2020春英语必修4(人教版)习题:单元质量评估(五) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020春英语必修4人教版习题:单元质量评估五 WORD版含解析 2020 英语 必修 人教版 习题 单元 质量 评估 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家单元质量评估(五)时间:100分钟分数:120分第一部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。ALEGOLAND CaliforniaLEGOLAND California has over 60 rides and attractions for kids ages 212.LEGOLAND California is closed Tuesdays and Wednesdays during the school year and closes betw
2、een 5 and 6 pm on other days.The least crowded days are during school weekdays.The largest selection of LEGOs in the nation is located at LEGOLAND California.LEGOLAND California has rides that are great for any kids ages 212.For the youngest children:The rides and attractions at LEGOLAND California
3、that have no height requirements for two year olds are: The LEGOLAND Express, Playtown, Explore Village, Coast Cruise(漫游)& The Lake, LEGO Club House & Factory Tours. Rides & activities for the older kids:Fun Town,Treasure Falls, Imagination Zone.For the parents:The LEGOLAND San Diego Coast Cruise is
4、 a great way to see the wonderful creations made out of LEGOs and is sure to amaze kids and adults alike!If you find yourself loving LEGOLAND California, why not spend another day? The great news is if you stop by Guest Services before leaving the park on your first day, you can buy an upgrade that
5、will give you your second day at a much lower price! It will be ten dollars more per person to get the LEGOLAND California Park Hopper ticket, but it is worth it ! Not only do you get all of the fun LEGO rides of LEGOLAND itself, but you and the kids can enjoy the Water Park as well.As LEGOLAND Cali
6、fornia is for children, it is a nonsmoking park.The rides are pretty small here; teenagers will find it harder to enjoy LEGOLAND California.【语篇解读】本文是应用文。文章介绍了加州乐高乐园的门票、游乐设施及注意事项。1.What is special about LEGOLAND California?A.It is kidfriendly.B.It is open all year round.C.It usually closes up late at
7、 night.D.It has the largest LEGO shop worldwide.解析:细节理解题。根据第一段中的“LEGOLAND California has over 60 rides and attractions for kids ages 212.”及第二段“LEGOLAND California has rides that are great for any kids ages 212.”可知,加州乐高乐园是2至12岁孩子的乐园。答案:A2.Which of the following rides is for adults?A.Fun Town.B.Explor
8、e Village.C.LEGO Club House & Factory Tours.D.The LEGOLAND San Diego Coast Cruise.解析:细节理解题。根据For the parents中的:“The LEGOLAND San Diego Coast Cruise is a great way to see the wonderful creations made out of LEGOs and is sure to amaze kids and adults alike”可知,The LEGOLAND San Diego Coast Cruise是适合成年人的
9、娱乐活动。答案:D3.What should you notice about LEGOLAND California?A.All tickets include its Water Park.B.Some rides sell at a reduced price.C.Smoking is not allowed there.D.It doesnt offer small rides.解析:细节理解题。根据最后一段中的“As LEGOLAND California is for children,it is a nonsmoking park.”可知,在加州乐高乐园内禁止吸烟。答案:CBMi
10、llions of people pass through the gates of Disneys entertainment parks in California, Florida and Japan each year.What makes these places an almost universal attraction? What makes foreign kings and queens and other important people want to visit these Disney parks? Well, one reason is the way theyr
11、e treated once they get there.The people at Disney go out of their way to serve their “guests”, as they prefer to call them, and to see that they enjoy themselves.All new employees, from vice presidents to parttime workers, begin their employment by attending Disney University and taking “Traditions
12、 I”.Here, they learn about the companys history, how it is managed, and why it is successful.They are shown how each department relates to the whole.All employees are shown how their part is important in making the park a success.After passing “Traditions I”, the employees go on to do more specializ
13、ed training for their specific(具体的) jobs.No detail(细节)is missed.A simple job like taking tickets requires four eighthour days of training.When one ticket taker was asked why it took so much training for such a simple, ordinary job, he replied,“What happens if someone wants to know where the restroom
14、s are, when the parade starts or what bus to take back to the campgrounds?.We need to know the answers or where to get them quickly.Our constant aim is to help our guests enjoy the party.”Even Disneys managers get involved in the daily management of the park.Every year, the managers leave their desk
15、s and business suits and put on special service clothes.For a full week, the bosses sell hot dogs or ice cream, take tickets or drive the monorail, and take up any of the 100 jobs that make the entertainment park come alive.The managers agree that this week helps them to see the companys goals more
16、clearly.All these efforts to serve the public well have made Walt Disney Productions famous.Disney is considered by many as the best mass service provider in America or the world.As one longtime business observer once said, “How Disney treats people, communicates with them, rewards them, is in my vi
17、ew the very reason for his fifty years of success .I have watched, very carefully and with great respect and admiration, the theory and practice of selling satisfaction and serving millions of people on a daily basis, successfully.It is what Disney does best.”【语篇解读】本文是一篇说明文。迪斯尼乐园为什么能成为全球瞩目的焦点?它的经营又有
18、什么秘诀呢?本文将为你揭开迪斯尼乐园成功经营的秘密。4.The first day they come to Disney parks, all new employees.A.begin by receiving onthejob trainingB.must learn several jobsC.begin as ticket takersD.have already attended Disney University解析:细节理解题。根据第二段中“All new employees.by attending Disney University and taking Tradition
19、s I.”可知,所有的新员工先要进行岗前培训。答案:A5.The main objective of the Disney employees is to.A.learn all parts of the businessB.see that their guests enjoy themselvesC.be able to answer all kinds of questionsD.keep their important guests happy解析:细节理解题。根据文章第一段最后一句“The people at Disney.see that they enjoy themselves
20、.”以及第三段最后一句“Our constant aim is to help our guests enjoy the party.”可知他们的主要目标是让游客在迪斯尼乐园玩得开心,由此可见B为正确答案。答案:B6.Which of the following is NOT true according to the passage?A.Tourists learn the history of Disney in its entertainment parks.B.Disney attracts people almost from all over the world.C.Parades
21、 are regularly held in Disneys entertainment parks.D.Disneys managers are able to do almost all kinds of work in the Disney parks.解析:推理判断题。文章提到游客在迪斯尼可以尽情玩乐,但并未提及要学习迪斯尼的历史;根据第二段可知,是新员工要学习公司的历史而不是游客。故选A。答案:A7.This passage is mainly about.A.how Disney employees are trainedB.the history and traditions o
22、f the Disney enterprisesC.why Disney enterprises are successfulD.the importance Disney places on serving people well解析:主旨大意题。文章主要讲述了迪斯尼乐园成功经营的秘诀。答案:CCIf you visit the new Mummies(木乃伊)show at the American Museum of Natural History (AMNH), in New York City, dont miss the Gilded Lady. Scientists say sh
23、e probably died of lung disease when she was in her 40s about 2,000 years agoin Egypt.They even have a model of her skull.Based on that, an artist was sure how she may have looked when she was alive.And yet, the mummys coffin(棺材)has never been opened.Instead, scientists used a machine called a CT sc
24、anner(扫描仪)to look inside.CT scanners were developed to help doctors examine patients.But the machines turned out to be perfect for studying mummies, too.“A hundred years ago, scientists would usually open mummies coffins.This did a great deal of harm to those mummies,”says AMNH president Ellen V.Fut
25、ter.“We just dont do that anymore.We can do so much better.By using CT scanners, scientists can know about an ancient persons diet from some of a mummys hair.Pieces of bone can show who was related to whom.”Some mummies in Peru were buried with a skull hanging from their neck.Scientists thought thes
26、e mummies wore the skull of an enemy.But DNA evidence showed that the mummies were buried with the skull of an ancestor.The 19 mummies in the show are from Egypt and Peru.They had completely different reasons for mummifying the dead.The ancient Egyptians believed that mummification allowed an ancest
27、or to live on in the next world.The people who prepared the Gilded Lady thought she would continue to see, hear, and smell.In ancient Peru, people practiced mummification to stay connected with their ancestors.Some families kept mummies in their home.Futter calls the mummies in the show “messengers
28、from another time.”With the help of technology, scientists will continue to uncover mummies secrets so we can understand it.【语篇解读】本文是说明文。随着科学技术的进步,科学家们正一步步揭开木乃伊的神秘面纱。8.What did scientists find about the Gilded Lady?A.She was a great artist.B.She died a natural death.C.She lived in ancient Egypt.D.Sh
29、e had an amazingly long life.解析:细节理解题。根据第一段中的“Scientists say she probably died of lung disease when she was in her 40sabout 2,000 years agoin Egypt”可知,科学家们认为Gilded Lady生活在2 000多年前的古埃及。答案:C9.What do Futters words suggest?A.Pieces of bone show a persons diet.B.CT scanners do great harm to mummies.C.Mu
30、mmies usually wore the skull of an enemy.D.Technology plays an important role in mummy studies.解析:推理判断题。根据第三段中的“A hundred years ago,scientists would usually open mummies coffins.”及“By using CT scanners.who was related to whom.”可知,随着科技的进步,科学家们改变了以往的研究手段,并获得了更多重要的发现,由此可知富特的话说明科技对木乃伊的研究起着重要的作用。答案:D10.W
31、hy did the ancient Peruvians make mummies?A.To do traditional medical research.B.To keep close ties with their relatives.C.To help their families live a better life.D.To let their ancestors live in another world.解析:细节理解题。根据倒数第二段中的“In ancient Peru,people practiced mummification to stay connected with
32、 their ancestors.”可知,秘鲁人制作木乃伊是为了与他们的祖先紧密相连。答案:B11.What does the underlined word “it” in the last paragraph refer to?A.The technology.B.Their message.C.Their family. D.The show.解析:词意猜测题。根据最后一段中的“Futter calls the mummies in the show messengers from another time.”可知,由于木乃伊被当成历史信息的传递者,所以科学家们希望继续发掘木乃伊的秘密以
33、理解他们所传递的信息,故这里it指“信息”的意思。答案:BD“If you want to see a thing well, reach out and touch it!”That may seem a strange thing to say.But touching things can help you to see them better.Your eyes can tell you that a glass ball is round.But by holding it in your hands, you can feel how smooth and cool the bal
34、l is.You can feel how heavy the glass is.When you feel all these about the ball, you really see it.With your skin, you can feel better.For example, your fingers can tell(辨别)the difference between two coins in your pocket.You can feel a little drop of water on the back of your hand, too.You can even
35、feel sounds against your skin.Have you ever wanted to know why some people like very loud music? They must like to feel the sounds of music.All children soon learn what “Dont touch!” means, They hear it often.Yet most of us keep on touching things as we grow up.In shops, we touch things we might buy
36、: food, clothes.To see something well, we have to touch it.The bottoms of our feet can feel things, too.You know this when you walk on warm sand, cool grass or a hard floor.All feel different under your feet.There are ways of learning to see well by feeling.One way is to close your eyes and try to f
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
