2019版高考英语黄冈经典一轮全国通用版:阶段评估检测(三) WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019版高考英语黄冈经典一轮全国通用版:阶段评估检测三 WORD版含答案 2019 高考 英语 黄冈 经典 一轮 全国 通用版 阶段 评估 检测 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。阶段评估检测(三)(必修3)(120分钟150分)第一部分听力(共两节, 满分30分)第一节(共5小题; 每小题1. 5分, 满分7. 5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题, 从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后, 你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1. Where does the woman want to go? A. Oak Village. B. Red Rock. C. Lakeview. 2.
2、How much medicine should the speakers give Susan? A. One teaspoon per day. B. Two teaspoons per day. C. Three teaspoons per day. 3. What does the man advise the woman to do? A. Take a class on study skills. B. Spend more time studying. C. Learn some special techniques. 4. Which book will the woman p
3、robably choose? A. The mystery book. B. The detective book. C. The poetry book. 5. Why does the woman dislike cooking? A. She hates cleaning up after the meal. B. Her friends dont like the dishes she makes. C. She always mixes up the ingredients. 【听力材料】Text 1W: Excuse me. Where is this bus going? Iv
4、e come all the way from Lakeview, and Im trying to get to Red Rock. M: This bus goes past Red Rock and on toward Oak Village. You might need to ask the bus driver to make a special stop for you. Text 2M: I just talked to the doctor. We should give Susan one teaspoon of medicine three times per day u
5、ntil her fever goes away. W: OK, I will give her some right now. Text 3W: Do you have any ideas to improve my study skills? M: There are lots of special techniques and even classes on the subject of study skills, but I think you should forget about all of that. Just study more! Text 4W: I just finis
6、hed this mystery book. It was so thrilling, but Id like to read something totally different. Can you recommend another good book to me? M: I have a poetry book, a detective book, and another really good mystery book that you might like. Text 5W: Do you like cooking? M: I love it. I really enjoy crea
7、ting a meal from various ingredients and watching my friends enjoy it. It gives me a real sense of satisfaction. Do you enjoy cooking? W: No, I dont. It takes up too much time, and I really hate having to clean up after the meal. 答案: 15. BCBAA第二节(共15小题; 每小题1. 5分, 满分22. 5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题, 从
8、题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前, 你将有时间阅读各个小题, 每小题5秒钟; 听完后, 各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料, 回答第6、7题。6. Who is the woman? A. An interviewer. B. A guest in the gym. C. An audience member. 7. What do we know about the man? A. He exercises twice a week. B. He has a lot of stress from work. C. He benefi
9、ts a lot from exercising. 【听力材料】Text 6W: Thank you for agreeing to this interview. M: Well, Im always happy to talk to people and answer questions. W: Thats very nice to hear. People are calling you the worlds healthiest man. What do you think about that? M: I dont think Im the healthiest man in the
10、 world, but I do take my health seriously. I exercise every day. W: You certainly look great! M: Thanks. Better than that, though, I feel great. Exercise makes me happy, keeps my stress level down, and gives me all sorts of energy for my work and family. W: Do you have any special words for the audi
11、ence? M: Yes. Start exercising today, and start living a better life. 答案: 6、7. AC听第7段材料, 回答第8、9题。8. What is in the womans land? A. Oil. B. Gold. C. Gas. 9. How much will the woman receive for the first five months? A. $1, 000 per day. B. $1, 100 per day. C. $1, 200 per day. 【听力材料】Text 7M: OK. I have
12、 the contract ready for you to sign, Ms Gold. W: Fine. Before I sign it, can you review the agreement with me? M: Sure. The contract states that you will provide Shale Corporation with the rights to drill for oil on your land for the next five months. In exchange, you will receive $1, 000 per day. I
13、f we find enough oil to continue drilling for longer, we can extend the contract for two more months from the date of our discovery. W: You also said that if you find the extra oil, I will receive $1, 200 per day if I agree to extend the contract. Right? M: I dont remember the exact number that we d
14、iscussed. Wasnt it $1, 100 per day? W: I want $1, 200 per day for the additional drilling, or I wont sign it at all! 答案: 8、9. AA听第8段材料, 回答第1012题。10. When was the National Library of St. Marks first designed? A. In 1588. B. In 1570. C. In 1537. 11. What is the National Library of St. Marks known for?
15、 A. Being the first public library. B. Surviving several wars. C. Having the largest collection of books. 12. Where was the Royal Library of Alexandria located? A. In Syria. B. In Egypt. C. In Greece. 【听力材料】Text 8W: Have you heard of the National Library of St. Marks? Its in Venice, Italy. M: No, I
16、havent heard of it. Whats so special about it? W: Its one of the earliest surviving libraries in the world, and it has one of the greatest collections of classical texts. M: Wow. When was it built? W: In the 1500s. The designer was named Jacopo Sansovino. He first designed the building in 1537. He d
17、ied in 1570, but in 1588, Vincenzo Scamozzi finished construction of the library. Even before the library was finished, books were collected and lent out thereso the library is considered to be the first public library. M: Is it still open today? W: Yes. M: Do you know any other famous libraries in
18、the world? W: YesThe Royal Library of Alexandria was built in Egypt around 300 B. C. by a man named Ptolemy. But it doesnt actually exist anymore. Syria and Greece also housed a lot of ancient libraries, but many of them were destroyed in wars over the years. 答案: 1012. CAB听第9段材料, 回答第1316题。13. How ma
19、ny Vulcan supercars have been made? A. 23. B. 24. C. 60. 14. What does Jack say about the Vulcan? A. It uses less energy than other cars. B. It is faster than other cars. C. It is heavier than other cars. 15. What are the values of Aston Martin? A. Design, Speed, and Truth. B. Quality, Craftsmanship
20、, and Luxury. C. Power, Beauty, and Soul. 16. What will the woman do next? A. Ride in a Vulcan. B. Attend a track event. C. Buy a Vulcan. 【听力材料】Text 9W: As a car lover and huge fan of James Bond movies, its my pleasure to talk to you today about the release of the Vulcan supercar. Im here with Jack,
21、 a representative for Aston MartinJack, what can you tell me about this wonderful car youve made? MOnly 24 have been built, and they retail for $2. 3 millionThey are made of a special carbon fiber that is much lighter than metal, so they have much better fuel efficiency. W: Only a special few will h
22、ave a chance to drive one of these. M: Weve limited it so that only true sports car lovers have access to the Vulcan. Were setting a whole new standard in luxury supercars. W: I hear it can go from 060 mph in less than three seconds. And itll top out at 200 mph, right? M: Right. It was styled comple
23、tely in-house by the Aston Martin design teamIt carries the traditional Aston Martin values of “Power, Beauty, and Soul”. WCan we take a test drive? MYou bet! Hop in! 答案: 1316. BACA听第10段材料, 回答第1720题。17. Who is the speaker most probably? A. A host. B. A salesman. C. A professor. 18. Whats the prize f
24、or the winners this time? A. Two music discs. B. Two football tickets. C. Two concert tickets. 19. How many questions should the winners answer correctly? A. 3. B. 10. C. 12. 20. What does the speaker remind the listeners at last? A. Their addresses must be correct. B. They neednt write down the det
25、ails. C. Everyone has only one chance. 【听力材料】Text 10MWelcome to our game show. Congratulations to last weeks winners, who will shortly be receiving top music discs. And now go on to the competition of this week. Audience friends! Make sure youve got a pen or pencil ready so you can write down the de
26、tails. And make sure youre near a phone so you can ring it. Right. This week were offering ten prizes, so theres a chance for ten people to win two free tickets for the concert on April 23rd at the International Stadium. You must have all three answers before you ring in. Then you will be asked for
27、your name, address, telephone number and age. The usual twelve lines will be open at the end of the program, so give us a ring as soon as you know the answers. If you cant get through the first time, then keep trying and trying. But, you can only make one call andin order to win the two tickets, you
28、r three answers must be completely correct. Good luck! 答案: 1720. ACAC第二部分阅读理解(共两节, 满分40分)第一节(共15小题; 每小题2分, 满分30分)阅读下列短文, 从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中, 选出最佳选项。AUberUber is available in over 450 cities throughout 73 countries worldwide. You can either choose a typical Uber unmarked car or regular taxi. The ap
29、p can show you where drivers are, so you know how long youll be waiting. You can also get fare quotes(报价) in advance. Your payment source is linked to the app and is automatically charged, so no physical money is ever needed. LyftLyft is a service that is also available in many large cities in the U
30、S. However, it offers something different, one of which is Lyft Line. With this service, you can find people that take the same route on a daily basis as you and split the fare with them. Lyfts regular service lets you easily see where rides are, catch one, and easily pay right within the app. Easy
31、TaxiEasy Taxi is available in 86 cities across 26 countries and lets you quickly scrub through maps and find locations youd like to be picked up at. From there, just make sure there are taxis in your area. Confirm your ride and then pay for it within the Easy Taxi app. Once you book a ride, you shou
32、ld see the taxis plate number and phone number appear on the map, making it easy for you to pick out both the car and the driver. CurbCurb, formerly Taxi Magic, is currently available in around 60 cities across the United States as well as select cities in the United Kingdom, Canada, and Mexico. It
33、ties in with taxi companies and their drivers. As your taxi makes its way to your location, youll be able to track its progress inside the app. You can link a payment account to Curb to pay your fare through the app. You can also pay in cash. 【文章大意】这是一篇应用文。介绍了四种打车软件的功能及使用方法。21. Which app is availabl
34、e in the most countries? A. Uber. B. Lyft. C. Easy Taxi. D. Curb. 【解析】选A。细节理解题。根据第一部分的第一句“Uber is available in over 450 cities throughout 73 countries worldwide. ”, 再比较第二、三、四个小标题下的第一句可知, Uber是在最多国家中使用的, 故选A项。22. Whats the special service of Lyft? A. You can pay the fare in cash. B. You can see where
35、 your ride is. C. You can get fare quotes in advance. D. You can find someone to share the fare. 【解析】选D。细节理解题。由第二部分的第二、三句可知, 使用Lyft可以和别人分担车费, 故答案选D。23. What do the four apps have in common? A. They are available worldwide. B. They are tied to taxi companies. C. They allow users to pay via app. D. Th
36、ey can identify your location. 【解析】选C。推理判断题。联系短文每一部分的内容可知, 这四种应用软件都可以直接通过软件支付车费, 这就是它们的共同之处。因此答案选C。BSolar Bones by Mike McCormack was named the winner of the 10, 000 pounds award, which recognizes fiction “that breaks the mould(模具)”. Published by Tramp Press, the novel follows the recollections of a
37、n engineer named Marcus Conway briefly returned from the dead. McCormack is the third Irish writer to win since the Goldsmiths Prize began in 2013. Chairman of judges Professor Blake Morrison said, “Set over a few hours in a single day, and told in the first-person voice of middle-aged engineer, Mik
38、e McCormacks Solar Bones transcends these seeming limits magnificently. ”“Politics, family, art, marriage, health, civic duty and the environment are just a few of the themes it touches on, in a prose thats lyrical yet firmly rooted. ”“Its subject may be an ordinary working life, but it is itself an
39、 extraordinary work. ”McCormack called on more publishers to take risks with experimental authors. “Readers are smart. Theyre up for it, ” he said. “That was what the people at Tramp Press taught me. There are readers out there and they have been proved right. ”The six shortlisted works were: Transi
40、t by Rachel Cusk, published by Jonathan CapeThe Lesser Bohemians by Eimear McBride, published by Faber and FaberSolar Bones by Mike McCormack, published by Tramp PressLike a Mule Bringing Ice Cream to the Sun by Sarah Ladipo Manyike, published by Cassava RepublicHot Milk by Deborah Levy, published b
41、y Hamish HamiltonMartin John by Anakana Schofielf, published by And Other StoriesThe prize was founded in 2013 by Goldsmiths, University of London, and is held in partnership with the New Statesman. Last years winner was Beatlebone by Kevin Barry. 【文章大意】本文是一篇记叙文。讲述了迈克麦考马克凭借其作品太阳的骨头赢得金史密斯奖; 同时介绍了这部作品
42、的特点及其他入围作品。24. Which of the following were the award-winning work of Goldsmiths Prize? A. Solar Bones & Beatlebone. B. Hot Milk & Martin John. C. Solar Bones & Transit. D. The Lesser Bohemians &New Statesman. 【解析】选A。细节理解题。由第一段和最后一段可知A项是金史密斯奖的获奖作品。故答案选A。25. What can we conclude from the passage? A. M
43、cCormack is the second writer to win the Goldsmiths Prize. B. Marcus Conway was the writer of Solar Bones. C. Publishers should give more chances to experimental authors. D. The prize was founded in 2013 by Goldsmiths with the New Statesman. 【解析】选C。推理判断题。根据第六段“McCormack called on more publishers to
44、take risks with experimental authors. ”可知, 麦考马克呼吁出版社应该给予实验性作者们更多的机会。故正确答案选C。26. What can we learn from the passage? A. Mike McCormack was the winner of $10, 000. B. The main character of Solar Bones is about an ordinary person. C. Kevin Barry was the first winner of Goldsmiths Prize. D. There were s
45、ix shortlisted works besides Beatlebone in 2016. 【解析】选B。细节理解题。由短文首段末句可知, 工程师马库斯康韦是小说太阳的骨头的主人公, 故答案选B。【误区警示】注意A项中的$10, 000指的是美元, 与短文中的“10, 000 pounds award”不符; 由最后一段“Last years winner was Beatlebone by Kevin Barry. ”可知Beatlebone是2015年的作品。27. Whats the best title for the passage? A. The Winner of the
46、Goldsmiths PrizeB. McCormacks WorkSolar BonesC. The Shortlisted Works of Goldsmiths PrizeD. The Winner of 2016 Goldsmiths Prize and His work【解析】选D。主旨大意题。短文主要讲述了迈克的作品太阳的骨头以及其获得了2016年金史密斯奖并捧走1万英镑奖金的故事。因此答案选D。 C世纪金榜导学号79060302Whenever you buy something, it is possible that someone has already worn, eat
47、en, or tested it to make sure it is safe and does what it is supposed to do. But what if you want a special suit to keep a shark (鲨鱼) from hurting you? Who wants to test a product like it? “I do! ”says Jeremiah Sullivan, a scientist in California, “You have to believe in what you sell, right? ”Sulli
48、van owns Shark Armor Tech, a company that makes a $ 4, 450 shark suit that even a great white shark cant bite through. Before Sullivan could sell his shark suits, he needed to make sure his design would work. Sullivan put on the shark suit and jumped into a shark feeding ground. “I need to know exac
49、tly what a human body could expect to go through, ”he says. Sharks moved all around him and then attacked his arm. Sullivan felt the bite but no teeth. “I was uncomfortable at times, but not painful. The suit worked! ” “Ive now been bitten thousands of times but never badly, ”says Sullivan, who now
50、works with shows like Wild Kingdom, and programs for the Discovery Channels Shark Week. So, are you all set to buy a shark suit? Before you do, you should know that the suit weighs 20 pounds and makes swimming almost impossiblenot so practical for a day on the beach. And in fact, Sullivan wants only
51、 professionals, such as film-makers, scientists and drivers, to have shark suits. Why? Because even if someone is wearing a shark suit, they would get seriously hurt if they treat diving with a 4, 000-pound shark as a game. During shark suit testing, sharks have thrown Sullivan to the bottom of reef
52、s (礁) and tried to take him off into the deepest part of the ocean. “However, ”Sullivan says, “you dont need to be afraid of sharks. Its actually pretty hard to get a shark to bite you. ”【文章大意】本文是一篇说明文, 主要介绍了Jeremiah Sullivan设计鲨鱼服的相关情况。28. The first paragraph is written to _. A. start a discussionB.
53、 introduce the topic of the textC. show the main point of the textD. test readers knowledge【解析】选B。推理判断题。结合全文内容可知, 文章主要介绍的是Sullivan设计鲨鱼服的相关情况, 由此可见, 第一段是为了引出本文话题。故选B。29. Why did Sullivan get close to sharks? A. To see if his shark suit would work. B. To study what sharks fed on. C. To catch a special
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-399333.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
