2019版高考英语大一轮优选(备、考、练)全国通用版单元检测卷33 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019版高考英语大一轮优选备、考、练全国通用版单元检测卷33 WORD版含答案 2019 高考 英语 一轮 优选 全国 通用版 单元 检测 33 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、.阅读理解A(2018福建闽侯一中高三一检)Want to boost the chance of your story being published in Readers Digest and win $25,000? Here are a few of our favorite entries so far in our “Your life: The Readers Digest Version” contest. After reading these, head over to Facebook and submit your own story about a special m
2、oment or lesson that shaped your life.“Theres Always a John” By Darla BoydMy first year of teaching, there was a kid named John in my class. John was difficult to control and he nearly drove me crazy. While talking about him one day, an old teacher put his hand on my shoulder and said, “There will a
3、lways be a John. Your job is to learn to discover what makes him different and help him succeed.” The next year, there was indeed another John. But that advice taught me that there is something to appreciate in everyone.“An Early Key Lesson” By Elaine WestBefore I began my first teaching job, my mot
4、her, a teacher of 30 years, gave me a very special gift, five simple words that have had an effect on my entire life. “Make friends with the janitor(门卫)” Her wisdom taught me the respect for all types of characters and continues to enrich my life to this day. Just five little words but what an impac
5、t they can have when you take them to heart.“Raising Mommy” By Jan DavisBeing a mother can always present challenges and rewards. Someone told me early that children will teach you everything you need to know. Being a mother is being raised. Our children become our advisers. Their dreams become our
6、professors, as we are taking notes carefully. The sounds of their laughter and smiles are a great reward to us. Their tears remind us that it is okey to fail, and that we should wipe the tears away and try again.语篇导读本文为应用文,是一则征稿启事。编辑在征稿的同时给出了三篇优秀作品供读者参考。1What did Elaine Wests mother advise her to do
7、?ADont treat students differently. BRespect people from different backgrounds.CDont judge people by appearance.DTake care of janitors.解析 B细节理解题。 根据第三段倒数第二句可知,母亲建议“我”要学会尊重拥有不同背景的人,故选B项。2From the last paragraph, we can infer that _.Aa mother improves herself greatly in parentingBa mother should be giv
8、en more careCchildren should realize the dreams of their parentsDbeing a mother has more challenges than rewards解析 A推理判断题。根据最后一段最后一句可知,母亲在教育孩子的同时也不断地提高了自己,故选A项。3The text is most probably a(n) _.Aposter about a lecture Bad for three new booksCintroduction to a contest Dnotice inviting contributions解析
9、 D推理判断题。根据第一段第一句以及后面列举出的一些作品可知,这是一则征稿启事,故选D项。BMan is a land animal, but he is also closely tied to the sea. Throughout history the sea has served the needs of man. The sea has provided man with food and a convenient way to travel to many parts of the world. Today, nearly twothirds of the worlds popu
10、lation lives within 80 kilometers of the sea coast.In the modern technological world, the sea offers many resources to help mankind survive. Resources on land are beginning to be used up. The sea, however, still can be expected to supply many of mans needs.The list of riches of the sea yet to be dev
11、eloped by mans technology is impressive. Oil and gas explorations have been carried out for nearly 30 years. Valuable amounts of minerals existing on the ocean floor are ready to be developed.Fish farming promises to be a good way to produce large quantities of food. The culture of fish and shellfis
12、h is an ancient skill practiced in the past mainly by eastern people.Besides oil and gas, the sea may offer new sources of energy. Experts believe that the warm temperature of the ocean can be used in a way similar to the steam in a steamship. Ocean currents and waves offer possible use as a source
13、of energy.Technology is enabling man to explore ever more deeply under the sea. The development of strong, new materials has made this possible.The technology to harvest the sea continues to improve. Experts believe that by the year 2020 the problems that prevent us from exploiting fully the food, m
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-399198.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
