2019年人教高考英语一轮练习题:选修7U3含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 年人教 高考 英语 一轮 练习题 选修 U3 答案
- 资源描述:
-
1、 2019年人教高考英语一轮练习题:选修7U3含答案一、阅读理解。The first potatoes were grown by the Incas of South America, more than 400 years ago. Their descendants(后代) in Ecuador and Chile continue to grow the vegetable as high as 14,000 feet up in the Andes Mountains. (Thats higher than any other food will grow.) Early Spani
2、sh and English explorers shipped potatoes to Europe, and they found their way to North America in the early 1600s.People eat potatoes in many waysbaked, mashed, and roasted, to name just three. However, in the United States most potatoes are eaten in the form of French fries. One fastfood chain alon
3、e sells more than $1 billion worth of fries each year. No wonder, then, that the company pays particular attention to the way its fries are prepared.Before any fry makes it to the people who eat at these popular restaurants,it must pass many separate tests. Fail any one of these tests and the potato
4、 is rejected. To start with, only Russet Burbank potatoes are used. These Idaho potatoes have less water content than other kinds, which can have as much as 80 percent water. Once cut into “shoestrings” shapes,the potatoes are partly fried in a secret blend of oils, sprayed with liquid sugar to brow
5、n them, steam dried at high heat, then flash frozen for shipment to individual restaurants.Before shipping,every shoestring is measured. Forty percent of a batch must be between two and three inches long. Another 40 percent has to be over three inches. What about the 20 percent that are left in the
6、batch? Well, a few short fries in a bag are okay,it seems.So,now that you realize the enormous size and value of the potato crop, you can understand why most people agree that this part of the food industry is no “small potatoes”【解题导语】本文介绍了土豆被引进美国的历史及炸薯条在美国食物产业中举足轻重的地位。1Potatoes in North America cam
7、e directly from AChileBEuropeCEcuadorDthe Andes MountainsB解析:细节理解题。根据文中第一段最后一句可知,北美最早的土豆来自欧洲。故选B项。2Why does the company pay special attention to the way the fries are prepared?ABecause selling fries is a big business.BBecause fries are not easy to prepare at all.CBecause Americans are particular abo
8、ut fries.DBecause the government has a strict rule for that.A解析:推理判断题。根据第二段的One fastfood chain alone sells more than $1 billion worth of fries each year. No wonder, then, that the company pays particular attention to the way its fries are prepared.可知,在美国,炸薯条是个很大的行业,所以会被特殊关注。故选A项。3In the last paragra
9、ph, the writer mainly wants to say Asmall potatoes cannot be used for friesBpotatoes are really important for AmericansCeating in America is the very first thingDfries are really important for food industryD解析:推理判断题。根据最后一段中的内容this part of the food industry is no “small potatoes”可知,在美国,炸薯条在食品产业中不是“小土
10、豆”(无足轻重的东西),由此可推测,炸薯条在食品产业中占有重要的地位。故选D项。4What is the main idea of this passage?AThe average American eats 50 pounds of potatoes a year.BFrench fries are made from potatoes.CPotato is a key vegetable in America.DThe various terms for potatoes have a long history.C解析:主旨大意题。根据全文内容可知,在美国,土豆可以有多种吃法,尤其是炸薯
11、条,深受人们的欢迎,也因此带来了强大的商业利润,在食品产业中占有重要地位。因此,本文的主旨是,在美国土豆是很重要的蔬菜。故选C项。二、单句语法填空1.Ordinary woman though she is, she tries every means to make people aware _ the importance of the environment protection.答案:of2.We were all _ (scare) to death when we found the ground was shaking last night.答案:scared3.The perf
12、ormer was waving his stick in the street, and it _ (narrow) missed the child standing nearby.答案:narrowly4.With economy developing at great speed,our city_ (witness) quite a few changes in recent years.答案:has witnessed5.The country cant create a better future unless it reflects _ history and learns i
13、ts lessons as well.答案:on6.The high cost of_ (accommodate) makes life difficult for many Chinese students in London.答案:accommodation7._ (abandon) to playing computer games,Wang Ping has fallen behind the other students in his studies.答案:Abandoned8.In 2020 the huge shopping mall will be constructed _
14、there used to be a school many years ago.答案:where9.(2019北京朝阳区重点中学期中)The report urged that all the children _ (teach) to swim in case some unexpected things happened.答案:(should) be taught10.I was about to do my homework _ the lights went out.答案:when三、完形填空。When I was young,I thought that kindness was
15、a beneficial thing.I _1_ that I could just give what I thought others _2_ and I would get a one way ticket to Happyville (快乐小镇). This thought process was _3_ changed when I suffered from clinical depression. _4_ became obvious that what I needed,as everyone did,was just the _5_ to love oneself. Apar
16、t from that,I had to learn how to make deeper and more meaningful connections _6_ people.My struggle with mental health was something that _7_ into a campaign to let every single person know that they _8_ and couldnt be replaced.At high school,it could be _9_ to convey this idea,but I _10_ pursued m
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
浙江省2013届高考数学模拟训练评估试卷(三)理(pdf版).pdf
