2019高考英语一轮基础自练题Unit5NelsonMandel_amodernhero含解析新人教版必修1.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 高考 英语 一轮 基础 Unit5NelsonMandel_amodernhero 解析 新人 必修
- 资源描述:
-
1、Unit 5 Nelson Mandel-a modern hero李仕才*阅读理解。 The Internet has led to a huge increase in credit-card (信用卡) fraud.Your card information could even be for sale in an illegal website(非法网站). Websites offering cheap goods and services should be regarded with care. On-line shoppers who enter their credit-ca
2、rd information may never receive the goods they thought they bought.The thieves then go shopping with your card number or sell the information over the Internet.Computer hackers(黑客) have broken down security(安全) systems,raising questions about the safety of cardholder information.Several months ago,
3、25,000 customers of CD Universe,an on-line music retailer(零售商),were not lucky.Their names,addresses and credit-card numbers were posted on a website after the retailer refused to pay US $157,828 to get back the information. Credit-card firms are now fighting against on-line fraud.Mastercard is worki
4、ng on plans for webonly credit card,with a lower credit limit.The card could be used only for shopping on-line.However,there are a few simple steps you can take to keep from being cheated(欺骗). Ask about your credit-card firms on-line rules: Under British law,cardholders have to pay the first US $78
5、of any fraudulent(欺骗性的) spending. And shop only at secure sites;send your credit-card information only if the website offers advanced secure system.If the security is in place,a letter will appear in the bottom right-hand corner of your screen.The website address may also start the extra “s” stands
6、for secure.If in doubt,give your credit-card information over the telephone. Keep your password(密码) safe: Most online sites require a user name and password before placing an order.Treat your passwords with care.1.What do most people worry about the Internet according to this passage?A.A lot of stol
7、en credit-cards were sold on the Internet.B.Fraud on the Internet.C.Many websites are destroyed.D.Many illegal websites are on the Internet.2.What is the meaning of “fraud”?A.Cheating.B.Sale.C.Payment.D.Safety.3.How can the thieves get the information of the credit card?A.The customers give them the
8、 information.B.The thieves steal the information from websites.C.The customers sell the information to them.D.The thieves buy the information from credit-card firms.4.You are shopping on a site starting and you want to buy a TV set,what does this article suggest to do?A.Order the TV set at once.B.Do
9、 not buy the TV set on this site.C.E-mail the site your credit-card information.D.Tell the site your password and buy the TV set for you.参考答案: 1.B; 2.A; 3.B; 4.B解析: 本文介绍了网上黑客人员盗用信用卡资料进行欺骗的行为以及我们该怎样防卫的措施。1.B 推理判断题。根据文章第一段第一句(因特网已导致使用信用卡欺骗的行为大量增加)可推知此题答案为B项。2.A 词义猜测题。根据第一段第二句(你的卡上资料可能会在网上非法出售)和第四段最后一句
10、(可采用下列步骤防止受欺骗)可推知此题答案为A项。3.B 推理判断题。根据文章第二段的提醒(当心那些提供便宜商品或服务的网址)可推知此题答案为B项。也可采用排除法:根据文章内容,排除A、C两项(并且此两项也不合情理);根据文章第四段第一句可知选项D也不正确。因此选B项。4.B 细节理解题。根据文章倒数第二段中的说明:安全的网址应在电脑的右下角有一个小字母,或在网址中有一个字母s,而问题中的网址中没有字母s,从而可推知此题答案为B项。*.语法填空。(2017全国卷)She looks like any other schoolgirl, freshfaced and full of life.S
11、arah Thomas is looking forward to the challenge of her new Alevel course. But unlike her school friends, 16yearold Sarah is not spending halfterm _1_ (rest). Instead, she is earning 6,500 a day as _2_ model in New York.Sarah _3_(tell) that she could be Britains new supermodel, earning a million doll
12、ars in the next year. Her father Peter, 44, wants her to give up school to model fulltime. But Sarah, _4_ has taken part in shows along with top models, wants _5_ (prove) that she has brains as well as beauty. She is determined to carry on with her _6_ (educate)She has turned down several _7_(invita
13、tion) to star at shows in order to concentrate on her studies. After school she plans to take a year off to model fulltime before going to university to get a degree _8_ engineering or architecture.Sarah says, “My dad thinks I should take the offer now. But at the moment, school _9_(come) first. I d
14、ont want to get too absorbed in modeling. It is _10_(certain) fun but the lifestyle is a little unreal. I dont want to have nothing else to fall back on when I cant model anymore.”1_ 2._ 3._ 4._ 5_ 6._ 7._ 8._ 9_ 10._ 篇章导读:本文是一篇记叙文。16岁的萨拉作为一名模特儿表现出色,她父亲想让她放弃学业专心从事模特儿行业,但萨拉认为学业优先,应努力成为一个既有美貌又有智慧的女性。1
15、resting考查非谓语动词。spend time (in) doing sth.为固定搭配,此处表示萨拉没有花半学期的时间来休息。2a考查冠词。句意:相反,她在纽约作为一名模特儿每天收入6,500英镑。用不定冠词a表泛指。3was told考查动词的时态和语态。根据语境可知,萨拉应该是“被告知”她能成为英国新的超模儿,故用一般过去时的被动语态。4who考查定语从句的引导词。引导词代替先行词Sarah在从句中作主语,且指人,故用who。5to prove考查非谓语动词。want to do sth. “想要做某事”,为固定搭配。6education考查词性转换。形容词性物主代词her应该用来修
16、饰名词,educate的名词形式是education。7invitations考查名词的复数。several “几个”,其后的可数名词要用复数形式。8in考查介词。关于某个专业的学位要用介词in。a degree in engineering or architecture “工程学或建筑学学位”。9comes考查动词的时态。此处为陈述客观事实,故用一般现在时。10certainly考查词性转换。此处应该用副词来修饰形容词fun, certain的副词形式为certainly。*完形填空One day, while we were visiting my parents on a farm i
17、n late summer, Dad mentioned hed always wanted a Crimson King Maple Tree for the yard.Mom agreed that the trees were 1 Like many other parents, mine were hard to 2 for, so I figured this was a great opportunity to get them something theyd 3 I also thought two would be even better.I checked the 4 at
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-401757.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
