing life.【语篇解读】本

    17、文通过作者以及作者的两个朋友的经历说明退休早的人做一份兼职工作是一个很好的选择。4How did the author and his friends feel about their retired life?AIts busy but wealthy.BIts flexible but tiring.CIts healthy and happy.DIts relaxing and wasteful.答案与解析:C细节理解题。由第二段最后一句“I started to eat better and get more exercise, I make half as much money, b

    18、ut I feel twice as good, and Im twice as happy.”和第三段最后三句“Today I, too, make less money. But we make ends meet. And I feel twice as good and twice as happy.”可知作者和他的朋友感觉退休后的生活健康又快乐,选C。5What did the writers friend try to tell him at lunch that day?AHe regretted not leaving his job earlier.BHe lived a m

    19、uch better life after retiring.CHe made more money after finding a new job.DHis life was not easy for him after losing his job.答案与解析:B推理判断题。由第二段最后“As soon as I left that job, he told me, my back problems went away. I started to eat better and get more exercise, I make half as much money, but I feel

    20、twice as good, and Im twice as happy.”可知在那天吃午饭时,作者的朋友想要告诉他,在退休之后,自己过上了一种更好的生活,选B。6Before Jack left his last job, he _.Alived a busy lifeBused to find parttime jobsCoften traveled with his familyDworked hard as a real travel agent答案与解析:A推理判断题。由最后一段第三句“He had a long distance to work and did a lot of t

    21、raveling.”可推断出Jack在离开他的最后一份工作前,过着一种忙碌的生活,选A。7What does the author mainly confirm by writing the text?AHealth is more important than work.BYoung people generally live an exhausting life.CMore retired people are paying attention to health.DIt may be a good choice for people who retire early to do a pa

    22、rttime job.答案与解析:D推理判断题。由第一段第一句“Ive worked part time since taking early retirement ten years ago.”和最后一段最后一句“And now he has found a parttime job, and he, together with his family, is leading a more relaxing life.”可推断出退休早的人做一份兼职工作是一个很好的选择,选D。C(2018哈尔滨师范大学附属中学高三模拟)Karen, grown up in a very traditional

    23、family in the western United States, maintained high moral (道德的) standards throughout her youth. In 1984, at the age of 23, she married Bill. They were_blessed_with two children, a boy and a girl.By 1991 their love had deepened, and they were happy. Later that year, Bill developed a white spot on hi

    24、s tongue. He visited a doctor.One day shortly after that, Bill called Karen to sit beside him. He said with tears in his eyes that he loved her and wanted to live forever with her. The doctor suspected that he had been infected with HIV, the virus that leads to AIDS.The family was tested. Bill and K

    25、arens results were positive. Bill had become infected before he met Karen; then he passed the virus on to Karen. The childrens results were negative. Within three years, Bill was dead, “I dont know how to express what it is like to watch the once handsome man you love and intend to live with forever

    26、 dying slowly. I cried many nights. He died three months short of ten years of our marriage,” says Karen. Though a doctor told Karen that she would soon follow her husband into death, she is still alive. The infection has progressed to the early stages of AIDS.Karen is one of about 30 million people

    27、 now living with HIV/AIDS, a figure larger than the combined populations of Australia, Iceland and Paraguay. According to one UN report, Africa has 21 million of these victims. By the turn of the century that number could reach 40 million and the disease will bring on the greatest disaster in human

    28、history. Of the worlds sexually active adults aged 15 to 49, 1 in 100 has already been infected with HIV. Of these, only 1 in 10 realizes that he or she is infected. In some parts of Africa, 25 percent of adults are inflected.Since the beginning of spread of AIDS in 1981, about 11.7 million people h

    29、ave died of it. It is roughly calculated that in 1997 alone, about 2.3 million people died of it. Nevertheless, there are fresh reasons for optimism in the battle against AIDS. During the past few years, there has been a drop in new AIDS cases in wealthy nations. In addition, promising drugs hold ou

    30、t hope of better health and longer life.【语篇解读】本文作者通过一个故事介绍了艾滋病所带来的痛苦以及目前医学对艾滋病防治研究的进展。8By telling the story of Karen, the author intends to _.Awarn people against high risk behaviorsBstress the importance of medical testsCexpress sympathy for AIDS victimsDshow the consequences of AIDS答案与解析:D推理判断题。作者

    31、首先讲述了卡伦及其丈夫查出艾滋病前后生活的反差对比,紧接着分析了艾滋病的现状及研究进展,因此,作者讲述该故事是为了展示患艾滋病的后果。故选D项。9The underlined part in Paragraph 1 most probably means“_”Awere lucky in havingBwere asked to adoptCregretted having Dgave birth to答案与解析:A词义猜测题。根据文中“. she married Bill. They were blessed with two children, a boy and a girl.”及下一段

    32、中的“By 1991 their love had deepened.”可知,夫妻俩感情很好,结婚后很幸运有了一个男孩和一个女孩。由此可猜测,were blessed with的意思是“很幸运拥有”,故选A项。10Bill was suspected of being infected with HIV after _.Ahe got married to KarenBthe family members were testedCKaren persuaded him to see the doctorDhe found something wrong with his tongue答案与解析

    33、:D细节理解题。根据第二段中的“Later that year, Bill developed a white spot on his tongue.”可知,比尔是在舌头上发现了异常的白块后去看的医生。故选D项。11It can be concluded from the passage that _.Apromising drugs will soon stop AIDSBthe spread of AIDS could be controlledCit is hopeless to win the battle against AIDSDthe death rate of AIDS pat

    34、ients has been reduced答案与解析:B推理判断题。根据最后一段中的“Nevertheless, there are fresh reasons for optimism in the battle against AIDS. During the past few years, there has been a drop in new AIDS cases in wealthy nations.”可知,在过去的几年,富裕国家艾滋病的新案例已有所下降,说明艾滋病的蔓延得到了一定的控制。故选B项。D(2018郑州一中上期高三入学测试)You might make a disgu

    35、sted face when you notice that the person waiting in their car at the red light next to you is picking their nose, but admit it, you do it too. And while it might be the natural option when there isnt a box of tissues around, it can be bad for you. The main reasons why people feel the need to pick t

    36、heir nose are to clear it of dried liquid, stop an itch (痒), or just because it feels good. Boogers(鼻屎) form when dried liquid and cilium, the tiny hairs that line the nostrils(鼻孔), trap the dust, dirt, and other things. When boogers build up in your nose, it can be uncomfortable, and sometimes just

    37、 blowing them into a tissue doesnt do_the_trick.Otolaryngologist Erich P. Voigt, MD, told Business Insider that picking your nose can cause injuries and bleeding within your nostrils. Thats not terribly damaging, but when the bacteria from your hands get into your body, it can cause a cold. So docto

    38、rs strongly suggest not picking the nose.If dry winter air is causing the dirty liquid to harden in your nostrils, making you want to pick, consider damping the air at home, or taking a steam shower to soften things up in there.Children, who are most famous for having a finger in their nose, sometim

    39、es dont realize how much injury theyre causing, and sometimes it can lead to nose bleeding.So, next time you go to pick your nose, think about how many bacteria are on your hands and in your boogers, and maybe reach for a tissue instead. Even if youre alone, and not waiting for the light to turn gre

    40、en, please, use a tissue.【语篇解读】本文主要分析了人们抠鼻子的原因以及抠鼻子所带来的不良后果,并呼吁人们需要时用纸巾而不是用手指抠鼻子。12Why do people pick their nose? ABecause they want to disgust others. BBecause they have the need to do it. CBecause they have nothing else to do. DBecause they dont have tissues around.答案与解析:B细节理解题。根据第一段第三句“The main r

    41、easons why people feel the need to pick their nose are to clear it of dried liquid, stop an itch(痒), or just because it feels good.”可知,人们抠鼻子的原因是他们认为有必要这样做,故选B。13Which of the following can replace the underlined part “do the trick” in Paragraph 1? AAct. BCheat. CPlay. DHelp.答案与解析:D考查词义猜测。根据第一段最后一句中的“

    42、When boogers build up in your nose, it can be uncomfortable”可推知,鼻屎堵住鼻子的话,有时候擤鼻子并没有用。help意为“减轻,改善”,符合题意,故选D。14Which can help people avoid a cold and flu according to the text? AStopping picking the nose. BUsing tissues regularly. CTaking a shower every day. DKeeping the air wet at home.答案与解析:A推理判断题。根

    43、据第二段最后两句“Thats not terribly damaging, but when the bacteria from your hands get into your body, it can cause a cold. So doctors strongly suggest not picking the nose.”可推知,抠鼻子有可能引起细菌感染,让人感冒,因此医生强烈建议不要抠鼻子,故选A。15What should you do when you have to pick your nose?ABe careful not to cause bleeding. BUse

    44、a tissue instead of bare fingers. CWait for the light to turn red if you are driving. DWash your hands and clear your fingernails.答案与解析:B细节理解题。根据文章最后一段第一句“So, next time you go to pick your nose, think about how many bacteria are on your hands and in your boogers, and maybe reach for a tissue instead

    45、.”可知,下次要抠鼻子的话,不要直接用手指,而是用纸巾。.七选五(2018陕西省高三教学质量检测试题一)How to Choose a Topic for Your PaperNo matter what research paper you write, the first and most important step is to choose the topic. _1_ Here are some tips for you to follow.To choose a good topic, youll have to ask yourself some important questi

    46、ons. Is there enough research available on this topic? Is the topic new and unique enough that I can offer fresh opinions? Is it related to my subject and future occupation?_2_ Writing about something you enjoy certainly shows in the final product, making it more likely that you will be successful i

    47、n writing a paper about something you enjoy.If you are writing a research paper for a class, consider the other students. _3_ How can you keep your paper unique and interesting if everyone is writing about the same thing?Ask your professor or classmates for advice, if youre struggling to come up wit

    48、h a “right” topic. _4_ Sometimes asking professors for help may seem frightening, but if they are worth anything as a professor, they want you to be successful in your work, and will do what they can to make that happen.If you choose a topic, begin researching, and realize that it isnt the right dec

    49、ision for you for some reason, dont worry!_5_ Although it requires a bit more time, yet changing your topic will make your writing more efficient.AHave a clear picture of organization in mind.BBe courageous and change it.CIs it likely that they will also be writing about your topic?DHowever, many st

    50、udents are discouraged by this first step.ETake a trip to your local library or university library.FChoose a topic that you have very strong emotion in.GThey are likely to have great ideas.【语篇解读】本文主要介绍了如何选择论文主题。【难句分析】Writing about something you enjoy certainly shows in the final product, making it m

    51、ore likely that you will be successful in writing a paper about something you enjoy.分析:本句是一个复合句。Writing about something you enjoy是动名词短语作主语;you enjoy是省略了that的定语从句,修饰先行词something;that引导宾语从句,在从句中不作句子成分,由形式宾语it所替代;making it more likely是现在分词短语作结果状语。译文:你所喜欢的东西无疑会在你的最终作品中展现出来,从而你才更有可能成功地写出自己喜欢的论文。1答案与解析:D根

    52、据上文的“the first and most important step is to choose the topic”可推知,此处应表示“可是很多学生在第一步就受挫”,所以选D项。2答案与解析:F根据下文的“Writing about something you enjoy certainly shows in the final product, making it more likely that you will be successful in writing a paper about something you enjoy”可知,本段主要讲要对自己的选题有兴趣,这样才有可能写

    53、好,所以选F项。3答案与解析:C根据上文的“consider the other students”及下文的“How can you keep your paper unique and interesting if everyone is writing about the same thing”可知,论文选题要考虑到其他学生是否也会选同一话题,所以选C项。4答案与解析:G根据上文的“Ask your professor or classmates for advice, if youre struggling to come up with a right topic”可推知,老师或同学可能会给你一些好的建议,所以选G项。5答案与解析:B根据上文的“it isnt the right decision”及下文的“changing your topic will make your writing more efficient”可知,发现选题不合适时要有足够的勇气去替换它,所以选B项。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019版高考英语一轮复习高考提能练三十九Module3Literature外研版选修7.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-399052.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1