2020年高中英语Unit2TheUnitedKingdomSectionⅡWarmingUp.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 年高 英语 Unit2TheUnitedKingdomSection WarmingUp
- 资源描述:
-
1、 Section Warming Up & ReadingLanguage Points课时作业.单句语法填空1It requires my great efforts to_clarify (clarify) what I mean.2To avoid such conflicts (conflict), we should be kind to one another, which is essential to enjoy a harmonious life.3Such is our lively city, which you are welcome to visit whenever
2、 at your convenience.4Australia is a beautiful country, attracting(attract) the attention of the world.5As we all know, the world consists (consist) of seven continents and four oceans.6The hostess divided the watermelon into several parts and each guest got a share.7Having_broken (break) away from
3、his club and the football star joined another. 8.He asked the reporter to leave out the last part of the passage.9He found a number of people already working (work) there.10It was a pity that we had missed such a good match.单句改错1When we got back from the cinema, we found the lamp burning but the doo
4、r shutting.shuttingshut2The program was so exciting that the children kept their eyes fixing on the screen.fixingfixed3He looked around and caught a man put his hand into the pocket.putputting4The boy seated himself in the corner with his back turning to his father.turningturned5The manager promised
5、 to keep me inform of how our business was going on.informinformed.阅读理解The London Eye, which is 450 feet in height above the Thames River, is the worlds biggest spinning structure. It is one hundred feet taller than Big Ben, and weighs 1,600 tons. It was built to celebrate the year 2 000. Maybe buil
6、ding such a big spinning structure suggested that people longed for bigger and better things in the future.Why did people think of building the London Eye?In fact it was inspired by great structures of the past like the very first observation wheel built for the Chicago World Expo of 1893. Its twice
7、 the size of the wheel, but three times lighter, and much more comfortable.The London Eye is keeping natives and visitors entertained and awed (敬畏的)In London Eye, there are 32 capsules (舱). Each of the capsules can hold up to 25 people. And theyre air conditioned in summer, heated in winter. From th
8、ese capsules the visitors can see the most beautiful views of London.It was difficult to assemble (安装) and put a wheel of this size. And it required new technology and a lot of imagination. The parts of London Eye were sent_up the Thames River, and the wheel was assembled on temporary (暂时的) platform
9、s on the river. Lifting it into an upright position was a major challenge. It took a week to winch (吊) it up to its final position.Now the London Eye is regarded as a monument to new millennium. And many visitors from all over the world come to visit it.【解题导语】本文主要介绍了伦敦的地标建筑之一伦敦眼。1How tall is Big Ben
10、?A450 feet.B350 feet.C550 feet. D250 feet.解析:选B细节理解题。根据第一段第一、二句可知伦敦眼高450英尺,它比大本钟高了100英尺,由此可计算出大本钟高350英尺。2The underlined phrase “sent up” in Paragraph 4 probably means “_”Alaunched Bset upCmade up Dlifted up解析:选D词义猜测题。根据本段倒数第二句可知把它直立起来是一个很大的挑战,由此可知伦敦眼是在泰晤士河上被吊起的,故这里的意思同lift up。3Which of the following
11、 is NOT true about the London Eye?AIt was the worlds biggest spinning structure.BIt can hold about 800 people to see the views of London at a time.CIt was twice times lighter than the observation wheel in Chicago.DThe temperature in it can change with the season.解析:选C细节理解题。根据第二段倒数第二句可知C项错误。4From the
12、 text, we can learn that _.Ait took great trouble for people to build the London EyeBthe London Eye has been changed into a monumentCthe latest technology was used to assemble the London EyeDimagination is very important to build the London Eye解析:选A推理判断题。根据第四段第一句及以下的内容可推知,建造伦敦眼经历了很多困难。.完形填空Britain a
13、nd IrelandThe British Isles is made up of two large islands: One is called Ireland and the other _1_. Britain, or Great Britain, is the larger of these two islands, and it is _2_into three parts: Scotland, Wales and England.The United Kingdom is that _3_ of the British Isles ruled over by the Queen.
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-400154.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
