2019版高考英语黄冈经典一轮(全国通用版)课时提升作业 十六 必修4 UNIT 1 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019版高考英语黄冈经典一轮全国通用版课时提升作业 十六 必修4 UNIT WORD版含答案 2019 高考 英语 黄冈 经典 一轮 全国 通用版 课时 提升 作业 必修 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课时提升作业 十六必修4 Unit 1Women of achievement(限时35分钟). 阅读理解 A (2017广州模拟)He was the man who inspired the Beat Generation, and nearly half a century after his death Jack Kerouac is still receiving grateful letters from his fans. Most letters are
2、sent in the post to his last home in St Petersburg, Florida, and the mail box in the front yard is full to bursting. But others are delivered by hand, pushed under the front door or left on the doorstep. They usually thank the author of On the Road for inspiring them to travel and be independent. “Y
3、ou remind me to stay true to who you are and to encourage a sense of adventure in all of us. ” reads one letter, handwritten by “Cindy” on paper covered with pictures of butterflies and flowers. She adds, “I hope youre writing, liberated and drinking a glass of wine. ”Another, signed “Friend of Jack
4、”, reads, “I prefer to think of myself as a free spirit and a person who follows a path of her own choosing. You have always been my inspiration. ”His home, where he was living with his mother Gabrielle and his wife Stella, has become a destination for hundreds of fans every year. Kerouac rocketed t
5、o fame at the age of 35, with the publication of On the Road in 1957. But after becoming a symbol and leader of the alternative lifestyle movement, he struggled with that fame and claimed that he only wanted people to read his books. Kerouac died just 12 years after On the Road was published. He was
6、 suffering from liver problem, following years of heavy drinking largely brought on by his love-hate relationship with fame. Kerouac, the creator of vivid characters such as Sal Paradise and Dean Moriarty, died at a St Petersburg hospital in 1969, at the age of 47. 【文章大意】杰克凯鲁亚克通过写作激励了垮掉的一代人, 在他去世后粉丝
7、们的感谢信仍然源源不断。1. Why do people still write to Kerouac after his death? A. His wife and mother still live in his home. B. They are also suffering from serious illness. C. People benefiting from his books want to say thanks. D. People hope to learn how to deal with overnight fame. 【解析】选C。细节理解题。根据第一段可知,
8、人们写信的目的是感谢他的书让他们受益。2. What is On the Road probably about? A. How to deal with becoming famous. B. How vivid characters can be created. C. Teaching people to appreciate his books. D. Getting to know oneself better through travel. 【解析】选D。推理判断题。根据第三段可知, 他们通常感谢在路上的作者鼓励他们去旅行和独立, 由此可判断出, 这本书主要讲人们通过旅行, 更好地
9、了解自己。3. What can we learn about Kerouac from the text? A. He had great difficulty dealing with fame. B. He was depressed because people didnt read his books. C. He drank a lot to celebrate his being famous for his works. D. He was scolded because he promoted an alternative lifestyle. 【解析】选A。推理判断题。根据
10、第七段可知, 但当他成为另类生活方式运动的象征和领袖后, 他却为这种名声挣扎, 并声称他只是想让人们读他的书, 也就是说, 他在处理名誉方面有很大的困难。【知识拓展】Jack Kerouac背景知识杰克凯鲁亚克(19221969), 美国小说家。其代表作在路上通过对一群年轻人无所事事、游手好闲的荒诞经历的描写, 反映了战后美国青年的精神空虚、迷茫与浑浑噩噩的状态。其作品艺术性虽欠佳, 但他在认识社会现实方面却有独到之处。B Many of us have desires that might seem to be beyond our abilities, but looking to tho
11、se who overcame similar difficulties can be a great source of inspiration for anyone trying to live their best life. Here are some quotes(引语)from people who chased their dreams and turned them into amazing realities. Este Lauder“I didnt get there by wishing for it or hoping for it, but by working fo
12、r it. ”Este Lauder, Founder of Este LauderFun fact: Lauder started out by helping her chemist uncle sell face creams and perfumes and turned millionaire. Oprah Winfrey“You know you are on the road to success if you would do your job and not be paid for it. ”Oprah Winfrey, TV Mogul and HostFun fact:
13、There was a time when Winfrey couldnt afford soup. Now, she is a philanthropist(慈善家)and one of the most inspiring persons of her generation. Madam C. J. Walker“Dont sit down and wait for the opportunities to come. Get up and make them. ”Madam C. J. Walker, Civil Rights Activist and InventorFun fact:
14、 Walker was known as the first Black female millionaire after she launched her hair care line in 1905. In fact, she was the first American woman of any race to be a self-made millionaire. Sara Blakely“Embrace what you dont know, especially in the beginning, because what you dont know can become your
15、 greatest asset(财富). ”Sara Blakely, Spanx FounderFun fact: Blakely earned a Forbes cover in 2012 for being the youngest female self-made billionaire. 【文章大意】本文介绍了四位名人的名言和她们的成功。4. Which of the following people is not a business person? A. Este Lauder. B. Oprah Winfrey. C. Sara Blakely. D. Madam C. J.
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-399352.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
一年级上册语文课件-《汉语拼音复习二》 人教部编版(共14张PPT).ppt
