2019高考英语一轮优编选题Unit4Pygmalion含解析新人教版选修8.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 高考 英语 一轮 选题 Unit4Pygmalion 解析 新人 选修
- 资源描述:
-
1、Unit 4 Pygmalion李仕才一、阅读理解。 City Year UK is founded on the belief that young people can change the world. As“near peer(同等的人)” role models and tutors, our volunteers support pupils from disadvantaged backgrounds to enjoy themselves and succeed at school. But thats not all. Over the course of their Cit
2、y Year, they also have the opportunity to develop as leaders, with the passion, values, experience and skills to go on to lead change in their communities long after their year of service. Our Goal Our mission is to inspire the role models to help children in need succeed in school: * We give our vo
3、lunteers the training and personal development they need to become powerful and effective leaders. * We show the power of individual action to drive collective impact. Our Values PROGRESSION: we are devoted to the personal and professional development of all. ACTION: we dont just talk, we do. We are
4、 always ready. EXCELLENCE: we struggle for nothing less, no matter where we start. Our Future Plans We believe that cumulative (累积的)effect of the work of many devoted people and organizations can have a great impact.We are committed to increasing opportunities for young people to “act” and to create
5、 more hope. Our ambition is that, by 2020, 10 years after launching in the UK, we will have at least 500 young people a year serving around 40, 000 children across five cities. Our History Click here for further information about our history, development and achievement.1.Who will probably benefit f
6、rom City Year UK?A.Young people hoping to build up their body.B.School kids lacking good living conditions or education.C.Teachers who need professional and personal training.D.Leaders trying to make great changes in their communities.2.What will you do if you work for City Year UK?A.Help young peop
7、le to stand out with hope.B.Manage to raise education funds for five cities.C.Take in more volunteers to enlarge the community.D.Do some housework for old and disabled people.3.The underlined word “they ”in Para. 1 refers to “_”.A.the leadersB.the pupilsC.the volunteersD.the researchers4.What type o
8、f writing is this passage?A.A news report.B.An exhibition guide.C.An official document.D.An organization instruction.参考答案: 1.B; 2.A; 3.C; 4.D解析: 1.事实判断题。根据第一段: As “near peer” role models and tutors, our volunteers support pupils from disadvantaged backgrounds to enjoy themselves and succeed at schoo
9、l 和Our Goal部分:Our mission is to inspire the role models to help children in need succeed in school可得答案。2.细节理解题。根据Our Future Plans部分:increasing opportunities for young people to “act” and to create more hope可得答案。3.词义猜测题。根据第一段:our volunteers support pupils from disadvantaged backgrounds to enjoy and s
10、ucceed at school. 和.long after their year of service可推出该词指代的对象。4.推理判断题。根据文章内容可知,本文主要介绍了一个公益组织的概况,故应该是一个机构介绍。二、单句语法填空1The mistakes in your homework shouldnt _ (overlook), or youll keep them forever.答案:be overlooked2Generally _ (speak), tourists should first visit cities like Beijing, Shanghai and Xia
11、n.答案:speaking3He has some acquaintance _ German, but he doesnt speak it fluently.答案:with4If you think you can drink so much without damaging your health, then youre _ (mistake)答案:mistaken5He was robbed last night, but _ (fortune) he didnt have much on him then.答案:fortunately6We are at your service.
12、Dont hesitate _ (turn) to us if you are in trouble.答案:to turn7Clearly and thoughtfully _ (write), the book inspires confidence in students who wish to seek their own answers.答案:written8I have no idea whether the book is of great _ (valuable) to your English study.答案:value9Its bad manners _ (remark)
13、on their shortcomings in the absence of other people.答案:to remark10Tom arrived at school late again, which made him feel awkward and _ (comfort)答案:uncomfortable三、完形填空。Two things changed my life: my mother and a white plastic bike basket. I have thought long and hard about it and its true. I would be
14、 a different person if my mom hadnt _1_ a silly bicycle accessory into a life lesson I carry with me today.My mother and father were _2_ in their way of raising children, but it mostly fell to my mother to actually carry it out. Looking back, I _3_ dont know how she did it. Managing the family budge
15、t must have been a very hard task, but she made it look _4_ . We had to keep _5_ of our belongings, and if something was lost, it was not _6_ .One day, my mother drove me to the bike shop to get a tire _7_ and it was in the window, white, shiny,plastic and _8_ with flowers, the basket winked at me a
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-401602.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
