2020版外研版英语(新教材)新素养导学必修一课时素养评价 十三 UNIT 5 STARTING OUT .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版外研版英语新教材新素养导学必修一课时素养评价 十三 UNIT STARTING OUT 2020 版外研版 英语 新教材 素养 必修 课时 评价
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课时素养评价 十三Unit 5Starting out & Understanding ideas. 根据提示写出单词的正确形式1. They sought (seek) a place to live in the strange city last month. 2. We must take some measures (measure) to stop such things happening. 3. The bank of England seems dete
2、rmined (determine) to close the company. 4. There are several solutions (solution) to the problems. 5. It was amazing(amaze) how much they could change in less than a week. 6. She pointed to the destroyed(destroy) telephone. 7. Eventually (eventual) he saw the point of the story. 8. We hold such an
3、activity annually (annual). 9. Andrew Innes, the last survivor(survive), died in 1848. 10. Many charities (charity) sent money to help the people who were injured in the earthquake. . 根据汉语提示写出正确的短语1. When will you be able to(能够)take me to get my car? 2. I did manage to(设法)get a high mark in the fina
4、l test. 3. Allow me to give (允许我给)you a piece of advice. 4. Maybe a bad piece of information did lead to(导致) the deaths of millions. 5. Warm him with some chicken soup and make sure(确保) he drinks plenty of water. 6. I hear you Americans like to move from place to place(从一个地方搬到另一个地方). 7. I want to le
5、arn as much as possible(尽可能多) about the industry so that Im better prepared. . 完成句子1. Eventually we reach the point where the technology does everything (技术做所有事情)for us. 2. He graduated from a school where all students can go to college(所有学生都能上大学). 3. This is the office where he worked(他工作过的). 4. Wh
6、y do you choose to ask him questions at a time when (在时候)he is unhappy? 5. Youd better start at the point where you fails(你失败的地方). . 阅读理解AAt the beginning of the 20th century, there were more than a million lions worldwide. Today there are less than 30, 000 in the wild. The remaining lions are incre
7、asingly threatened by habitat loss, hunting activities to protect farms and cattle. For generations, Masai tribesmen on the large African plains in southeastern Kenya have hunted lionsto protect their farms and cattle. Today they celebrate the lions life. Noah is an elder in the Masai community. “We
8、 have decided as a community of the Masai to lay down our spears, and there will be no more killing of lions in our community. ” He is part of a group of Masai visiting the United States promoting (推广) the Predator (捕食性动物) Compensation Program. Conservation Internationals Frank Hawkins explains, “Th
9、e Masai have been living with wildlife for many generations and it has been a conflicting relationship in many ways. They compete with the animals for food as lions eat their cattle. Were trying to find ways in which the wildlife will become something useful to them. ” They had the Predator Compensa
10、tion Fund founded in 2003. After much discussion, a group of Masai farmers agreed to protect lions. In turn, if lions or other predators kill their cattle, the Masai owner will be paid market value for the dead animals from the fund. One man said that in the past, when a lion killed cattle, they kil
11、led it on the spot. And now, after the start of the program, the Masai see the lion population growing. Since 2003, only four lions have been killed here. 【文章大意】本文介绍了一个野生动物的保护计划捕食性动物补偿计划。1. What is this passage mainly about? A. The wildlife in the world. B. Lions and the Masai. C. The reason why lio
12、ns are killed. D. The living ways of the Masai. 【解析】选B。主旨大意题。通读全文可知, “捕食性动物补偿计划”实施前后, Masai人对狮子态度不同, 因此文章主要是关于Masai人与狮子之间的关系。2. What is the aim of the Predator Compensation Program? A. To protect people in the wild. B. To help the Masai protect their farms and cattle. C. To protect lions only. D. To
13、 protect the wildlife. 【解析】选D。细节理解题。第四段中的“Were trying to find ways in which the wildlife will become something useful to them. ”说明“捕食性动物补偿计划”是为了保护所有野生动物的。3. According to the passage, why havent Masai tribesmen killed many lions since 2003? A. Because lions dont eat their cattle any more. B. Because
14、they will be fined if they kill lions there. C. Because if a lion kills their cattle, they will be paid for the dead animals from the fund. D. Because there are less than 30, 000 lions in the wild now. 【解析】选C。细节理解题。从第四段“In turn, if lions or other predators kill their cattle, the Masai owner will be
15、paid market value for the dead animals from the fund. ”这句可知现在如果有狮子或别的肉食类动物杀死了他们的牲畜, 他们就可以从“捕食性动物补偿基金”里获得补偿, 所以他们没必要再杀狮子了。4. What do you think of the Masai? A. Reasonable. B. Cruel. C. Poor. D. Stupid. 【解析】选A。推理判断题。从为了保护牲口不得已而杀狮子, 到得到补偿后同意保护狮子, 都显示了Masai人是很通情达理的。BI began to grow up on that winter nig
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-403248.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
湖南省A佳大联考2021届高三上学期12月月考历史试题 图片版含答案.pdf
