分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2019年英语新同步外研必修三精练:MODULE 1课时跟踪练(一) INTRODUCTION .doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:404198
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOC
  • 页数:6
  • 大小:515KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019年英语新同步外研必修三精练:MODULE 1课时跟踪练一 INTRODUCTION 2019 英语 同步 必修 精练 MODULE 课时 跟踪
    资源描述:

    1、Module 1课时跟踪练(一) Introduction & Reading Pre-reading.阅读理解AMusic festivals in EuropeVisiting a festival abroad can be a great reason to travel and a way to experience different cultures. These days there is such a number of choices that its possible to spend the whole summer watching live music in exc

    2、iting places. Of course, its also a chance to meet people from across the world.Melt! Festival, GermanyThis festival takes place on the site of an open air museum for industrial machinery. Theres also a lake which can be used for swimming when its hot. This years lineup has over 120 different bands

    3、(乐队). Around 90% of the people attending the festival are Germans providing a perfect chance to practise speaking the language.Exit Festival, SerbiaSet on the banks of the Danube in an old fortress (城堡), the festival began as a way to show peoples dissatisfaction with the government. These days its

    4、less political (政治的) but still worries about people who are poor, ill, old, etc. and tries to help them. This years festival will host many famous bands. From electronic music and dance music to hard rock, there is something for everyone to enjoy.Belladrum Tartan Heart Festival, ScotlandSet on a Sco

    5、ttish estate (庄园) near Inverness, this year Belladrum will welcome artists from around the world. The most enjoyable part of the weekend is the ceilidh (traditional Scottish dance and party) which is always a lively event. It doesnt even matter if youre a beginner because the band teaches you each d

    6、ance.Opener Festival, PolandHeld in an airfield near the northern city of Gdansk, each year Opener has a seriously good selection of bands. This year is no exception, with many famous bands set to play. Not only are there amazing artists, but both Poland and the festival itself also provide very exc

    7、ellent value for money.1What is special about Melt! Festival?AIt provides German lessons.BIt is held by a local museum.CThe bands are from 120 countries.DMost of the festival goers are Germans.解析:选D细节理解题。由Melt! Festival, Germany部分中的“Around 90% of the people attending the festival are German”可知答案。2Wh

    8、y did Exit Festival begin?AFor political reasons.BFor personal reasons.CTo help stop a fight.DTo offer help to the poor.解析:选A细节理解题。由Exit Festival, Serbia部分中的“the festival began as a way to show peoples dissatisfaction with the government. These days its less political(政治的)”可知,该音乐节最初是为了抗议政府产生的。3What

    9、makes Belladrum Tartan Heart Festival different from the others?AIt falls in summer.BIt is a live music festival.CIt teaches people Scottish dances.DIt invites the most famous bands.解析:选C细节理解题。由Belladrum Tartan Heart Festival, Scotland部分中的“The most enjoyable part of the weekend is the ceilidh (tradi

    10、tional Scottish dance and party)”和“the band teaches you each dance”可知,在该音乐节,人们可以学跳苏格兰舞蹈。BAs a boy growing up in India, I had longed to travel abroad. I used to listen to the stories my father would tell me about his stay in Canada and tours to Europe in the 1970s, with great interest.My big moment f

    11、inally came in the summer of 1998 when I was able to accompany my parents to Europe, where my father was to attend a meeting. We planned to travel to Belgium, Netherlands and West Germany.I have vivid memories even today of going to Mumbai airport at night all excited about finally going abroad. I h

    12、ad heard several great things about Lufthansa till then but now I finally got to experience them first hand, during the flight to Frankfurt. We flew business class and even today I can remember the excellent service by the Lufthansa crew. The flight was really smooth and thoroughly enjoyable, even f

    13、or someone like me, who is otherwise scared of flying.After spending almost two weeks in Europe, we took the Lufthansa airport express from Dusseldorf to Frankfurt airport, for our return flight. What a journey that was! All along the Rhine (莱茵河), it was simply an unforgettable experience. I was in

    14、a sombre mood on the flight back to Mumbai as it marked the end of a wonderful vacation, but the Lufthansa crew members were able to change it into a most enjoyable experience yet again, with the quality of their service.Being the first airline to take me overseas, Lufthansa will always hold a speci

    15、al place in my heart. Even today, I continue to enjoy flights on Lufthansa and simply cannot dream of choosing any other airline. Flying, in general, for me, has always been an ordeal (terrible and painful experience). Flying on Lufthansa, however, is something I always have and always will look for

    16、ward to.4Which country does the author live in now?AIndia.BCanada.CBelgium. DGermany.解析:选A细节理解题。根据第一段第一句以及最后一段“Being the first airline to take me overseas .”可分析,作者生活的国度是在印度(India)。故选A。5Which of the following is TRUE about the authors trip to Europe in 1998?AThe author traveled with one of his parent

    17、s.BBoth their going and return are by air.CThey traveled in spring that year.DThey stayed in Europe for nearly two months.解析:选B细节理解题。A项错在与事实“和父母双亲一起去的”不符;C项错在与事实“他们是在夏季去的”不符;D项错在与事实“在欧洲待了两个星期”不符。B项与文章吻合,故选B。6It can be inferred from the passage that Lufthansa is _.Aa city in India Ba city in EuropeCa

    18、n airline company Da travel agency解析:选C推理判断题。通过后三段内容不难看出,此为一家航空公司的名称(德国汉莎航空公司)。故选C。7The underlined word “sombre” in the 4th paragraph probably means “_”Ahappy BsadCangry Denjoyable解析:选B词义猜测题。想到愉快的旅行就要结束,其心情自然不好,故选B项。根据后半句“但德国汉莎航空公司却以其高质量的服务使得我这一返程旅行转变为:“a most enjoyable experience”也可推知。CIn 1909, whe

    19、n Tatiana was just 11 years old, her parents and older brother traveled to the United States. Because the family could not afford to buy her a ticket, she had to remain in Russia. She had lived with her uncle for almost a year in a small house before the special letter arrived from her father.“Dear

    20、Tatiana,” he wrote. “At last we have earned enough money to pay for your ticket. After you join us in New York, we will travel by train to a place called South Dakota where we have bought a farm.”A week later, Tatianas uncle used the money her father had sent to buy her a ticket for the Louisa Jane,

    21、 a steamship that was leaving for America. Although she was lonely and missed her family, Tatiana quickly made friends with the other children on the Louisa Jane. Together, they invented games that could be played on the ship, and they ran around the decks (甲板)The next day, as Tatiana was walking al

    22、ong the deck, she heard some of the passengers talking about the Statue of Liberty (自由女神像). This conversation made her puzzled (困惑的) because she knew that liberty was an idea. No one could see or touch it, so how could you make a statue of liberty? When she asked her friends father. Mr. Dimitrivitch

    23、, he explained that the statue looked like a woman, but it stood for freedom (自由). This explanation just made Tatiana more interested in the statue.One morning, Tatiana woke up to the sound of wild shouting. She ran upstairs and found all the passengers were crowded onto the deck. The shouts were re

    24、ally cries of excitement because the Louisa Jane had finally reached the United States. When Tatiana realized that she would soon see her family again, she joined in with shouts of her own. Mr. Dimitrivitch had told her that the statue stood for freedom, and she finally understood what he meant.语篇解读

    25、:本文是一篇记叙文。文章讲述了Tatiana离开俄罗斯移民前往美国开始她的新生活的故事。8Why did Tatiana stay in Russia?AShe loved her motherland.BShe needed to take care of her uncle.CHer parents wanted her to manage the farm.DHer parents were too poor to buy her a ticket.解析:选D细节理解题。根据第一段中的“Because the family could not afford to buy her a ti

    26、cket, she had to remain in Russia.”可知, Tatiana留在俄罗斯是因为她的父母买不起她的船票。9What happened to Tatiana on the sea?AShe had a good time.BShe missed her life in Russia.CShe killed time by watching the sea.DShe was looked after by Mr. Dimitrivitch.解析:选A细节理解题。根据第二段中的“Tatiana quickly made friends . and they ran aro

    27、und the decks(甲板)”可知, Tatiana在船上度过了欢乐的时光。10How did Tatiana feel when she saw the statue?AProud.BExcited.CPuzzled. DSurprised.解析:选B推理判断题。根据最后一段中的“The shouts were really cries of excitement . she joined in with shouts of her own.”可知, Tatiana在看到自由女神像后也加入到了人群兴奋的呼喊声中。11Whats the best title for the text?A

    28、The value of freedomBThe Statue of LibertyCJourney to a new lifeDTatianas life in America解析:选C标题归纳题。根据文中Tatiana离开俄罗斯乘船到美国和父母团聚的故事及最后一段中的“When Tatiana realized . and she finally understood what he meant.”可知, Tatiana的海上旅程结束后,她的新生活就开始了,故C项为最佳标题。.阅读七选五Birth order plays a vital role in deciding the chara

    29、cteristics of a child. And when it comes to the middle child, it certainly plays a huge role. The middle children go through some things only they can understand. _1_Mostly, middle children have to share a room. _2_ They need to share a room with an elder one because theyre too young to sleep alone.

    30、 And just when they think theyll finally have a room of their own, a voice is heard saying,“Dear, please share the room with your younger one, as hes too small to sleep alone.”Middle children tend to share clothes with their siblings (兄弟姐妹). Their cupboard is full of handmedowns from their older sib

    31、ling, and they need to wear his clothes. _3_ They can always show off their elder siblings clothes and things at school. Also, they get to pass their own clothes to their younger sibling._4_ Theyre liked by both, because they can relate well to both generations. On one hand they can recall how much

    32、fun it was watching Garfield and Friends, and on the other hand they can talk about the latest video game released in the market.Siblings talking is one interesting thing about a middle child. They are not as boring as they appear._5_ Also, thanks to the divided attention at home, middle children ar

    33、e independent and need not rely on anyone.AInstead, they are very artistic and creative.BBut this comes with its own advantage too.CHere are some things a middle child can relate to.DThey rarely enjoy the experience of having their own room.EAnd the dream of having their own room is completely destr

    34、oyed.FTheyre the problem solvers between their older and younger siblings.GAs a middle kid, they are the bridge between their younger and older siblings.语篇解读:本文是一篇说明文。本文介绍了出生在中间的孩子在生活中不同于别的孩子的一些特点。1.选C本空承上启下,下文即是只有中间的孩子才能体会到的事。2选D本空是对上句“have to share a room”的解释说明。3选B下文即是穿哥哥姐姐的衣服的优势。4选G本空为本段的主旨。由下句“Theyre liked by both, because they can relate well to both generations.”可知,中间的孩子是兄弟姐妹之间的桥梁。5选AA项的“artistic and creative”与本空前的“not as boring as they appear”呼应。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019年英语新同步外研必修三精练:MODULE 1课时跟踪练(一) INTRODUCTION .doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-404198.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1