2020-2021学年高中英语 Unit 5 What an adventure Section A Starting out & Understanding ideas课后习题(含解析)外研版必修第三册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Unit What an adventure Section Starting out Understanding ideas课后习题含解析外研版必修第三册 2020
- 资源描述:
-
1、Unit5Whatanadventure!SectionAStartingout&Understandingideas课后篇巩固提升基础夯实.单句填空1.As a student,you are expected to focus your energy your study.答案on2.The concert by the famous singer was failure,which was beyond expectation.答案a3.Mary was away in Paris over a week.When she got home,there was a pile of mai
2、ls (wait) for her.答案waiting4.The boy hurried to the school,only (find) it was Sunday.答案to find5.To our surprise,Tom succeeded in giving up smoking his first attempt.答案at6.There is no doubt that patience and hard work is it takes to do a job well.答案what.短语填空in search of,by way of,bring into focus,foc
3、us on,figure out,take risks,refer to,stand for,benefit from,be up to1.Its an instructive film and I am sure many people will it.答案benefit from2.Nowadays finding a job is difficult.Unemployment should .答案be brought into focus3.She looked around as if she were something.答案in search of4.It took them ab
4、out one month to how to start the equipment.答案figure out5.I bought a Chinese knot for my foreign friend because it love,happiness and good luck.答案stands for6.Mary has a good command of English,so she the position advertised in the newspaper.答案is up to7.He told us that he would go to the US Hong Kong
5、 next week.答案by way of8.It is advisable that you should the teachers and textbooks in class.答案focus on9.I wondered whether the teacher was me by saying that.答案referring to10.I think it is unwise for some people and engage in high-risk sports.答案to take risks.完成句子1.已经证实,家庭氛围对孩子的身心健康有很大的影响。the atmosphe
6、re of the family has a great effect on childrens mental and physical health.答案It has been confirmed that2.他正在努力尝试着改掉熬夜的坏习惯。He get rid of the bad habit of staying up late.答案is making an attempt to3.我们年轻人肩负着使祖国更富有更强大的重任。us young people to make our country richer and stronger.答案It is up to4.暑假里她和父母出去旅游
7、,开阔了视野。During the summer vacation,she traveled with her parents,.答案broadening her horizon5.贫困地区的孩子们最渴望的是上学。 the children in poor areas is to go to school.答案What;desire most6.由于男孩的注意力集中在窗外的一只小鸟上,他没有听到老师在说什么。With his attention a bird out of the window,the boy didnt hear what the teacher was saying.答案f
8、ocused on7.当我看到这些照片时,童年的往事涌上心头。Memories of my childhood on me when I saw these photos.答案crowded in素养提升.阅读理解AI have traveled to many placesthe jungles where the water is unsafe;places with the wildest animals.Friends always ask why I,a middle-aged woman with no athletic talent,go to such places.I nev
9、er know how to answerJust I want to put my toes in the mud of adventure.I stopped traveling nine years ago after I suffered a stroke(中风) caused by a disease,APS.To prevent another stroke,my doctors told me that traveling to remote places without medical help would be risky.A slip on a damp temple st
10、ep,even a slight traffic accident,would no longer be mere annoyances.My return to travel after my stroke came in baby steps a feast in Texas,a visit to my mum in Virginia.They all came back,the freedom,the excitement and the fresh air.The first real test of my travel courage came nine months after m
11、y stroke when I joined my husband in visiting China.After we had toured a temple,Jack wanted to ride down on a toboggan (平底雪橇).Before the stroke it would have seemed like fun for me.But now I stepped back.I feared.My mind screamed warnings of a fall or a crash.Then gathering confidence from nowhere,
12、I lowered myself and took the flying toboggan ride,which marked my adventure travels coming back.Since then,Ive dared to take challenges and have challenged many places.But I watch my medicine like an eagle.I get my blood tested.I weigh the risks.Then,if I decide its okay,like that toboggan ride dow
13、n the mountain,I just jump in,let go and enjoy the ride.I think I travel for hoping to broaden my world and keep me connected with friends and families.Most of all,saying “yes” to travel is related to my APS.If I let myself be afraid to travel,then my APS will win.【语篇解读】本文是一篇记叙文,讲述作者因为中风暂停了旅行,但是后来又重
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-408786.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
