2019高考英语一轮复习练习题Unit1Livingwell含解析新人教版选修7201809221103.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 高考 英语 一轮 复习 练习题 Unit1Livingwell 解析 新人 选修 7201809221103
- 资源描述:
-
1、Living well李仕才一、阅读理解The British are supposed to be famous for laughing at themselves, but even their sense of humor has a limit, as the British retailer Gerald Ratner found out to his cost.When Ratner took over his fathers chain of 140 jewelry shops in 1984, he introduced a very clear company policy
2、. He decided that his shops should sell down market products at the lowest possible prices. It was a great success. The British public loved his cheap gold earrings and his tasteless silver decorations. By 1991, Ratners company had 2,400 shops and it was worth over 680 million pounds. But in April o
3、f that year, Gerald Ratner made a big mistake. At a bit meeting of top British business people, he suited up and explained the secret of his success People say “How can we sell our goods for such a low price?”. He say “Because they are absolute rubbish.” His audience burst out laughing. But the Brit
4、ish newspapers and the British public were not so amused. People feltinsultedand stayed away from Ratners shops.Sales fell and six months after his speech ,Ratners share price had fallen by 42%. The following year, things got worse and Gerald Ratner was forced to resign. By the end of 1992, he lost
5、his company, his career and his house. Even worse, 25,000 of his employees had lost their jobs. It had been a very expensive joke.1.What are the British noted for according to the passage?A. Their jewelry shops.B. Their love for jewelry.C. Their jokes about themselves.D. Their harmless humor.2.How d
6、id Ratner achieve success in his business?A. He cut down his labor cost.B. He adopted an effective business model.C. He employed a lot of new staff.D. He developed great relations with business VIPs.3.Which of the following can best replace the underlined word “insulted”?A. Offended.B. Amazed.C. Abu
7、sed.D. Attracted.4.What does the story of Gerald Ratner suggest?A. Action speaks louder than words.B. What goes around comes around.C.A friend in need is a friend indeed.D.A man may dig his grave with his teeth.【文章大意】本文为记叙文。讲述的是英国零售商Gerald Ratner因为自嘲时说错话而导致失败的故事。2.B 【解析】推理判断题。根据第二段第一句话中的“he introduc
8、ed a very clear company policy.” 和第二句话He decided that his shops should sell down market products at the lowest possible prices. 可知他采用了一种有效的商业模式以最低价销售产品,故选B。3.A 【解析】词义猜测题。根据第二段最后两句话可知人们感到受到了侮辱冒犯,都不去他的商店了,由此可知该词与offended一致,故选A。二、教材与语法填空根据教材课文内容,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Six months ago,Xie Lei boarded a
9、 plane for London 1._ (complete) a business qualification. It was the first time she 2._ (leave) her motherland. And she is halfway through her preparation year, which is a must for any student before entering a degree course. On 3._ (arrive) in London,she lived with a host family, 4._ members alway
10、s helped her. Xie Lei found it difficult 5._ (get) used to a whole new way of life as well as study; the former occupied all her concentration in the beginning. It was 6._ (benefit) as well as difficult for her to study in London. Now she 7._ (learn) more about everyday life and customs of the new c
11、ountry.8._ has got Xie Lei impressed deeply is their academic requirements. The teachers encourage students to think by 9._ (they) and have their own opinions rather than only refer 10. _ others.答案:1.to complete2.had left3.arriving4.whose5.to get6.beneficial7.has learned8.What9.themselves10.to三、完形填空
12、When Lisa Welch,from Jimboomba,Queensland,was struggling with what to gift her son for his upcoming 10th birthday,she was beaten.Her little boy Jorge has a _1_, who,born with Corticol Dysplasia,is unable to speak and his brain _2_ as an 18 months old.Lisa had noticed that during the drive to school
13、each weekday morning,Jorge almost jumped out of his seat _3_ every time they passed a big truck.This was what gave her the idea to put a post on the local Facebook Sell It page, _4_ a person with a truck to visit their home for an hour and _5_ take Jorge for a ride.Within minutes,Melissa Whelan,whos
14、e husband Tom drives a big truck,_6_ to be online and contacted(联系)Lisa, Jorges birthday _7_ had been organized.But the story doesnt _8_ there.The offers of trucks and time kept pouring in.It was at this point that Gavin,another trucker,stepped in and _9_.Afterwards,he set up a _10_ page “Jimboomba
15、Jorge” _11_ everyone could keep pace with what was unfolding.The _12_ of the birthday surprise spread,and enthusiasm and local community spirit _13_.Within 5 days,Gavin had organized a convoy(车队)of 214 trucks, with _14_ coming from across the country.He spoke with radio stations 4BC about Jorge and
16、the convoy.Channel 9 Australia was contacted and they too made arrangements to be _15_ on the day.Saturday the 15th December _16_ bright and sunny,which turned out the best ever birthday for Jorge.The community also _17_ a total of $1 700 toward Jorges ongoing _18_ costs and _19_ the birthday presen
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-401843.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
