2020-2021学年外研版英语必修3课时评价 MODULE 3 INTEGRATING SKILLS WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年外研版英语必修3课时评价 MODULE 3INTEGRATING SKILLS WORD版含解析 2020 2021 学年 外研版
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课时素养评价九Module 3Integrating Skills. 单句语法填空1. Several of the passengers were hurt and one was taken to hospital in this traffic accident. Luckily (lucky), none was killed. 2. Many buildings and roads were damaged (damage) when the heavy sno
2、w suddenly struck that city. 3. The boys, faced with this somewhat terrifying(terrify) figure, had lost their tongues. 4. Years of fighting have left the city in ruins(ruin). 5. There is no possibility that we will finish the work in such a short time. 6. The film directed (direct)by Guo Jingming ha
3、s attracted many young people. 7. My repeated warning (warn) to my little son went in one ear and out at the other. 8. When they heard the bad news, they all looked sadly (sad) at the master. 9. The police has caught the man who set fire to the factory. 10. The heavy rain didnt cause much damage to
4、the crops. . 完成句子1. Reading in poor light does damage/harm to your eyes. 在微弱的灯光下读书对眼睛有害。2. Write sentences according to the example. 根据例子写句子。3. There was no possibility of their team winning the game. 他们队赢得比赛是不可能的。4. Two months later, the fighting between the two countries left the area in ruins. 两个
5、月后, 两国间的争斗使该地区处于废墟之中。5. David is one of the most intelligent students that we have ever met. 大卫是我们见过的最聪明的学生之一。6. The Republic of Ireland covers an area of 70, 282 square miles. 爱尔兰共和国的总面积为70 282平方英里。7. Much of her work appears in papers written by her colleagues and students. 她的很多作品出现在她的同事和学生所写的论文上。
6、8. Their car was caught in a traffic jam, thus causing the delay. 他们的车遇到了交通堵塞, 结果造成了延误。9. I took another drink and turned over the napkin. 我又喝了一口酒, 把餐巾纸翻过来看。10. After the fire took place in the shop, Tom took the place of the manager. 商场发生大火后, 汤姆接替了经理的职务。. 阅读理解A(2020宜昌高一检测)The Southern Ocean is well
7、 known for its storms, which can sink ships and cause flooding on distant islands. Now, a new study suggests the biggest waves therealready the worlds largestare getting bigger, thanks to faster winds. For the past 33 years, global satellites have been collecting data on ocean wavesand the winds tha
8、t drive them. But explaining the data is difficult: different satellites can give different wind speeds. To reduce those differences, Ian Young and Augustines Ribald, at the University of Melbourne in Australia, compared information from different satellites and corrected their data against an indep
9、endent data set collected by a global network of buoys (浮标) floating in the ocean. When they were done, a trend stood out: since 1985, ocean wind speeds in most of the world have increased between 1 centimeter and 2 centimeters per second per year, leading to increases in wave height in many places.
10、 In the Southern Ocean, the trend is particularly strong. For example, although wind speeds there have increased by 2 centimeters per second each year, the speed of the top 10% fastest winds has increased by 5 centimeters per second per year. And although average (平均的) wave heights there have increa
11、sed by just 0. 3 centimeters per year, the top 10% highest has grown by an average of 1 centimeter per year a growth of 30 centimeters since 1985, they report today in Science. Young and Ribald have done a good job of cross-checking and double-checking from the three different types of satellite ins
12、truments, says Ole Johan at the University of Bergen in Norway. But, he adds, it might be “optimistic” to think that the data now contain no errors. “Confirming the ire I likely require more work, ” he believes. 【文章大意】这是一篇说明文。南大洋因其风暴而闻名, 风暴能使船只沉没, 并在遥远的岛屿上引发洪水。现在, 一项新的研究表明, 由于风速加快, 那里最大的海浪世界上最大的海浪正变
13、得越来越大。1. What caused the worlds largest waves in the Southern Ocean? A. The satellites. B. The storms. C. The winds. D. The floods. 【解析】选C。细节理解题。根据第一段最后一句“现在, 一项新的研究表明, 由于风速加快, 那里最大的海浪世界上最大的海浪正变得更大。”可知, 风在南大洋掀起了世界上最大的海浪。2. Which of the following can best explain “trend” underlined in Paragraph 3? A.
14、 deep thoughtB. novel methodC. special goalD. general direction【解析】选D。词义猜测题。根据下文“自1985年以来, 世界上大部分地区的海洋风速以每年1厘米到2厘米每秒的速度增长, 导致许多地方的浪高增加。”可知, 自1985年以来世界上大部分地区的海洋风速总体趋势明显, 故可推测画线单词意思为“趋势; 大方向”。3. What can be learned from the study in the Southern Ocean? A. Wave heights have risen by 2 centimeters since
15、 1985. B. Winds speeds have grown by 30 centimeters each year. C. The top wave heights have slowly fallen since 1985. D. The top fastest wind speeds have been on the rise. 【解析】选D。细节理解题。根据倒数第二段第二句(例如, 虽然那里的风速每年增加2厘米/秒, 但速度最快的前10%的风速每年增加5厘米/秒。)可知, 从对南大洋的研究中我们可以了解到最高风速一直在上升。4. What is Ole Johans attitu
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-402903.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
安徽省界首市界首中学2016-2017年度(骄子之路)高考语文一轮复习课件:第5章语言文字运用 第1讲正确使用词语(含熟语)考纲要求和做题方法 (共23张).ppt
