2020版外研版英语(新教材)新素养导学必修一课时素养评价 十八 UNIT 6 DEVELOPING IDEAS WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版外研版英语新教材新素养导学必修一课时素养评价 十八 UNIT DEVELOPING IDEAS WORD版含答案 2020 版外研版 英语 新教材 素养 必修 课时 评价 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课时素养评价 十八Unit 6Developing ideas. 根据汉语提示写出正确的单词1. The students like to study living (活着的)things. 2. Many people think e-books will replace(替换)traditional books in the future. 3. Its quite a good story but it needs time before we can publis
2、h(发表) it. 4. Only expert(专家的) actors can master these activities. 5. This offer is for a limited(有限的) period only. 6. He and the others go back to their rented(租来的) rooms. 7. These tables are made of recycled materials(材料). 8. Children should be taught how to enjoy beauty(美)around. 9. He stopped fig
3、hting with the firm for his own benefit(利益). 10. They crossed a narrow(狭窄的)passage and walked in a cave. . 完成句子1. That result can only have a positive effect on (有积极影响)the world around us. 2. With another assistant to join in the experiment, Mr Smith may spend more time on teaching(花更多时间教学). 3. Ther
4、es nothing better than spending money(比花钱更好的). 4. That it will affect the real economy is no longer in doubt(怀疑). 5. Do not leave the house with the lights on(灯亮着). 6. She said good bye with tears in her eyes(眼含泪花). 7. He was lying on the bed with all his clothes on(穿着衣服). 8. All the afternoon he wo
5、rked with the door locked(门锁着). 9. With so many people to help us(这么多人帮我们), we are sure to finish it on time. 10. I wont be able to go on holiday with my mother being ill(我妈妈生病了). . 阅读理解AA young painter had just completed a beautiful painting. To get peoples opinions about his painting skills, he pu
6、t his painting at a crossing on a busy street and put up a board that read, “ Gentlemen, I have painted this piece. Since Im new, I might have made some mistakes in my work. Please put a cross wherever you see a mistake. ”When he came back in the evening, he was completely shocked to see that the wh
7、ole painting was filled with crosses. He ran to his master and said to him, “Im useless and if this is what I have learned to paint, Im not worth teaching. ”The master smiled and said, “Ill let you know that you are a great artist. Now go to paint the same painting again and give it to me. ”Then the
8、y went to the same street the next morning and put the same painting exactly at the same place. Now the master took out another board which read, “Gentlemen, I have painted this piece. I might have made some mistakes in my painting. I have put a box with colors and brushes just below. If you see a m
9、istake, pick up the brush and correct it. ” Two days later, they came back to the place. The young painter was surprised to see that actually there was not a single correction. If you want to help people improve their behavior, youd better learn how to help people change their behavior, attitudes an
10、d skills. Also, always remember not to judge yourself by someone elses criticism(批评), because you are the best judge to judge yourself. 【文章大意】本文通过介绍一位年轻的画家两次征求人们对自己作品的意见, 告诉我们一个道理: 如果你想要帮助人们改善他们的行为, 你最好学习如何帮助人们改变他们的行为、态度和技能。1. Why did the young painter put his painting on a busy street? A. To let ot
11、hers know he was skillful. B. To make money by selling his painting. C. To get others ideas about his painting skills. D. To let his teacher know he was a good student. 【解析】选C。推理判断题。根据第一段 To get peoples opinions about his painting skills, he put his painting at a crossing on a busy street and put up
12、 a board that read, 可知, 这位画家把作品展示于繁忙的十字路口, 是为了得到大家对他绘画技能的评价。故选C。2. How might the young painter feel when he saw the crosses on the painting? A. Proud. B. Excited. C. Sad. D. Moved. 【解析】选C。推理判断题。根据第二段When he came back in the evening, he was completely shocked to see that the whole painting was filled
13、 with crosses. 可知, 这位画家看到自己作品中画满了叉, 他很震惊, 会感到难过。故选C。3. How did the master help his student know he was a great painter? A. By teaching the student more painting skills. B. By asking people not to put any crosses on the painting. C. By painting a different painting himself and putting it on the stree
14、t. D. By putting up a board with different words beside the same painting. 【解析】选D。细节理解题。根据第四段Now the master took out another board which read, “Gentlemen, I have painted this piece. I might have made some mistakes in my painting. I have put a box with colors and brushes just below. If you see a mist
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-403250.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
