2020-2021学年外研版英语必修3课时分层作业:MODULE 2 LANGUAGE POINTS (Ⅱ) (INTEGRATING SKILLS .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年外研版英语必修3课时分层作业:MODULE LANGUAGE POINTS INTEGRATING SKILLS 2020 2021 学年 外研版 英语 必修 课时 分层
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(四)语言知识练习固基础.单句语法填空1Does he have any connection (connect) with the accident?2They tried to make their voice heard (hear) in the noisy house.3Our bodies are strengthened by taking exercise.Similarly(similar),our minds are developed by learning.4It is impolite behavior to smoke in a crowded (cro
2、wd) bus.5He exchanged (exchange) his old car for a new model as soon as he won the money.6The police were watching closely the thieves close to the newlybuilt house.7I noticed her eyes in particular,because they were very large and beautiful.8He was unfortunate (fortunate) to injure his ankle while
3、playing basketball.9The river is heavily polluted (pollute),which gives off a terrible smell.10The dog may be a great companion for the old.However,the need to take it for walks may be a disadvantage.单句改错1The two girls are standing closely to each other,talking about something in a most pleasant atm
4、osphere.closelyclose2He was late for work.That is why his car broke down on the road.whybecause3I always considered your brother to be connected to that club.第二个towith4Would you like my old TV in exchange of this camera?offor5Learning English is of great important for our futures development.importa
5、ntimportance高考题型练习提能力.阅读理解AThe first day of the month of May is known as May Day.It is the time of year when warmer weather begins.People celebrate the coming of summer with customs that are expressions of joy and hope after a long winter.Today,May Day activities have been moved to the May Day holid
6、ay on the first Monday of the month.It is a public holiday when families take advantage of the time off to visit some of the UKs many attractions,including parks,zoos,historic buildings,ancient towns and villages and beautiful countryside.May Day celebrations have their origins in the Roman festival
7、 of Flora,the goddess of fruit and flowers,which marked the beginning of summer.People would decorate their houses and villages with leaves and flowers they picked at daybreak in the belief that the vegetation spirits would bring good luck.In the very early morning,young girls went into the fields a
8、nd washed their faces with dew (露水)They believed this made them very beautiful for the following year.May Day was an important day in the Middle Ages and was a favorite holiday of many English villages.People of the time used to cut down young trees and stick them in the ground in the village to mar
9、k the arrival of summer.This is the origin of the maypole (五月柱)People danced around them in celebration of the end of winter.Maypoles were once common all over England and were kept from one year to the next.The tallest maypole is said to have been put up in London on the Strand in 1661.It stood mor
10、e than 143 feet high and was cut down in 1717,when it was used by Newton to support a new reflecting telescope (反射式望远镜) invented by Dutch scientist Huygens.【语篇解读】本文介绍了英国的一个节日五月节,讲述了五月节的起源以及一些风俗习惯和特别的活动。1How do British people celebrate May Day?AThey visit friends and family members.BThey celebrate it
11、 on the first Monday of May.CThey spend a lot of time shopping around.DThey show great love for the long winter.B细节理解题。根据第一段第四句“May Day activities have been moved to the May Day holiday on the first Monday of the month.”把五月节的活动移到了五月的第一个星期一。故选B。2The underlined word “this” in Paragraph 2 refers to .Aw
12、ashing the face with dew Bgoing into the fieldsCpicking flowers at daybreakDgetting up early in the morningA词义猜测题。根据第二段倒数第二句“In the very early morning,young girls went into the fields and washed their faces with dew (露水)”在大清早,年轻的女孩去田地里用露水洗脸。她们认为这会让她们在接下来的一年里非常漂亮。可知“this”指的是“用露水洗脸”。故选A。3What can we l
13、earn about the maypole?APeople climb it on May Day.BIt was usually found in the cities.CIt dates from the Middle Ages.DPeople used old,tall trees to make it.C推理判断题。根据第三段前三句“May Day was an important day in the Middle Ages and.This is the origin of the maypole (五月柱)”五月节是中世纪一个最重要的节日。这是五月柱的起源。故选C。4The p
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-402881.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
