2020届高考英语人教版一轮复习课时作业:32 ROBOTS WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020届高考英语人教版一轮复习课时作业:32 ROBOTS WORD版含解析 2020 高考 英语 人教版 一轮 复习 课时 作业 32 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、课时作业(三十二)选修Unit 2Robots.阅读理解A2019郑州第一次质量预测A day in the life of 18yearold David Lanster is full of typical teenage stuff: school, baseball practice and homework. And then he starts cooking. “Some nights Im up until 1:00 am. making pies, or even later if were cooking beef,” said the student at Ransom
2、Everglades High School in Florida, US.For the past year, Lanster and Kelly Moran, his classmate, have been hosting fancy dinner parties at Lansters parents home. Their meals have 17 courses and are all made by themselves. Their guests used to give them gifts to thank them until the pair decided to d
3、o something nice for charity (慈善事业). “We got some really great Miami Heat tickets, a nice watch, and many kitchen gadgets (小器具),” Lanster said. “But we wanted to make this something positive for people other than us.”Lauster and Moran focus on Common Threads, a charity that aims to teach kids in poo
4、r communities to cook and make healthy eating choices. The young cooks ask their guests to give however much they want as payment for their meals. It all goes to Common Threads because Lansters parents cover their food costs. After their last 12person event, Lanster and Moran gave $1,600 to the char
5、ity.Now, theyre taking their show out of the kitchen and on the road. They have started to organize private dinner parties with a similar model: the host pays for the ingredients, and the guests make a donation to a charity of their choice.Without formal training, Lanster said he had been interested
6、 in cooking since he helped his mom in the kitchen when he was very young. He learned how to cook by reading cookbooks and watching TV programs. Outside the kitchen, the two are busy preparing their college applications. Neither of them is sure what they will do in the future, but theyve promised th
7、eir parents that they will leave professional cooking alone until they finish school.【语篇解读】本文主要介绍了Lanster和Kelly Moran组织慈善捐赠的事迹。【难句分析】Neither of them is sure what they will do in the future, but theyve promised their parents that they will leave professional cooking alone until they finish school.分析:
8、本句中what引导宾语从句,且在宾语从句中作宾语;that引导宾语从句;until引导时间状语从句。译文:他们两个人都不确定将来会做什么,但是他们已经答应父母,在(高中)毕业前会把专业烹饪放到一边。1How is Lansters life different from other teenagers lives?AHe plans to become a professional chef.BHe plays baseball every day after school.CHe goes to a cooking school in his spare time.DHe holds din
9、ner parties after a normal school day.答案与解析:D考查细节理解。根据第一段中的“A day. and homework. And then he starts cooking”及第二段中的“For the past year, Lanster and Kelly Moran, his classmate, have been hosting fancy dinner parties at Lansters parents home”可知,Lanster除了上学、练习棒球和做作业之外,他在正常的上学日之后还举办晚餐聚会。2What will Lanster
10、 and Moran usually do after a private dinner party?AReceive thankyou cards from the guests.BVisit the poor children at Common Threads.CAsk the guests to donate money to the charity.DCover the food costs with the money collected.答案与解析:C考查细节理解。根据第三段中的“The young cooks ask their guests to give however m
11、uch they want as payment for their meals. It all goes to Common Threads. gave $1,600 to the charity”可知,Lanster和Kelly Moran要求客人为饭菜随意付些钱,他们把这些钱捐给慈善机构。3Which of the following words can best describe Lanster and Moran?AAmbitious. BGenerous.CCreative. DOptimistic.答案与解析:B考查推理判断。根据文章的描述可知,Lanster和Kelly Mor
12、an做饭并请人们吃饭,把人们留下的饭钱捐赠给慈善组织,所以他们是慷慨的。B2019重庆调研Many people have long dreamed of being able to fly around as simply as riding a bicycle. Yet the safety and strength of a flying bike was always a big problem. Over the past 10 years, developments in technology have moved the dream of personal flying vehi
13、cles closer to reality. Now, two groups of inventors say such vehicles may be available soon.The British company Malloy Aeronautics has developed a prototype (原型) of its flying bicycle. Grant Stapleton, marketing sales director of Malloy Aeronautics, says the Hoverbike is able to get in and out of s
14、mall spaces very quickly. “It can be moved across continents very quickly because it can be folded and packed,” he adds.Mr. Stapleton says safety was the companys main concern. He says the designers solved the safety issue by using overlapping rotors (交叠式旋翼) to power the vehicle.The company is testi
15、ng a fullsize prototype of the Hoverbike, which will most likely be used first by the police and emergency rescue teams.In New Zealand, Martin Aircraft Company is also testing a fullsize prototype of its personal flying device, called the Jetpack. It can fly for more than 30 minutes, up to 1,000 met
16、ers high and reach a speed of 74 kilometers per hour.Peter Coker is the CEO of Martin Aircraft Company. He said the Jetpack “is built around safety from the start”. In his words, “Reliability is the most important element of it. We have safety built into the actual structure itself, very similar to
17、a Formula One racing car.”The Jetpack uses a gasolinepowered engine that produces two powerful jet streams. Mr. Coker says it also has a parachute (阵落伞) that would be used, if there should be an emergency. “It starts to work at very low altitude and actually saves both the aircraft and the pilot,” h
18、e adds. Mr. Coker says the Jetpack will be ready for sale soon.体裁:说明文题材:科技发明主题:个人飞行工具将应用于现实【语篇解读】本文介绍了飞行工具的最新发展,个人飞行工具将应用于现实。【难句分析】The company is testing a fullsize prototype of the Hoverbike, which will most likely be used first by the police and emergency rescue teams.分析:这是一个复合句。which引导非限制性定语从句,修饰
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-404471.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
