分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2019年英语新同步外研必修二精练:MODULE 6 课时跟踪练(一) INTRODUCTION .doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:404287
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOC
  • 页数:6
  • 大小:245KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019年英语新同步外研必修二精练:MODULE 课时跟踪练一 INTRODUCTION 2019 英语 同步 必修 精练 MODULE 课时 跟踪
    资源描述:

    1、课时跟踪练(一) Introduction & ReadingPre-reading.阅读理解AWalt Disney Co. is buying Lucasfilm in a $4 billion deal that brings the bestselling “Star Wars” series under the Disney umbrella, with plans to release Episode 7 of the longrunning saga (传说) in 2015.Disney has long had a close relationship with closel

    2、y held Lucasfilm and founder George Lucas, including featured attractions at Disney theme parks such as Star Tours at Disneys Hollywood Studios in Florida.The first Star Wars film was released in 1977. When the later Star Wars films were released in the 1990s and 2000s, although they did well at the

    3、 box office, they were generally not wellreceived by fans.“For the past 35 years, one of my greatest pleasures has been to see Star Wars passed from one generation to the next. Its now time for me to pass Star Wars on to a new generation of filmmakers. Star Wars will live on and flourish with Disney

    4、,” said Lucas, 68, in a statement.Lucas will act as a creative consultant on the new “Star Wars” film, with more feature films expected beyond Episode 7.“Because Lucas is private, I would assume most investors would be surprised (by the deal). My point of view is that Disney already has a great port

    5、folio (作品集) and this adds one more,” said Morningstar analyst Michael Corty.Kathleen Kennedy, the current cochairman of Lucasfilm, will become the divisions president and report to Walt Disney Studios Chairman Alan Horn. She will serve as executive producer for the new movies. Directors for the new

    6、movies have not yet been announced.语篇解读:迪士尼公司即将收购卢卡斯影业公司,所有权中也包括了卢卡斯影业的拳头产品星球大战系列电影。1Lucasfilm was founded by _.AWalt DisneyBGeorge LucasCMichael CortyDKathleen Kennedy解析:选B细节理解题。根据第二段第一句可知,卢卡斯影业公司是由George Lucas创立的,故正确答案为B。2The first Star Wars film made by Lucasfilm was put on _.Ain the 1970sBin the

    7、 1980sCin the 1990sDin the 2000s解析:选A细节理解题。根据第三段第一句可知,第一部星球大战是于1977年上映的,故正确答案为A。3Whats Lucas attitude towards the transaction?AUpset.BOpposed.COptimistic.DIndifferent.解析:选C推理判断题。在第四段中Lucas说“在过去的35年中,我最大的喜悦之一就是看到星球大战系列电影被一代又一代人传承。现在,是时候把这套电影传递给新一代电影制作人了。加入迪士尼的大家庭后,星球大战将继续存在并繁荣发展”,据此我们可以推断Lucas对于这次收购是

    8、乐观的、支持的,故正确答案为C。4It can be inferred from the passage that _.AGeorge Lucas will leave Lucasfilm after the dealBall Star Wars films were wellreceived all over the worldCMichael Corty is supportive of Disneys buying LucasfilmDDisney will make a new Star Wars film the following year解析:选C推理判断题。根据短文倒数第二段可

    9、知,Michael Corty 非常看好迪士尼公司的实力,即他是赞成这次收购的,正确答案为C。BVirtual reality (虚拟现实) has the ability to take young patients from their hospital beds to faraway worlds, under the sea or on a plane, so where do they want to go?“The young kids at The Alfred Hospital told us they just wanted to be anywhere but here,”

    10、 virtual reality maker Trent ClewsDe Castella said. He is one of the creators of virtual reality company Phoria, that is creating experiences specially for child patients, thanks to the help from the Murdoch Childrens Research Institute (MCRI)“Right now were creating animalassisted (动物辅助的) treatment

    11、 experiences together with Zoos Victoria,”ClewsDe Castella said. Children could wear a pair of inexpensive VR glasses and find themselves interacting (互动) with a panda or a giraffe. “Theres good evidence that kind of experience is good for pain management and reducing uneasiness,” he said.ClewsDe Ca

    12、stella said the project was started thanks to one special family, the Johns from Victoria. “We had created a VR experience for the TV show The Block and we had a call from a family who got in touch with the producers to say their daughter was a huge fan of the show but that she was also very sick an

    13、d wondered if there was any way we could bring the exciting experience to Beccky. We went to the hospital with the VR experience and she loved it. Afterwards, her father Paul told us how the doctors had praised the experience which had helped improve her condition.”Unfortunately, Beccky died of canc

    14、er, but her love for virtual reality has encouraged this project, which, if all goes according to plan, will be benefiting lots of young peoples hospital experiences.语篇解读:本文是新闻报道。虚拟现实公司Phoria让病房里的儿童体验到虚拟现实技术,从而帮助他们减轻痛苦,获得快乐。5For whom is the project carried out?AGeneral VR fans.BAdult cancer patients

    15、.CSick children in hospitals.DFamilies with cancer patients.解析:选C细节理解题。根据第二段中的“that is creating experiences specially for child patients”和最后一段中的“will be benefiting lots of young peoples hospital experiences”可知,这个工程是为了帮助患病住院的儿童。6What do we know about ClewsDe Castellas company?AIt is working with Zoos

    16、 Victoria.BIt is doing research with hospitals.CIt is trying to cut VR glasses prices.DIt is aiming to search for medical evidence.解析:选A细节理解题。根据第三段中的“Right now were creating animalassisted (动物辅助的) treatment experiences together with Zoos Victoria”可知,Phoria公司正在与维多利亚动物园合作。7Why did the family call the

    17、producers?ATheir daughter hoped to praise the program.BTheir daughter wished to get onto a TV show.CThey wanted their daughter to experience VR.DThey needed to raise money through the show.解析:选C推理判断题。根据第四段中的“she was also very sick and wondered if there was any way we could bring the exciting experie

    18、nce to Beccky”可知,John一家打电话的目的是希望能让他们的女儿感受一下虚拟现实技术。8What caused Phoria to start the project?ABecckys excitement for VR.BDoctors suggestions.CThe MCRIs research.DThe Johns invitation.解析:选A细节理解题。根据最后一段中的“but her love for virtual reality has encouraged this project”可知,Beccky对虚拟现实技术的喜爱促使Phoria公司开始了这项工程。C

    19、On a hill 600 feet above the surrounding land, we watch the lines of rain move across the scene, the moon rise over the hills, and the stars appear in the sky. The views invite a long look from a comfortable chair in front of the wooden house.Every window in our wooden house has a view, and the fore

    20、st and lakes seldom look the same as the hour before. Each look reminds us where we are.There is space for our three boys to play outside, to shoot arrows, collect tree seeds, build earth houses and climb trees.Our kids have learned the names of the trees, and with the names have come familiarity an

    21、d appreciation. As they tell all who show even a passing interest, maple (枫树) makes the best fighting sticks and white pines are the best climbing trees.The air is clean and fresh. The water from the well has a pleasant taste, and it is perhaps the healthiest water our kids will ever drink. Though t

    22、hey have one glass a day of juice and the rest is water, they never say anything against that.The_seasons_change_just_outside_the_door. We watch the maples turn every shade of yellow and red in the fall and note the poplars (杨树) putting out the first green leaves of spring. The rainbow smelt fills t

    23、he local steam as the ice gradually disappears, and the wood frogs start to sing in pools after being frozen for the winter. A family of birds rules our skies and flies over the lake.语篇解读:本文描述了作者与家人身居大自然怀抱中切身的美丽感受。文章主要展示了作者居住环境的大自然的美景和在此美景怀抱中生活的惬意之情。9What can be learned from Paragraph 2?AThe scenes

    24、are colorful and changeable.BThere are many windows in the wooden house.CThe views remind us that we are in a wooden house.DThe lakes outside the windows are quite different in color.解析:选A推理判断题。第二段中提到,每个窗户都会有一个不同的风景,森林和湖泊与一小时之前所见到的都不一样。据此可知,作者身居的环境是多彩和变换的。故选A。10By mentioning the names of the trees,

    25、the author aims to show that _.Athe kids like playing in treesBthe kids are very familiar with treesCthe kids have learned much knowledgeDthe kids find trees useful learning tools解析:选C推理判断题。根据第四段内容可知孩子们已经了解了关于周围环境包括树在内的很多知识。故答案选C。11What does the underlined sentence in the last paragraph mean?AThe ch

    26、ange of seasons is easily felt.BThe seasons make the scenes change.CThe weather often changes in the forest.DThe door is a good position to enjoy changing seasons.解析:选A句意理解题。画线部分的字面意思为:季节就在门外变化着。再根据本段对于周围大自然的变化的描述可知,作者身处此地,能够很容易地感觉到季节的变换。故答案为A。12What is the main purpose of the author writing the tex

    27、t?ATo describe the beauty of the scene around the house.BTo introduce her childrens happy life in the forest.CTo show that living in the forest is healthful.DTo share the joy of living in the nature.解析:选D推理判断题。此题推测文章写作目的。通读全文,不难了解,作者是与我们读者分享他身居大自然的快乐生活。故答案为D。.阅读七选五TV is not only a convenient and che

    28、ap service of entertainment, but also a splendid mass medium of communication. People only have to pay once to buy the TV set, then they can sit at home enjoying the items on TV._1_ TV keeps us well informed about the current events at home and abroad and the latest development in science and techno

    29、logy. The most distant countries and the strangest customs are brought right into our room. On TV everything is much more living and much more real._2_ Some people even say that life without television is not worth living. _3_ They think the TV viewers need do nothing. The viewer does not even have

    30、to use his legs if he has a remote control. Many people are glued to seats to look at the movements on TV. _4_ As a result, TV is taking up too much of a persons life and making him lazy, not to mention its harmful influence upon him, such as the items of violence and pornography (淫秽作品) on televisio

    31、n in some countries.On the whole, there are more advantages than disadvantages in the use of TV. _5_ But we must realize that television in itself is neither good nor bad. Its value to people and society depends on how we look at it.AA large number of TV sets are produced every year.BAll they have t

    32、o do is to push a button or turn a knob, and they can see plays, films, operas and shows of every kind. CSome people argue against TV. DYet different people may have different attitudes toward TV.EThey become so dependent on its pictures that it begins to control their lives.FAs a matter of fact, it has become so much a part of human life that a modern world without television is unimaginable.GMost people are couch potatoes (电视迷)答案:15BFCED

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019年英语新同步外研必修二精练:MODULE 6 课时跟踪练(一) INTRODUCTION .doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-404287.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1