2019年英语新同步外研必修二精练:MODULE 6 课时跟踪练(一) INTRODUCTION .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019年英语新同步外研必修二精练:MODULE 课时跟踪练一 INTRODUCTION 2019 英语 同步 必修 精练 MODULE 课时 跟踪
- 资源描述:
-
1、课时跟踪练(一) Introduction & ReadingPre-reading.阅读理解AWalt Disney Co. is buying Lucasfilm in a $4 billion deal that brings the bestselling “Star Wars” series under the Disney umbrella, with plans to release Episode 7 of the longrunning saga (传说) in 2015.Disney has long had a close relationship with closel
2、y held Lucasfilm and founder George Lucas, including featured attractions at Disney theme parks such as Star Tours at Disneys Hollywood Studios in Florida.The first Star Wars film was released in 1977. When the later Star Wars films were released in the 1990s and 2000s, although they did well at the
3、 box office, they were generally not wellreceived by fans.“For the past 35 years, one of my greatest pleasures has been to see Star Wars passed from one generation to the next. Its now time for me to pass Star Wars on to a new generation of filmmakers. Star Wars will live on and flourish with Disney
4、,” said Lucas, 68, in a statement.Lucas will act as a creative consultant on the new “Star Wars” film, with more feature films expected beyond Episode 7.“Because Lucas is private, I would assume most investors would be surprised (by the deal). My point of view is that Disney already has a great port
5、folio (作品集) and this adds one more,” said Morningstar analyst Michael Corty.Kathleen Kennedy, the current cochairman of Lucasfilm, will become the divisions president and report to Walt Disney Studios Chairman Alan Horn. She will serve as executive producer for the new movies. Directors for the new
6、movies have not yet been announced.语篇解读:迪士尼公司即将收购卢卡斯影业公司,所有权中也包括了卢卡斯影业的拳头产品星球大战系列电影。1Lucasfilm was founded by _.AWalt DisneyBGeorge LucasCMichael CortyDKathleen Kennedy解析:选B细节理解题。根据第二段第一句可知,卢卡斯影业公司是由George Lucas创立的,故正确答案为B。2The first Star Wars film made by Lucasfilm was put on _.Ain the 1970sBin the
7、 1980sCin the 1990sDin the 2000s解析:选A细节理解题。根据第三段第一句可知,第一部星球大战是于1977年上映的,故正确答案为A。3Whats Lucas attitude towards the transaction?AUpset.BOpposed.COptimistic.DIndifferent.解析:选C推理判断题。在第四段中Lucas说“在过去的35年中,我最大的喜悦之一就是看到星球大战系列电影被一代又一代人传承。现在,是时候把这套电影传递给新一代电影制作人了。加入迪士尼的大家庭后,星球大战将继续存在并繁荣发展”,据此我们可以推断Lucas对于这次收购是
8、乐观的、支持的,故正确答案为C。4It can be inferred from the passage that _.AGeorge Lucas will leave Lucasfilm after the dealBall Star Wars films were wellreceived all over the worldCMichael Corty is supportive of Disneys buying LucasfilmDDisney will make a new Star Wars film the following year解析:选C推理判断题。根据短文倒数第二段可
9、知,Michael Corty 非常看好迪士尼公司的实力,即他是赞成这次收购的,正确答案为C。BVirtual reality (虚拟现实) has the ability to take young patients from their hospital beds to faraway worlds, under the sea or on a plane, so where do they want to go?“The young kids at The Alfred Hospital told us they just wanted to be anywhere but here,”
10、 virtual reality maker Trent ClewsDe Castella said. He is one of the creators of virtual reality company Phoria, that is creating experiences specially for child patients, thanks to the help from the Murdoch Childrens Research Institute (MCRI)“Right now were creating animalassisted (动物辅助的) treatment
11、 experiences together with Zoos Victoria,”ClewsDe Castella said. Children could wear a pair of inexpensive VR glasses and find themselves interacting (互动) with a panda or a giraffe. “Theres good evidence that kind of experience is good for pain management and reducing uneasiness,” he said.ClewsDe Ca
12、stella said the project was started thanks to one special family, the Johns from Victoria. “We had created a VR experience for the TV show The Block and we had a call from a family who got in touch with the producers to say their daughter was a huge fan of the show but that she was also very sick an
13、d wondered if there was any way we could bring the exciting experience to Beccky. We went to the hospital with the VR experience and she loved it. Afterwards, her father Paul told us how the doctors had praised the experience which had helped improve her condition.”Unfortunately, Beccky died of canc
14、er, but her love for virtual reality has encouraged this project, which, if all goes according to plan, will be benefiting lots of young peoples hospital experiences.语篇解读:本文是新闻报道。虚拟现实公司Phoria让病房里的儿童体验到虚拟现实技术,从而帮助他们减轻痛苦,获得快乐。5For whom is the project carried out?AGeneral VR fans.BAdult cancer patients
15、.CSick children in hospitals.DFamilies with cancer patients.解析:选C细节理解题。根据第二段中的“that is creating experiences specially for child patients”和最后一段中的“will be benefiting lots of young peoples hospital experiences”可知,这个工程是为了帮助患病住院的儿童。6What do we know about ClewsDe Castellas company?AIt is working with Zoos
16、 Victoria.BIt is doing research with hospitals.CIt is trying to cut VR glasses prices.DIt is aiming to search for medical evidence.解析:选A细节理解题。根据第三段中的“Right now were creating animalassisted (动物辅助的) treatment experiences together with Zoos Victoria”可知,Phoria公司正在与维多利亚动物园合作。7Why did the family call the
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-404287.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
