分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 14

类型2020届高考英语二轮复习题型专练:阅读理解(故事类) WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:404851
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOC
  • 页数:14
  • 大小:66KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020届高考英语二轮复习题型专练:阅读理解故事类 WORD版含答案 2020 高考 英语 二轮 复习 题型 阅读 理解 故事 WORD 答案
    资源描述:

    1、 高考资源网() 您身边的高考专家1、In Cos Angel, a waiter served a group of teens. The waiter remembered his experience as a young high school prudent. So he made sure the teens had a pleasant experience at the restaurant. The waiter made sure of it.After serving all the teens doing a great job, he was left a tip(消

    2、费),only$3.28. That was hardly enough to buy a drink at Roebucks.The waiter went home. And he felt hatred for the students who did not know the value of hard work. They looked down on people like him. Or so he thought.After several days, the waiter forgot about it. His life went on as usual. But ten

    3、days later, he received a letter from the teens.“About a week and a half ago, on October 7, my three friends and I came to eat at this restaurant as our own homecoming celebration. It was an exciting experience for us to be here alone, and it was all new to us. And you were the best waiter we could

    4、ask for. You were kind, helpful, and didnt treat us like babies! So I want to say thank you for making our groan-up experience so amazing and fun.“I would also like to say sorry on behalf of(代表) my group. Since we were new to all of this, reasonable(合乎情理),but we had completely forgotten(and didnt kn

    5、ow,to be honest) what a tip even was, let alone how much to give. So we emptied our pockets, and all our money added up to $3.28.“Having no idea of how small this really was ,we left. Later, we realized our mistake and felt terrible. We knew we had to make it right.“So together with this letter, you

    6、 wail find the correct 18% tip + extra for simply being amazing. Thank you for your help and patience and also thank you for making our night fun. Thank you!”1.How did the waiter receive the group of teens?A.He tried to make then pay more.B.He served them like other waiters.C.He treated them as youn

    7、g children.D.He did his best to make them happy.2.Whydidthegroupofteensleavethatsmalltip?A.Because they looked down on the waiter.B.Because they didnt know what a tip meant.C.Because they werent pleased with the service.D.Because they thought the tip should be that much.3.Whatmadetheteenswritethelet

    8、ter?A.The tip they left for the waiter.B.The bill the restaurant received.C.The way the waiter served them.D.The fun they had at the restaurant.4.WhatdorestaurantwaitersmindmostinAmerica?A.What kind of guests they receive.B.What dishes people usually order.C.Whether they are given reasonable tips.D.

    9、How much customers pay for their meals.2、The Boy Made it! One Sunday, Nicholas, a teenager, went skiing at Sugarloaf Mountain in Maine. In the early afternoon, when he was planning to go home, a fierce snowstorm swept into the area. Unable to see far, he accidentally turned off the path. Before he k

    10、new it, Nicholas was lost, all alone! He didnt have food, water, a phone, or other supplies. He was getting colder by the minute. Nicholas had no idea where he was. He tried not to panic. He thought about all of the survival shows he had watched on TV. It was time to put the tips he had learned to u

    11、se. He decided to stop skiing. There was a better chance of someone finding him if he stayed put. The first thing he did was to find shelter from the freezing wind and snow. If he didnt, his body temperature would get very low, which could quickly kill him. Using his skis, Nicholas built a snow cave

    12、. He gathered a huge mass of snow and dug out a hole in the middle. Then he piled branches on top of himself, like a blanket, to stay as warm as he could. By that evening, Nicholas was really hungry. He ate snow and drank water from a nearby stream so that his body wouldnt lose too much water. Not k

    13、nowing how much longer he could last, Nicholas did the only thing he couldhe huddled(蜷缩) in his cave and slept. The next day, Nicholas went out to look for help, but he couldnt find anyone. He followed his tracks and returned to the snow cave, because without shelter, he could die that night. On Tue

    14、sday, Nicholas went out again to find help. He had walked for about a mile when a volunteer searcher found him. After two days stuck in the snow, Nicholas was saved. Nicholas might not have survived this snowstorm had it not been for TV. He had often watched Grylls survival show Man vs. Wild. Thats

    15、where he learned the tips that saved his life. In each episode(期节目) of Man vs. Wild. Grylls is abandoned in a wild area and has to find his way out. When Grylls heard about Nicholas amazing deeds, he was super impressed that Nicholas had made it since he knew better than anyone how hard Nicholas had

    16、 to work to stay alive.1.What happened to Nicholas one Sunday afternoon?A.He got lost.B.He broke his skis.C.He hurt his eyes.D.He caught a cold.2.How did Nicholas keep himself warm?A.He found a shelter.B.He lighted some branches.C.He kept on skiingD.He built a snow cave.3.On Tuesday, Nicholas _.A.re

    17、turned to his shelter safelyB.was saved by a searcherC.got stuck in the snowD.stayed where he was4.Nicholas left Grylls a very deep impression because he _.A.did the right things in the dangerous situationB.watched Grylls TV program regularlyC.created some tips for survivalD.was very hard-working3、A

    18、 farmer grew some vegetables in his garden. One day his wife was ill and he had no money. He had to sell some cabbages and carrots in the market. The next morning he took two baskets of vegetables to town. But it was raining hard that afternoon and there were few people in the street. When his veget

    19、ables were sold out, it was dark. He bought some medicine and hurried to his village.On his way home he saw a person lying on the snow. He placed his baskets on the ground and was going to help the person to get up. At that time he found it was a dead man and there was much blood on his body. He was

    20、 so afraid that he ran away quickly, without taking the baskets with him.The next afternoon the farmer was sent to the police station. Having shown the baskets, an officer asked: “Are these yours?” “Yes, sir.” the farmer answered timidly. ”Have you killed the man?” “No, no, sir.” the farmer said in

    21、a hurry.” When did you see the dead man?” ”About seven last evening.” “Did you see who killed the man?” “No, Sir.” The officer brought out a knife and asked, “Have you seen it yet?” ”No, Sir. The officer became angry and told the policemen to beat him up and send him into prison.That evening the off

    22、icer went on trying(审判) .Pointing to the knife, he asked again,” Have you seen it yet?” ”Yes, Sir.” The officer was happy and asked,” When and where?” “I saw it here this afternoon, sir.”1.The farmer decided to sell the vegetables to_.A.buy some food for his familyB.buy some medicine for his wifeC.g

    23、o to see a doctorD.go to the cinema2.The farmer didnt sell out his vegetables until the evening because_.A.they were too badB.they were very expensiveC.it rained hard that morningD.few people liked to go out on such a bad day3.The farmer ran away quickly because_.A.the policemen were coming towards

    24、him.B.his wife was waiting for him at homeC.he was afraid to see a dead man.D.it was so late that he couldnt stay there any longer.4.The officer tried the farmer to_.A.know who had killed the man.B.know if he had seen the dead manC.ask when he saw the dead manD. .ask if he had seen the knife4、I neve

    25、r wanted to go to kindergarten (幼儿园), or leave home at all. I spent my first five years within the loving arms of my family, and when the time came for me to begin school at PS 116 in Brooklyn, I was sure that no one would keep me safe. But I was so lucky to meet Mrs. Heyman. Not only did she make m

    26、e feel safe, she let me know that I was special.Kindergarten was a fearful experience for me. I was a shy child who hated being separated from my mommy. Mrs. Heyman was a kind and patient teacher who tried to get me to stop crying each morning after I asked for one last kiss.She would distract me wi

    27、th pens and colorful paper and by playing beautiful music. It seemed the feeling of being an artist distracted me from my separation unhappiness, allowing me to attend class as the tears ran down my face. I also loved to sing and dance, and performed the Virginia reela kind of dancewhen the headmast

    28、er, Mr. Barton, visited our class.Mr. Barton was an old, serious man who liked to walk behind children who behaved badly and shout, “Behave!” I was afraid of being shouted at by him, and practiced the dance with my classmates until Mrs. Heyman told us we were perfect.Unluckily, I was so nervous befo

    29、re Mr. Bartons visit that I wet myself. Mrs. Heyman calmly took me to the bathroom and told me to change into new clothes, drying my tears all the while, never showing judgment.As I performed, Mr. Barton cheered. Pleased, I bravely stepped up to the front of the classroom and threw kisses in Mrs. He

    30、ymans direction.I was lucky to have her again for the first grade, and learned to love school and learning. She was right about living my life without long-lasting attention from my mommy.1.What was the authors life like before he went to kindergarten?A.Busy.B.Happy.C.Lonely.D.Unsafe.2.How did Mrs.

    31、Heyman draw the authors attention away from separation unhappiness?A.By letting him do art.B.By giving him a kiss.C.By dancing with him.D.By inviting his mother to school.3.What can be learned about Mr. Barton?A.He was always friendly.B.He was strict with the students.C.He was interested in performi

    32、ng.D.He was full of praise for the author.4.What happened before the authors performance?A.He got himself in a mess.B.He received ill-treatment.C.He failed to find his new clothes.D.He visited the bathroom many times.5、It was a cold March day in High Point, North Carolina. The girls on the Wesleyan

    33、Academy softball team were waiting for their next turns at bat during practice, stamping their feet to stay warm. Eighth-grader Taylor Bisbee shivered (发抖) a little as she watched her teammate Paris White play. The two didnt know each other well Taylor had just moved to town a month or so before.Sud

    34、denly, Paris fell to the ground, Pariss eyes rolled back, Taylor says. She started shaking. I knew it was an emergency.It certainly was, Paris had suffered a sudden heart failure. Without immediate medical care, Paris would die. At first, no one moved. The girls were in shock. Then the softball coac

    35、h shouted out, Does anyone know CPR?CPR is a life-saving technique. To do CPR, you press on the sick persons chest so that blood moves through the body and takes oxygen to organs. Without oxygen, the brain is damaged quickly.Amazingly, Taylor had just taken a CPR course the day before. Still, she he

    36、sitated. She didnt think she knew it well enough. But when no one else came forward, Taylor ran to Paris and began doing CPR. It was scary. I knew it was the difference between life and death, says Taylor.Taylors swift action helped her teammates calm down. One girl called 911. Two more ran to get t

    37、he school nurse, who brought a defibrillator, an electronic device (器械) that can shock the heart back into work. Luck stayed with them: Pariss heartbeat returned.I know I was really lucky, Paris says now. Most people dont survive this. My team saved my life.Experts say Paris is right: For a sudden h

    38、eart failure, the single best chance for survival is having someone nearby step in and do CPR quickly.Today, Paris is back on the softball team. Taylor will apply to college soon. She wants to be a nurse. I feel more confident in my actions now, Taylor says. I know I can act under pressure in a scar

    39、y situation.1.What happened to Paris on a March day?A.She caught a bad cold.B.She had a sudden heart problem.C.She was knocked down by a ball.D.She shivered terribly during practice.2.Why does Paris say she was lucky?A.She made a worthy friend.B.She recovered from shock.C.She received immediate CPR.

    40、D.She came back on the softball team.3.Which of the following words can best describe Taylor?A.Enthusiastic and kind.B.Courageous and calm.C.Cooperative and generous.D.Ambitious and professional.6、 It was a Sunday morning, and I was in a terrible mood. Two of my friends had gone to the movies the ni

    41、ght before and hadnt invited me. I was in my room thinking of ways to make them sorry when my father came in. “Want to go for a ride, today, Beck? Its a beautiful day.”“No! Leave me alone!” Those were the last words I said to him that morning. My friends called and invited me to go to the mall with

    42、them a few hours later. I forgot to be mad at them and went. I came home to find a note on the table. My mother put it where I would be sure to see it. “Dad has had an accident. Please meet us at Highland Park Hospital”. When I reached the hospital, my mother came out and told me my fathers injuries

    43、 were extensive. “Your father told the driver to leave him alone and just call 911, thank God! If he had moved Daddy, theres no telling what might have happened. A broken rib(肋骨) might have pierced(穿透) a lung.” My mother may have said more, but I didnt hear. I didnt hear anything except those terrib

    44、le words: Leave me alone. My dad said them to save himself from being hurt more. How much had I hurt him when I hurled those words at him earlier in the day? It was several days later that he was finally able to have a conversation. I held his hand gently, afraid of hurting him. “Daddy. I am so sorr

    45、y.” “Its okay, sweetheart. Ill be okay.” “No,” I said, “I mean about what I said to you that day. You know, that morning?” My father could no more tell a lie than he could fly. He looked at me and said, “Sweetheart, I dont remember anything about that day, not before, during or after the accident. I

    46、 remember kissing you goodnight the night before, though.” He managed a weak smile. My English teacher once told me that words have immeasurable power. They can hurt or they can heal. And we all have the power to choose our words. I intend to do that very carefully from now on.1.The author was in ba

    47、d mood that morning because _.A.his father had a terrible accidentB.he couldnt drive to the mall with his friendsC.his friends hadnt invited him to the cinemaD.his father didnt allow him to go out with his friends2.Why did the author say sorry to his father in the hospital?A.Because he didnt go alon

    48、g with his father.B.Because he was rude to his father that morning.C.Because he failed to come earlier after the accident.D.Because he couldnt look after his father in the hospital.3.The reason why the authors father said he forgot everything about that day is that _.A.he had a poor memoryB.he didnt

    49、 want to forgive his sonC.he just wanted to comfort his sonD.he lost his memory after the accident4.What lesson did Beck learn from the matter?A.Dont treat your parents badly.B.Dont hurt others with rude words.C.Dont move the injured in an accident.D.Dont be angry with friends at small things.7、 In

    50、2014 my best friends mother died of cancer. It was a tragedy, but as usual, Alice, my mother, used her power of healing and got his family back on their feet. If you asked my friends about my mother, they would say, “That woman has a heart of gold. ” I agree one-hundred percent. I think the reason w

    51、hy she is such a wonderful person is that the Holy Spirit lives within her. She is very holy and has persuaded me to go to church with her every Sunday. About six years ago my mom decided to pursue her lifelong goal of becoming a teacher. She knew it would be hard work raising three kids, doing hous

    52、ework and studying at the same time. However, she believed it would pay off. What my mother didnt realize was that not all things pay off in this unfair world. After four hard years of school, she graduated on a warm spring day. It was unbelievable. My aunt drove up from Virginia to celebrate this f

    53、antastic day. It was the first time I had ever cried from being happy. Its strange how fast a life can change. Two months later, the unpredictable happened. My mother was diagnosed with multiple sclerosis (多发性硬化症).I could not believe this could happen after all the good she had done for people. I wa

    54、s very confused and cried every day. My faith in God just disappeared and so did my moms dream of becoming a teacher. Then, I decided I must move on with my life and accept the fact that she might never get better. Since my decision, I have become more mature, responsible and active in school and wo

    55、rk. I have found a wonderful girlfriend with whom 1 plan to spend the rest of my life. Through the years I have always been able to change negative situations into positive ones. Im happy with my life now.1.Which of the following can best describe Alice?A.Honest. B.Helpful. C.Greedy. D.Unconcerned.2

    56、.What else did Alice have to do when studying?A.Drive a car and go to church.B.Teach students and raise kids.C.Do housework and teach at school.D.look after children and keep house.3.According to the text, the authors mother _.A.recovered from illnessB.no longer had faith in GodC.didnt realize her d

    57、ream as a teacherD.changed negative situations into positive ones unwillingly4.What may be the best title for the text?A.Mother Gave Me Life ExperienceB.Fighting against Kinds of DiseasesC.Belief in God Brought Me Good LuckD.How to Become a Responsible and Active Man8、I suffered from mental illness

    58、and depression when I was younger, and it totally affected my teenage years. But after a long struggle, I found a hobby that changed my life.My depression really kicked in after my parents moved to the UK when I was about 11 years old. Having to get used to life in a foreign country was very difficu

    59、lt. The friends I knew were gone, and the changes in my environment led to my depression. I had problems in many parts of my life, which made it feel impossible for me to carry on.At that time, I didnt understand that depression was an illness. I remember a particular day when I couldnt find enough

    60、strength to get myself home from playing in the parkit felt like I was carrying the world on my shoulders.Other times, I even thought about killing myself I just felt so trapped. I never really reached out for help either, as I felt that there wasnt anyone who could have helped with my situation.Wha

    61、t turned my life around, however, was discovering street dancing. I was introduced to it by a friend, and I started taking classes at a studio in London. After a few weeks, I began to go out and meet a lot of other dancers to practice and train with them on a regular basis. It gave me a purpose, and

    62、 eventually the happiness I gained from it helped me manage my depression. The dancing helped me get my life back, focus on my studies, and get through university.My advice to anyone who might be going through something like I was is to reach out for help. The thing about life is that it changes, an

    63、d you never know what might come your way. If someone had said to me during those dark moments that I would have gone on to achieve the things I have, I wouldnt have ever believed it.Just take each day as it comes, and remember that theres always someone, or something, out there to help you.1.How di

    64、d the author deal with his depression at first?A.He turned to his old friends for help.B.He talked about it with his parents.C.He put up with it by himself.D.He read many articles about it.2.How did street dancing benefit the author?A.It helped him find a good job.B.It taught him how to control his

    65、emotions perfectly.C.It let him find many true friends.D.It cheered him up and made him feel positive3.What does the author suggest people do when they feel down?A.Always be confident in themselves.B.Find someone or something to rescue them.C.Wait for help to come patiently.D.Accept everything that

    66、life sends their way,4.How might the author feel about his future?A.Hopeful.B.Fearful.C.Satisfied.D.Uncertain. 答案以及解析1答案及解析:答案:1.D; 2.B; 3.A; 4.C解析:1.细节理解题,根据So he made sure the teens had a pleasant experience at the restaurant. 所以他确保这些青少年在餐厅有愉快的经历,可知作者接待了一群青少年,尽自己最大努力,让他们开心,故选D.2.细节理解题,根据but we had

    67、 completely forgotten(and didnt know,to be honest) what a tip even was但是我们完全忘记了(也不知道,说实话)什么是小费,可知这群青少年不知道小费意味什么,故选B.3.细节理解题,根据So together with this letter, you wail find the correct 18% tip + extra for simply being amazing所以和这封信一起,你会发现18%的小费加上额外的,可知是小费问题让青少年写信的,故选A.4.细节理解题,根据The waiter went home. An

    68、d he felt hatred for the students who did not know the value of hard work. They looked down on people like him. 服务员就回家了.他对那些不知道努力工作的价值的学生感到厌恶.他们瞧不起像他这样的人.可知美国服务员很在意他们是否得到了合理的小费,故选C. 2答案及解析:答案:1.A; 2.D; 3.B; 4.A解析:1.本文是一篇记叙文。一个名叫尼古拉斯的青少年在山里滑雪时迷了路,他运用在电视上看到的求生知识,冷了用树枝当毛毯,饿了吃雪充饥,喝小溪里的水来补充体内的水分。在经历了重重困难

    69、之后,遇到了救援人员,最终获救。细节理解题。根据第一段第四句“Before he knew it, Nicholas was lost.可得出答案。2.细节理解题。由第四段第一、二句可知他用滑雪橇做了一个雪洞来取暖。他没有找到避难所,故A项排除。他把树枝盖在身上而不是点燃取暖,故B项不正确。3.细节理解题。由倒数第三段第三、四、五句可知,周二尼古拉斯又去寻求帮助,走了大约一英里后,遇到了救援人员。他总算在被困两天之后获救。4.推理判断题。由文章最后一段可知格里尔斯听说尼古拉斯的出色表现后,对他相当地认可,因为他比谁都清楚在那种环境下求生要做出多大的努力,故可以推断A项内容正确。【长难句分析】W

    70、hen Grylls heard about Nicholas amazing deeds, he was super impressed that Nicholas had made it since he knew better than anyone how hard Nicholas had to work to stay alive.当格里尔斯听到关于尼古拉斯的奇妙经历之后,他对尼古拉斯能够成功脱险这件事印象极为深刻,因为没有人比他更能理解尼古拉斯要多么努力才能生存下来。本句为复合句。when引导时间状语从句,since引导原因状语从句。 3答案及解析:答案:1.B; 2.D; 3.

    71、C; 4.A解析:1.细节理解题.根据第一段最后一句He bought some medicine and hurried to his village.可知答案为B项.2.细节理解题.根据第一段中But it was raining hard that afternoon and there were few people in the street.When his vegetables were sold out,it was dark.可知答案为D项.3.细节理解题.根据第二段中At that time he found it was a dead man and there was

    72、much blood on his body.He was so afraid that he ran away quickly,without taking the baskets with him.可知答案为C项.4.考查事实细节.根据文章第三段倒数第二句The officer brought out a knife and asked,Have you seen it yet?可知,本题的答案是A. 4答案及解析:答案:1.B; 2.A; 3.B; 4.A解析:1.推理判断题。由第一段中的I spent my first five years within the loving arms

    73、 of my family可知,作者上幼儿园之前过着开心的生活。2.细节理解题。由第三段中的It seemed the feeling of being an artist distracted me from my separation unhappiness可知,老师让作者参加一些艺术活动以转移他的注意力。3.推理判断题。由第四段中的Mr. Barton was an old, serious man who liked to walk behind children who behaved badly and shout,“Behave!”可知,校长非常严厉。4.细节理解题。由第五段中的

    74、Unluckily, I was so nervous before Mr. Bartons visit that I wet myself可知,上台前作者尿了裤子,把自己弄得一团糟。 5答案及解析:答案:1.B; 2.C; 3.B解析:1.细节理解题:根据文章第三段第二句Paris had suffered a sudden heart failure.可知,Paris突发心驻病,故选B项.2.细节理解题:根据倒数第二、三段的内容可知,对于心脏病突发的人来说,身边有人能立刻实施心肺复苏(CPR),这是幸运的,故选C项。3.推理判断题,根据第五段中的But when no one else c

    75、ame forward, Taylor ran to Paris and began doing CPR.和第六段中的 Taylors swift action可知,Taylor在紧急时刻,表现得既勇敢又镇静,故选B. 6答案及解析:答案:1.C; 2.B; 3.C; 4.B解析:1.细节理解题。根据第一段第二句“Two of my friends had gone to the movies the night before and hadnt invited me. ”可知,作者的两个朋友去看电影没有邀请作者,因此作者心情很不好,故选C。2.推理判断题。根据第四段最后一句 How much

    76、 hadI hurt him when I hurled those words at him earlier in the day?”可知,作者意识到那天早上说的气话伤害了自己的父亲,因此作者向父亲道歉,故选B。3.推理判断题。根据倒数第二段“Sweetheart, I dont remember anything about that day, not before, during or after the accident. ”可知,作者的父亲说自己已经忘记那天发生的事情了,作为父亲,他这样说是为了安慰自己的孩子, 故选C。4.推理判断题。根据最后一段“. words have imme

    77、asurable power. They can hurt or they can heal. ”可知,语言蕴含无穷力量,既可伤人,也可疗伤,我们应该在合适的时候说恰当的话,不应该恶语伤人,故选B项。 7答案及解析:答案:1.B; 2.D; 3.C; 4.A解析:1.推理判断题。根据第一段第二句“. but as usual, Alice, my mother, used her power of healing and got his family back on their feet. ”可知作者的母亲总是用她的能力愈合別人的伤口。由此可以推断母亲是一个“愿意帮助别人的人(helpful)

    78、”。故选.B。honest “诚实的”; greedy“ 贪焚的”;unconcerned“不相干的”。2.细节理解题。根据第二段第二句“She knew it would be hard work raising three kids, doing housework and studying at the same time. ” 可知,作者的母亲在学习之余还要照顾孩子、操持家务,故选D。3.推理判断题。根据第二段第四句 What my mother didnt realize was that not all things pay off in this world.” 可知,作者的母亲

    79、没有意识到并不是所有的事情都会有收获的,后文讲了母亲得病的事例,可以推断母亲并没有实现做老师的梦想。故选C。4.主旨大意题。根据最后一段倒数第二句“Through the years I have always been able to change negative situations into positive ones. ”可知,母亲的坚持教会作者在生活中把消极的情况变成积极的局面,故选项A符合。 8答案及解析:答案:1.C; 2.D; 3.B; 4.A解析:1.细节理解题.根据Other times, I even thought about killing myself -I ju

    80、st felt so trapped. I never really reached out for help either, as I felt that there wasnt anyone who could have helped with my situation可知,一开始,他独自面对抑郁症.故选C.2.细节理解题.根据I began to go out and meet a lot of other dancers to practice and train with them on a regular basis. It gave me a purpose, and event

    81、ually the happiness I gained from it helped me manage my depression可知,街头舞让作者变得积极向上,走出了抑郁的困境.故选D.3.细节理解题.根据My advice to anyone who might be going through something like I was is to reach out for help. The thing about life is that it changes, and you never know what might come your way可知,作者建议抑郁症患者向他人寻求帮助.故选B.4.细节理解题.根据If someone had said to me during those dark moments that I would have gone on to achieve the things I have, I wouldnt have ever believed it可知,作者对自己的未来满怀希望,相信自己会有一个不黑暗的光明的未来.故选A. 高考资源网版权所有,侵权必究!

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020届高考英语二轮复习题型专练:阅读理解(故事类) WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-404851.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1