分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 5

类型2020-2021学年高中英语 Unit 2 On wardsandupwards Section A Starting out & Understanding ideas课后习题(含解析)外研版选择性必修第一册.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:408315
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOCX
  • 页数:5
  • 大小:23.28KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年高中英语 Unit On wardsandupwards Section Starting out Understanding ideas课后习题含解析
    资源描述:

    1、Unit2OnwardsandupwardsSectionAStartingout&Understandingideas课后篇巩固提升基础夯实.单句语法填空1.The purpose of the passage is to inform us the reason for protecting the heritage.答案of2.Dont offer (comment)if you cannot understand the real meaning.答案comments3.He understood that it was the fault of his skin colour tha

    2、t accounted for their (reject).答案rejection4.Nowadays,cycling,along with jogging and swimming, (regard)as one of the best all-round forms of exercise.答案is regarded5.She is struggling (bring)up a family on a very low income.答案to bring6.I am very delighted (teach)you something about Tang poems.答案to tea

    3、ch7.You will (rare),if ever,have to wait longer than an hour.答案rarely8.Though at first we are hurt,we (eventual)learn from the experiences.答案eventually.短语填空give up;go wrong;turn down;have (.) in common;work on;be delighted to;dream of;be regarded as1.If you lose your focus,things can easily.答案go wro

    4、ng2.To my great surprise,you say you will learning English.答案give up3.What do the music festivals ?答案have in common4.It is impolite to the warm-hearted offer.答案turn down5.He has spent the last two years a book about childcare.答案working on6.She running her own business.答案dreams of7.It the purpose of

    5、life in ancient Greece.答案was regarded as8.I hear that you have succeeded.答案am delighted to.完成句子1.手势是如此普遍,以至于我们在使用时很少注意到。Hand gestures are so common that when were using them.答案we rarely notice2.很高兴见到我,他邀请我坐在他旁边。,he invited me to sit next to him.答案Delighted to see me3.我从小就梦想成为一名教师。I have since my chi

    6、ldhood.答案dreamed of becoming a teacher4.来到营地意味着加入一个每个人都必须同意一起工作的社区。Coming to camp means joining a community where everyone must.答案agree to work together5.她收到我的信,给我回了个电话。Shemy letter with a phone call.答案made a response to素养提升.阅读理解A主题语境:人与社会体裁:记叙文J.K.Rowling frequently shows there is magic every day.H

    7、er Harry Potter series has helped people through times of stress and depression and she is always there to deliver wise words of encouragement.She is one celebrity who is very active on Twitter.So when a single dad named Matt Burke sent her a message thanking her for the series,she noticed.Her serie

    8、s had helped strengthen his relationship with his 9-year-old daughter Bailey.He included a link to his article titled BeingaBrokeParent.He explained how he hadnt found a level of financial stability that allowed him to pay bills on time and take his daughter on more activities and events.The family

    9、also doesnt have the Internet or TV,which means theres no “digital babysitter”and he has to rely on his own creative ways to bond with his daughter.Since he received the series,the main thing that has occupied them these days is reading books together.Burke admits that he thought he was “too cool” f

    10、or the books when they first came out and he was in his twenties,but hes loving reading them now.“We switch off chapter by chapter reading them out loud,” Burke explains.“This not only allows her to get more used to reading aloud in front of someone,but it gets me directly involved in something she

    11、loves,and it gives me the chance to be very dramatic when I read my chapters and bring myself into the characters in the book,which has proven to be a ton of fun.”After hearing Burkes story,Rowling said how honored she was when HarryPotter was a part of his familys life and offered Burke more books.

    12、Besides,people are also offering to send Burke more books as gifts.For Burke,this experience,far more than gifts,will be what he treasures.【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了英国著名作家J.K.Rowling的文学作品对一个单亲家庭的影响。1.Why did Burke thank J.K.Rowling according to the text?A.She guided him how to write a good story.B.She e

    13、ncouraged him when he was in trouble.C.Her books helped him through times of confusion.D.Her books helped him improve his bond with his daughter.答案D解析细节理解题。根据第二段最后一句“Herserieshadhelpedstrengthenhisrelationshipwithhis9-year-olddaughterBailey.”可知,单身父亲Burke感谢J.K.Rowling是因为她的哈利波特系列丛书帮助他改善了与女儿之间的关系,故选D项。

    14、2.What is implied in Burkes words in Paragraph 4?A.He has found it interesting to read the series.B.He was too old to understand the series better.C.He has chosen a better way of reading the series.D.He hopes to play a role in the drama in the future.答案A解析推理判断题。根据对第四段的整体理解,尤其是最后一句中的“whichhasprovento

    15、beatonoffun”可推知,Burke认为朗读这一系列的丛书很有趣,故选A项。3.Which word can best describe Burkes experience according to the text?A.Unique.B.Normal.C.Precious.D.Funny.答案C解析推理判断题。根据最后一段最后一句“ForBurke,thisexperience,farmorethangifts,willbewhathetreasures.”可推知,对Burke来讲,这种经历是非常珍贵的,故选C项。4.What is the main idea of this text

    16、?A.J.K.Rowling chooses to help improve kids health.B.J.K.Rowling gives a magical gift to a single father.C.J.K.Rowling has a deep influence on others growth.D.Burke comes to know J.K.Rowling through her series.答案B解析主旨大意题。通读全文可知,本文主要讲述了著名作家J.K.Rowling的作品具有非凡的魅力,帮助一位单身父亲改善了与其女儿的关系,故选B项。B主题语境:人与自我体裁:夹叙

    17、夹议文When Rebecca Saxon was diagnosed with cancer at the young age of 27,she thought her life was over.But in her darkest hour,inspiration struck and she found a way of turning her misfortune into advantage.Following her cancer treatment,Rebecca launched a successful business “Something Blue Bridal Sh

    18、oes”a unique range of wedding footwear,which came out of the fashion pictures she drew while recovering in her hospital bed.Rebecca,from London,says,“I started designing wedding shoes with blue soles (鞋底)when I was halfway through my cancer treatment.I had a hit when I was diagnosed with cancer but

    19、I decided that I was going to pick myself up and fight this cancer.The pictures were my release and the way I got through the many hours spent in a hospital room.I had no idea what was going to happen to me,but I knew I had to be positive if I was going to overcome this treatment.I told myself this

    20、was not going to be the end for me.I decided to fight with my negative feelings and start drawing.”Rebecca had always loved fashion since she was younger.Several of her friends were getting married at the time when she was ill.“So at first,I would be drawing designs for wedding dresses and other clo

    21、thes.But then I started drawing wedding footweardesigning shoes with blue soles which were very comfortable too.I thought it would be a lovely way of combining the something old,something new,something borrowed,something blue tradition.Drawing really helped me deal with my treatment,” said the brave

    22、 girl.With the encouragement of her boyfriend,she turned her dreams into reality and set up “Something Blue Bridal Shoes”.Each beautiful shoe has a blue sole,combining the age-old tradition of what a bride should wear at her wedding for good luck.【语篇解读】本文是一篇夹叙夹议文。在癌症治疗期间,丽贝卡成功地创立了独一无二的“蓝鞋底婚鞋”品牌,专门为婚

    23、礼上的新娘设计鞋子。5.What did Rebecca Saxon do when she was recovering in the hospital?A.She drew fashion pictures.B.She prepared for her marriage.C.She donated money to charities.D.She founded a company.答案A解析细节理解题。根据第二段可知,RebeccaSaxon在医院康复期间画时装画。故选A项。6.Which of the following is TRUE about Rebecca Saxon?A.Sh

    24、e has designed several wedding dresses for her friends.B.Drawing designs helped her fight with her negative feelings.C.Her boyfriend invested all of his savings in her business.D.She started making shoes before she was diagnosed with cancer.答案B解析细节理解题。根据第三段中最后一句“Idecidedtofightwithmynegativefeelings

    25、andstartdrawing.”可知,为了战胜负面情绪,她开始画画。故选B项。7.Each of Rebecca Saxons shoes has a blue sole to.A.make the shoes more colourfulB.express good wishes to the brideC.let the bride feel comfortableD.show her preference for blue答案B解析细节理解题。根据文章最后一句“Eachbeautifulshoehasabluesole,combiningtheage-oldtraditionofwha

    26、tabrideshouldwearatherweddingforgoodluck.”可知,RebeccaSaxon设计的鞋有蓝色鞋底是为了向新娘表达祝福。故选B项。8.The story of Rebecca Saxon inspires people to .A.face difficulties bravelyB.treasure what they haveC.hold fast to their dreamsD.help those in need selflessly答案A解析推理判断题。根据第三段RebeccaSaxon的叙述可知,她患病后没有消沉,而是积极面对,为新娘设计婚鞋,成立公司。她的故事鼓舞人们要勇于面对困难。故选A项。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年高中英语 Unit 2 On wardsandupwards Section A Starting out & Understanding ideas课后习题(含解析)外研版选择性必修第一册.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-408315.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1