2020-2021学年外研版英语选修7课后作业:MODULE 1 READING AND VOCABULARY WORD版含答案.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年外研版英语选修7课后作业:MODULE READING AND VOCABULARY WORD版含答案 2020 2021 学年 外研
- 资源描述:
-
1、.阅读理解The phrase “live, love and laugh” was one my cousin Roger lived by every day of his life. Even in his sickness, he found the positive sides in what some would see as a negative situation. He enjoyed life. He loved to laugh and most importantly, he lived life to the fullest. He loved to travel,
2、learning new things about different people and their culture. Roger was born and raised in Alabama, and he then moved to Buffalo, New York where he lived for many years until he relocated to Atlanta, Georgia, his final resting place.Whether his travels were long visits or short visits, in large citi
3、es or small towns, his favorite souvenir was Tshirts. Everywhere he went he would buy a Tshirt to remind himself of his travel. Every Tshirt he owned had a story behind it that he would share with others.As long as he was laughing, living and traveling, he was happy. He loved everybody he came in co
4、ntact with and everybody loved him. The old saying “He never met a stranger.” definitely applied to Roger and his life.His last few years of life were in hospital at least 1015 days a month, sometimes more. Two weeks before he passed away, I spoke with him on the phone, and even then he managed to t
5、ell jokes about life.I know he left this world happily; he refused to allow anything or anyone to hold him down, even his severe illnesses. He is definitely a model when it comes to not allowing any situation to keep you from moving forward in life.I will forever miss his smile and his love for life
6、. My cousin Roger knew the true meaning of the phrase “live, love and laugh”. 文章大意:人究竟应该如何生活?本文作者通过表哥Roger的人生信条“live,love and laugh”告诉我们要积极地面对生活。1.The author believes that Roger _.Awas a foolish man Bwas rich in spirit Chad a healthy bodyDpretended to be happy答案:B解析:推理判断题。由第一段可知,Roger无论什么时候都热爱生活,积极面
7、对生活。故B项符合题意。2The underlined word “it” in Paragraph 3 probably refersto “_” Aa Tshirt Ba story Ca strangerDa place答案:A解析:代词指代题。根据第三段最后一句话可知,Roger拥有的每一件T恤衫背后都有一个他愿意和他人分享的故事。由此可知,it指代的是a Tshirt。3. We can learn from the text that Roger _. Ahad few good friends Bwas afraid of his illnesses Cseldom contac
8、ted the author Dwas loved by everyone who knew him答案:D解析:细节理解题。根据第四段第二句话可知,Roger爱着身边的每一个人,大家也都很爱他。4Whats the authors purpose in writing this passage? ATo feel pity for Roger. BTo encourage readers to help others. CTo encourage readers to be positive all the time. DTo show that health is the most imp
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-402985.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
四年级下册英语课件-《Unit 4Seasons and months of the year lesson 26 》课件1|清华版(一起) (共15张PPT).ppt
