分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 28

类型四川省内江市第六中学2020-2021学年高二英语上学期第一次月考试题(含解析).doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:400562
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOC
  • 页数:28
  • 大小:104.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    四川省 内江市 第六 中学 2020 2021 学年 英语 上学 第一次 月考 试题 解析
    资源描述:

    1、四川省内江市第六中学2020-2021学年高二英语上学期第一次月考试题(含解析)注意事项:1.答卷前,考生务必将自己的姓名、准考证号填写在答题卡上。2.回答选择题时,选出每小题答案后,用铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号。回答非选择题时,将答案写在答题卡上,写在本试卷上无效。3.考试结束后,将答题卡交回。第一部分 听力(共两节,满分30分)做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中

    2、选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1.Who went right after David?A.Jack. B.Sally. C.Brian.2.Where does the conversation probably take place?A.In the playground. B.At home. C.In the hospital.3.Which subject did the man do best in?A.Chinese. B.Math. C.English.4.What does the man suggest t

    3、he woman do?A.Read the school magazine.B.Finish writing her article.C.Join the school band.5.What does the woman mean?A.She is very lucky.B.Her camera has been lent out.C.It might be hard to get pictures of kids.第二节(共15题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对

    4、话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听下面一段对话,回答第6和第7两个小题。6.What are the speakers doing?A.Baking a cake. B.Making a pizza. C.Eating some popcorn.7.What is the probable relationship between the speakers?A.Father and daughter.B.Husband and wife. C.Brother and sister.听下面一段对话,回答第8至第10三个

    5、小题。8.What might the mans new apartment look like now?A.It is well organized.B.It is in a mess.C.It is empty.9For what did the man move into the new apartment?A.The lower rent. BThe friendly neighbors. C.The nearby subway station.10.How will the man go to the nearby supermarket?A.By bike. B.By subway

    6、. C.On foot.听下面一段对话,回答第11至第13三个小题。11.What is the conversation mainly about?A.A weekend plan. B.A camping trip. C.A family dinner.12.Why doesnt the woman want to go hiking?AIts too cold outside. B.Its quite tiring. C.Its not exciting.13.What will the speakers do after supper?A.Do some shopping. B.Go

    7、to the cinema. C.Visit the museum.听下面一段对话,回答第14至第16三个小题。14.What is the man?AA swimmer. B.A coach. C.A hotel clerk.15.How deep is the swimming pool?A.2 meters at most.B.1.5 meters at least.C.1.4 meters at most.16.What will the woman do next?A.Find a trainer.B.Buy a locker.C.Go swimming.听下面一段独白,回答第17至

    8、第20四个小题。17.What is advised when your mother is seeing a doctor?A.To be with her.B.To give her money.C.To call the doctor in advance.18.What is Gift No.2 about?A.Helping mothers do housework.B.Making shopping lists for mothers.C.Putting medical records together.19.Which gift is about sleep?A.No.1. B.

    9、No.3. C.No.4.20.What can we learn about the gifts from Presents for Purpose?A.Theyre expensive.B.Theyre all green.C.Theyre related to charity.第二部分 阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AGuide to Stockholm University LibraryOur library offers different types of studyin

    10、g places and provides a good studying environment.ZonesThe library is divided into different zones. The upper floor is a quiet zone with over a thousand places for silent reading, and places where you can sit and work with your own computer. The reading places consist mostly of tables and chairs. Th

    11、e ground floor is the zone where you can talk. Here you can find sofas and armchairs for group work.ComputersYou can use your own computer to connect to the wi-fi specially prepared for notebook computers; you can also use library computers, which contain the most commonly used applications, such as

    12、 Microsoft Office. They are situated in the area known as the Experimental Field on the ground floor.Group-study PlacesIf you want to discuss freely without disturbing others, you can book a study room or sit at a table on the ground floor. Some study rooms are for 2-3 people and others can hold up

    13、to 6-8 people. All rooms are marked on the library maps.There are 40 group-study rooms that must be booked via the website. To book, you need an active University account and a valid University card. You can use a room three hours per day, nine hours at most per week.Storage of Study MaterialThe lib

    14、rary has lockers for students to store course literature. When you have obtained at least 40 credits, you may rent a locker and pay 400 SEK for a years rental period.Rules to be FollowedMobile phone conversations are not permitted anywhere in the library. Keep your phone on silent as if you were in

    15、a lecture and exit the library if you need to receive calls.Please note that food and fruit are forbidden in the library, but you are allowed to have drinks and sweets with you.1. Library computers on the ground floor .A. help students with their field experimentsB. contain software essential for sc

    16、hoolworkC. are for those who want to access the wi-fiD. are mostly used for filling out application forms2. A student can rent a locker in the library if he .A. can afford the rental feeB. attends certain coursesC. has nowhere to put his booksD. has earned the required credits3. What should NOT be b

    17、rought into the library?A. Mobile phones.B. Orange juice.C. Candy.D. Sandwiches.【答案】1. B 2. D 3. D【解析】本文是应用文。文章介绍的是斯德哥尔摩大学图书馆的指南。【1题详解】细节理解题。根据文章第三段中的you can also use library computers,which contain the most commonly used applications,such as Microsoft Office,可知,你也可以使用图书馆电脑,里面有最常用的应用,如微软办公软件。可以判断出一楼

    18、图书馆的电脑含有学业必需的软件。故选B。【2题详解】细节理解题。根据文章第六段中的When you have obtained at least 40 credits,you may rent a locker and pay 400 SEK for a years rental period,可知,当你获得至少40个学分,你可以租一个小柜,每年支付400瑞典克朗。如果获得要求的学分,学生可以租一个储物小柜。故选D。【3题详解】细节理解题。根据最后一段中的Please note that food and fruit are forbidden in the library,可知,请注意图书馆

    19、不允许带食物和水果,三文治不不允许带进图书馆的,故选D。B“Cleverness is a gift while kindness is a choice. Gifts are easy - they re given after all. Choices can be hard.-Jeff Bezos.I got the idea to start Amazon 16 years ago. I came across the fact that the Internet usage was growing at 2,300 percent per year. Id never seen or

    20、 heard of anything that grew that fast, and the idea of building an online bookstore with millions of titles was very exciting to me. I had just turned 30 years old, and Id been married for a year. I told my life MacKenzie that I wanted to quit my job and go to do this crazy thing that probably woul

    21、dnt work since most start-ups dont, and I wasnt sure what to expect. MacKenzie told me I should go for it. As a young boy, Id been a garage inventor. Id always wanted to be an inventor, and she wanted me to follow my passion.I was working at a financial firm in New York City with a bunch of very sma

    22、rt people, and I had a brilliant boss that I admired very much. I went to my boss and told him I wanted to start a company selling books on the Internet. He took me on a long walk in Central Park, listened carefully to me, and finally said. “That sounds like a really good idea, but it would be an ev

    23、en better idea for someone who didnt already have a good job. That logic made some sense to me, and he convinced me to think about it for 48 hours before making a final decision. Seen in that light, it really was a difficult choice, but eventually, I decided I had to give it a shot. I didnt think Id

    24、 regret trying and failing. And I suspected I would always be haunted by a decision not to try at all.After much consideration, I took the less safe path to follow my passion, and Im proud of that choice. For all of us, in the end, we are our choices.4. What inspired the author with the idea of buil

    25、ding an online bookstore?A. His dream of being an inventor.B. The support of his wife.C. The greatly increasing usage of the Internet.D. Millions of exciting titles.5. Which of the following is closest in meaning to the underlined sentence?A. The idea of not trying would keep coming to his mind and

    26、disturb him.B. He would be very excited if he tried it out.C. He would be always having a doubt if he didnt try.D. The decision not to the online bookstore would terrify him.6. We can know from the passage that .A. the boss thought the idea was suitable for the authorB. the author wanted someone els

    27、e to try the ideaC. the author might not regret if he failed the ideaD. the author might go back to his boss if he failed7. Which of the following would be the best title for the passage?A. Cleverness and KindnessB. The Starting of AmazonC. Following My PassionD. We Are What We Choose【答案】4. C 5. A 6

    28、. C 7. D【解析】本文是记叙文。文章讲述的是亚马逊网站创始人的故事。才智是与生俱来的,而善良是后天可以选择的。天赋易得,选择难做。在贝佐斯16岁的时候,他惊叹于互联网的迅速发展,于是萌发了建立网上书店的想法。在得到妻子的支持以后,他辞去了待遇很好的工作,虽然老板曾试图留住他,但贝佐斯最终决定把自己的想法付诸实践。【4题详解】细节理解题。根据第二段“I came across the fact that the Internet usage was growing at 2,300 percent per year. Id never seen or heard of anything t

    29、hat grew that fast, and the idea of building an online bookstore with millions of titles was very exciting to me.”可知,我偶然得知因特网使用每年增长2300%,我从没有听说过任何增长速度这么快的事情。互联网的迅速发展让作者感到吃惊,也让作者萌生了创建一个网络书店的想法,故选C。【5题详解】词句猜测题。根据第三段段意和“I didnt think Id regret trying and failing. And I suspected I would always be haunt

    30、ed by a decision to not try at all.”可知,我觉得我不会后悔尝试和失败。我怀疑我会被根本没有决定尝试而困扰。老板想说服作者留下来,作者有些动摇,但经过思考之后,作者决定辞职建网站,作者不害怕尝试和失败,但会因为想法没有付诸实践而愧疚。故选A。【6题详解】推理判断题。根据第三段“I decided I had to give it a shot. I didnt think Id regret trying and failing.”可知,我决定我一定要尝试,我觉得我不会后悔尝试和失败。因此作者认为自己将不会为尝试和失败感到后悔。故选C。【7题详解】主旨大意题。

    31、根据最后一段“After much consideration, I took the less safe path to follow my passion, and Im proud of that choice. For all of us, in the end, we are our choices.”可知,在深思熟虑之后,我选择了这条不太安全的路来追寻我的激情,我为之骄傲。最后我们的选择造就了我们所有人。作者把自己的热情付诸了实践,并且获得了成功。是我们的选择才成就了我们每一个人。故选D。 【点睛】一、人物传记类文章的文体特征:人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻

    32、轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。二、人物传记类文章的阅读策略和解题技巧1、把握文体特征,注意写作手法如前文所述,人物传记是记叙文体的一种,因此在阅读时要把握好时间、地点、人物和事件这四大要素。其次,还应该注意人物传记类文章的结构多按时间顺序排列,一般采用倒叙的写作手法,有时也采用插叙和补叙等手段。弄清楚人物传记类文章的特征和写作手法,能帮助考生在阅读和回答问题时做到高效省时、准确无误。2、抓住题干关键词,采用寻读的方法查找细节描述事实细节题是人物传记类文

    33、章的主要题型,一般常见以下几种类型:(1)对号入座题:这种题的答案一般在原文中可以直接找到,只要读懂文章,掌握文章中的事实,如时间、地点、事件等细节问题,就能选对正确答案。(2)词义转换题:这种题常常是原文有关词语和句子的转换,而不能在原文中直接找到。它要求考生能理解原文中某个短语或句子的含义,从而找到与答案意思相同的词语和句子。例如:第22题,根据第三段段意和“I didnt think Id regret trying and failing. And I suspected I would always be haunted by a decision to not try at all

    34、.”可知,老板想说服作者留下来,作者有些动摇,但经过思考之后,作者决定辞职建网站,作者不害怕尝试和失败,但会因为想法没有付诸实践而愧疚。故选A。(3)是非题:该题型俗称“三缺一”题型,即题目四个选项中有三个符合文章内容,剩下一个不符合。题干多为:Which of the following isTRUE?或者三个不符合文章内容,剩下一个符合,题干多为:Which of the followingisNOTtrue?或All the following are true EXCEPT(4)排序题:这种题要求考生根据动作发生的先后顺序和句子之间的逻辑关系,找出事件发生的正确顺序。可采用“首尾定位法

    35、”,即先找出第一个动作和最后一个动作,迅速缩小选择范围,从而快速选出正确答案。(5)指代理解题:一般是在人物或事物关系比较复杂的情况下使用的一种题型,所以理清人物及事物之间的逻辑关系是关键所在。可采用“逻辑关系梳理法”,使人物或事件关系清晰条理。不管题型如何,在做事实细节题时,可采用比较实用的方法一有目的的阅读。在阅读时,首先看题目要求我们理解什么细节,找出关键词,然后以此为线索,运用寻读的技巧迅速在文章里找出相应的段落、句子或短语。认真比较选项和文中细节的区别,在正确理解细节的前提下,确定最佳答案。这样一来,既提高了阅读的速度,又能确保答案的准确率。同时,建议阅读文章时把与答案相符的句子或短

    36、语用红线标示出来,标号注上是哪一题答案的相关句子,这样在检查时就不必重新阅读整篇文章了。3、抽丝剥茧,推理判断深层含义推理判断题主要提问那些未曾在文中说明,但已特别暗示的内容,考查考生对文章的准确理解和判断。人物传记类文章常见的推理判断题型为:(1)细节推断题:要求考生根据语篇关系,推断具体细节,如时间、地点、人物关系、人物身份、事件等。一般可根据短文提供的信息,或者借助生活常识进行推理判断。例如:第21题,就是一道细节题,只要根据第二段“I came across the fact that the Internet usage was growing at 2,300 percent pe

    37、r year. Id never seen or heard of anything that grew that fast, and the idea of building an online bookstore with millions of titles was very exciting to me.”就可知,互联网的迅速发展让作者感到吃惊,也让作者萌生了创建一个网络书店的想法,故选C。(2)因果推断题:要求考生根据已知结果推测导致结果的可能原因。考生要准确掌握文章的内涵,理解文章的真正含义。(3)人物性格、作者态度及观点判断题:人物传记类文章中有些是考查考生对作者的主导思想、被描

    38、写人物的语气、言语中流露的情绪、性格倾向和作者或文中人物态度、观点等方面的理解题。推理判断题要求在理解原文表面文字信息的基础上做出一定推论和判断,从而得到文章的隐含意义和深层意义。解答此类题时,要注意:(1)吃透文章的字面意思,从字里行间捕捉有用的提示和线索,这是推理的前提和基础。(2)对文字的表面信息进行挖掘加工,由表及里,由浅入深。从具体到抽象,从特殊到一般,通过分析、综合、判断等进行符合逻辑的推理。不能就事论事,断章取义,以偏概全。(3)基于文章内容,以文章提供的事实和线索为依据,立足已知,推断未知。不能主观臆想,凭空想象,随意揣测,更不能以自己的观点代替作者的观点。(4)把握句、段之间

    39、的逻辑关系,了解语篇的结构。要体会文章的基调,揣摸作者的态度,摸准逻辑发展的方向,悟出作者的弦外之音。(5)注意文中所用词句的感情色彩,是讽刺性的,批评性的,赞成性的,还是反对性的,以便推测作者的观点和态度。CAs you grow older, youll be faced with some challenging decisionslike whether to cut class or try cigarettes. Making decisions on your own is hard enough, but when other people get involved and t

    40、ry to pressure you one way or another it can be even harder. People who are your age, like your classmates, are called peers. When they try to influence how you act, to get you to do something, its called peer pressure.Peers can have a positive influence on each other. Maybe another student in your

    41、science class taught you an easy way to remember the planets in the solar system. Maybe you got others excited about your new favorite book, and now everyones reading it. These are examples of how peers positively influence each other.Sometimes peers influence each other in negative ways. For exampl

    42、e, a few kids in school might try to get you to cut class with them; your soccer friend might try to convince you to be mean to another player and never pass him the ball.It is tough to be the only one who says “no” to peer pressure, but you can do it. Paying attention to your own feelings and belie

    43、fs about what is right and wrong can help you know the right thing to do.Youve probably had a parent or teacher advising you to “choose your friends wisely.” Peer pressure is a big reason why they say this. If you choose friends who dont cut class, smoke cigarettes, or lie to their parents, then you

    44、 probably wont do these things either, even if other kids do.If you continue to face peer pressure and youre finding it difficult to handle, talk to someone you trust. Dont feel guilty if youve made a mistake or two.8. For whom is the passage most probably written?A. Parents.B. Teachers.C. Students.

    45、D. Doctors.9. In the last three paragraphs, the author mainly_.A. explains why friendship is so importantB. shows how to make more good friendsC. discusses how peers influence usD. gives advice on how to deal with peer pressure10. Which of following may help handle peer pressure?A. Spending more tim

    46、e with classmates.B. Taking up more relaxing hobbies.C. Choosing friends with no bad habits.D. Helping others who are in trouble.11. What is the topic of the passage?A. Friendship.B. Making decisionsC. Self-confidenceD. Peer pressure【答案】8. C 9. D 10. C 11. D【解析】这是一篇说明文。本文讲述是如何处理青少年中来自同龄人压力的建议。【8题详解】

    47、推理判断题。根据第一段“As you grow older, youll be faced with some challenging decisionslike whether to cut class or try cigarettes. People who are your age, like your classmates, are called peers. ”随着年龄的增长,你会面临一些具有挑战性的决定比如是否要旷课或尝试吸烟。和你同龄的人,比如你的同学,被称为同龄人。由此判断出,短文是写给学生的。故C正确。【9题详解】主旨大意题。根据倒数第三段“ Paying attentio

    48、n to your own feelings and beliefs about what is right and wrong can help you know the right thing to do.”关注你自己的感觉和信念,了解什么是对的,什么是错的,可以帮助你知道做正确的事情。根据倒数第二段“Youve probably had a parent or teacher advising you to “choose your friends wisely.” 你的父母或老师可能建议你“明智地选择朋友”。 根据最后一段“ If you continue to face peer p

    49、ressure and youre finding it difficult to handle, talk to someone you trust. ”如果你继续面对来自同龄人的压力,你觉得很难处理,那就和你信任的人谈谈。顒在最后三段中,作者主要给出了如何应对同龄人压力的建议,故选D项。【10题详解】推理判断题。根据倒数第二段最后两行“If you choose friends who dont cut class, smoke cigarettes, or lie to their parents, then you probably wont do these things eithe

    50、r, even if other kids do”如果你选择的朋友不逃课,不抽烟,不对父母撒谎,那么即使其他孩子这样做,你也可能不会做这些事。由此判断出说明我们可以选择一些有良好习惯的人做朋友,这样就会受到他们的影响,也会有良好的习惯,故选C项。【11题详解】 主旨大意题。根据第一段“ People who are your age, like your classmates, are called peers. When they try to influence how you act, to get you to do something, its called peer pressur

    51、e. ”可知,和你同龄的人,比如你的同学,被称为同龄人。当他们试图影响你的行为,让你去做某件事时,这叫做同龄人压力。以及下文如何处理青少年压力的建议。所以短文的最佳标题为“ 同龄人压力”。故选D项。 DBreakdancing is close to becoming an Olympic sport after the organizers of the 2024 Paris Olympics announced on Thursday that they will propose four additional sports, including newcomer breakdancing

    52、 and the other three sports-surfing, skateboarding and sport climbing-to the Games in 2024.Breakdancing is a fantastic opportunity to be really in line with the story that Paris 2024wants to tell. We want those Games in connection with creativity, connected with the youth, more urban, more out of th

    53、e stadiums. We look forward to working with breakdancing to propose a new experience. Paris 2024 President Tony Estanguet told Xinhua.Breakdancing is a sport which can be played anytime and anywhere in urban and other environments. It has no previous appearance at the Summer Olympic Games, but was i

    54、ncluded at the Summer Youth Olympic Games in Buenos Aires in 2018.Right from the beginning, our aim was to offer Games that would have an impact and the element of surprise. This is why we have chosen to present the IOC (International Olympic Committee) with four sports that are as creative, appeali

    55、ng to the youth and in line with our vision.We are certain that breakdancing, skateboarding, sport climbing and surfing will contribute to strengthen our project, Estanguet added.The organizers seek to deliver three key principles in hosting the Games: sustainable and socially-responsible Games in a

    56、ccordance with the 10Cs New Norm (规则), Games in keeping with the times and inspire new audiences and attract young people, and Games reflecting the identity of Paris 2024, which is spectacular, culturally relevant, engaging, accessible and inclusive.Under the new IOC rules, Olympic host cities can s

    57、elect sports and propose them for inclusion in those Games if they are popular in that country and add to the Games appeal. The inclusion still needs to be pubberstamped by the IOC which is expected to make the final decision after the 2020Tokyo Olympics12. What is mentioned about the 2024 Olympic G

    58、ames in the first paragraph?A. They will be much more organized under new IOC rules.B. New sports events will be included.C. They will attract more younger audiences than ever.D. They will spread the local culture worldwide.13. What can we learn about breakdancing?A. It appeals to people of all ages

    59、.B. It is the symbol of Paris.C. It can be played either indoors or outdoors.D. It is accepted as an Olympic sport at the 2024 Paris Olympics.14. Why do the Paris organizers propose inclusion of the four sports?A. Because they well represent the youth of the country.B. Because they will make Paris m

    60、ore artistic and urbanC. Because they will tell the story of the cityD. Because they will help attract young people.15. What is the closest in meaning to the underlined word in the last paragraph?A. Approved.B. CanceledC. Submitted.D. Designed.【答案】12. B 13. C 14. D 15. A【解析】这是一篇新闻报道。文章介绍了2024年的奥运会上有

    61、可能新增加的体育项目以及原因。【12题详解】细节理解题。根据第一段中they will propose four additional sports, including newcomer breakdancing and the other three sports-surfing, skateboarding and sport climbing-to the Games in 2024.“他们将提出另外四项运动,包括新加入的霹雳舞和另外三项运动冲浪、滑板和运动攀岩加入2024年的奥运会。”由此可知,在2024年的奥运会上新的体育项目将包括在内。故选B。【13题详解】细节理解题。根据第三段

    62、中第一句Breakdancing is a sport which can be played anytime and anywhere in urban and other environments.“霹雳舞是一种可以在城市和其他环境中的任何时间、任何地点进行的运动。”由此可知,霹雳舞既可以在室内进行,也可以在室外进行。故选C。【14题详解】细节理解题。根据第四段中This is why we have chosen to present the IOC (International Olympic Committee) with four sports that are as creati

    63、ve, appealing to the youth and in line with our vision.“这就是为什么我们选择向国际奥委会(International Olympic Committee)展示四项同样具有创造性、吸引年轻人并符合我们愿景的运动。”由此可知,巴黎的组织者建议将这四个项目包括进奥运会是因为他们会帮助吸引年轻人。故选D。【15题详解】词义猜测题。根据最后一段最后一句中the IOC which is expected to make the final decision after the 2020Tokyo Olympics“国际奥委会预计将在2020年东京奥

    64、运会后做出最终决定”由此推知,前半句划线词的意思是“批准”。故选A。第二节 (共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。With the Christmas Day, the New Year, as well as the Spring Festival plus the Valentines Day on the way, the gift-giving season has been in full swing. When receiving a gift contrary to your expectation,

    65、 some will feel annoyed and it may lead to quarrelling._16_.Dont expect a specific giftFirst of all, before youve even opened the present, you need to get yourself in the right mind tendency. If youve got a specific gift in mind (say, a new pair of running shoes please Santa!), youre only setting yo

    66、urself up for disappointment._17_.Have an open mind about itOnce youve opened the present and seen whatever it may be, give yourself a moment. Dont react until youve had a proper look at the thing._18_. Instead you should take it seriously and consider why it is. With that in mind, try to figure out

    67、 whether you could, in fact, learn to love it. _19_Right after you say “thank you!” and before you say anything else, you need to find something positive to comment about the gift. It could be something as small as the fact that you like the color of it. It could be that you think its practical. If

    68、you begin with the word of praise, the whole thing will be much easier.Skillfully ask about the gift receiptIf youve decided that youre likely not going to use the thing at all, ask about the gift receipt skillfully. Now you should give a seemingly convincing reason for wanting it. For example, if i

    69、ts a clothing item, you could say that its in case it doesnt quite fit._20_. Let the gift-giver feel at ease.No matter what you receive, always remember to see things in others shoes.A. Dont be casual about itB. Find something to speak highly ofC. Your friendship may come to an endD. Get your gift r

    70、eady before leaving homeE. Therefore, how to handle it appropriately is vitalF. If its a glass item, say you just want to have it in case it breaksG. Unless youve told the gift-giver your favorites, you have to accept it【答案】16. E 17. G 18. A 19. B 20. F【解析】本文是一篇说明文。随着圣诞节、新年、春节和情人节的临近,送礼季节已经全面展开。当收到一

    71、份与你期望相反的礼物时,一些人会感到恼怒,这可能会导致争吵。文章对此给读者提出了一些建议。【16题详解】根据上文“When receiving a gift contrary to your expectation, some will feel annoyed and it may lead to quarrelling. (当收到一份与你期望相反的礼物时,一些人会感到恼怒,这可能会导致争吵)及下文提出的建议”可知,此处在讲如何处理这种情况。E. Therefore, how to handle it appropriately is vital(因此,如何恰当地处理它是至关重要的)能够承上

    72、启下,符合语境。故选E。【17题详解】根据小段主旨“Dont expect a specific gift(不要期待一份特别的礼物)”及空前“First of all, before youve even opened the present, you need to get yourself in the right mind tendency. If youve got a specific gift in mind (say, a new pair of running shoes please Santa!), youre only setting yourself up for di

    73、sappointment. (首先,在你打开礼物之前,你需要让自己进入正确的思维趋势。如果你有一个特别的礼物(比如一双新的跑鞋圣诞老人!),你只会让自己失望)”可知,此处在讲述不要期待送礼物的人送你一个特别的礼物,一旦打开礼物,就要接受它,除非你提前告诉送礼物的人。G. Unless youve told the gift-giver your favorites, you have to accept it(除非你告诉送礼物的人你最喜欢的东西,否则你必须接受它)符合语境。故选G。【18题详解】根据上文“Dont react until youve had a proper look at t

    74、he thing. (在你完全看清楚之前不要做出反应)”可知,此处指不要随便做出反应。A. Dont be casual about it(不要太随便)能够承接上文,符合语境。故选A。【19题详解】根据下文“Right after you say “thank you!” and before you say anything else, you need to find something positive to comment about the gift.(在你说“谢谢你!”和在你说其他事情之前,你需要找到一些积极的东西来评价这件礼物)”及列举的例子可知,本段主要讲述的是找到一些积极的东

    75、西来评价收到的礼物。B. Find something to speak highly of(找一些值得赞扬的东西)可以做本段主旨,符合语境。故选B。【20题详解】根据上文“For example, if its a clothing item, you could say that its in case it doesnt quite fit. (例如,如果是一件衣服,你可以说以防它不太合适)”可知,此处在列举看起来有说服力的理由。F. If its a glass item, say you just want to have it in case it breaks(如果是玻璃制品,就

    76、说你只是想要它以防破碎)也是一种理由,符合语境。故选F。第三部分 语言知识运用(共两节,满分45分)第一节 (共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。“Its time to wake up, Catherine,” my mom sang from the kitchen. I tried to open my eyes. Why didnt the alarm on my cellphone _21_? Soon, I sighed and realized today was the day for

    77、my _22_: “A day without technology.”I didnt realize what I had gotten myself into until I was driving to school in my car in _23_. No radio blasting my favorite songs, I had to sing to myself. The instant I got to school, I went to the library to print out my English project from my flash drive. “Uh

    78、-oh,” I thought. “This isnt _24_.” The school day went on and I finally grew _25_ the rule. This wasnt so_26_! I could do this every day.I drove home in silence again, and my _27_ eventually went into after-school mode,_28_ on what I would eat for supper and who would be voted off (淘汰出局) American Id

    79、ol later that night. The next thing I knew, I was chatting with friends on Facebook, checking emails and watching a video on YouTube, all at the same time!My mom walked in and her jaw _29_. “What happened to no _30_?” she asked me. I _31_ for the second time that day and forced myself to go back to

    80、reality. I had failed.This experiment, which many teenagers would _32_ have the courage to attempt, was actually _33_ to me. Even though my attempt at going about my day without these luxuries (奢侈品) was a _34_, I realized that if I really tried, I would be completely _35_ without my addiction to tec

    81、hnology. We may even _36_ we like talking to our families instead of watching TV. We might _37_ a bicycle ride or a walk to the park instead of looking at pages and pages of Facebook pictures.These devices _38_ make my life easier, and I definitely wouldnt _39_ getting rid of them altogether, but I

    82、do believe the lives of todays teenagers would be dramatically _40_ without our tech dependence.21. A. break downB. set offC. go offD. take up22. A. adventureB. experimentC. explorationD. investigation23. A. angerB. delightC. sadnessD. silence24. A. allowedB. expectedC. requiredD. rejected25. A. exp

    83、osed toB. responsible forC. optimistic aboutD. used to26. A. easyB. creativeC. positiveD. hard27. A. ruleB. imaginationC. mindD. idea28. A. agreeingB. focusingC. goingD. depending29. A. droppedB. disposedC. goneD. sank30. A. ecologyB. homeworkC. pressureD. technology31. A. frozeB. slidC. whisperedD.

    84、 yawned32. A. everB. neverC. justD. once33. A. harmfulB. convenientC. beneficialD. avoidable34. A. failureB. pleasureC. instructionD. brochure35. A. sensibleB. enthusiasticC. fineD. curious36. A. believeB. findC. suspectD. announce37. A. quitB. enjoyC. challengeD. regret38. A. hardlyB. graduallyC. c

    85、ertainlyD. simply39. A. suggestB. forbidC. admitD. imagine40. A. boringB. efficientC. difficultD. different【答案】21. C 22. B 23. D 24. A 25. D 26. D 27. C 28. B 29. A 30. D 31. A 32. B 33. C 34. A 35. C 36. B 37. B 38. C 39. A 40. D【解析】本文是一篇记叙文。作者讲述了自己体验了没有现代科技的一天,虽然最后失败了,但是作者感悟到这些设备确实使我们的生活变得更容易,不建议彻

    86、底屏蔽他们,但是,不对现代科技太依赖的话,现在青少年的生活会有明显的不同。【21题详解】考查动词短语辨析。句意:为什么我手机的闹钟不响?A. break down分解,发生故障;B. set off出发,引起;C. go off(警报器)响起;D. take up从事,占据。根据上文“Its time to wake up, Catherine,” my mom sang from the kitchen.”可知,作者的妈妈叫她起床,说明作者手机上的闹钟没有响。故选C。【22题详解】考查名词词义辨析。句意:很快,我意识到今天是我进行实验的日子:“没有科技的一天。”A. adventure冒险;

    87、B. experiment试验;C. exploration探索;D. investigation投资。根据下文“This experiment, which many teenagers would _12_ have the courage to attempt”可知,此处指实验。故选B。【23题详解】考查名词词义辨析。句意:直到我默默地开着车去学校,我才意识到自己陷入了这样的境地。A. anger愤怒;B. delight高兴;C. sadness悲伤;D. silence沉默。根据下文“No radio blasting my favorite songs, I had to sing

    88、 to myself.”以及“I drove home in silence again”可知,车里很安静,作者默默地开着车去学校。故选D。【24题详解】考查动词词义辨析。句意:这是不允许的。A. allowed允许;B. expected期待;C. required需要;D. rejected拒绝。根据上文可知,作者决心开始没有科学技术的一天,所以使用自己的U盘打印东西是不允许做的事情。故选A。【25题详解】考查固定短语辨析。句意:上学的日子继续着,我终于习惯了这条规则。A. exposed to暴露于;B. responsible for为负责;C. optimistic about对乐观

    89、的;D. used to习惯于。此处的rule指的是不能用现代科技这项规则,作者经过一天的适应,逐渐习惯了(used to)没有现代科技,其它选项不符合语境。故选D。【26题详解】考查形容词词义辨析。句意:这并不难!A. easy容易的;B. creative创造性的;C. positive积极的;D. hard困难的。根据下文“I could do this every day.”可知,作者认为此事并不难(hard)。故选D。【27题详解】考查名词词义辨析。句意:我又一次默默地开车回家,我的思绪最终进入到了放学后的模式,专注于我晚餐要吃什么,以及那天晚上谁会在“美国偶像”节目中被淘汰出局。A

    90、. rule规则;B. imagination想象;C. mind脑海,思维;D. idea想法,观点。根据下文“what I would eat for supper and who would be voted off American Idol later that night”可知,此处是作者在脑海(mind)里想的。故选C。【28题详解】考查动词(短语)词义辨析。句意同上。A. agreeing (on)同意;B. focusing (on)集中;C. going (on)进行,发生;D. depending (on)取决于。根据下文“on what I would eat for

    91、supper and who would be voted off American Idol later that night”可知,作者的思维集中于(focus on)后文提到的这些事情上。故选B。【29题详解】考查动词词义辨析。句意:我妈妈走了进来,她大吃一惊。A. dropped掉下;B. disposed拥有;C. gone离开;D. sank沉没。根据下文“What happened to no _10_?” she asked me.”可知,作者的妈妈很吃惊(ones jaw drop瞠目结舌、目定口呆)故选A。【30题详解】考查名词词义辨析。句意:“没有科技怎么样啊?”她问我。

    92、A. ecology生态学;B. homework家庭作业;C. pressure压力;D. technology科技。根据上文“A day without technology”可知,此处对应上文,指没有科技。故选D。【31题详解】考查动词词义辨析。句意:那天我第二次僵住了,强迫自己回到现实中。A. froze冻结,凝固;B. slid滑落;C. whispered耳语;D. yawned打哈欠。根据下文“forced myself to go back to reality.”可知,作者被妈妈一问,一下子又僵住了。故选A。【32题详解】考查副词词义辨析。句意:这个许多青少年从来没有勇气尝试

    93、的实验,其实对我很有帮助。A. ever曾经;B. never从未,决不;C. just只是,仅仅;D. once一次,曾经。根据下文“have the courage to attempt”可知,此处指许多青少年不敢尝试这项“没有技术的一天”的试验。故选B。【33题详解】考查形容词词义辨析。句意同上。A. harmful有害的;B. convenient方便的;C. beneficial有帮助的,有益的;D. avoidable可避免的。根据下文可知,作者认为摆脱现代科技产品可以让我们多和亲人交流,从中受益(beneficial)。故选C。【34题详解】考查名词词义辨析。句意:尽管我试图每天

    94、不用这些奢侈品的尝试失败了,但我意识到,如果我真的尝试了,我完全可以摆脱对科技的依赖。A. failure失败;B. pleasure快乐;C. instruction指令,命令;D. brochure宣传册。根据上文“I _11_ for the second time that day and forced myself to go back to reality. I had failed.”可知,作者的尝试失败了。故选A。【35题详解】考查形容词词义辨析。句意同上。A. sensible明智的;B. enthusiastic热情的;C. fine好的,优良的;D. curious好奇的

    95、。根据上文可知,作者在学校其实慢慢习惯了没有现代技术,说明作者觉得没有现代科技是可以的(fine)。故选C。【36题详解】考查动词词义辨析。句意:嘿,我们甚至会发现我们喜欢和家人聊天而不是看电视。A. believe相信;B. find发现,找到;C. suspect怀疑;D. announce宣布。根据下文“we like talking to our families instead of watching TV”可知,这是作者在这项实验中发现(find)的事情。故选B。【37题详解】考查动词词义辨析。句意:我们可能会喜欢骑自行车或者步行去公园,而不是浏览Facebook上一页页的图片。A

    96、. quit停止;B. enjoy喜欢,欣赏;C. challenge挑战;D. regret后悔。根据上文“we like talking to our families instead of watching TV”可知,此处指喜欢骑自行车或者去公园散步,而不是浏览Facebook的图片和页面。故选B。【38题详解】考查副词词义辨析。句意:这些设备确实让我的生活更轻松,我绝对不会建议完全摆脱它们,但我确实相信,如果没有我们对科技的依赖,今天的青少年的生活将会有巨大的不同。A. hardly几乎不;B. gradually逐渐地;C. certainly确实,当然;D. simply仅仅。根

    97、据前后文语境“These devices make my life easier”可知,现代设备确实(certainly)会让人们的生活更轻松。故选C。【39题详解】考查动词词义辨析。句意:这些设备确实让我的生活更轻松,我绝对不会建议完全摆脱它们,但我确实相信,如果没有我们对科技的依赖,今天的青少年的生活将会有巨大的不同。A. suggest建议;B. forbid禁止;C. admit承认;D. imagine想象。根据上文可知,设备确实会让生活更轻松,所以此处作者想说自己不建议(suggest)完全摒弃现代科技。故选A。【40题详解】考查形容词词义辨析。句意同上。A. boring无聊的;

    98、B. efficient有效率的;C. difficult困难的;D. different不同的。根据上文可知,没有了现代科技,我们的生活将会有巨大的不同,与亲人的交流变多了,所以此处指生活将会有巨大的不同(different)。故选D。第二节 (共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。When it seemed that social networks could no longer surprise us, China gave birth to_41_new application, Tik Tok. It is a so

    99、cial network in_42_you can create and share fun music videos with your friends and followers.Tik Tok_43_ (release) in September 2016 by Jinri Toutiao. With people of all ages loving it in 2019, the short-form video app is becoming_44_ (rapid) popular around the country.In order to use the applicatio

    100、n, we will need to create a user account, a process that will only take a few_45_ (second). On Tik Tok the key is the music videos. When_46_ (create) your music videos, you will be able to choose from hundreds of songs. _47_addition to being able to choose the most popular songs of the moment, users

    101、 have a simple video editor to make their videos more_48_ (surprise). Tik Tok aims to provide video editing service for mobile users, so all operations on this app are easy and clear_49_ (master).Creating videos with Tik Tok_50_ (be) fun.Besides, we can “like” any other users video, leave comments,

    102、share it with friends, and so on.【答案】41. a 42. which 43. was released 44. rapidly 45. seconds 46. creating 47. In 48. surprising 49. to master 50. is【解析】本文是一篇说明文。文章介绍了中国诞生的一个新的应用程序抖音。【41题详解】考查冠词。句意:当社交网络似乎不能再让我们感到惊讶时,中国诞生了一个新的应用程序抖音。此处泛指“一个新的应用程序”,应使用不定冠词,new是以辅音音素开头的词,应使用a。故填a。【42题详解】考查定语从句。句意:。这是一

    103、个社交网络,在这里你可以创建并与你的朋友和追随者分享有趣的音乐视频。此处是限定性定语从句,先行词是a social network,指物,位于介词in后,应使用关系代词which引导。故填which。【43题详解】考查动词时态及语态。句意:抖音由今日头条于2016年9月发布。release与主语Tik Tok逻辑被动关系,应使用被动语态,根据in September 2016可知,应使用一般过去时。故填was released。【44题详解】考查副词。句意:2019年,随着各个年龄段的人都喜欢它,这款短小的视频应用在全国迅速流行起来。此处修饰形容词popular,应使用副词。故填rapidly

    104、。【45题详解】考查名词复数。句意:为了使用应用程序,我们将需要创建一个用户帐户,这个过程只需要几秒钟。根据空前a few可知,应使用名词复数形式。故填seconds。【46题详解】考查非谓语动词。句意:当创建你的音乐视频时,你将能够从数百首歌曲中选择。create与主语you是逻辑主谓关系,应使用现在分词,表主动。故填creating。【47题详解】考查介词。句意:除了可以选择当下最流行的歌曲,用户还有一个简单的视频编辑器,可以让他们的视频更令人惊讶。固定短语:in addition to“除了”,位于句首,首字母大写。故填In。【48题详解】考查形容词。句意同上。此处修饰their vid

    105、eos,应使用-ing结尾形容词。故填surprising。【49题详解】考查非谓语动词。句意:抖音的目的是为手机用户提供视频编辑服务,所以在这个app上的所有操作都很容易掌握。固定句型sth. be +adj.+to do.“做某事是怎么样的”。故填to master。【50题详解】考查动词时态及主谓一致。句意:用抖音制作视频很有趣。此处描述的是目前的情况,应使用一般现在时,动名词短语做主语,谓语动词使用单数形式。故填is。第四部分 写作(共两节,满分35分)第一节 短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)51. 假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文

    106、中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。One day, my father and I were on the way home.While stuck at traffic, I noticed that a woman was crying in her car.She struggled to catch her b

    107、reathe.I didnt mean to stare at her, because I knew it was impolitely.As she drove ahead of me, I could still see him crying for quite a few minute.When we drove up beside her, I managed to get her attention by wave a little toy pig what was left by my younger brother that day.I gestured to her with

    108、 my fingers, showing her my biggest smile at same time.She was wiped her tears, nodded, smiled, and gave me a thumb up! At that moment, the road was cleared and she drive off.【答案】1. atin 2. breathebreath 3. breathebreath 4. himher 5. minuteminutes 6. wavewaving 7. whatwhich/that 8. same前加the9. 去掉was

    109、 10. drivedrove【解析】【分析】这是一篇记叙文。主要讲述作者让一位伤心哭泣的女士心情好转的故事。【详解】1. 考查介词。句意:堵车时,我注意到一个女人在车里哭。“get stuck in traffic堵车”是固定搭配。故将at改为in。2. 考查名词。句意:她努力控制她的呼吸。her是形容词性物主代词,后面接名词。breathe是动词“呼吸”,其名词形式是breath。故将breathe改成breath。3. 考查形容词。句意:我不想去盯着看她,因为我知道那是不礼貌的。was是系动词,其后接形容词作表语。故将 impolitely改成 impolite4. 考查代词。句意:当她

    110、车在我前面时,我仍然能看到她哭了好几分钟。根据前文可知,作者看到的是一位女士。故将him改成her。5. 考查名词。句意:当她车在我前面时,我仍然能看到她哭了好几分钟。“quite a few minutes”是一个固定短语,意思是“好几分钟”。故将minute改成minutes。6. 考查非谓语动词。句意:当我们开车经过她身边时,我挥舞着弟弟那天留下的一只玩具猪来吸引她的注意。by是介词,后面接动名词。故将wave改成waving。7. 考查词定语从句。句意:当我们开车经过她身边时,我挥舞着弟弟那天留下的一只玩具猪来吸引她的注意。分析句子结构可知,从句是定语从句,不能用what引导。pig是

    111、先行词,从句中缺主语,所以用that或which引导。故将what改成which/that。8. 考查冠词。句意:我用手指向她做了个手势,同时向她露出了我最大的笑容。 “at the same time同时”是固定短语。故在same 前面加the。9. 考查动词。句意:她擦了擦眼泪,点了点头,笑了,还向我竖起了大拇指!“wipe擦”,根据语境,这里是主动语态,不是被动语态。故将去掉was。10. 考查时态。句意:就在那一刻,道路畅通了,她开车离开了。本篇文章都是过去时态,本句也是描述过去发生的事。故将drive改成drove。【点睛】短文改错中,动词是考察的一个重点。首先要判断动词在句子中是谓

    112、语还是非谓语动词。谓语动词主要包括两类错误:动词的时态和语态错误,以及主、谓不一致的错误。如本题中的第九和第十小题。非谓语主要有现在分词、过去分词,动名词和不定式错误。不定式和动名词作主语、宾语以及现在分词和过去分词的区别等。如第六小题。第二节 书面表达(满分25分)52. 假如你是李华,本周学校英语角将组织大家观看电影卧虎藏龙并进行讨论,你校外教John对中国武侠电影很感兴趣,作为英语角负责人,请你写信邀请他观看电影并参与讨论,要点包括:1.观影时间、地点;2.卧虎藏龙相关信息介绍(导演,角色,情节);3.期待他的参与。注意:1.词数100左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯;3.开头和

    113、结尾已给出,不计入总词数。Dear John,_Yours,Li Huang【答案】Dear John,I am delighted to know you are into Chinese martial arts movies. We plan to put on a film called Crouching Tiger, Hidden DragonAs you like the Chinese culture,I would like to invite you to watch the film together The film is scheduled to be put on

    114、at 5pm on January 20th in the school hallThe film, directed by Ang Lee,is based on a pre-World War II novel. Li Mu Bai (by Chow Yun Fat) is a legendary martial artist whose attempts to find inspiration. His lover is Shu Lien (by Michelle Yeoh), another well-known fighter. The film is a Hong Kong mar

    115、tial arts film,which will leave you a deep impression I would appreciate it if you can reply to my letter Looking forward to your coming Yours,Li Hua【解析】【分析】这是一篇提纲类写作。写一封邀请信邀请外教John一起观看电影。【详解】第1步:审题体裁:邀请信时态:一般现在时和一般将来时人称:第一人称为主,兼用第三人称段落划分:第一段:写信目的:邀请观看电影卧虎藏龙第二段:电影播放时间和地点,简单介绍电影;第三段:期待参与第2步:根据写作要求,确定

    116、关键词(组):be delighted to,put on,be based on,attempt to,inspiration,leave sb. a deep impression等。 第3步:根据提示及关键词(组)进行遣词造句,注意主谓一致和时态问题。此处文章主要应用一般现在时和一般将来时。 第4步:连句成文,注意使用恰当的连词进行句子之间的衔接与过渡,书写一定要规范清晰,保持整洁美观的卷面是非常重要的。【点睛】范文内容完整,语言规范,语篇连贯,词数适当。作者在范文中使用了较多高级表达方式,如The film, directed by Ang Lee,is based on a pre-World War II novel.运用了非谓语动词;he film is a Hong Kong martial arts film,which will leave you a deep impression运用了定语从句。全文中没有中国式英语的句式,显示了很高的驾驭英语的能力。另外文章思路清晰、层次分明,上下句转换自然,为文章增色添彩。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:四川省内江市第六中学2020-2021学年高二英语上学期第一次月考试题(含解析).doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-400562.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1