2019版高考英语黄冈经典一轮(全国通用版)课时提升作业 十九 必修4 UNIT 4 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019版高考英语黄冈经典一轮全国通用版课时提升作业 十九 必修4 UNIT WORD版含答案 2019 高考 英语 黄冈 经典 一轮 全国 通用版 课时 提升 作业 必修 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课时提升作业 十九必修4 Unit 4Body language(限时35分钟). 阅读理解AWhite-collar workers increasingly unhealthyAn increasing number of white-collar workers in Shanghai are getting failing grades on their physical examinations, according to a white paper on th
2、e health of white-collar workers in Shanghai. Carried out by Shanghai Foreign Service Group, a human resources company, the report indicated that more than 53 percent of males are overweight, 46 percent suffer from a fatty liver and about 26 percent have elevated blood lipids (血脂). However, females
3、are more often diagnosed as having breast lesions (乳房病变) that could lead to cancer (85 percent), thyroid (甲状腺) disorder (34 percent) and hemorrhoids (痔疮) (23 percent). Though the report also found that white-collar workers were paying increasing attention to their healthwith about 84 percent saying
4、they followed their condition closely or very closelythose with healthy lifestyles dropped to 64 percent last year from 77 percent in 2015. The report came from about 500, 000 physical exams taken by white-collar workers in Shanghai over the past five years. “I always eat and drink too much and neve
5、r exercise, ” said Wei Ruoxi, a 26-year-old working in finance who is struggling with being overweight. “I know what a healthy lifestyle looks like, but the job just brings too much pressure and squeezes out exercise time, ” she added. Hu Xiaolong, 30, an accountant in Shanghai, said he was determin
6、ed to live healthily from now on. “My recent physical examination shows a little shadow in the lung, which startled me when I heard it. I really need to quit bad habits like smoking and staying up late. ”The white paper also showed that more people are turning to commercial health insurance to cope
7、with financial risks caused by health problems. The popularity of insurance purchases among the participants reached 15. 3 percent last year, a rise of 4 percentage points in just one year. Most participants also expected their companies to help them with effective health management, such as offerin
8、g membership cards for gyms, flexible working schedules and regular physical examinations. 【文章大意】文章详细介绍了一份关于白领工人健康检查结果的白皮书: 白领工人的健康状况正在下降。1. The female white-collar workers with breast lesions suffer from _most. A. cancerB. fatty liverC. hemorrhoidsD. thyroid disorder【解析】选A。细节理解题。根据第二段However, femal
9、es are more often diagnosed as having breast lesions that could lead to cancer (85 percent)可知女性更经常被诊断出患有可能导致癌症的乳房病变(85%)。故选A。2. What does the underlined word “startled” in the 4th paragraph probably mean? A. Confused. B. Curious. C. Annoyed. D. Shocked. 【解析】选D。词义猜测题。根据他说的话, 他体检查出肺部有阴影, 让他感到震惊。3. The
10、 main idea of the last paragraph is that _. A. companies have taken measures to improve white-collar workers healthB. the health insurance firm has profited from white-collar workersC. people are trying to handle the white-collar workers health problemsD. more and more white-collar workers have real
11、ized their health problems【解析】选C。主旨大意题。根据最后一段, 更多的人给自己买健康保险; 大部分参与者也希望他们的公司采取一些有利于身体健康的措施。所以选C。4. In which column of a newspaper do we probably find the passage? A. Business. B. Health. C. People. D. Technology. 【解析】选B。推理判断题。文章讲述的是白领工人的健康问题, 所以选B。B (2018郑州模拟)A ROBOT companion for older people aims t
12、o promote activity and deal with loneliness by urging them to take part in digital and physical activities. The ElliQ robot, made by Israel-based start-up Intuition Robotics, will be published at the Design Museum in London this week. ElliQ is a small desktop device that consists of a domed (拱形的) “b
13、ody” and a separate detachable (可拆卸的) screen. Created in collaboration with Swiss designer Yves Behar, the robot is able to encourage a degree of social engagement. Similar to home assistants like the Amazon Echo, people can simply talk to it, and there are visual clues that could be particularly he
14、lpful for those with hearing difficulties. A key purpose of ElliQ is to act as an easy platform to access existing services such as social media, and messaging programs. For example, the device could alert the users that their grandchild has posted a new photo on Facebook, and show it to them on the
15、 screen. ElliQ can recommend activities voluntarily. It might ask if youre interested in watching a video, for instance, or suggest a walk. It can also act as reminder to take medication. Having a robot constantly offer suggestions could obviously get annoying, so the device uses machine learning to
16、 tailor these suggestions to individual preferences. If a suggestion is met with a positive response once, ElliQ might try it again. If not, it might change for a different tack. 【文章大意】本文主要介绍的是一款可以陪伴老年人的机器人将要上市, 这款机器人可以提醒老年人参加各种活动。5. Which of the following statements is NOT true? A. A robot companio
17、n for older people will strongly advise them to participate in digital and physical activities to be healthy. B. The ElliQ robot is published at the Design Museum in London. C. The screen of the ElliQ robot can be removed if necessary. D. The ElliQ robot is created by Swiss designer Yves Behar and I
18、srael-based start-up Intuition Robotics. 【解析】选B。细节理解题。根据第二段The ElliQ robot, made by Israel-based start-up Intuition Robotics, will be published at the Design Museum in London this week. 可知, ElliQ机器人还没有上市, 而是将要上市, 所以B项的表述不正确, 故选B。6. The underlined word “alert” is closest in meaning to _. A. declare B
19、. announce C. remind D. say【解析】选C。词义猜测题。这个装置可以提醒用户他们的孙子(女)在Facebook上发布了一张新的照片, 所以alert在此处的意思是“提醒”。declare宣布, announce宣布, remind提醒, say说, 故选C。7. ElliQ can serve the following purposes EXCEPT _. A. when the users friend updates his Moments (朋友圈), it can show it to the user on the screenB. it can recom
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-399350.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
