分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 13

类型2019年英语新同步外研必修二讲义:MODULE 1 SECTION Ⅰ INTRODUCTION .doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:404291
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOC
  • 页数:13
  • 大小:3.42MB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019年英语新同步外研必修二讲义:MODULE SECTION INTRODUCTION 2019 英语 同步 必修 讲义 MODULE
    资源描述:

    1、 Each day our body should receive 50 nutrients from the food we eat. The six essential nutrients are protein (蛋白质), carbohydrates (碳水化合物), fat, vitamins, minerals and water. The Chinese diet is considered to be the healthiest in the world. It contains a lot of fruits and green vegetables. It is rich

    2、 in fibre (纤维) and low in sugar and fat.Many health experts stress the importance of eating a good breakfast and having ones main meal earlier in the day. There is a saying: Breakfast like a king, lunch like a prince (王子) and dinner like a pauper (穷人). Why? Because the food you eat for breakfast wil

    3、l give you energy to use while you are active during the day. There is evidence that eating a good breakfast, particularly one containing grains and fruits, can improve your concentration and mood.Many nutritionists suggest that people eat small, lowfat meals five or six times a day. Most agree, how

    4、ever, that good nutrition and what you eat are more important than when you eat it. Keeping a balanced diet is the best way to enjoy a healthy life.But how to keep a balanced diet and keep our bodies healthy? In this module Ill introduce my good friend Zhou Kai to you and I think youll learn a lot f

    5、rom him, which will be helpful for your healthy life.Section_Introduction & Reading Prereading原文呈现Zhou Kai (1)When Zhou Kais mother saw him heading towards the front door without a jacket on, she eyed him anxiously.“Zhou Kai, where are you going?” she asked.“To the park. Im going to play football,”

    6、said Zhou Kai.“But its raining! Youll catch a bad cold,” said his mother.“No, I wont. Ill be fine,” said Zhou Kai, as he opened the door.“Zhou Kai, youll get ill. You know you will. You can at least go and get your jacket.”“OK, OK.” Zhou Kai went and did as he was told.读文清障see sb.doing sth.看见某人正在做某事

    7、head /hed/ vi.朝方向前进,常与for, towards连用。without复合结构,on是副词,表示“穿着,戴着”。eye /aI/ vt.注视;观看anxiously adv.焦虑地;不安地;渴望地play football 踢足球,注意球类活动前不加冠词。catch a cold 患感冒,表示动作。have/get a cold感冒,表示状态。as引导时间状语从句,意为“当时候”。get ill(fall/become ill) 生病at least至少as引导方式状语从句,意为“正如,正像”。周凯(1)当周凯的妈妈看到他没有穿夹克衫就朝前门走去时,她担心地盯着他。她问道:“

    8、周凯,你要去哪儿?”“去公园踢足球,”周凯说。“但是下着雨呢!你会得重感冒的,”他妈妈说。“不会的,没事,”周凯边说边开门。“周凯,你会生病的,肯定会的。至少你可以去拿上你的夹克衫。”“好吧,好吧,”周凯走过去照着妈妈的话做了。Zhou Kai (2)My mother has always made sure we eat very healthily, and fresh fruit and vegetables are a very important part of our diet. We live near the sea and we have fish about four t

    9、imes a week. We dont eat much fat or sugar. A lot of my school friends eat sweets every day but Im lucky because I dont have a sweet tooth Id rather eat a nice piece of fruit. And Im not too heavy, so I never have to diet, or anything like that.Im quite healthy. I very rarely get colds, although, un

    10、usually for me, I had a bad cold and a bit of a fever last week. But thats because I was stupid enough to play football in the rain.I dont often get things like flu either. Last winter almost all my classmates got flu but I didnt. I think I dont get these things because I take a lot of exercise and

    11、am very fit. Two years ago I broke my arm playing football. The injury was quite painful and I couldnt move my arm for a month I hated that.So as you can see from what Ive said, Im a normal kind of person. But theres one thing I really love Im crazy about football. Im captain of the class team at sc

    12、hool and Im also a member of the Senior High team. Because of this, I make sure that I have a good diet, and as Ive said, this isnt a problem because my mother feeds us so well.,make sure 确保,确信diet /daIt/ n饮食;日常食物 vi.照医生的规定饮食four times a week 一周四次fat /ft/ n脂肪adj.肥胖的have a sweet tooth 爱吃甜食would rathe

    13、r 宁愿,后跟动词原形表示“宁愿做某事”。anything like that 类似的事情rarely /reli/ adv.稀少地;极少地a bit of a fever 有点发烧thats because . 那是因为,because引导表语从句。flu /flu/ n流行性感冒take exercise锻炼,注意此处exercise为不可数名词。fit /fIt/ adj.健康的;强健的break vt.折断playing football为现在分词短语作时间状语。injury /Indri/ n伤害;损伤;受伤处painful /peInfl/ adj.疼痛的as引导定语从句,可以置于

    14、句首;该从句中又含有what引导的宾语从句。normal /nml/ adj.正常的;一般的be crazy about 迷恋captain /kptIn/ n队长,在句中作表语,表示独一无二的职位,其前不加冠词。because of 因为;由于,为介词短语,后接名词或代词。feed (fed, fed) vt.喂(养);饲(养) 周凯(2)我妈妈总是确保让我们吃得非常健康,新鲜的水果和蔬菜是我们饮食中很重要的一部分。我们家靠近大海,我们一周大约吃四次鱼。脂肪和糖分的摄取不是很多。我的很多校友每天都吃糖果,但我很幸运,因为我不爱吃甜食我更愿意吃一块可口的水果。我不是很胖,所以我不必节食,也不必

    15、做其他类似的事情。我很健康。我很少感冒,不过很少见的是,上周我得了重感冒,还有点儿发烧。但那是因为我真是够蠢的,居然在雨中踢足球。我也不常患流感。去年冬天我们班同学几乎都得了流感我却没有。我认为我不得这些病是因为我经常锻炼,很健康。两年前我在踢足球时胳膊骨折了。伤口疼得厉害,胳膊一个月都不能动真讨厌。所以从我说的话你可以看出,我是个普通人。但是有一件事我的确很喜欢我对足球太着迷了。我在学校是班级足球队的队长,也是高中足球队的球员。正因为如此,我确保自己饮食合理,我早就说过,这没问题,因为妈妈让我们吃得真是太好了。PrereadingPlease match the following word

    16、s with their proper meanings.1dietAvi.朝方向前进2fitB vt.伤害3proverb Cadj.焦虑的;不安的;渴望的4headDn.饮食;日常食物5eye En.队长6normal Fadv.稀少地;罕有地7anxious Gn.谚语8captain Hvt.注视;观看9rarely Iadj.正常的;一般的10injure Jadj.健康的;强健的15_610_答案:15DJGAH610ICEFBLeadinAre these habits healthy? Please answer yes (Y) or no (N)WhilereadingFas

    17、treading()Skim the text and match the main idea with each part.Part 1: Zhou Kai (1) AZhou Kais healthy dietPart 2: Para.1 of Zhou Kai (2)BShow us a real scene in Zhou Kais lifePart 3: Para.2 of Zhou Kai (2) CA simple summary of Zhou Kais lifePart 4: Para.3 of Zhou Kai (2)DZhou Kais healthy bodyPart

    18、1Part 4_答案:Part 1Part 4BADC()What does the text mainly tell us?The passage mainly tells us Zhou_Kais_healthy_habits,_such_as_having_a good_diet_and taking_a_lot_of_exercise.Carefulreading()Read the text carefully and choose the best answers.1Zhou Kais mother watched him worriedly as he was walking t

    19、owards the front door, because _.AZhou Kai hadnt finished his homework yetBZhou Kai had caught a bad coldCit was raining outside and he would catch a bad coldDshe needed help from her son2From what Zhou Kai said we can infer that _.Ahe often plays football while its rainingBhe often gets injured whi

    20、le doing sports Che is a lot healthier than his classmatesDhe catches no cold all the time3If you were Zhou Kai, what would you do to avoid catching a cold on a rainy day?AEat more food.BPut on more than one jacket.CStay at home and play football another day.DTake some medicine first.4From the two t

    21、exts we learn that _ play(s) an important role in Zhou Kais daily life.AZhou Kais classmates and teacherBthe football team membersChaving fishDZhou Kais mother答案:14CCCD ()Fill in the blanks according to the text.ItemsDetailsZhou Kais eating 1.habitsFresh fruit and vegetables 2.are a very important p

    22、art of his diet.He has fish four times 3.a week.He doesnt eat much 4.fat or sugar.About Zhou Kais healthHe 5.rarely gets colds.He takes a lot of exercise and he is very 6.fit/healthy.He never has to 7.diet,_or anything like that.About Zhou Kais 8.hobbyHe is crazy 9.about football. He is 10.captain o

    23、f the class team at school and hes also a member of the Senior High team.StudyreadingAnalyze the following difficult sentences in the text.1When Zhou Kais mother saw him heading towards the front door without a jacket on, she eyed him anxiously.句式分析尝试翻译当周凯的妈妈看到他没有穿夹克衫就朝前门走去时,她担心地盯着他。2A lot of my sch

    24、ool friends eat sweets every day but Im lucky because I dont have a sweet tooth Id rather eat a nice piece of fruit.句式分析尝试翻译我的很多校友每天都吃糖果,但我很幸运,因为我不爱吃甜食我更愿意吃一块可口的水果。3Because of this, I make sure that I have a good diet, and as I have said, this isnt a problem because my mother feeds us so well.句式分析尝试

    25、翻译正因为如此,我确保自己饮食合理,我早就说过,这没问题,因为妈妈让我们吃得真是太好了。.阅读理解AA Singaporean woman will return to normal life today after spending three days in a glass box. 26yearold Cheyenne Lu has been living in full view of the public on a busy shopping street in an effort to quit smoking (戒烟)Lu, who has been smoking for th

    26、e last 12 years, knows how difficult it is to quit. Her previous (以前的) efforts all failed because she didnt tell her family and friends that she was trying to give up. So this time she has made her decision very public. The experiment was organized by the Health Promotion Board (HPB) as part of an e

    27、ffort to encourage young Singaporean women not to smoke. There has been a large increase in the number of women smokers in recent years.Lu has been eating and sleeping in a glass room for the last three days, with an Internet connection and a collection of DVDs to help her pass the time. Besides, sh

    28、e has been having yoga (瑜伽) classes with a fitness trainer. Lu, who is a writer, has been keeping an online blog of her experiences in the glass house.Lu says she has received a lot of encouragement from people passing by. However, some people have tried to make it more difficult by stopping in fron

    29、t of her window and smoking. One stranger even offered to give her D|S500 to smoke with him. “Surprisingly, it made me want to stop smoking even more,” said Lu.Although Lu has tried not to smoke for three days, she knows this is only the beginning of her smokefree journey. But she has something to l

    30、ook forward to. She is a supporter of Arsenal Football Club, and she plans to use all the money she saves by not smoking to travel to London. She wants to see her hero Cesc Fabregas in real life.语篇解读:本文是记叙文。文章介绍了一个26岁女孩是如何在众目睽睽之下的玻璃房里戒烟的。1Why is Lu living in a glass box?AShe needed more public suppo

    31、rt.BShe failed to quit smoking in private.CShe wants to make money from HPB.DShe hopes to ask other women to join her.解析:选B细节理解题。根据第二段中的“Her previous efforts all failed . So this time she has made her decision very public.”可知,卢以前私下里一个人戒烟一直没有成功,她希望这次在大庭广众之下可以戒烟成功。2How did Lu kill time when she stayed

    32、 in the glass room?AShe recorded her experiences online.BShe slept for most of the time.CShe talked with passersby.DShe taught yoga classes.解析:选A细节理解题。根据第三段中的“Lu, who is a writer, has been keeping an online blog of her experiences in the glass house.”可知,把自己在玻璃房里戒烟的经历发到网上是卢每天要做的事情之一。3What was Lus att

    33、itude towards peoples smoking in front of her?AIt made her angry.BIt worried her a lot.CIt attracted her attention.DIt strengthened her will.解析:选D推理判断题。根据第四段中的“Surprisingly, it made me want to stop smoking even more”可知,卢看见别人在她面前吸烟后更加坚定了自己戒烟的信念。BBottled water has become the choice for people who are

    34、healthy and thirsty. Bottled water is all over the world. But some say the planets health, and peoples health may be suffering from it.The idea that bottled water is safer for humans may not be true. The Natural Resources Defense Council of America said,“There is no promise that because water comes

    35、out of a bottle, it is cleaner or safer than water from the tap.” Another New York Citybased action group added that some bottled water is “really just tap water in a bottle sometimes more clean, sometimes not.”It is not proven that bottled water is better than tap water. Nick Reeves from the Charte

    36、red Institution of Water and Environmental Management said, “The high mineral content (含量) of some bottled water makes them not good for feeding babies and young children.” Also, most bottled water doesnt have fluoride (氟化物), which can make teeth stronger.Kids are drinking more bottled water and les

    37、s fluoridated tap water, and some say thats behind the recent rise in bad teeth.Storing is another problem. Placed near heat, the plastic bottles can produce bad chemicals (化学物质) into the water.According to the Environmental Protection Agency, some 2.7 million tons of plastic are used worldwide to b

    38、ottle water each year. The plastic can take between 400 and 1,000 years to break down.In terms of energy use,plastic bottles are also not cheap. One report said that if water and soft drink bottlers had used 10 percent recycled materials in their plastic bottles, they would have saved about 72 milli

    39、on gallons of gas.So, if you are worried about the effect of bottled water on the Earth, you can take the following steps.Drink from your tap. Unless your government warns against this, it should be fine.Get a container (容器). Carry your tap water in a steel or a lined drinking container, and clean i

    40、t between uses.Keep it cool. Dont drink from a bottle that has been sitting in the sun, dont store it near chemicals, and dont reuse plastic bottles.Choose glass containers over plastic if possible.When finished, recycle!4What is the main idea of the article?ADrinking tap water is the only choice fo

    41、r people.BGlass containers are better than plastic bottles.CPlastic bottles are harmful to the environment.DBottled water may not be as good as we think.解析:选D主旨大意题。文章主要讲瓶装水给地球带来各种环境问题,瓶装水可能并不像我们认为的那么好。5What can we learn about plastic bottles from the article?AThey break down in less than 300 years.B

    42、They can be used for many other things.CThey are a risk to the environment.DThey are cheap to make.解析:选C细节理解题。根据文章第五段可知塑料瓶对环境有害。6According to the article, we can know that bottled water is _.Ano problem for the environmentBmore expensive than tap waterCalways safer than tap waterDbetter for babies解析

    43、:选B细节理解题。根据文章第六段中的“In terms of energy use, plastic bottles are also not cheap.”可知瓶装水不便宜。7Which of the following about tap water is NOT mentioned in the article?AThere are a lot of problems storing tap water.BBottled water can be just tap water in a bottle.CIt may be better for your teeth.DIt may con

    44、tain fluoride.解析:选A细节理解题。根据文章最后几段可知自来水的好处,B、C、D三项符合文章的叙述,A项文章中没有提及。CNine out of 10 parents want their children to take part in competitions in school, a survey found.Despite (尽管) the current trend of few or no competitions in many schools they worry that they place kids under too much pressure or ca

    45、use some damage to their bodies most parents believe competitions help to prepare children for adulthood. They also believe competitions make children more ambitious (志向远大的) and ready for work.And 84 percent of parents worry their children will feel regretful once they leave school because they have

    46、 little or no experience of competitions. More than two thirds think competitions teach children that they have to work for things, while 69 percent think they help kids realize they dont always win or come out on top of everything.One in three parents also believe competitions raise standards in ed

    47、ucation as children strive (努力) to win. One in five parents dont think that their childrens schools offer enough opportunities to their children to compete against others, and one in 10 even say the schools dont allow children to win or lose at all.As a result, 24 percent of parents have complained

    48、to their childrens schools as they dont feel that enough emphasis (重视) is put on competitions. Nine out of 10 teachers agree that it is important for children to experience losing at an early age.Former World Cup rugby (橄榄球) star Will Greenwood said, “Competitions make you strive to be better as an

    49、individual (个体) and as part of a team. In any walk of life, experiencing success as an individual is a great motivator and helps to breed a culture that strives to succeed, whether in education or employment.”Chairwoman Carole Stott said, “Many schools have, in recent years, moved their emphasis for

    50、 children away from winning and losing to simply taking part.”8Why do many schools offer few or no competitions to their students?ATo keep the students safe.BTo reduce families expenses.CTo reduce the teachers pressure.DTo make sure that the students have enough time to study.解析:选A细节理解题。根据文章第二段中的“th

    51、ey worry that they place kids under too much pressure or cause some damage to their bodies”可知,许多学校不安排或少安排竞赛的原因是他们担心竞赛给学生们带来压力,同时还有可能给学生们的身体带来伤害。9According to most parents, taking part in competitions wont help kids _.Aprepare themselves well for their future workBknow that they dont need to win all

    52、the timeCgain the experience of competitionsDenjoy their school life解析:选D细节理解题。根据文章第二段中的 “.make children more ambitious and ready for work .”以及第三段中的“.they help kids realize they dont always win .”和“. children will feel regretful once they leave school because they have little or no experience of com

    53、petitions .”可知A、B、C三项是孩子们参加竞赛的好处,D项所给信息在文中没有对应信息。10What can be used as the best title of the passage?AThe benefits of taking part in competitionsBParents want their children to compete at schoolCMost schools offer more competitions to studentsDShould students take part in competitions in school?解析:选

    54、B标题归纳题。根据文章中所列出的一系列的调查结果可总结出,大部分家长希望孩子们在学校能多参加竞赛,由此可知B项作为文章标题最佳。11What is Will Greenwoods attitude towards kids taking part in more competitions?ADoubtful.BWorried.CSupportive.DUncertain.解析:选C推理判断题。根据文章倒数第二段中Will Greenwood所讲的“.experiencing success as an individual is a great motivator and helps to b

    55、reed a culture that strives to succeed .”可知,他认为参加竞赛并体验输赢对孩子们是有很大帮助的,由此可推断出他支持学生们多参加竞赛。.阅读七选五Does eating grapefruit burn fat?Where did the myth (荒诞的说法) come from?People seem to believe that theres something magical about grapefruit that, in some way, it helps burn fat. _1_ Its probably based on the f

    56、act that, years ago, grapefruit juice was used by housewives for cleaning fat stains (污点). While it might be good at breaking down fat stains, it doesnt work like that once its in the body. Others believe that it increases metabolism (新陈代谢) and helps burn fat. Again, no facts show that this is true.

    57、_2_The American Dietetic Association has shown that this “longheld myth is wishful thinking” and that grapefruit doesnt help people lose weight or burn fat.Of course, if youre only going to have half a grapefruit for breakfast instead of several kinds of fatty foods, then youre going to lose weight.

    58、 _3_ Its just that youre having light meals._4_The only way to lose weight is to watch what you eat and take some exercise. Grapefruit is full of vitamins (维生素) that the body needs, so its a good food to include in your meals. _5_The other thing to remember about grapefruit is that you shouldnt eat

    59、it or drink it as a juice if you are taking statins (胆固醇合成酶抑制剂)AWhats the truth?BSo is there no hope?CWhich food is a better choice?DBut this is just scientifically rubbish.EHowever, it has nothing to do with grapefruit.FHere is some advice on losing weight fast and safely.GBut its not going to make the pounds drop off magically.答案:15DAEBG

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019年英语新同步外研必修二讲义:MODULE 1 SECTION Ⅰ INTRODUCTION .doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-404291.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1