2020-2021学年外研版英语必修4课时作业:MODULE 6 UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD 单元整合提升 WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年外研版英语必修4课时作业:MODULE 6UNEXPLAINED MYSTERIES OF THE NATURAL WORLD 单元整合
- 资源描述:
-
1、单元整合提升.单词拼写1She watched him at last disappear (消失) into the darkness and finally shut the door.2The fierce (凶猛的)flood swept away my house.3The first living creature (生物) sent into space was a dog named Laika.4Sharp (敏捷的) eyes and a sense of color help birds find food and also help them find where th
2、eir enemies are.5Overall,more than 70 percent of the surface (表面) of our planet is covered by water.6He had lost his reputation (名声) as a strong man, having been defeated twice by a mere boy.7The rural environment was having a positive (积极的) effect on the childrens health.8My sisters really generous
3、 (大方的)Shes always buying things for her friends.9The mayor immediately went to look at the destruction (毁坏) caused by the earthquake.10We are sceptical (怀疑的) about what he said.单句语法填空1The matter related (relate) to your fate cannot be taken for granted.解析:考查be related to 与有关。句意:与你命运有关的事情不应该被认为是理所当然的
4、。related to在句子中作the matter的后置定语。2All passengers but Lucy died in the train crash.Only she survived (survive)?解析:句意:除了露西之外的所有的乘客都在这起火车撞击事件中丧生了。只有她幸存下来了?survive幸存。3Pandas are unique to China.解析:be unique to独有的。4What do you think of the plan he put forward at the meeting?It seems to be very reasonable,
5、but I am sceptical about whether it can be carried out successfully.解析:be sceptical about 怀疑。根据答句句意“这个计划似乎很有道理,但我怀疑它能否被顺利执行”。5In order to keep an elegant figure,she has been doing bodyshaping exercises for many years.解析:句意:为了保持曼妙的身姿,她已经做健身操很多年了。in order to 为了。6How long are you staying?I dont know.It
6、 depends (depend)解析:句意:你将在这儿待多久?我不知道,看情况吧。It depends看情况。7Dogs have a sharp (sharply) sense of smell, as is often the case.解析:have a sharp sense of smell 有敏锐的嗅觉。8The old started learning how to use computers to adapt themselves to the changing society.解析:句意:老年人开始学习如何使用电脑来适应不断变化的社会。adapt to 适应。9I didn
7、t see her yesterday.Of course you cant_have_seen (see) her,because she had gone on a trip.解析:句意:我昨天没看见她。你当然不会看到她,因为她已经去旅行了。根据答句可以看出大家都不会看到“她”,因此可以断定这里的否定语气很强烈。10Please wait for a while and the police will throw light on the cause of the accident.解析:throw light on帮助弄清某事。.完成句子1他移居美国后孩子们能很好地适应变化。When h
8、e moved to America,the children adapted to the change very well.2他的科学实验阐明了这个问题。His scientific experiments threw light on the problem.3不要说别的,让我们谈正题。Dont say anything else.Lets come straight to the point.4他不可能在如此短的时间内完成那项工作。It is unlikely that he can finish the work within such a short time.5这兄弟俩一定是吵架
9、了,因为他们相互不再理睬对方了。The two brothers must have quarreled with each other,for they are no longer talking to each other.阅读理解Tourism probably started in Roman times.Rich Romans visited friends and family who were working in another part of the Roman Empire.But when the Empire broke down, this kind of touri
10、sm stopped.In the early 17th century, the idea of the “Grand Tour” was born.Rich young English people sailed across the English Channel.They visited the most beautiful and important European cities of the time, including Paris in France, and Rome and Venice in Italy.Their tours lasted for two to fou
11、r years, and the tourists stayed a few weeks or months in each city.The “Grand Tour” was an important part of young peoples educationbut only for the rich.In the 18th century, tourism began to change.For example, people in the UK started to visit some towns, such as Bath to “take the waters”They bel
12、ieved that the water there was good for their health.So large and expensive hotels were built in these towns.In the 19th century, travel became much more popular and faster.When the first railways were built in the 1820s, it was easier for people to travel between towns, so they started to go for ho
13、lidays by the sea. And some started to have holidays in the countryside as cities became larger, noisier and dirtier.Traveling by sea also became faster and safer when the first steamships were built.People began to travel more to faraway countries.The 20th century saw cars become more and more popu
14、lar among ordinary people.Planes were made larger, so ticket prices dropped and more people used them.Thus tourism grew.In 1949, Russian journalist Vladimir Raitz started a company called Horizon Holidays.The company organizes everythingplane tickets, hotel rooms, even foodand tourists pay for it al
15、l before they leave home.The package tour and modern tourist industry was born.The first travel agency in China was set up as early as 1949.But tourism did not take_off until 1978.In 2002, the industry was worth 500 billion yuan and became an important part of Chinas social development.本文主要讲述了旅游业的发展
16、。1Which of the following is true?AThe young men learned little from Grand Tour.BTourism became faster and safer when the first railways were built in the 18th century.CMore people chose ships for its cheap price.DIn 2002, tourism became a significant part of Chinas social development.答案:D解析:细节理解题。从最
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-402943.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2018年秋人教部编版七年级语文上册习题课件:5 秋天的怀念 (共17张PPT).ppt
