2019译林牛津版高考英语一轮训练选:模块1U1含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 牛津 高考 英语 一轮 训练 模块 U1 答案
- 资源描述:
-
1、2019译林牛津版高考英语一轮训练选:模块1U1含答案一、阅读理解。Taylore is a kid who passes by to ride sometimes and help us with chores. Barely 15, shes never short of advice, and one of her favorite pastimes is teasing me about being afraid to go too fast on a horse.Last summer four of us rode down the trail behind our woods:
2、my wife Karen, Taylore, Taylores friend Kendall and me. I was riding my 13-year-old, Tawny.We were two miles from home when, for some unexplainable reason,I pushed Tawny into a gallop(飞驰). The other horses were anxious to catch up, and just like that, the race was on.Taylore brushed past my left leg
3、 and, seconds later, Kendall went by on my right. I realized Tawny was covering ground faster than Id ever seen her. She strained every muscle in her body to catch up with the girls. It was like a truck winding over a mountain road without brakes (闸). Part of me felt perfectly in control, while anot
4、her part screamed that I wasnt.In half a mile I knew wed be crossing the highway, so I prayed that the girls would be fine. I gave up calculating how long it might take before my horse would be tried enough to want to slow down.I was just about out of answers when I saw the girls slowing in front of
5、 me. Their horses were relaxed and comfortable, not even breathing hard. Taylores face glowed. She gave me a high five. Wow, you did well, she said. I knew youd go fast when you were ready.No one in the group had even broken a sweat, except me. I was still nervous from the crazy pace. My heart pound
6、ed too, but not from exercise. Karen claims I was showing off for the girls that day, and maybe shes right. But I think I had something to prove. Because despite my wrinkles (皱纹), glasses and gray hair, I was feeling young at heart. And, like a horse on a warm summer day, Im always ready to kick up
7、my heels.1. How did the race between the girls and the author begin?A. His horses gallop made the other horses want to catch up.B. He wanted to show off his riding skills for the girls.C. They wanted to know whose horse could run fastest.D. They teased him about being afraid to go too fast on a hors
8、e.2. During the race, _.A. the authors horse outran the girls horses the whole timeB. the author was confident that Tawny was in controlC. the girls were so anxious to win that they sweated a lotD. the authors good performance took Taylore by surprise3. When the race ended, the authors heart pounded
9、 because _.A. he was feeling thrilled and youngB. it was really tough exercise for himC. he was worried that the girls might be in dangerD. he felt quite embarrassed that he had lost the race4. The phrase kick up my heels at the end can be replaced by _.A. devote myselfB. enjoy myselfC. accept my ch
10、allengeD. take part in running competition【文章大意】文章描述作者和两个女孩骑马比赛,这让作者感到兴奋,也感到虽然自己上了年纪,但是有一颗年轻的心。1. A【解析】细节理解题。根据文章第三段的句子We were two miles from home when, for some unexplainable reason,I pushed Tawny into a gallop(飞驰). The other horses were anxious to catch up, and just like that, the race was on.可知,作
11、者的马飞驰起来使得其它马想要赶上。故选A。3. A【解析】推理判断题。根据文章最后一段的句子I was still nervous from the crazy pace. My heart pounded too, but not from exercise. Because despite my wrinkles (皱纹), glasses and gray hair, I was feeling young at heart.可知,比赛结束的时候,作者的心狂跳因为他感觉兴奋而且年轻。故选A。4. B【解析】词义猜测题。根据文章最后一段的句子like a horse on a warm s
12、ummer day,可知,作者感觉自己像温暖夏日的马,总是准备好享受一番。故选B。二、单项选择1.The record about the massacre(大屠杀)is fairly clear and beyond dispute _ those activities the Japanese soldiers were involved in.A. in memory of B. with assistance ofC. with respect to D. in place of【答案】C2.Tom is one of the top students in our school an
13、d the scores hes got in each exam are always far _ average.A. aboveB. belowC. onD. beneath【答案】A【解析】根据“Tom is one of the top students in our school(汤姆是我们学校顶尖的学生之一)”可知,汤姆在历次考试中的得分应该总是高于平均水平,应选择A。above average高于平均水平;below average低于平均水平。3.It is the assistant in charge _ the scientific research who infor
14、med us _ attending the academic activity.A. for, of B. of , to C. with, for D. of, of 【答案】D【解析】in charge of掌管,负责;inform sb. of (doing)sth告知/通知某人某件事。句意:是负责该项科学研究的助手通知我们这次学术活动的。4.If more than half of you _ going there on foot, you should present your plan to the teacher and have it _ by him.A. approve
15、 of, approvedB. approving, approve ofC. approve, approve ofD. approving, approve【答案】A【解析】approve of doing sth.赞同做某事;have sth. approved使某事得到批准。句意:如果你们中有超过半数的人赞同步行到那儿去的话,那么你就应该把你的计划提交给老师有他来批准。5.As one _ history, there is a realization that certain groups of people have led highly mobile lives, a keyfa
16、ctor in describing TCKs.A. looks down onB. looks forward toC. looks up toD. looks back on【答案】D【解析】look down on看不起;look forward to期待;look up to尊敬;look back on回顾。句意:当回顾历史的时候,人们意识到有一群人过着动荡的生活。动荡的生活是描述第三文化儿童的一个重要的元素。6.Its unwise of you to consider his wild behavior as _ a kids game. It may gradually dev
17、elop into a bad habit.A. no less thanB. less thanC. more thanD. no more than【答案】D【解析】no less than不少于;less than少于;more than多于;no more than只是,至多,只不过。句意:你把他粗野的行为只看成孩子的游戏是不明智的。这种行为可能逐渐演变成为一个坏习惯的。故选D。7.Ones being _ plays an important role in building up interpersonal relations, while some rudeness will s
18、urely leave a bad impression.A. respected B. respectful C. respectable D. respect【答案】B8.No one can deny the basic fact that it is impossible for _ workers tomaster those high-technology skills easily.A. usual B. average C. normal D. general【答案】B【解析】average“普通的,一般的”,强调一般水准或普通水准。句意:没有人能否认这一基本事实:对于一般工人
19、来讲,轻松掌握这些技术是不可能的。9.No one would easily be _ of the safety of the nuclear power after a reactor at the Chernobyl plant exploded in 1986. A. informed B. suspected C. robbed D. convinced 【答案】D【解析】be informed of得知,知悉,接到的通知;be suspected of被怀疑患有,被怀疑(做) ; be robbed of被抢劫;be convinced of相信,确信。句意:在1986年切尔诺贝利
20、核电站一个反应堆爆炸后,没有人会轻易相信核电的安全性。故选D。10.The world economy has improved _ since the end of last year,but major problems and challenges are not fully solved.A. somehow B. somewhatC. anyhow D. meanwhile【答案】B【解析】句意:自去年年底世界经济有所改善,但主要问题和挑战还没有完全解决。somehow不知何故;somewhat有点,稍微;anyhow无论如何;meanwhile与此同时。根据句意可知选B。11.I
21、want to give them a perfect report. After all, it is _ that I have visited this school and given a lecture to the students.A. my time B. a first time C. high time D. the first time 【答案】D【解祈】Its + the (ones)+序数词+ time +to do sth.(或+that从句)表示某人第几次做某事。句意:我要给他们作一个完美的报告。毕竟,这是我第一次来这个学校给学生作报告。12.It is not
22、until we have developed the better qualities in ourselves _ we can expect to find them in others.A. when B. where C. that D. whether【答案】C【解析】本句为强调句型:It is/was+被强调部分(not until we have developed the better qualities in ourselves)+that+句子其它成分。句意:直到我们自己养成了良好的素质,我们才可以期望在别人身上找到它们(良好的素质)。13.We shall take t
23、he condition _ youve attached to this project into careful consideration. Thanks a lot.A. where B. when C. which D. what 【答案】C 【解析】句意:“我们一定会仔细考虑你附加在这个项目上的条件的。”“非常感谢。”此题考查定语从句,先行词为condition,在从句中做attach的宾语,故选C适合。14.Generally speaking, such important strategies were applied in learning practice _ almos
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
