2019高考英语一轮优练题Unit5FirstAid含解析新人教版必修5.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 高考 英语 一轮 优练题 Unit5FirstAid 解析 新人 必修
- 资源描述:
-
1、Unit 5 First Aid李仕才(必修5Unit 5)【短文语法填空】Body and FoodOur body, which has close relations with the food that we eat 1 our daily life, is the most important thing that we own, so our body 2 (need) proper treatment and proper nourishment (营养).The old saying An apple a day keeps the doctor away is not as
2、silly as some people think. The body needs fruit 3 vegetables, such as apples, pears, banana, carrots and cabbages, because they contain vitamin C, 4 is very necessary and important to us all. Its clear that a lack of vitamin C can make people ill and weak easily.In order to get enough needed vitami
3、ns, many people take extra vitamins in pill form, 5 (believe) that these will make them 6 (health). But a good diet is made up of nourishing food and this gives all the vitamins that we need. The body doesnt need or use extra vitamins, so why waste money on them?Nowadays many people are too busy to
4、bother about eating properly. They throw anything into their 7 (stomach), eating something carelessly and 8 (hurried). The list of illnesses 9 (cause)or made worse by bad eating habits is frightening. It is high time we should realize the importance of having a good diet. If not, it is impossible fo
5、r 10 (we) to keep fit and strong.【文章大意】健康的饮食对我们的健康有很大的好处,所以我们一定要注意自己的饮食习惯。1.in 【解析】考查介词。in our daily life在我们的日常生活中。2.needs 【解析】考查谓语动词。本处谈常态的事情,应用一般现在时;结合主语our body应用单数第三人称形式。3.and 【解析】考查并列连词。我们的身体需要水果和蔬菜。and和,连接两个并列成分。4.which 5.beliening 【解析】考查非谓语动词。本处分词作伴随状语,believe与句子主语many people之间为主动关系,应用现在分词形式。
6、6.healthy 【解析】考查形容词。make them healthy使他们健康;形容词作宾补。7. stomachs 【解析】考查名词复数。他们的胃,应用名词复数形式。8. hurriedly 【解析】考查副词。本处与carelessly并列,修饰前面的动词eating。9. caused 【解析】考查非谓语动词。 (cause)or made worse by bad eating habits作名词illness的定语;由于cause与被修饰的名词illnesses之间为被动关系,应用过去分词形式。10.us 【解析】对于我们来说,介词for后加人称代词的宾格形式。.阅读理解AWhe
7、n Gary Friedlander heard a man shouting for help from the ocean early Tuesday morning,the doctor rushed down to the beach from his familys summer flat to try to save him.But the vacationer didnt know that help had already arrived:His 14-year-old son.As a seventh grader,Michael Friedlander,who was wa
8、xing his surfboard on the shore with friends at around 7:15 am,had heard the screams from a 20-something man.It was before the lifeguards went on duty.“He dove right in,told his friend who was in the water with his board to give the board to him,and he immediately went over to the man and brought hi
9、m to the beach,”Michaels mother,Debbie,says.“By the time my husband got there,all the man could say was,Your son just saved my life.”“The man,alone at the time,had apparently gotten swept away,”says Debbie.“It was a very strong current that day,”she adds,“so I understand how if you didnt know how to
10、 swim well you could easily get caught in a rapid current.Michael is used to such conditions.Im proud of him,”says Debbie.“But hes so modest;he was shocked that people were making a big deal about what he did.He just said,Why wouldnt I help?I mean,he didnt even bat an eye about getting involved.”The
11、 teen doesnt have lifeguarding dreams,but an open invitation from the Ocean City beach patrol(巡逻队) might change his mind.“They told him,If you want a job in two years,come find us,” Debbie says.1.What does Michael do?A.He is a doctor.B.He is a student.C.He is a local lifeguard.D.He is a swimming coa
12、ch.2.Where was Michael when he heard someone screaming?A.In the water.B.On the beach.C.On his surfboard.D.In his summer flat.3.What was Michael shocked at?A.His dads behaviour.B.The mans shouting.C.Peoples strong reaction.D.The extremely strong current.4.What do we know about Michael?A.He is looking
13、 for a job.B.He has been offered a job.C.He is going to be a lifeguard.D.He dreams of being a lifeguard.BSince 1985,Johnny Jennings,86,has been selling newspapers and magazines to a recycling center with his son.By the time Jennings only child was 17,he stopped joining his father.Even though his son
14、 is all grown up now,Jennings hasnt slowed down his efforts.In fact,he has turned his recycling money into something bigger.The Ringgold,Georgia native visits local churches and businesses to collect paper,which he brings to a recycling center for money.But instead of putting those earnings in his o
15、wn bank account,he sends every dollar to Georgia Baptist Childrens Homes&Family Ministries.Once a year,hell give the organization a check somewhere between$10,000 and$35,000.By 2016,that tallied up to$400,000.These days,Jennings recycling has turned into a community effort.After he has made his own
16、rounds recycling paper from businesses and churches,hell find more items waiting for him at home.Community members drop off other recyclables at his house so he can sell them,along with books,food,clothes,and other items to give away.Recycling centers typically pay just onehalf to three cents per po
17、und of paper,but Jennings visits have added up the big time.In 2016 alone,he sold more than 400,000 pounds of paper and 51,000 aluminum cans(铝罐),and collected more than 32,000 pennies.Over the course of 32 years he has recycled more than 9.8 million pounds of paper,saving an estimated 79,000 trees i
18、n the process.Jennings says hell continue raising money for charity as long as his health allows.1How old was Johnny Jennings when he started recycling?A17. B32.C54. D86.2The underlined word “tallied”in Paragraph 2 probably means “_”Aadded BlookedCmade Dmixed3What is community members attitude towar
19、ds Johnny Jennings?AUnclear. BDoubtful.CTolerant. DSupportive.4What makes Johnny Jennings special?AHis long life and hobby.BHis recycling work and donation.CThe pennies he collects.DThe amount of trees he plants.【解题导语】文章讲述了乐于助人的Johnny Jennings常年回收废旧物品资助慈善机构的故事。【难句分析】The Ringgold,Georgia native visit
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
