2020年高中英语Unit1WomenofachievementSectionⅣGrammar.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 年高 英语 Unit1WomenofachievementSection Grammar
- 资源描述:
-
1、 Section Grammar & Writing 课时作业.单句语法填空1Twenty dollars for the little poor girl was (be) too much then.2The headmaster and maths teacher is speaking (speak) at the meeting now.3The students in Class One each have (have) got a story book as an award, and they as well as their teacher are (be) very hap
2、py.4People have shown (show) great love to the victims since the disaster happened.5The scientist and engineer has (have) invented a new machine.6Alice, together with her friends, was (be) punished for having broken the school rules.7Every girl and every boy has (have) the right to join the club.8Is
3、 (be) either she or you to go and attend the meeting?Neither she nor I am (be)9Most of his time was spent (spend) on computer games in the past.10The rich are (be) for the plan, while the poor are against it.阅读理解ASometimes very odd things show up in ordinary places. In the 1800s, a strange sight beg
4、an to be reported by farmers. Then in the 1970s, this strange event began to happen more and more often. People traveled for miles to stand in the fields and take photos of something they couldnt easily explain. What were they looking at? It was the crop circleslarge and complex (复杂的) designs set in
5、to the middle of ordinary farm fields. No one could understand how these huge designs were made.Crop circles are found most often in fields of wheat, corn, or rice. They are usually created overnight, although some are reported to have appeared during the day. They have been seen all around the worl
6、d, in more than 70 different countries. Scientists have found that the plants inside a crop circle are drier than the ones outside it. The plant stems (茎) are bent and not broken in most crop circles, and sometimes the soil in the design has more iron than the soil outside of the design. Unfortunate
7、ly, these facts alone do not help scientists answer their questions about crop circles. These facts only make them more mysterious.Some people believe crop circles are made by UFOs (Unidentified Flying Objects) landing in farm fields. Others think aliens (外星人) are leaving us messages in the beautifu
8、l designs. Still others believe Earth energy under the ground makes plants bend over in designs. Some people say they actually made the crop circles with special equipment. Scientists have found some crop circles that are certainly made by people, but they are usually a little different from other c
9、rop circles. So who makes crop circles and why they make them cant be explained to this very day.【解题导语】本文是一篇说明文。文章主要介绍了麦田怪圈的相关知识。1What does the underlined word “odd” in Paragraph 1 probably mean?ABig. BBad.CUnreal. DUnusual.解析:选D词义猜测题。根据第一段中的“a strange sight”和“something they couldnt easily explain”以
10、及“No one could understand how”可知,这些提示信息均指向一些人们无法理解的不寻常的事情。2Its generally thought that crop circles .Aare made during the nightBhappen in the same placesCare found in terrible placesDhave very frightening designs解析:选A细节理解题。根据第二段中的“They are usually created overnight”可知,人们普遍认为麦田怪圈是一夜之间形成的。3Which of the
11、 following have the scientists proved?ASome crop circles are manmade.BUFOs help create some crop circles.CThere actually are crop circles made by aliens.DEarth energy is one reason for crop circles appearance.解析:选A细节理解题。根据最后一段中的“Scientists have found some crop circles that are certainly made by peop
12、le”可知,科学家已经证实有一些麦田怪圈是有人蓄意为之。4What is the best title for the text?AThe History of Crop CirclesBDifferent Designs of Crop CirclesCCrop Circles:The Unsolved MysteryDCrop Circles:The Great Influence on Farms解析:选C标题归纳题。文章第一段点出“No one could understand how these huge designs were made.”,最后一段中的“who makes cr
13、op circles and why they make them cant be explained to this very day”再次点明文章的主题,即:麦田怪圈一直是个不解之谜。故C项作标题概括了文章主旨。BBessie ColemanBorn in Texas, Coleman moved to Chicago to find a job, but she became interested in the stories she heard from pilots returning from World War .However, her race (种族) and her ge
14、nder (性别) kept her out of flight schools in the US., so she made her way to France where she could learn flying.When she returned to Chicago, Coleman had difficulty finding jobs, so she chose to be a stunt (特技) pilot.She was the first black female pilot in the US.and was an inspiration to early pilo
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-400149.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
