2020届高考艺考英语复习作业:必修一UNIT 5 NELSON MANDELA—A MODERN HERO WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020届高考艺考英语复习作业:必修一UNIT 5NELSON MANDELAA MODERN HERO WORD版含解析 2020 高考 英语
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家 基础巩固单句语法填空1It does serious harm to childrens character that too much violence(violent)is shown on TV.2Encouraged by my teacher,I am very hopeful(hope)about my future.3Devoted(devote)to his research,he has no time to spend a weekend with his family.4Please dont hesitate to turn to us
2、 for help whenever you have trouble with your study.5He was crossing the street when a man was driving fast towards him and he narrowly escaped being_killed(kill)6The Voice of China has set up a stage where some people can realize their dreams.7You cant imagine the trouble I had persuading(persuade)
3、him to change his mind.8I am the first to_arrive (arrive),and she is the second.9Little joy can equal that of a surprising ending when you read stories.10The old temple has_seen (see)great changes of the village in the past two hundred years.能力提升 .阅读理解A middleaged blind man is drawing pictures at th
4、e corner of the street.Many people crowd around the painter.The painter is Ester Armagan.And he is here in Boston to see if a blind man who has never seen can paint pictures that the sighted easily recognize and even admire.He paints houses and mountains and lakes and faces and butterflies,but hes n
5、ever seen any of these things.He draws color and shadow,but it is not clear how he could have witnessed these things either.If Armagan can represent images in the same way a sighted person can,it raises big questions not only about how our brains construct images,but also about the role those images
6、 play in seeing.Do we build up mental images using just our eyes or do other senses contribute too? How much can a person who has been blind since he was born really understand about space and objects within it? How much“seeing” does a blind person actually do?Armagan was born 51 years ago in one of
7、 Istanbuls poor neighborhoods.Both of his eyes failed to develop.It is impossible to know if he had some vision as a baby,but he certainly never saw normally.Few of the children in his neighborhood were formally educated,and like them,he spent his early years playing in the streets.But no one liked
8、to play with him.To pass the time,Armagan turned to drawing.At first he just drew on the ground.But by age 6 he was using pencil and paper.At 18 he started painting with his fingers,first on paper,then on the cloth with oils.“I like his paintings.I think I can understand him through his pictures.”an
9、 old lady said.A lot of people appreciate Armagans paintings,but no one knows how he can do this amazing thing.语篇导读本文介绍了一位盲人会绘画的故事。1Esref Armagan paints in Boston in order to _.Ashow people his drawing skills Bmake a living by selling his picturesCprove that he can draw lovely pictures and make peop
10、le admire himDsee if a blind person can draw pictures that people can easily recognize解析:D细节理解题。 由第二段第二句可知,Esref Armagan在波士顿绘画的目的是想看一看盲人能否画出人们很容易就认出来的图画。2From the third paragraph we can infer that_.Amental images are built up only by our eyesBEsref Armagans images are the same as those of sighted pe
11、opleCan unsighted person can understand about space better than the sightedDthere are still many questions about why Armagan can paint his pictures解析:D推理判断题。从第三段开头以及一连串的问题可以判断出,现在还有很多关于Esref Armagan为什么能绘画的疑问。其他选项均与文意不符。3From the passage we can know that_.AEsref Armagan received much information for
12、educationBEsref Armagan had some vision when he was a small boyCEsref Armagan turned to drawing because of his lonelinessDEsref Armagan can paint pictures now because of his education解析:C推理判断题。从第四段第五、六两句可知,没有小孩子跟Esref Armagan一起玩,为了打发时间,他转向画画。4The best title for this passage would be_.AThe Art of See
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-403761.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2018年秋人教部编版版八年级语文上册作业课件:双休作业9 (共13张PPT).ppt
