新教材2022届新高考英语外研版一轮复习作业课件:必修第一册 UNIT 2 EXPLORING ENGLISH .ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2022届新高考英语外研版一轮复习作业课件:必修第一册 UNIT 2EXPLORING ENGLISH 新教材 2022 新高
- 资源描述:
-
1、二 必修第一册 Unit 2Exploring English(限时35分钟).阅读理解A(2021武汉模拟)Have you ever experienced any inconvenience caused by language barriers while travelling?Have you ever thought how awesome those language courses would be if they didnt cost so much money and require so much time?Translaty is created to serve th
2、is purpose without wasting your money and time on language courses.You can instantly become“fluent”in more than 40 languages with this genius device!What is Translaty?Translaty is a simple yet life-changing invention that helps you to overcome any obstacles caused by foreign languages,whether youre
3、in a business meeting with an international client or sunbathing somewhere on a Spanish beach.This small but ingenious device is able to instantly recognize and translate over 40 different languages,making intercultural communication completely effortless.What languages can I actually communicate in
4、?Translaty has more than 40 languages pre-installed,so youre able to use it the minute you get it!It provides fast and accurate two-way communication and allows you to install some other languages that you might be missing.What makes Translaty so special?*Makes travelling easier forget language barr
5、iers and become“fluent”in 40+languages.*Helps in business strengthen international business relationships.It is easy when you speak the same language.*Assists in daily life allowing you to overcome language differences with your foreign friends.*Convenient and easy to uselightweight and simple desig
6、n ensures its there when you need it the most.*Offers 100%accurate two-way translations.*High sound and recording quality ensure there are no misunderstandings.To sum up get it while you can!【文章大意】本文向人们推荐了一个可以翻译各种语言的设备。1.Translaty can help users _.A.better understand foreignersB.learn foreign langua
7、ges wellC.spend less in learning a languageD.build relationships with colleagues【解析】选A。细节理解题。根据第一个小标题后的第一句话可知这种设备是帮助人们更好地和外国人交流的工具,故选A。2.What is special about Translaty?A.Its secure.B.Its strong.C.Its reliable.D.Its affordable.【解析】选C。推理判断题。根据第三个小标题下的Offers 100%accurate two-way translations可知这个设备很可靠。
8、故选C。3.Whats the purpose of the text?A.To report.B.To advertise.C.To appeal.D.To reply.【解析】选B。主旨大意题。根据文章的写作特点特别是最后一句话可知作者是在向人们推荐这样一个设备,故选B。【知识拓展】佳词积累1.barrier n.障碍;界限2.device n.设备3.obstacle n.障碍4.pre-install v.提前安装5.accurate adj.正确的6.strengthenv.增强,加强B A call came into Jimmy Gilleeces bar.A newly mar
9、ried woman,who had spent the afternoon at his bar,couldnt find her wallet.She didnt care about her ID,credit cards,or$150 in cashbut her wedding ring was inside.Gilleece,42,didnt like the idea that a theft could have occurred at his place.So he determined to find the wallet.He spent hours on videos
10、from surveillance(监控)cameras,watching the womans every step in the bar.Within minutes,a young man approached the bar,put something in his pocket,and walked off.Gilleece posted the clip(视频片段)on the bars Facebook page to find out who the young man was.Within hours,Gilleece got a text from 17-year-old
11、Rivers Prather,who said hed done it because he hadnt eaten for two days.He said he saw the ring but thought it was fake,so he took the money and threw the wallet into the ocean.Then he bought a sandwich.Gilleece told the teen to meet him at the docks(码头).There they talked a lot and Gilleece knew tha
12、t Prather was from a poor family.Seeing the teenagers small build,Gilleece thought he was more of a kid than a criminal.However,because of the missing ring,Prather could be put into prison.Gilleece decided to help the kid.He hired two local divers to search the waters where the wallet had been throw
13、n.More than an hour passed,with no sign of the ring.Gilleece grew worried.And then a diver popped up.In his hand was the wallet,and inside was the ring.When Gilleece called the wallets owner,she burst into tears and immediately dropped the charge against Prather for stealing the ring.【文章大意】文章记述了一个酒吧
14、的老板好心帮助顾客找回丢失的戒指,同时也挽救了一个青少年使其免遭牢狱之灾。4.What did the woman value most in her wallet?A.Her ID.B.Her credit cards.C.Her money.D.Her wedding ring.【解析】选D。细节理解题。根据第一段最后一句话可知选D。5.What did Prather do after getting the wallet?A.He kept the ring.B.He spent the money in it.C.He threw it in a dustbin.D.He retur
15、ned it to the owner.【解析】选B。细节理解题。根据第三段中的He said he saw the ring but thought it was fake,so he took the money and threw the wallet into the ocean.可知选B。6.Why did Gilleece help Prather?A.To teach the child a lesson.B.To meet the customers demand.C.To save the forgivable child.D.To win back the reputati
16、on of his bar.【解析】选C。推理判断题。根据第三、四段的内容可知他不想这个男孩因为这件事情被送进监狱,故选C。7.What would happen to Prather next?A.He would be sent to prison.B.He would not be accused by the woman.C.He would get a job in Gilleeces bar.D.He would live a bitter life ever after.【解析】选B。推理判断题。根据最后一段的最后一句话可知那位女士撤销了上诉,因此男孩不会被指控了。故选B。【知识
17、拓展】难句解读Within hours,Gilleece got a text from 17-year-old Rivers Prather,who said hed done it because he hadnt eaten for two days.分析:who引导一个定语从句,修饰先行词Rivers Prather,在定语从句中又有一个because引导的原因状语从句。翻译:几个小时内,Gilleece就收到了来自17岁的Rivers Prather的回复,他说他做了那件事情,因为他已经两天没有吃东西了。.完形填空Coffee shops are cool,but in Wilmin
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-403405.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
实验班提优大考卷二年级上册数学人教版.pdf
