2019年英语新同步人教必修五精练:UNIT 5 单元加餐练(一二) WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019年英语新同步人教必修五精练:UNIT 单元加餐练一二 WORD版含答案 2019 英语 同步 必修 精练 UNIT 单元 加餐 一二 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、加餐练(一)完形阅读组合练.完形填空I had to visit my sister in another town, because her husband was seriously ill. My whole family could not go because school was in session. My children stayed home in their fathers _1_ except the youngest child who was just one year old. I was _2_ about taking a train journey alon
2、e with my daughter. I _3_ that I had to go, so I gathered all my courage and got on the train. After waving _4_ to my husband, I settled down. There were three other passengers in that compartment (隔间). Two of them were quite elderly, while one was a young man. My daughter was crying, _5_ her dad. I
3、 tried to _6_ her, but it didnt work. I _7_ giving her water and some biscuits, but her _8_ wouldnt stop. By this time I was getting worried about the _9_ being caused to other people. One of the oldies was sleeping, but the other one seemed to get _10_. However, much as I tried, my daughter _11_ cr
4、ying.Just then, the young man _12_ to take my baby in his arms. He stood with her near the window, and _13_ talking to her in a gentle voice. My daughter stopped crying _14_, listening to the young man. I was both _15_ and relieved especially because the annoyed elder was now happily reading his boo
5、k. The stranger handed my daughter back when she was in a(n) _16_ state. I thanked the young man and settled down to rest.During the long _17_, this young man continuously _18_ me. He fed my baby, sang to her and told her stories. When I arrived at my destination, I thanked this man again who had co
6、me to my _19_.After so many years, I _20_ remember this stranger on the train with a grateful heart.语篇解读:作者带着幼小的女儿乘火车。女儿哭个不停,但作者却束手无策。幸亏一个年轻人主动帮忙,成功地让女儿不再哭,帮助作者摆脱困境。1A.sightBcontrolCcare Dheart解析:选C根据“My whole family could not go because school was in session.”可推断出,除了小女儿之外,其他孩子都得待在家里让孩子的父亲照顾。2A.nerv
7、ous BexcitedCcurious Dserious解析:选A作者对自己独自带着女儿出行感到非常紧张。3A.guessed BdoubtedCproved Dknew解析:选D尽管作者很紧张,但她知道她必须得去。4A.hello BgoodbyeCagreement Dgratitude解析:选B根据前面的“got on the train”和后面的“settled down”可知,此处为送别场面,作者与丈夫挥手告别。5A.remembering BconcerningCmissing Dfollowing解析:选C小女儿因为想念爸爸而开始哭闹。6A.comfort BbelieveCe
8、njoy Ddislike解析:选A作者试图安慰小女儿,但没有用。7A.advised BriskedCconsidered Dtried解析:选D作者试着给女儿水和饼干来哄她。8A.laughing BcryingCshaking Dmoving解析:选B不管作者怎么努力,小女儿还是哭个不停。上文“My daughter was crying”是提示。9A.threat BdamageCdisturbance Deffect解析:选C作者担心女儿的哭声会打扰到他人。10A.annoyed BdisappointedCconfused Dlost解析:选A根据下文“the annoyed el
9、der was now happily reading his book”可判断选A项。11A.began BkeptCstopped Dadmitted解析:选B不管作者怎么努力,小女儿还是继续哭。12A.agreed BchoseCprepared Doffered解析:选D当作者对女儿束手无策的时候,这个年轻人主动去抱作者的女儿。13A.continued BpractisedCstarted Dfinished解析:选C年轻人抱过女儿后开始用温和的声音和她讲话。14A.obviously BanxiouslyChappily Dslowly解析:选D听着年轻人讲话,女儿慢慢地不哭了。1
10、5A.surprised BworriedCfrightened Dinterested解析:选A自己想尽办法都不能让女儿停止哭,而这个年轻人做到了,对此作者感到惊讶。16A.terrible BsleepyCenergetic Dpoor解析:选B在女儿睡着的时候,年轻人把孩子递给了作者。17A.experience BadventureCjourney Ddistance解析:选C在漫长的旅途中,年轻人不断地帮助作者。18A.helped BencouragedCwatched Dsaved解析:选A根据下文“He fed my baby, sang to her and told her
11、 stories.”可推断出年轻人是在帮作者。19A.trouble BrescueCworld Dstage解析:选B作者到达目的地的时候,再次感谢了这位帮助她的年轻人。come/go to sb.s rescue表示“帮助某人”。20A.only BneverCstill Dever解析:选C多年以后,作者依然还记得在火车上帮她忙的那位年轻人。.阅读理解External BleedingApply direct pressure. Place a clean, folded cloth over the injured area and firmly apply pressure. If
12、blood soaks through, do not remove it. Instead, cover that cloth with another one and continue to apply pressure to the wound for 710 minutes. If the bleeding is from the ear, place a clean bandage over the ear, lay the victim on his side, and allow the blood to drain out through the bandage.Elevate
13、 the injury. Position the wounded part of the body above the level of the heart if possible while you apply direct pressure. Know the pressure points. If direct pressure and elevation dont sufficiently slow the blood flow, find a pressure point. Large arteries (动脉) found close to the skins surface s
14、upply blood to the head and to each arm and leg. The most common pressure points used during the first aid are located in the upper arms and in the creases (皱纹) above the upper legs. Apply pressure to the closest pressure point to the wound so that the artery is pressed between your fingers and the
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-404025.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
