2020-2021学年新教材人教版英语必修第三册习题:课时作业3 UNIT 1 DISCOVERING USEFUL STRUCTURES WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材人教版英语必修第三册习题:课时作业3 UNIT DISCOVERING USEFUL STRUCTURES WORD版含解析 2020 2021 学年 新教材 人教版 英语
- 资源描述:
-
1、.阅读理解Valentines Day is named after Saint Valentine, an early Christian churchman who helped young lovers. Valentine was killed for his Christian beliefs on February 14 more than 1,700 years ago, but the day that has his name is even earlier than that.More than 2,000 years ago, the ancient Romans cel
2、ebrated a holiday for lovers. As part of the celebration, girls wrote their names on pieces of paper and put them in a large container. Boys reached into the container and pulled one out. The girl whose name was written on the paper became his lover or sweetheart for a year. Today, lovers still put
3、their names on pieces of paper and they send each other Valentines Day cards that tell of their love. Sometimes they also send gifts, like flowers or chocolate candy. Americans usually send these gifts and cards through the mail system. But some used another way to send this message. They have it pr
4、inted in a newspaper. The cost is usually a few dollars. Some of the messages are simple and short, “Jane, I love you very much.” Others say more. This one, for example, “Roses are red. Violets are blue. I hope you love me as much as I love you. Forever, Mary.”Most of the newspapers that print such
5、messages are local, but USA Today is sold throughout the United States and 90 other countries as well. This means someone can send a Valentine message to a lover in a faraway city or town almost anywhere in the world. These messages cost 80 dollars and more. An employee of USA Today says readers can
6、 have a small heart or rose printed along with their messages this year. Will this kind of Valentines Day message reach the one you love? Well, just make sure he or she reads the newspaper.本文是一篇说明文。本文介绍了情人节的起源以及情侣们庆祝节日的方式,例如把名字写在纸上,互相送情人节卡片,寄送礼物和卡片等,现在美国还出现了通过登报来表达爱意的方式。1Which time period did Saint
7、Valentine live in?AMore than 1,700 years ago. BMore than 2,000 years ago.CMore than 3,700 years ago. DMore than 300 years ago.答案:A解析:细节理解题。根据第一段中“Valentine was killed for his Christian beliefs on February 14 more than 1,700 years ago”可知,1 700年前瓦伦丁在2月14日因为他的基督信仰而被杀,可知他生活的年代应该是more than 1,700 years ag
8、o。故选A。2According to Para. 2, which of the following is not part of celebration on Valentines Day?ALovers put their names on pieces of paper.BLovers send each other cards that tell of their love.CLovers talk about their love stories on TV programs.DLovers send gifts and cards through the mail system.
9、答案:C解析:细节理解题。根据第二段的lovers still put their names on pieces of paper and they send each other Valentines Day cards that tell of their love. Sometimes they also send gifts, like flowers or chocolate candy. Americans usually send these gifts and cards through the mail system.可知,情侣们庆祝情人节,把他们的名字写在纸上,互相送情人
10、节卡片表达爱,有时他们也送礼物,美国人通常使用邮递寄送礼物和卡片。所以A、B、D三项正确,但是他们并不在电视节目中讲爱情故事。故选C。3What is the cost of printing a message in USA Today to show ones love?AFor free. BA few dollars.CLess than 80 dollars. D80 dollars and more.答案:D解析:细节理解题。根据最后一段“These messages cost 80 dollars and more”可知,这些信息要花费80美元甚至更多,故选D。4What is
11、the purpose of the passage?ATo introduce the origin of Valentines day and its modern style.BTo advertise for the newspaperUSA Today.CTo tell you that Americans are open to express their love.DTo call on all the lovers to remember Saint Valentine forever.答案:A解析:写作意图题。本文介绍了情人节,第一段说明了情人节的起源来历,第二段介绍了情人节
12、表达爱意的方式,第三段交代了在报纸上表达爱意的现代方式,综合各段大意,本文写作目的是介绍情人节起源以及现代的表达方式。故选A。.七选五Everyone knows the advantages of using email. Its much faster than ordinary mail. Its much cheaper than the telephone. _1_ However, it is not always good to use email at work. Some companies are limiting the use of email in their off
13、ices for several reasons._2_ You send out your message and then you have to wait for an answer. This is not a problem if you need to send simple information. But if the message is more complicated, email is not so good.There is another problem with email: You dont get much information from the messa
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-403341.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
