2020-2021学年北师大版英语选修8课时分层作业1 UNIT 22 SECTION Ⅱ LANGUAGE POINTS (Ⅰ) (WARM-UP .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年北师大版英语选修8课时分层作业1 UNIT 22 SECTION LANGUAGE POINTS WARM-UP 2020 2021 学年 北师大 英语 选修 课时
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(一)语言知识练习固基础.单句语法填空1We substituted fish for meat several times a week.2Some people advocated limiting(limit) the number of cars on the main road.3It is time to take action to let(let) our customers understand this.4. But for the meeting, I would have gone(go) home at the time.5He was condemned
2、 to death(die) for murder and later hanged.6Please go back to your classroom in turn.7We train them to make use of reference(refer) books.8I look forward to coming(come) to work every day.9There are(be) a number of Negroes in the city.10I cant go out with all these clothes to wash(wash).单句改错1. He sa
3、t there with his eyes close.closeclosed2. Giving that he was still a boy, I forgave him.GivingGiven3The number of fish in coastal waters have decreased.havehas4I was trapped into tell the police all I knew.telltelling5Their devotion to their children was beyond word.wordwords高考题型练习提能力.阅读理解Tuvalu, a
4、tiny country in the Pacific Ocean, has asked for help as it fears it will be swallowed up by the sea.Storms and huge waves are a constant threat and none of Tuvalus nine little islands is more than five metres above sea level. Salt water is already entering the countrys drinking water supply,as well
5、 as damaging plants that produce fruit and vegetable. Without urgent help, the countrys days are numbered.But Tuvalu is not the first place to face sinking into the sea. Venice,a historic city in Italy best known for its canals,has sunk about 24cm over the past 100 years. Experts say that it will ha
6、ve sunk another 24cm by 2050. A century ago, St. Marks Square, the lowest point in the city, flooded about nine times a year. Nowadays,it happens more than 100 times. While Venice is slowly sinking into the mud on which it stands, Tuvalus rising sea level is caused by global warming.The average glob
7、al temperature has increased by almost 0.5 centigrade degrees over the past century,scientists expect it to rise by extra 1. 3 degrees over the next 100 years. Warmer weather makes glaciers (冰川) melt,adding more water to the ocean. The warmer temperatures also make water expand, so it takes up more
8、space,causing the sea level to rise. The sea level has risen 10.25cm in the last 100 years. The main cause of global warming is human pollution. Through burning coal, oil and gas, people have been increasing the greenhouse gases in the atmosphere, such as CO2. This adds to the power of the greenhous
9、e effect, making the planet even warmer.Many scientists believe that, if the warming is not stopped, there will be huge climate changes. The sea level could rise by one meter this century. Should this come true, the sea will swallow up millions of homes and the world will be flooded with “climate re
10、fugees” looking for somewhere to live.【语篇解读】本文介绍一个因为海平面上升而处在危险中的国家,从而引出全球变暖的问题,并陈述了全球变暖的原因,旨在引起人们的关注。1We can infer from the second paragraph that ATuvalu is in danger of being swallowed up by the seaBall Tuvalus islands are about five metres above the sea levelCdrinking water in Tuvalu has been dest
11、royedDTuvalu is often flooded by storms and wavesA推理判断题。根据第二段的内容可知,在Tuvalu,海水已经进入饮用水供应系统,并且淹没了一些植物,故选项A(Tuvalu处在被海水淹没的危险中)正确。2The author uses Tuvalu and Venice as examples in order to explain Athey are the first places sinking into the seaBthey are both sinking into the mud where they standCthey wil
12、l disappear in the futureDtheir trouble is caused by global warmingD细节理解题。根据第三段最后一句可知,文章列举这两个例子是为了说明,他们的问题都是由全球变暖造成的,故选D。3What does the underlined phrase “climate refugees” mean?APeople who are forced away from their homeland by climate.BClimate changes.CRare animals.DClimate effect.A词义猜测题。根据最后一段所表达
13、的意思:如果上述情况成为现实的话,海面会淹没数百万的家,整个世界都是在寻找地方住的“climate refugees”,故“climate refugees”的意思是“由于气候变化被迫离开家园的人”。故选A。4Which of the following is NOT true according to the passage?ATuvalus nine little islands are less than five meters above the sea level.BThe average global temperature has risen by 13 centigrade d
14、egrees over the past 100 years.CThe warmer temperature causes the sea level to rise.DThere will be huge climate changes unless the warming is stopped.B判断正误题。根据第四段可知,在过去的一百年,全球的平均气温几乎增加了0.5摄氏度,而不是B项中的13摄氏度,故选B。.阅读七选五Endangered speciesAn endangered species is any type of plant or animal that is in dan
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-402208.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
