2020-2021学年高中英语 Unit 2 The Olympic Games Using language课时作业1(含解析) 新人教版必修2.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit The Olympic Games Using language课时作业1含解析 新人教版必修2 2020 2021 学年 高中英语 language 课时
- 资源描述:
-
1、Unit 2 The Olympic Games Using language课时作业.阅读理解It is the ideal way for travelers to ensure they wake up with the perfect viewa portable ecocapsule that can be set up anywhere in the world.The innovative,eggshaped pods ensure travelers can camp in the most extreme corners of the world,with all the l
2、uxuries of a hotel room.Looking like something in a scifi movie,the pods are equipped with solar panels,and a retractable wind turbine,which guarantee solar and wind energy as its power.In this way,the tiny home can let you live comfortably wherever you travel.It even has its own shower and toilet,s
3、leeping area for two,and a small kitchen.It may look like camping,but at least with the ecocapsule you can look forward to a hot shower and running water on your travels.The 3306 lb pods can be transported on your travels in a seacontainer or can be towed on a trailer,meaning the possibilities are e
4、ndless.Bratislavabased Nice Architects are behind the extraordinary sleepers and said they initially designed them for people who stay in the nature for a long time.However,it quickly became apparent that they could be opened up to the wider public and even used in urban areas to combat high rent,an
5、d placed on roofs for studio space,or living quarters.The ecocapsule can serve as a cottage,a popup hotel or even as a charging station for electric cars.The capsules could even be quickly imported for housing for emergency teams who have been quickly deployed to help with natural disasters that hav
6、e destroyed nearby infrastructure.Described by the website as a Swissarmy knifeit packs everything you need,the selfcontained unit can sustain long periods of time without external resources.The 86 sqft pods are able to sleep two people for up for a year and for those worried about a cold nights sle
7、ep,the capsule has a thick layer of efficient heat isolation and energy restoration which significantly reduce heat losses.The pod is designed to withstand harsh weather conditions due to its innovative design and materials used.No wonder the Nice Architects are so confident about its prospect and t
8、he producers are receiving heavy orders.1.Where does the ecocapsule get power?A.From solar panels and a retractable wind turbine.B.From a portable battery.C.From an electric generator.D.From its shower.答案A解析细节理解题。根据第二段首句“Looking like something in a scifi movie,the pods are equipped with solar panels
9、,and a retractable wind turbine,which guarantee solar and wind energy as its power.”可知答案。2.Whom may be the ecocapsule initially designed for?A.Campers. B.Office ladies.C.Field biologists. D.Homeless people.答案C解析推理判断题。根据第四段首句“Bratislavabased Nice Architects are behind the extraordinary sleepers and s
10、aid they initially designed them for people who stay in the nature for a long time.”可推出答案。3.Why dont the ecocapsules users worry about coldness during their night sleep?A.Because there is a retractable wind turbine in it.B.Because it has an air conditioner in it.C.Because it is a selfcontained unit.
11、D.Because it is equipped with a thick layer to reduce heat losses.答案D解析细节理解题。根据倒数第二段中的“the capsule has a thick layer of efficient heat isolation and energy restoration which significantly reduce heat losses”可知答案。4.What does the designer view the ecocapsules future market?A.Negative. B.Optimistic.C.W
12、orried. D.Doubtful.答案B解析细节理解题。根据最后一段最后一句“No wonder the Nice Architects are so confident about its prospect and the producers are receiving heavy orders.”可知,设计者对该产品的市场前景很有信心。故选B。.完形填空It was a summer evening almost 30 years ago.I was rocking my baby boy in my arms and when he fell asleep I put him 5 d
13、own into his crib for the night.My wife, 6 from a long day of work,was half napping(小睡) and half watching TV in the living room.Not caring for the 7 ,I poured myself a glass of iced tea in the kitchen,took a lawn(草坪) 8 off our porch(门廊),and walked into the front yard to 9 the stars.As soon as I step
14、ped onto the 10 ,I heard the sweet sound of 11 floated through the air.On the hill next to our house,the neighbors children were 12 fireflies,hoping to catch one in a jar.I sat down in my chair and 13 them for a while.They ran very fast, 14 ,they couldnt seem to catch the slow moving lighting bugs.
15、15 ,exhausted,they both sat down in the grass and 16 watched the little guys flying through the air,blinking their lights on and off.I 17 my tea and joined them in their 18 .It felt so good getting to see one of many miracles lighting up my front yard on a 19 night.It made me feel a part of somethin
16、g far greater than myself.Over the years since then,I have appreciated and 20 all of the glorious light in this world.I have taken it into my heart and welcomed it into my soul.I have found it in nature,books,music,animals,prayer,and most of all in the lives of those around me.I have never tried to
17、catch this 21 ,however.I have learned that true light and true love must come from 22 .It must flow freely between us and cant be 23 in a jar.The next time you see some fireflies then,take a seat and enjoy their light.Let them remind you to shine your own light as well.Let them remind you that you,t
18、oo,are one of the 24 in this world.5.A.gently B.quicklyC.forcefully D.silently答案A解析婴儿睡着后,应该是温柔地(gently)把他放在婴儿床上。故选A。quickly迅速地;forcefully 强有力地;silently沉默地。6.A.broken down B.tired outC.calmed down D.made out答案B解析根据空后的“a long day of work”可知妻子工作一天筋疲力尽,似睡非睡地看电视。故选B。tired out筋疲力尽。7.A.baby B.filmC.show D.
19、atmosphere答案C解析句意为:不关心是什么电视节目(show),我在厨房给自己倒了一杯冰茶,拿了一把草坪椅,走到前院去看星星。故选C。8.A.bench B.basketC.cushion D.chair答案D解析参见上题解析。下文中的“I sat down in my chair”是提示。故选D。9.A.stare at B.point toC.smile to D.glance at答案A解析stare at 凝视;point to 指向;smile to对微笑;glance at浏览。根据句意可知选A。10.A.field B.farmC.yard D.street答案C解析句意
20、为:一步入院子(yard),我就听到了从空中飘来的甜甜的笑声。故选C。11.A.argument B.laughterC.fight D.scream答案B解析参见上题解析。故选B。12.A.chasing B.killingC.admiring D.teasing答案A解析邻居家的孩子们在追赶(chase)萤火虫。故选A。13.A.ignored B.comfortedC.calmed D.watched答案D解析“我”坐在椅子上看(watch)了他们一会儿。故选D。14.A.otherwise B.howeverC.meanwhile D.somewhat答案B解析由空前的“They ra
21、n very fast”及空后的“couldnt seem to catch”可知他们跑得非常快,然而(however)他们似乎并不能抓住慢慢移动的萤火虫。故选B。15.A.Frequently B.PurposefullyC.Happily D.Eventually答案D解析最终(Eventually)他们两个都筋疲力尽,坐在草坪上,只好看着萤火虫在空中飞舞。故选D。16.A.also B.justC.yet D.still答案B解析参见上题解析。just,仅仅,只,符合语境。故选B。17.A.poured B.madeC.drank D.prepared答案C解析我喝(drink)着茶,和
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-408372.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
一年级上册语文习题课件-双休自主作业(1.2课)∣人教(部编版)(共12张PPT).pptx
