2020-2021学年北师大版英语选修8课时分层作业7 UNIT 24 SECTION Ⅱ LANGUAGE POINTS (Ⅰ) (WARM-UP .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年北师大版英语选修8课时分层作业7 UNIT 24 SECTION LANGUAGE POINTS WARM-UP 2020 2021 学年 北师大 英语 选修 课时
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(七)语言知识练习固基础.单句语法填空1Not you but he is(be) to blame for it now.2It is high time that we developed(develop) our industry and agriculture.3This is a good district with abundant(abundance) fish and rice.4The demand for tea is on the decrease.5I have almost $500 on deposit in my account.6He accumul
2、ated(accumulate) a lot of experience in finance while he was working abroad.7Katie went there by car but Id rather she hadnt(not)8He burdened himself(him) with a heavy overcoat.9His system of philosophy has come into being(be) after ten years hard work.10Id rather you came(come) next Saturday.单句改错1I
3、ts time that you wash those trousers.washwashed2You always go without me and Id rather you dont.dontdidnt3Not your sister but you is going to attend the meeting.isare4His silence suggested that he agree with my decision. agreeagreed5You ought be more careful, you know.ought后加to高考题型练习提能力.阅读理解Online p
4、urchases have soared during the Chinese New Year holiday.Its the dead of winter in Shanghai. Delivery man Liu Jia and his colleagues start the day when most of people are still asleep. Working at a distribution point of a shopping website in Shanghai, they promise to deliver products within three ho
5、urs of an order being placed. “I buy most of my grocery online, especially the heavy items. Its convenient and cheap compared to the supermarket in my neighborhood,” Customer Chen Hong said. Orders such as these have increased for the New Year, forcing Liu Jia to work around the clock. “The orders a
6、re usually rice, laundry detergent(洗涤剂), tissue paper and snacks, mostly food and articles for everyday use,” Liu Jia said.According to an industry report, Chinas B2C (Business to Customer) online sales are growing at an annual rate of 25 percent. Competition between online giants like Taobao and Ji
7、ngdong is now fiercer than ever. “The essence of online shopping is that customers can buy products easily. So the competition is about: firstly, the range of products; secondly, the depth under each category of products; third, the price and user experience,” Pan Biao, vice president of YHD. com, s
8、aid. Ecommerce is one of Chinas fastest growing sectors. Its changed peoples buying habits, and even their living habits. And its had a huge impact on the retail industry. To make online shopping more convenient, major sites are investing heavily to build payment systems and logistics(物流)networks.On
9、 average, a retailer now can deliver goods to the majority of cities within 3 days, and to towns and more remote areas in the country within a week. “Competition will produce a number of good companies, making better products and services that customers need. In the field of Ecommerce, we are leadin
10、g the world in terms of products, services and industry development,” Liu Yinbin, associate professor with Dept of Information Management, Shanghai University, said.Experts also say customers are increasingly making their online purchases from mobile devices, opening up vast new opportunities and co
11、mpetition for retailers.【语篇解读】本文主要介绍了中国传统节日春节期间网上购物急剧增加的现象。1. All of the following about Liu Jia are true EXCEPT that Ahe works as an online store owner in ShanghaiBhe has to work around the clock to deliver so many productsChe starts working when most of people are still asleepDhe must deliver prod
12、ucts within three hours of an order being placedA细节理解题。根据第二段“Delivery man Liu Jia and his colleagues start the day when most of people are still asleep.”可知Liu Jia是一名快递员工,而不是电商老板。2. The possible meaning of the underlined word “essence” in Paragraph 3 is Away BadvantageCresultDinfluenceB词义猜测题。根据后面cust
13、omers can buy products easily可知essence的意思为“advantage(优点)”。3. What can we learn from the passage?AChen Hong buys most of her electronic products online.BPan Biao encourages retailers to open up new chances.CChinas B2C online sales are growing at a rate of 25 percent.DLiu Yinbin thinks competition wil
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-402211.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
