2019年人教高考英语一轮练习题:必修5U2含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 年人教 高考 英语 一轮 练习题 必修 U2 答案
- 资源描述:
-
1、2019年人教高考英语一轮练习题:必修5U2含答案一、阅读理解。May Day, the first day of May, is celebrated as a spring festival in many countries. It marks the approach of summer.The English developed their May Day festival from the Roman festival called Floralia. In the festival of Floralia, the Romans gathered flowers to honor
2、 the goddess of spring, Flora. In the Middle Ages, May Day became the favorite holiday of many English villages. People gathered flowers to decorate their homes and churches, sang spring songs and chose a king and a queen of May. Villagers danced around a tall pole fixed upright in the ground, calle
3、d a maypole, each holding the end of a ribbon attached to the top of the pole. They tied the ribbons around the pole until it was covered with bright colors. They collected dew(露水)on May Day morning and washed their faces with it because they believed that the dew on the day had the magic power to r
4、egain youth.Nowadays in Britain people no longer attach great importance to the day, but in some towns and villages people still celebrate it by choosing the May Queen and dancing around the maypole. May Queen is a girl selected as the most beautiful girl on May Day. She is usually crowned with flow
5、ers and often driven in procession through the street. In the United States, the day has never been celebrated with the same enthusiasm as in Britain. But in many American towns and cities, children celebrate the day with dancing and singing. They often gather flowers in handmade paper baskets and h
6、ang them on the doorknobs of the homes of their friends and neighbors on May Day morning. At May Day parties, children select May Queen, dance around the maypole, and sing May Day songs.【解题导语】本文是一篇说明文。主要介绍了欧洲国家的传统节日“五朔节”。1What do we know about the May Day in Britain in the Middle Ages?APeople dresse
7、d in bright colors.BPeople celebrated it with enthusiasm.CPeople presented flowers to the goddess of spring.DPeople stayed at home instead of going to churches.B解析:细节理解题。根据第二段内容特别是第三、四句可知,在中世纪,英国人通过举行各种活动,热情地庆祝五朔节,故B项正确。2Why did people wash their faces with dew on May Day?ATo bring good luck.BTo bec
8、ome prettier.CTo get magic power.DTo get young again.D解析:细节理解题。根据第二段最后一句可知,人们在五朔节用露水洗脸,是因为他们相信露水在当天有恢复青春的魔力,故D项正确。3Paragraph 3 is mainly developed Aby comparisonBby spaceCby processDby classificationA解析:写作方法题。根据第三段可知,该段是通过比较美国和英国如何庆祝该节日展开的,故A项正确。4Nowadays, many American children celebrate May Day wi
9、th lots of activities EXCEPT Ahanging flowers on the doorknobs of their friends homesBselecting May Queen and dancing around the maypoleCgathering flowers in handmade paper baskets and singing May Day songsDcollecting dew on May Day morning and washing facesD解析:细节理解题。根据第三段倒数第一、二句可知,如今在美国,孩子们通过将花篮挂在邻
10、居家或朋友家的门把手上、选择“五朔节女王”、围绕五月柱跳舞、演唱五朔节的歌曲来庆祝这一节日,故排除A、B、C项;根据第二段最后一句可知,用露水洗脸是中世纪英国人的做法,而不是现在美国儿童的做法,故选D项。二、单句语法填空1. To his great (delighted),his son passed the College Entrance Examination with firstclass honors.答案:delight2A number of visitors from all over the world are by the scenery.(attract)答案:attr
11、acted; attractive3(2019大同质量检测)The printing machines are always breaking , which annoys him a lot.答案:down4It is strange that the wellbehaved gentleman (be) so rude to that old lady.答案:(should) be5Any help from you will be greatly appreciated. Please give me a reply at your earliest (convenient)答案:con
12、venience6With their wedding approaching, they are busy making good (arrange) for it.答案:arrangements7 (divide) into four groups, the whole class began to discuss the topic.答案:Divided8The football team, (consist) of 22 players and three coaches, was set up about 3 years ago.答案:consisting9In the job in
13、terviews, job applicants often find themselves (ask) unexpected questions, some very difficult to answer.答案:asked10We paid a visit to Guilin, whose beauty was beyond (describe)答案:description三、完形填看看。The murmur of the audience had just faded into silence.This was one of the most _1_ days in fiveyearol
14、d Patricia McKees life:the Kernot School Concert.She stood _2_ the curtain with her schoolmates.Yet she was not _3_ because everyone had been practicing for weeks and knew their _4_ by heart.Being in a remote country town,Patricia knew that everyone would _5_ for the big occasioneveryone!Yet,it was
15、this awareness that added a sense of _6_ to her excitement.There were two people who couldnt be in that _7_ that nighther mum and dad.Patricias parents _8_ the local general store,which was _9_ for business 24 hours.So it was simply _10_ that Mum and Dad could never attend community activities.It ha
16、d been this way with her sister,so why should it be any _11_ for her?Still,Patricia couldnt help _12_ that her parents could be there to see her on such a special day,so she decided to _13_ the subject with her mother._14_,she had to face the facts.At such a young age,Patricia couldnt really underst
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
