2020届高考艺考英语复习作业:必修四UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020届高考艺考英语复习作业:必修四UNIT 3A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含解析 2020 高考 英语 复习 作业 必修 UNIT WORD 解析
- 资源描述:
-
1、基础巩固单句语法填空1The cooling wind swept through our bedroom windows,making(make)air conditioning unnecessary.2As is known to us all,not all the people are willing to vote for the people who are eager to be the winners in competitions.3He spent four years getting a degree,only to_find (find)there were no j
2、obs for graduates.4There is no convincing explanation (explain)of the overall structure of the universe.5Apart from an occasional (occasion)noise from the elephants stomach,the forest was silent.6According to my own understanding,a good teacher is also a good performer(perform)in class.7Local reside
3、nts have reacted angrily to the news.8To my great entertainment(entertain),he promised to entertain us to ice cream.9We are particularly (particular)grateful to him for his timely help.10We finally managed to make the customers convinced (convince)of the quality of the vehicle.能力提升 .阅读理解It is natura
4、l that children are curious about the world around them.For example,they want to know how their hearts beat (跳)They want to know why the ocean water tastes salty.As children grow up,they become curious about different kinds of things.When they are babies,they are interested in the parts of their bod
5、ies and in the smiles of their mothers.They become interested in the physical world around them:the plants,the animals,the sky.Later,they become interested in the things that people have made wheels,bicycles,cars.And when they are adults,their curiosity continues.Sometimes this curiosity leads to a
6、career (生涯、职业) in science.Scientists spend their lives trying to find out about the world.Those who work with the earth sciences study the earth,the oceans,and the sky.Other scientists who study living things work with the biological sciences.A third group of scientists study the physical sciences,e
7、.g.physics,chemistry.These scientists have already discovered a lot about our world.For example,they tell us why your heart beats fast when you run.They say that when you are quiet,your heart normally beats sixtyfive or seventyfive times a minute.Your heart is a pump (泵) that pumps blood to all part
8、s of the body.The blood carries oxygen and nutrition.When you run,your muscles(肌肉)work very hard and use the nutrition that the blood carries to them.The muscles need oxygen,too.So your brain sends a signal to the heart.The signal means that the muscles need more nutrition and oxygen.Then the heart
9、beats fast and sends blood quickly to the muscles.It may beat 90 to 140 times a minute.Of course,scientists cannot answer all of our questions.If we ask,“Why does the ocean water taste salty?”Scientists will say that the salt comes from rocks.When a rock gets very hot or very cold,it cracks (破裂)Rain
10、 falls into cracks.The rain then carries the salt into the earth and into the rivers.The rivers carry the salt into the ocean.But then we ask,“What happens to the salt in the ocean? The ocean does not get saltier every year.”Scientists are not sure about the answer to this question.We know a lot abo
11、ut our world,but there are still many answers that we do not have,and we are curious.语篇导读本文是一篇关于好奇心的议论文。不同年龄段的人好奇心也不同,科学家们不能解释的事物就是好奇心的根源所在。1Scientists who work with the biological sciences study_ .Athe earth,the oceans and the skyBmanmade thingsCplants and animalsDocean water解析:C推理判断题。由第三段第三句“Other
12、 scientists who study living things work with the biological sciences”可知生物科学家研究动植物,故答案为C项。2When you run,your muscles need _ .Amore nutrition and oxygenBmore signalsCmore saltDwater解析:A细节理解题。由第三段中“The muscles need oxygen,too.So your brain sends a signal to the heart.The signal means that the muscles
13、need more nutrition and oxygen”可知答案为A项。3A rock cracks _ .Ain wet regionsBin dry regionsCat very high or very low temperaturesDwhen salty water falls in解析:C细节理解题。由倒数第二段中“When a rock gets very hot or very cold,it cracks(破裂)可知答案为C项。4People are always curious because _ .Athey cannot explain many thingsB
14、they know nothing about the worldCthey know little about the worldDthey want to be scientists解析:A细节理解题。由最后一句“We know a lot about our world,but there are still many answers that we do not have,and we are curious.”可知答案为A项。.完形填空While traveling,you might have stayed at a hotel or a family members house.
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-403776.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
