2019年英语新同步浙江专用必修五精练:UNIT 4 课时跟踪练(一) WARMING UP .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019年英语新同步浙江专用必修五精练:Unit 2019年4 Warming 2019年英语新同步浙江专用必修四精练:Unit 浙江专用英语 2019必修 浙江专用Unit 4
- 资源描述:
-
1、课时跟踪练(一) Warming Up & Reading Prereading.阅读理解AEDMONTON, CANADA The Etzio is one of the oldest buildings in one of the citys oldest neighbourhoods, but its set to be knocked down. Edmontonians are hoping more can be done to preserve (保留) more of the citys history. “The reason the area is popular in t
2、he first place is because its a historic neighbourhood. And I think its important that we preserve that history,” said Mark Wilson, owner of Vivid Print, a shop on Whyte Avenue at 103 Street.Wilsons business is located in a building two doors down from the Etzio, a building that is more than a centu
3、ry old. But after 117 years on Whyte Avenue, the building is coming down to make way for a new threefloor development. “It has become acceptable to simply pull down old buildings and put up new buildings that look old,” said Wilson. “The words on the sidewalks here say historic area. Well, its not h
4、istoric if all the buildings are 10 years old.”Its a move that disappoints Wilson and others on the street who believe more should be done to keep the character of Edmonton.“I think in this area its important because it keeps the flavour of Edmonton, and Edmonton is known for Whyte Ave.”, said a wom
5、an on Saturday afternoon.“Some of the old culture should still be there, I think,” added a man who was walking along the street. “It makes Edmonton unique (独一无二的). Without it,_it just becomes another mall or it could be any other city in the world.”Wilson looking fondly at the old building believes
6、a little piece of history is lost with every building thats torn down. After the Etzio building is torn down, the Old Strathcona Hotel and the Ross building will be the only two buildings left from the 1800s.1Why does Wilson consider the Etzio important?AIt helps him develop his business.BHis neighb
7、ours live there.CIts a symbol of history.DHis shop is inside it.解析:选C细节理解题。根据第二段中的“because its a historic neighbourhood”可知,Wilson认为Etzio重要是因为它是有着100多年悠久历史的古建筑,是历史的见证。2In Wilsons eyes, what will be done to the city is _.AacceptableBpopularCunpleasant Dstrange解析:选C推理判断题。根据第四段Wilson说的话和第五段中的“Its a move
8、 that disappoints Wilson”可以推测,Wilson对于拆除Etzio这一做法感到不愉快。3What does the underlined word “it” in the text refer to?AThe Etzio building. BThe old culture.CEdmonton. DThe street.解析:选B代词指代题。倒数第三段中连续出现了四个代词it;我们先来分析第一个it:It makes Edmonton unique,这句中的It指代上一句中的Some of the old culture;接着的这句Without it, it just
9、 becomes another mall or it could be any other city in the world中的第一个it指代的也是the old culture,第二、三个it均指代Edmonton。该段的大意为:古老的文化应该保留下来,这些古老的文化使得Edmonton很独特;如果没有这些古老的文化,那么Edmonton这个地方就会变成另一个商场,或者和世界上的任何一座城市没什么区别。BNewspapers are not nearly as popular today as they were in the past. There are not very many
10、people who seriously read a newspaper every day. Most people only read the sports pages, the advice or the gossip columns, he comics, and perhaps the classified advertisements. Most people dont take time to read real news. Newspapers attempt to catch the readers interest with pictures and exciting h
11、eadlines. These techniques are used on the front page because it is the first thing you see when you pick up the paper. The first page attracts attention and encourages the reader to look through the rest of the paper. This is why editors always look for a good first page story and a headline to mak
12、e them stop and look. If the headline is horrible enough or frightening enough or wild enough, perhaps they will go on to read the front page. However, they may read the headlines, but that is all, then they turn to the sports page, or comics, or advertisements. It seems that people do not want the
13、news from a newspaper any more. They say they get the news on television now. More people watch television news because it is easier and more interesting than reading a newspaper. What about you? Do you read news from a newspaper? Do you think it is easier to get news from television? Or do you care
14、 about news at all? Would you mind if there were no news?语篇解读:现如今网络的发展对纸质报纸的冲击很大。本文作者呼吁大家更多地关注报纸。4According to the passage, newspapers are _.Amore popular todayBless popular todayCas popular as beforeDgetting more and more popular解析:选B细节理解题。关键是理解文章的第一句话,由此可知报纸的地位已不如从前。5According to the author, which
15、 of the following newspapers will most probably attract the readers attention?AThe ones with interesting pictures and exciting headlines on the front page.BThe ones with sports news on the front page.CThe ones with classified ads on the front page.DThe ones with gossip columns on the front page.解析:选
16、A推理判断题。由第一段第五句可知,新闻往往用一些图片和令人感兴趣的标题来吸引读者注意。6The authors attitude towards newspapers is _.Asympathetic BcriticalCnegative Dundetermined解析:选A作者态度题。由文章的第一句话可知作者对报纸今非昔比的状况有点感慨,作者认为报纸应该受到人们更多的关注。CDuring an airport delay (延误) the man to the left, a Korean perhaps, starts talking to the man opposite, who m
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-404567.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
物理学专业毕业生自我鉴定.pdf
