2020-2021学年高中英语 Unit 5 Music Reading课时作业2(含解析) 新人教版必修2.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit Music Reading课时作业2含解析 新人教版必修2 2020 2021 学年 高中英语 Reading 课时 作业 解析 新人 必修
- 资源描述:
-
1、Unit 5 music Reading课时作业. 单句语法填空1. He has a strong desire to become a musician (music). 2. Tom pretended to be doing (do) the exercises when the teacher came in. 3. The picture is attached(attach) to the wall by a nail. 4. He formed (form) a band with some friends from school. 5. He started earning/
2、to earn (earn) serious money only in the sixties. 6 It was an impressive performance (perform) by the French team. 7. Im afraid the information is not reliable(rely). 8. He was quite humorous (humor), and I liked that about him. 9. He asked the station to broadcast (broadcast) a piece of music for h
3、is wifes birthday. 10. Our price is attractive(attract) as compared with that in the international market. . 单句改错1. As a schoolgirl, she had dreamed of become an actress. (become改为becoming)2. To be honestly, I think he is a successful person. (honestly改为honest)3. Do you attach much importance for wh
4、at he said? (for改为to) 【补偿训练】语法填空The school is attached(attach) to the Normal College. 4. Church is often built in form of a cross. (form前加the)5. The workers received their wages in a cash. (去掉cash前的a)6. People often play jokes with him about his baldhead. (with改为on)7. She cannot be relied on tell th
5、e truth. (tell前加to)8. The following names are so familiar with me. (with改为to)9. My glasses fell on the cement floor and break up. (break改为broke)10. Youd better have a rest after you have studied an hour and so. (and改为or). 完成句子1. I still remember the day on which I first came to school. 我仍然记得我初来学校的那一
6、天。2. There were about 200 children studying in the art school. 有大约两百个孩子在这所艺术学校学习。3. I had hoped to leave early but things were ordered otherwise. 我曾希望早走, 但安排的不是这样。4. Ann has many books, most of which she has never read before. 安有许多书, 大多数她都没读过。5. I get up early so that I can do some exercise. 我早起为的是能
7、锻炼一下身体。. 阅读理解A Martha Graham, born in 1894, was one of the most famous dancers and creators of dance, whose influence on dance has been compared with the influence Picasso had on the modern visual arts, Stravinsky had on music, or Frank Lloyd Wright had on architecture. She created almost two hundre
8、d dance pieces. She is often called the Mother of Modern Dance. Earlier in her life, however, Martha did not know that she would become a dancer. At that time, the dancers were looked down on. So Marthas parents didnt approve of her desire to dance at the beginning. Until 1916, she began her studies
9、 at the newly created Denishawn School of Dancing and Related Arts, founded by Ruth St. Denis and Ted Shawn, where Graham worked very hard to improve her ability to dance because she was considered too old to begin dancing. In 1936, Graham made her defining work, “Chronicle”, which signaled the begi
10、nning of a new era in modern dance. The dance brought serious issues to the stage for the general public in a dramatic manner. Influenced by the Wall Street Crash of 1929, the Great Depression that followed, and the Spanish Civil War, it focused on depression and isolation, reflected in the dark nat
11、ure of both the set and costumes. Graham continued to dance past the age of seventy. Once again, she was met with criticism from people who came to watch her shows. But she didnt give up. Her last completed ballet was 1990s Maple Leaf Rag. “A Dancers World” is an introduction to Graham and her work.
12、 She tells about her dances and her dance group shows some of their methods. Martha Graham received many awards during her lifetime, including the Presidential Medal of Freedom in 1976. She was the first dancer to receive the countrys highest civilian honor. She died in 1991 at the age of ninety-six
13、. In 1998, Time magazine listed her as the “Dancer of the Century” and as one of the most important people of the twentieth century. 【文章大意】本文是一篇人物传记, 主要介绍了现代舞之母玛莎格兰姆和她所取得的成就。1. Some famous artists mentioned in Paragraph 1 show Martha Graham . A. was influenced greatly by themB. kept in touch with th
14、em regularlyC. had a great effect on modern danceD. liked to make more friends with them【解析】选C。推理判断题。第一段中玛莎格兰姆的影响和其他的一些伟大的人物进行对比, 暗示她的影响也比较大。故选C。2. When Martha Graham continued to dance in her 70s, she . A. was warmly welcomed by the youthB. achieved a huge success once againC. received many awards
15、for her ageD. was attacked by people【解析】选D。细节理解题。根据第三段中Graham continued to dance past the age of seventy. Once again, she was met with criticism from people who came to watch her shows. 可知, 她70多岁演出时, 受到一些人的批评, 也就是受到一些人的攻击, 故选D。3. The text is mainly about . A. the background of modern dance in Americ
16、aB. the development of modern dance in AmericaC. Martha Graham and her achievements in danceD. the awards Martha Graham won in her life【解析】选C。主旨大意题。根据文章内容, 是按时间顺序叙述了现代舞之母玛莎格兰姆的一生以及她在舞蹈方面的成就。可知选C。B Like many lovers of books, Mary and her husband, Richard Goldman, seldom walked past a bookstore withou
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-408735.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
一年级上册语文课件-第6单元 8 雨点儿.ppt
