2019届高考英语总复习(练习):专题1第2讲随堂训练.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 高考 英语 复习 练习 专题 讲随堂 训练
- 资源描述:
-
1、A(2019南昌十校二模)It is clear shown that many middle school students have physical and mental problems.68% of the students surveying have studying anxiety as well as poor eyesight too.And a larger percentage lacks sleep.52% are short of physical exercise.42% of the students wont obey our parents or teach
2、ers.Personally ,I think we student should balance our physical exercise and studies.Without sound body,one cant achieve anything.However,too much attention has been paid only on studies.As a result, I suggest we are given less homework or more time for outofclassroom activities. Only in this way can
3、 we live a happy and healthy life.答案:It is shown that many middle school students have physical and mental problems.68% of the students have studying anxiety as well as poor eyesight .And a larger percentage sleep.52% are short of physical exercise.42% of the students wont obey parents or teachers.P
4、ersonally, I think we should balance our physical exercise and studies.Without sound body,one cant achieve anything.However,too much attention has been paid only studies.As a result, I suggest we given less homework more time for outofclassroom activities. Only in this way can we live a happy and he
5、althy life.B(2019济南模拟)Studying in the UK have been a good experience for me.When I first arrived, I find life very hard as I didnt know anybody here,but I soon got to know other Chinese student at the university.Later I became interesting in communicating with people from various cultures,and I made
6、 fewer friends.During my study,I chose to live in with my classmates in the dormitory.I think its better than living in British family because I can meet people from different countries easy.The courses here are excellent. I enjoy the way the teachers give lessons.We are encouraged to think for your
7、selves,which is quite different from that I have experienced before.来源:1ZXXK答案:Studying in the UK been a good experience for me.When I first arrived,I life very hard as I didnt know anybody here,but I soon got to know other Chinese at the university.Later I became in communicating with people from v
8、arious cultures,and I made friends.During my study,I chose to live with my classmates in the dormitory.I think its better than living in British family because I can meet people from different countries .The courses here are excellent. I enjoy the way the teachers give lessons.We are encouraged to t
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
