分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 7

类型2019年人教高考英语一轮练习题:选修6U3含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:407989
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOC
  • 页数:7
  • 大小:70KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019 年人教 高考 英语 一轮 练习题 选修 U3 答案
    资源描述:

    1、2019年人教高考英语一轮练习题:选修6U3含答案一、阅读理解。I felt like I had clicked my heels three times and come to a country away from home every morning as I walked through the doors at the Embassy of Australia in Washington.Musical Aussie accents and Aboriginal art exhibits made me wonder if I had entered without a visa.

    2、 In fact I was a temporary employee,a public affairs unpaid intern(实习生) for three months during the summer in order to engage myself in the culture of the country where I planned to study the next spring. During the summer I read the Australian news every day. Working at the embassy allowed me to es

    3、cape the US.for six hours per day and learn about what was going on across the planet.After reading the daily Australian and US.news I usually helped prepare a PowerPoint presentation for school kids who visited the embassy as part of a school activity. Depending on whether an embassy event was goin

    4、g on,I would attend weekly meetings to listen to planning and see what I could do to help.Usually there were smaller tasks to be done such as creating visitors guides. The most fantastic event in which I participated was the visit of the Australian Prime Minister. As the only American among countles

    5、s Australian media and staff, I felt comfortable and was kept busy taking pictures and recording doorstop interviews at famous sites such as the Capitol. As an intern, you will not be exposed to topsecret information, but you are on the inside when it comes to special events.Government work is a use

    6、ful addition to ones experience. As an embassy employee you will gain invaluable knowledge while spending your summer in a culturally diverse workplace.【解题导语】本文是一篇记叙文,讲述了作者为了要到澳大利亚学习提前在位于华盛顿的澳大利亚驻美国大使馆实习的经历。1What is the author talking about?AHer embassy internship.BHer trouble in finding a job.CHer

    7、foreign culture experience.DHer preparation for future employment.A解析:主旨大意题。根据全文大意可知,作者主要讲述了她在位于华盛顿的澳大利亚驻美国大使馆实习的经历。2Why was the author in the Embassy of Australia for three months?ATo apply for a visa.BTo prepare to study in Australia.CTo record musical Aussie accents.DTo appreciate Aboriginal art

    8、exhibits.B解析:细节理解题。根据第一段最后一句中的“in order to engage myself in the culture of the country where I planned to study the next spring”可知,作者实习的原因是让自己融入澳大利亚的文化中,因为明年春天她要去那里学习,故答案为B。3What was the author forbidden to do when the Australian Prime Minister visited America?ARecord doorstop interviews.BKnow topse

    9、cret information.CTake pictures of special events.DStand among the Australian staff.B解析:细节理解题。根据倒数第二段最后一句中的“you will not be exposed to topsecret information”可知,实习生不会接触到绝密信息,故选B。4What can we infer about the authors daily routine at the Embassy?AIt is tiring.BIt is boring.CIt is exciting.DIt is relaxi

    10、ng.C解析:推理判断题。根据第三段第一句中的“The most fantastic event”以及最后一段中的“a useful addition”和“gain invaluable knowledge”可知,作者对这次经历的描述是非常积极和正面的,因此可以推断出,在大使馆工作是令作者兴奋的。二、单句语法填空1No matter how busy he is, he makes it a rule_ (read) at least 20 minutes a day.答案:to read2We forgave his bad temper because we knew that his s

    11、ons illness had put him under great_ (stressful)答案:stress3The new survey shows that the number of students _ (addict) to computer games has been on the increase in recent years.答案:addicted4_ spite of what has recently been done to provide more buses for the people,a shortage of public vehicles remai

    12、ns a problem.答案:In5The young couple had meant to travel abroad, but they cancelled the trip due _ the tough budget.答案:to6(江西卷)Ive got _ the habit of calling in on my grandparents on my way home from school.答案:into7The number of people infected with HIV may reach 50 million by 2020 unless _ (effect)

    13、measures are taken to prevent the spread of the disease.答案:effective8After decades of effort, the city is still trying to figure out how to ban _ (smoke) in public places.答案:smoking9It will be a long time before you are _ (accustom) to the local food.答案:accustomed10It is only when we cannot see perf

    14、ectly _ we realize how important our eyes are.答案:that三、完形填空。Mildred Webinga Freeman was an English teacher at the new middle school I attended in the ninth grade.She wasnt my _1_;she was the adviser to the safety patrol(巡逻队)on which I _2_.I loved being around her and _3_ her sense of humor and kind

    15、personality.She was _4_ a good listener.At the end of the year,she _5_ that she was moving to Florida,and I was very sad.We exchanged _6_ and became pen pals.I could tell her _7_,and she treated me _8_ respect even though I was a teenager.In Florida,Mrs.Freeman became a Realtor(房地产经纪人), _9_ she mana

    16、ged to find time to write letters.She wrote _10_ stories and always took my concerns _11_.She had given me a(n) _12_ invitation to visit,and I missed her so much.When I _13_ to take her up on the _14_ ,she answered,“Get your shoes on and your bags _15_ !You are welcome anytime!”I spent three weeks w

    17、ith her in Miami.Her _16_ of poetry,music,and creative writing _17_ me to follow these endeavors(努力)One day _18_ hanging sheets on the clothesline,she _19_ and said,“You know,the sky is fuel for the soul.”I had never looked at the _20_ before hearing those words.Two years later,I received a call tha

    18、t Mrs.Freeman had passed away.1A.mother BfriendCclassmate Dteacher2A.served BadvisedCexpected Dled3A.shared BenjoyedCimagined Dfound4A.never BjustCstill Dalso5A.knew BannouncedCthought Drealized6A.addresses BgiftsCviews Droles7A.many BmuchCeverything Dsomething8A.in BasCwith Dto9A.so BbutCor Dfor10A

    19、.amusing BdifferentCemotional Dordinary11A.immediately BcarefullyCseriously Dprivately12A.urgent BluckyCambiguous Dopen13A.decided BhesitatedCwrote Dhurried14A.offer BpromiseCexcuse Dmessage15A.bought BfoundCfilled Dpacked16A.love BdreamCsense Dfeeling17A.persuaded BencouragedCforced Dallowed18A.bef

    20、ore BonceCwhile Dafter19A.looked over Blooked outClooked up Dlooked down20A.clouds BflowersCpeople Dhouses【解题导语】本文主要讲述了作者在中学期间和一名英语老师之间的故事。【核心词汇】adviser n顾问pen pal笔友concern n担心的事,关切的事1D根据上文中的“Mildred Webinga Freeman was an English teacher at the new middle school I attended in the ninth grade”和空后的“s

    21、he was the adviser to the safety patrol(巡逻队)”可推知,Mildred Webinga Freeman不是作者的老师(teacher),下文中的“and became pen pals”也是提示。2A根据语境并结合选项可知,作者当时也在巡逻队里。serve“为工作”。3B根据空前的“I loved being around her”可知,作者喜欢(enjoyed)老师的幽默感和善良的品质。4D根据上文中的“an English teacher”和“the adviser”可知,本句是对这位老师身份的补充说明。她也(also)是一个好的倾听者。5B根据语

    22、境可知,老师宣布(announced)了一个消息,她要搬到佛罗里达州了,作者感到很伤心。6A根据上文中的“At the end of the year, she _5_ that she was moving to Florida”和空后的“and became pen pals”可推知,作者和老师互换了地址(addresses),成了笔友。7C根据上文中的“and became pen pals”与空后的“she treated me _8_ respect even though I was a teenager”可推知,作者与老师无话不谈,这与上文作者乐于和老师相处的背景呼应。故选C。8

    23、C固定搭配:treat sb.with sth.意为“以某种态度/方式对待某人”,符合语境,故选C。9B根据空后的“she managed to find time to write letters”可推知,上下文表示转折关系。故选B。10A根据上文中的“I loved being around her and _3_ her sense of humor and kind personality”可推知,老师很幽默,总是给作者讲一些好笑的(amusing)故事。11Ctake sb./sth.seriously为固定搭配,意为“认真对待某人/某事”。老师认真对待作者所关切的事情。12D根据下

    24、文中的“You are welcome anytime”可推知,老师欢迎作者随时来访,an open invitation为习语,意为“随时可以来访的邀请”,符合语境,故选D。urgent“急迫的”;ambiguous“模棱两可的”。13C根据上文中的“We exchanged _6_ and became pen pals”可推知,作者写信(wrote)告诉老师,他接受她的提议(offer)。14A参见上题解析。offer“提供,提议”。15D因为作者要去看望老师,因此老师建议作者收拾行李(packed),随时欢迎作者的到来。16A老师对诗歌、音乐和文学创作的热爱(love)激励(encou

    25、raged)着作者去努力。17B参见上题解析。18C一天,当老师正在把床单挂在晒衣绳上的时候,她抬头看(looked up)到了天空而有所感悟。while“当时”。19C参见上题解析。20A根据上文中的“You know, the sky is fuel for the soul”并结合选项可知,当时老师看了天空,此处指的应是天上的云(clouds)。四、单句改错1(2019湖南省重点中学联考)When we does make a mistake, we must correct it fully, openly, and as quickly as possible._ 答案:doesdo

    26、2The conference has been held to discuss the effects of tourism to the wildlife in the area._ 答案:第二个toon/upon3Accustoming to living in Tianjin for quite a few years, Mr.Park had little difficulty understanding Chinese._ 答案:AccustomingAccustomed或Accustoming后加himself4Im not a little tired today after

    27、giving the room a thorough cleaning and I have never had as more tiring a day as today._ 答案:去掉more5Experts are concerned that Britains youth are prepared to take risk with their health. _ 答案:risk risks或在risk前加a五、单元语法it的用法1(2019陕西西安83中阶段考试)I think _ possible that he has got the ticket for tonights co

    28、ncert.So do I. He seemed very happy for the whole afternoon.答案:it2(2019安徽江南十校联考)_ was only when I watched the film a second time that I had a better understanding of what it was talking about.答案:It3You may depend on _ that they will look after your daughter when you are away.答案:it4From the teachers patient explanation, I have learnt what a big responsibility _ is to educate us.答案:it5(2019广东卷)Its a waste of time playing games and _ will have a bad effect on their study.答案:it

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019年人教高考英语一轮练习题:选修6U3含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-407989.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1