2020-2021学年外研版英语必修2课后作业:MODULE 1 FUNCTION AND GRAMMAR WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年外研版英语必修2课后作业:MODULE FUNCTION AND GRAMMAR WORD版含解析 2020 2021 学年 外研版
- 资源描述:
-
1、.阅读理解This is new for me and I dont know what I will say really so Im just giving it a try. I was always a runner and in pretty good shape for most of my life. Then I hit a bad patch and each day just couldnt get myself out there to run. I put on weight, which just made me feel worse about myself.I f
2、inally got the running back again after a few years but it was much harder than it used to be and I struggled to get through even the shortest, slowest jog. I was out in a run the other day and I had almost convinced(说服) myself to stop and give up when I heard someone say, “You can do it! Its hard,
3、but you can do it!” There was a lady walking the other way and having the biggest smile on her face.Those words of encouragement at a time when I was ready to stop were like a perfect intervention (干预). I finished my run and now every time I feel like giving up I will hear her words in my head and t
4、hey give me motivation(动力) and encouragement.Ive never seen her again so Ive never been able to thank her and let her know the effect something as simple as a few words of encouragement from a stranger had and still has on me. It always encourages me in my life and has a great influence on my life.
5、I will never forget it and treasure it in my heart. I will tell it to others and make others believe encouragement is very important to us.语篇大意:本文是一篇记叙文。作者原来经常跑步,健康状况良好,但是肥胖后想放弃跑步。一位陌生人的鼓励让作者坚持了下来,并一直影响着作者。1What was the author like before putting on weight?AHe was very tall.BHe was in good shape.CHe
6、 was very thin. DHe was in poor health.答案:B解析:细节理解题。根据第一段中的“I was always a runner and in pretty good shape for most of my life”可知,作者原来健康状况良好。2What does the underlined sentence mean in the first paragraph?AThe author had trouble in life.BThe authors clothes were worn out.CThe author was very lucky.DT
7、he author was in good spirits.答案:A解析:推理判断题。根据第一段中的“each day just couldnt get myself out there to run.I put on weight,which just made me feel worse about myself”可推知,作者在生活中遇到了麻烦,因而不能跑步,体重增加后,作者感觉更糟。3 made the author not give up running.AHis own hard workBA strange ladys encouraging wordsCHis friends e
8、ncouragementDHis parents encouragement答案:B解析:细节理解题。根据第三段和第四段的内容可知,一位陌生女士的话鼓励着作者,使他没有放弃跑步。4Whats the main idea of the passage?AAn exciting experience.BA story about losing weight.CKind words from a stranger.DThe importance of determination.答案:C解析:主旨大意题。本文讲述了作者肥胖后想放弃跑步,是一位陌生人的话让作者坚持了下来的故事。此后那位陌生人的话一直影
9、响着作者。故选C。.语法填空阅读下面短文,在空白处填入 1个适当的单词或括号内单词的正确形式。There has been a recent trend in the food service industry toward lower fat content and less salt. This trend, which was started by the medical community(医学界) 1 a method of fighting heart disease, has had some unintended side 2 (effect) such as overweig
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-402768.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
四年级下册英语课件-Unit 11 Do you have a ticket?|湘少版 (共12张PPT).ppt
